دیروز جمهوری بودم آک d3100 بود!
قیمت نگرفتم
Printable View
دیروز جمهوری بودم آک d3100 بود!
قیمت نگرفتم
خیلی ممنون اگه قیمتش رو هم کسی میدونه ممنون میشم
با عرض درود و خسته نباشید خدمت همه دوستان
خیلی خوشحالم ازینکه با همچین انجمنی آشنا شدم
قصد خرید دوربین دارم با پرس و جوی فراوان تقریبا خودمو قانع کردم یکی از دو مدل زیر رو انتخاب کنم تا اینجاشو اومدم ولی دیگه موندم کدومو بگیرم
1.دوربین d7000 kit نو
2.دوربین 60d + 15-85 (بادی کارکرده در حد نو-----لنزشم اگه گیرم نیاد آکبند برمیدارم).
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام
دوست گرامی نگفتید برای کار در چه زمینه ای میخواهید
بطور کلی بدنه D7000 قوی تر و بهتر از بدنه 60D هست (حتما تاپیک مربوط به دو بدنه رو مطالعه کنید)
Nikon D7000 , Canon 60D
و میتونید در سایت DoXMark و DPreview مقایسه شون رو ببینید
با توجه به اینکه لنز 105-18 لنز خوب و شارپی هست اما بعید میدونم به خوبی و شارپی 85-15 باشه
من بیشتر D7000 + 105-18 رو میپسندم
سلام دوست عزيز، آكبند Nikon D3100 رو سايت Digikala هم موجود داره. من تا حالا ازش خريد نكردم ولي شنيدم سايت معتبريه. تحقيقات با خودتون
http://www.digikala.com/default.aspx...ra-Nikon-D3100
با سلام
فعلا که در زمینه بخصوصی فعالیت ندارم شما فرض رو بر عکاسی عمومی قرار بدید
ولی میخوام در آینده به صورت جدی عکاسی رو ادامه بدم حتی اگه بتونم در این رشته ادامه تحصیل بدم
اصلا هم به این فکر نمیکنم که یه روزی بخوام بادی رو عوض کنم
موندم بین بادی قویتر d7000 و لنز 15-85 شارپ تر کدومو انتخاب کنم
توصیه کلی در این زمینه : بدنه ای متوسط به همراه یک لنز ارزان قیمت بخرید و مدتی عکاسی کنید. به مرور زمان که نیازها و علایق خود را شناختید، نسبت به خرید لنز بهتر و شاید تعویض بدنه! اقدام کنید.
توصیه جدی : به هیچ وجه در ابتدای مسیر، برای انتهای آن نسخه نپیچید !
توصیه جدی تر : مطالعه کافی، عکس گرفتن زیاد و آشنایی با اصول ویرایش دقیق عکس، بهترین راهنمای شما خواهد بود.
موفق باشید.
نقل قول:
با سلام
فعلا که در زمینه بخصوصی فعالیت ندارم شما فرض رو بر عکاسی عمومی قرار بدید
ولی میخوام در آینده به صورت جدی عکاسی رو ادامه بدم حتی اگه بتونم در این رشته ادامه تحصیل بدم
اصلا هم به این فکر نمیکنم که یه روزی بخوام بادی رو عوض کنم
موندم بین بادی قویتر d7000 و لنز 15-85 شارپ تر کدومو انتخاب کنم
شما دوست دارید دوربین و لنز شما درهمه شرایط براتون عکاسی کنه .
15-85 از این نظر میتونه براتون مفید باشه .
و بدنه ای که شما انتخاب میکنید (D7000 ) هم همین قابلیت رو داره چون کیت لنز همین دوبین هم 105-18 هست .
با وجود انتخاب 85-15 شما نیاز به بدنه خواهید داشت و باید دراین مورد بیشتر مطالعه کنید.
به نظر من D7000 میتونه تا مدتها جوابگوی نیازهای شما باشه .
حال تصمیم با خودتون .
این لنز در برند نیکون هم رده 85-15 کنون هست :
Nikon | Imaging Products | AF-S DX NIKKOR 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR (5.3x)
ولی رنج بهتر 18-105 در مصارف "به قول شما عمومی" شاید نسبت به اختلاف اپتیکی جزعی 85-16 قابل چشم پوشی باشد
البته باز هم بستگی به نیاز عکاس دارد شاید همان 2 میلیمتر واید تر برای بعضی ها مفید تر باشد و نمیتوان یک نسخه کلی برای همه پیچید.
با سلام
ممنون از دوستان به خاطر راهنماییاتون
اگه گفتم فک نکنم که بدنه رو عوض کنم منظورم این بود که هیچوقت هزینه بیشتری بابت رفتن به سطح full frame ها نخواهم کرد.
در مورد بدنه و لنز ارزانتر ترجیح میدم دوربین بالاتر از سطح نیاز خودمو بگیرم تا اینکه بیام بعد چند مدت عکاسی با این اوضاع خراب اقتصادی مجبور به تعویض دوربین شم.
با سلام
دوستان به نکته های خوبی اشاره کردند
اول باید ببینی تو دنیای عکاسی دنبال چی هستی (عمومی خیلی چیزها رو شامل میشه)
دوم باید ببینی تا چه اندازه میتونی پرداخت کنی
من در انتخاب این دو بدنه زمانی مردد بودم و با کمی مطالعه به سمت D7000 جذب شدم به همین خاطر زیاد در مورد دوربین های کنون اطلاعات ندارم
بدنه D7000 حدود 2,600 تا 2,750 قیمت داره و بدنه 60D هم حدود 2,400 تا 2,600
بدون در نظر گرفتن باقی ماجرا و بدون تردید D7000 بهتره
در مورد لنز هم 105-18 حدود 1,000 و 85-15 حدود 2,000
البته در این مورد هنوز نمیشه تصمیم گرفت تا علایقتون مشخص بشه، ولی برای شروع کار، رنج 105-18 خیلی کارساز تره، البته کیفیتش هم خیلی زیاد با 85-15 تفاوت نداره (هرچند که 85-15 بهتره)
به نظر بنده ابتدا مدتی با یک دوربین معمولی کار کنید تا در مورد انتخاب لنز به نتیجه ای برسید و بعد انتخاب اصلی رو انجام بدید شاید مقداری ضرر کنید که آنهم به کسب تجربه و انتخابتون سر میشه
بنده همین راه رفتم یه دوربین ساده تهیه کردم و به نتیجه هم رسیدم
به نظر من D7000 با لنز کیتش میتونه براتون مناسب باشه
موفق باشید
با سلام وعرض ادب
با احترام به نظرات و راهنمایی های دوستان تصمیم گرفتم d7000+18-105 بردارم.
یکی از دوستان در فروم دوربین d7000 در حد آکبندشو گذاشته واسه فروش ازونجاییم که اطلاعات بنده در حدی نیست که بتونم عیب و ایراد دوربین و تشخیص بدم از دوستان کسی هست که بتونه در این زمینه به من کمک کنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام در مورد 5d-mk3 و 6d کانن ... فکر کنم حالا که بهتر رویو شده اند میتوان بهتر درموردشان نظر داد خوب اگه بگیم صرف نظر از قیمت مسلما 5دی برنده است اما اگه قیمت هم بیاد وسط پرداخت هزینه ای که میپردازیم ارزش اینکه مارک 3 رو انتخاب میکنیم دارد یا خیر؟ خوب شاید بگویید که این دو در دو کلاس جدا هستند و بستگی به استفاده شخص داره اما جدا از این مسائل میخواستم نظر شما دوستان و اساتید فروم رو بدونم...
ضمنا در جایی میخوندم که کیفیت خروجی تصویر این دو کاملا برابره - در مورد نویز مخصوصا در نوردهی طولانی 6دی بهتر عمل میکنه - و بسیار از فکوس دقیق 6دی میگفت , و در مورد فکوس در نور خیلی کم میگفت عالیه و حتی از 1dX هم بهتر عمل کرده.
حال از اساتید فروم میخواستم در مورد این دو دوربین واسم توضیح بدن. با سپاس
سلام دوستان
جای خوندم که لنز دوربینهای مینولتا به دوربین سونی سری آلفا میخوره
کسی میدونه این لنز به دوربین سری آلفا میخوره یا نه؟!
Tokina SZ-X 80-200 f4.5/5.6 Telephoto Zoom Macro Lens PK A Mount Manual Focus | eBay
ممنون
چطور ممکنه فوکوس 11 نقطه ایی بهتر از فوکوس 61 نقطه ایی عمل کنه ؟نقل قول:
و بسیار از فکوس دقیق 6دی میگفت , و در مورد فکوس در نور خیلی کم میگفت عالیه
دیگه با 1DX شوخی نکنید خواهشا !!!نقل قول:
و حتی از 1dX هم بهتر عمل کرده.
اصلا این دوربین در رده 1DX نیست چه برسه به اینکه بخوایم بگیم بهتر عمل کرده
6D یک فول فریم ارزون قیمته
650دی از نظر کارایی گویا بهتر از دی 7000 نیکون از نظر مشخصات هم در فیلم برداری هم در عکس من یک 650 دی با 23 ماه گارانتی قیمت 2150 و یک دی 7000 با لنز کیت دست دو بدون گارانتی 3000 شات 2900پیشنهاد دوستان چی شاید بعضی وقت ها واسه کلیپ اسپرت از دوربین استفاده کنمواسه فضای آتلیه میخوام لنز 18.55 جوابگو هست تا اوضاع بهتر بشه و یک لنز دیگر جایگزین کنم مرسی
650 دی از نظر کارایی گویا بهتر از دی 7000 نیکون از نظر مشخصات هم در فیلم برداری هم در عکس من یک 650 دی با 23 ماه گارانتی قیمت 2150 و یک دی 7000 با لنز کیت دست دو بدون گارانتی 3000 شات 2900پیشنهاد دوستان چی شاید بعضی وقت ها واسه کلیپ اسپرت از دوربین استفاده کنمواسه فضای آتلیه میخوام لنز 18.55 جوابگو هست تا اوضاع بهتر بشه و یک لنز دیگر جایگزین کنم مرسی
در فضای آتلیه با فلشهای و نورپردازی خوب نیازی هست یک دوربین حرفه ای تر از نظر بدنه داشته باشم دوربین فقط در فضای آتلیه بعضی وقتها هم در سالن جشن
آیا با این اوصاف دی 650 جوابگو هست با قیمت دست دوم به 23 ماه گارانتی با لنز 55-18 یا خیلی تفاوت داره با دی 7000 که 800 هزار تومان باید بیشتر بدم مچکر میشم
البته دی 7000 با لنز کیت بدون گارانتی 2 سال کارکرده 2900 گفتن نویز دی 650 خیلی در عکس آتلیه خودش نشان میده که من دی 7000 بگیرم وگرنه؟
باعرض سلام به دوستان من میخواستم بدونم من که میخوام تازه شروع به عکاسی کنم و یک طراح گرافیکم و شاید بعضی اوقات بخوام عکاسی صنعتی انجام بدم(عکاسی از استیل و شیشه و ...)ویا عکاسی پاناروما و گاهی اوقات عکاسی طبیعت چه دوربین + لنزیو بهم پیشنهاد میکنید در حد 2 میلیون تومان ؟؟؟
نظر خودم بین 3 گزینست (d5100 vs 600d vs d3200) با لنز 18 55
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده قصد خرید یک دوربین slr دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
به عکاسی خیلی علاقه دارم
به غیر از دوربین انالوگ تا حالا 2 تا دوربین دیجیتال از شرکت فوجی داشتم و مورد استفاده قرار می گرفته که یکی از این دو یک دوربین دیجیتال کامپکت مدل fuji s100fs f هست که هنوز دارم ازش استفاده میکنم بیشتر کارم گرفتن عکس از منظره و طبیعت و استفاده در حالت ماکرو از موجودات و جانوران و گیاهان بسیار کوچک هستش البته این دوربین زمان خودش خوب بود و لی اصلا با این نویز های زیاد منو راضی نمی کنه خیلی وقته با خودم کلنجار می رم که یک دوربین اولترا بگیرم یا slr اما ترس از اینکه دوباره دوربین اولترا هم به خاطر slr نبودن باز هم نویز زیاد داشته باشن به این نتیجه رسیدم که slr بگیرم البته مجبور شدم چون من به زوم زیاد عادت کردم و خیلی کار رواج ده بود منظورم دوربینی که الان دارم 14 ایکس اپتیکال زوم داره.
الان می خوام یه دوربین بین 1،500 تا 2 میلیون هزینه کنم همراه با لنز معمولی 18-55 و در آینده شاید یک لنز با زوم زیاد گرفتم
چیزهایی که مد نظرم هست 1- اول کیفیت تصویر بدون نویز (نویز کم)
2- نگه داشتن شارژ باطری به مدت زیاد
3- ال سی دی چرخان
4-کیفیت عکاسی در حالت ماکرو عالی باشه
5- عکاسی پی در پی برای گرفتن عکس از پرندگان و همچنین سرعت ذخیره بالای عکس
یه گزینه تون میتونه Nikon D5100 باشه با کیت و فیلتر و کیف و کارت حافظه دو و خرده ای در میاد.ضمنا برای پرنده گرافی به یک لنز تله احتیاج دارید.
ممنون از پاسخ شما
فقط یه چیزی بنده یه کیف دارم که واسه دوربین در حال حاضر استفاده می کنم میخوام این دوربینو بفروشم پس کیفش میمونه واسه این دوربین
پایه هم دارم
میمونه فیلتر که مبتدیم و نمیدونم چی هست فکر کنم برای تاثیر بد در نور خورشید باشه. لطفا بگید الزامی هست یا خیر و قیمتش چنده؟
کارت حافظه چند گیگ باید بگیرم و قیمتش حدودا چقدره؟
موقعی که مینویسند یک لنز 18-55 چجوری میشه محاسبه کرد که چند ایکس اپتیکال زوم هست؟
نظرتون در مورد canon 600d چیه؟2140 همراه با لنز فقط میمونه کارت حافظه
چند ایکس زوم اپتیکال در خصوص لنزهای دوربین های DSLR کاربرد ندارد و برای کامپکت ها هم بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد. لنز 18-55 را اگر بخواهیم چند ایکس زومش را حساب کنیم می شود 55 تقسیم بر 18 که جواب 3 است. چیزی که در واقع اهمیت دارد این است که بازه این لنز بر روی دوربینی مثل 600D یا D5100 بازه واید متوسط تا تله کوتاه را پوشش می دهد.
فیلتر UV برای حفاظت لنز در مقابل ضربه های فیزیکی لازم دارید (کلیه لنزهای جدید پوشش UV دارند و نیازی به فیلتر UV نیست و این فیلترها فقط برای حفاظت فیزیکی استفاده می شوند)
کارت حافظه 16 گیگابایت حتماً کلاس 10 بگیرید. من Silicon Power دارم و راضی هستم قیمت حدوداً 50 هزار تومان
Canon 600D و NIkon D5100 هر دو انتخاب های خوبی هستند.
ضمناً در خصوص سه پایه، استفاده از سه پایه های ارزان قیمت و سبک که تحمل وزن و لنگر دوربین DSLR را ندارند ممکن است باعث افتادن و آسیب دیدگی شدید دوربین شما بشود
ارادت
اگه می خواهید که یه دوربین dslr بگیرید و همه قابلیت های که شما می خواهید ور داشته باشه باید بیشتر هزینه کنید چرا ؟ چون :
1- برای عکاسی از منظره و طبیعت به یه لنز واید نیاز دارید
2- برای عکاسی ماکرو به یه لنز ماکرو یا لنز معکوس نیاز دارید
3- برای عکاسی از پرندگان به یه لنز تله نیاز دارید
4- ...
و اما امکاناتی که برای شما مهم هست
1- دوربین های dslr در برابر دوربین های کامپکت دارای نویز خیلی کمتری هستند و تفاوت نویز بین دوربین های که شما می خواید خیلی مهم نیست مگر این که بخواهید خیلی بیشتر از این هزینه کنید
2- نگه داشتن شارژ باطری به مدت زیاد هم در دوربین هایی حرفه ای هم رده تقریبا به یه اندازه است و خیلی مهم نیست و اگه نیازتون رو براورده نکرد باید یه باتری یدک بگیرید
3- چند نمونه از دوربین های حرفه ای رده های پایین تر دارای ال سی دی چرخان هستند که در برند کنون 600D , 650D هستند و در برند نیکون فکر کنم D5100 دارای ال سی دی چرخان باشن
4- کیفیت عکاسی در حالت ماکرو عالی بیشتر به لنز بستگی داره تا دوربین
به نظر من یه خورده به بودجه ات اضافه کن و 600 دی و 18-55 به همراه رینگ معکوس بگیر و استفاده کن ، بعدا با پسنداز یه لنز تله بگیر برای پرنده گرافی
البته کار با لنز معکوس به این سادگی های نیست ،اول در مورد لنز معکوس یه تحقیقی بکن
و در آخر لنز 18-55 ،3 ایکس هست و نحوه محاسبه ایکس لنز تقسیم فاصله کانونی ها بر هم به این شکل : 55 تقسیم بر 18 که می شود 3.05 البته کاربردی ندارد
با آقای چگینی خط رو خط شد
ممنون از دوستان
یعنی اگه بخوام عکس ماکرو بگیرم با همین لنز 18-55 بد میشه باید حتما لنز ماکرو بگیرم یا خرید لنز ماکرو برای حرفه ای هاست.ضمناً من بودجه ام نمیرسه که برم چند تا لنز بگیرم هر کدوم واسه یه کاری البته در اینده شاید اما الان نه و همچنین سخته ادم چند تا لنز رو همراه خودش اینورو و اونور ببره و همچنین هی تعویض کنه لنز یکی از دلیل هاش همین بود که نمیومدم سراغ slr
کنون 600d با نیکون 5100 چیزی در حدود 200 تومان کنون گرونتره!دلیل گرونیش به خاطر برندش هست یا واقعا از نیکون بهتره؟
از سایت دی جی کالا نظراتشون رو خوندم که خیلی ها از کنون بد گفته بودند آیا شما هم با این حرف های زیر موافقید؟
"تبليغات زيادي روي اين دوربين هست پشت هر ويتريني هست خيلي خريدار داره
ولي دلار گرون شده و ارزش اين دوربين با جيب ما ايرانيها يکسان نشده
اين دوربين اونقدر در نور پايين عکس العمل متفاوت داره که من بعد چند سال عکاسي با همچين چيزي برخورد نکرده بودم
قبل از هر چيزي بگم اگه هوا تاريکه و ميخواين برين بيرون عکس بگيرين بيخيال بشين چون نا اميدتون ميکنه
در حد يه کامپکت شايدم بدتر
اگه ميخواين تو روز روشن يه عکس واقعيه زنده بگيرين همه دوربيناتونو بزارين زمين همينو وردارين
البته اين در حالتيه که شما تجهيزات نور و اين جور مسائل نداشته باشين
فيلم برداري فوق العاده ولي فوکوس اتومات خوب نيست پس هيچي کلا. يه دستتون بايد رو ست باشه يه دست دوربين اگه دستي باقي مونده باشه لنزو جلو عقبم بکنين
حالا چي شد اين دوربين موقعي خودشو نشون ميده که به تنظيمات حرفه اي کاملا اشنا باشين."
"از نظر کيفيت بدنه نسبت به دوربين قديمي که چند رده پايين تر از اونه حرفي براي گفتن نداره جنس پلاستيکش خيلي مرغوب نيست مثل داشبورد ماشين هاي ايراني مدل 90و91 از قديمي تر هاش بي کيفيت تره .
عملکرد کلي اون با توجه به سنسور 18 مگاپيکسلي خوبه
لنز جديد اي اس 2 که روش هست نسبت به لنز هاي قديمي کيفيت بالاتري داره که متعاقبا ارزش دوربين رو بالا ميبره
لايو ويو اون عاليه هرچند کمي فوکوس کندي داره و بايد حوصله به خرج بدي تا عمل فوکوس انجام بشه"
شرمنده یه سوال دیگه مثل اینکه فیلمبرداری نیکون 5100 محدودیت زمانی 5 دقیقه ای داره برای فول اچ دی ایا برای ضبط کیفیت اچ دی معمولی و پایین تر هم محدودیت داره؟البته فیلمبرداری زیاد برام مهم نیست ولی بالاخره بعضی مواقع ضبط می کنیم
سایت دیجی کالا مرجع خوبی نیست ونمی توان روی آن حساب کرد
درضمن واقعا این دوربین این همه ایراد داشته و ما نمی دونستیم !!!!!
کنون یا نیکون بودن دوربین فرقی نداره، نیمی از اعضای این سایت که یه سایت تخصصی هستن میگن کنون و نیمی دیگه میگن نیکون. باید ببینی با کدوم راحتتر هستی یا به قول دوستان یه کاغذ برداری و نقات قوت و ضعف هردو رو لیست کنی . بعد ببینی کدوم یکی برات بهتره
چون من با کنون راحتتر هستم 600 دی رو بیشتر می پسندم چرا که وقتی می خوام تنظیماتی روی دوربین انجام بدم با کنون چشم بسته انجام میدم ولی با نیکون باید دنبالش بگردم ببینم چی به چیه !
با سلام
رفتار نویزی نیکون دی 5100 با توجه به سنسور عالیش (سنسور دی 7000) بهتر از کنون 600 دی هست و داینامیک رنج هم نسبت به کنون داره
اما در مورد فیلم برداری کنون در تنظیمات دستی از نیکون پیش تره و هر دو دوربین 20 دقیقه امکان فیلم برداری ممتد دارن و نیکون امکان فوکوس ممتد داره
در مورد سیستم فوکوس هم نیکون بهتر عمل کرده
نیکون خوش دست تر از کنونه
کدامیک بهتر است؟
DoXMark side by side D5100 VS 600D
Dpreview side by side D5100 VS 600D
در مورد ماکرو هم میتونی 55-18 خود دوربین رو معکوس رو دوربین ببندی که ماکرو قوی اما سخت بهت میده البته بیشتر در حد استدیو
در مورد تله هم 300-70 میتونه مناسب باشه که نمونه نیکونیش بهتر از نمونه کنونی شه
کلا در مورد لنز ، لنز های واید و نرمال و تله های نیمه بلند دست نیکون کمی پیش تره اما یه مقدار هم گرونتره ولی در مورد کیفیت لنزهای تله بلند کنون پیشتره ولی قیمت هاش هم سر به فلک میزنه
برای کار در نور کم به ایزو بالا و کم نویز و لنز های سریع نیاز دارید مثل 1.4 تا 2.8
در مورد ایزو میشه روی نیکون بیشتر حساب کرد
قبلا که میخواستم یکی از این دو دوربین رو بخرم خیلی تحقیق کردم و چند مقایسه معتبر ازشون دیدم که الان هر چی گشتم پیداشون نکردم
ولی نظر من نیکونه با توجه به اینکه الان المپیوس دارم ;-)
1- لنز 18-55 قادر به گرفتن عکس ماکرو نیست (مگر در حالتی که آن را به صورت معکوس استفاده کنید که داستان مجزائی دارد)
2- به ریویو های سایت هائی مثل دیجی کالا اصلاً توجهی نکنید. کسی که می گوید در نور کم، میزان نویز 600D به اندازه یک کامپکت است مسلماً چیزی از عکاسی نمی داند.
3- هر دو دوربین 600D و D5100 دوربین های بسیار خوبی هستند به شرط اینکه بلد باشید از قابلیت هایشان استفاده کنید پس تا می توانید اطلاعات و دانش عکاسی تان را بالا ببرید.
4- برای عکاسی، لایو ویو و مدهای اتوماتیک را فراموش کنید. بایستی یاد بگیرید که از داخل ویزور نگاه کنید و عکس بگیرید و در مدهای Av، Tv و M عکاسی کنید.
ارادت
من واقعا گیج شدم نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم.من نمیدونم نقاط قوت و ضعف هر کدوم نسبت به هم چیه ضمناً در بیشتر موارد موقع خریدن و انداختن عکس مشخص میشه کدوم بهتره شاید در بعضی مواقع مثلا کیفیت عکس یک دوربین با میزان پیکسل 18 از یک دوربین که تومشخصاتش هست 15 کمتره یعنی منظورم اینه که در عمل مشخص میشه و کسی که با این دو کار کرده می تونه نظر بهتری بده.
یعنی لنز 18-55 قادر به گرفتن عکس ماکرو نیست یعنی حتی در حد یه دوربین کامپکت معمولی مثل دوربین در حال حاضر من که fuji f100fs هست قادر نیست یه عکس بگیره یعنی من باید حتما یه لنز دیگه بگیرم یا اینکه فقط در کیفیت عکس ماکرو با خرید لنز مخصوص ماکرو بهتر میشه؟
لطفا در این مورد هم یه توضیح بدید چیه: Image ratio w:h
که اندازه های مختلفی نوشه مثلا1:1, 4:3, 3:2, 16:9
همچنین White balance presets
یه سوال دیگه این وزن دوربین 560 یا 570 گرم هستش بدون لنزه (با لنز 18-55 چقدر وزنشه) چون وزن دوربین فعلی من 918 گرم هستش که برای عکس گرفتن طولانی مدت طاقت فرساست
از نظر من که نیکون بهتره با این کنون گرون تره .ببخشید کی هی سوال می پرسم
تفاوت 600D و D5100 آنقدر نیست که از خریدن یکی پشیمان شوید. هر دو را در دست بگیرید و با هر کدام راحت تر بودید آن را بخرید.
عکس ماکرو به عکسی می گویند که در آن، اندازه سوژه با تصویر آن که روی سنسور تشکیل می شود به یک اندازه باشد یعنی مثلاً اگر از یک زنبور 20 میلیمتری عکس می گیرید روی سنسور هم یک تصویر 20 میلیمتری تشکیل شود . برای این کار لازم است که بتوانید دوربین را به اندازه کافی به سوژه نزدیک کنید. از طرفی لنزها یک حداقل فاصله فوکوس دارند که اگر فاصله با سوژه از آن کمتر شود قادر به فوکوس کردن نیستند. حداقل فاصله فوکوس در لنز 18-55 به اندازه کافی کم نیست تا بتواند عکس ماکرو بگیرد. برای این کار یا باید لنز مخصوص ماکرو بخرید یا از فیلترهای ماکرو استفاده کنید (که ارزان هستند ولی کیفیت تصویر جالبی ندارند و عکاسی با آنها دشوار هم هست) یا از لنز به صورت معکوس استفاده کنید.
به دانشنامه عکاسی رجوع کنید جواب همه سوالهایتان آنجاست!
دانشنامه عکاسی
حداقل فاصله فوکوس لنز 18-55 چقدره؟(میزانش به سانتیمتر میگن درسته؟)
البته یه چیز رو از قلم انداختم
همه این مقایسه ها و دو دلی ها واسه قبل خریده (البته منکر تخقیق نمیشم اما امان از وسواس ...) بعد از اینکه دوربین رو میخری میبینی این دوربین نیست که باعث لذت عکاسی میشه بلکه کار کردن با اونه و اون موقعه اصلا یادت نمیاد که اون یکی رو کاش امتحان میکردم
همونطور که آقای چگینی گفتند هر دو دوربین در حد عالی هستند و فرق زیادی با هم ندارن
مثل اینه که شما یه فراری سفید سوار بشی یا مشکی !!!
اين كه در قسمت نقدهاي كاربران اطلاعات غلطي داده شده باشه دليل بر خوب نبودن يه سايت نميشه، چون اطلاعات غلط از سوي كاربر ارسال شده نه سايت. همونطور كه در سايت dpreview هم در قسمت Comments كاربران ميتونند نظرات خودشون رو ارسال كنند، حالا اگه نادرست بود بايد بگيم dpreview مرجع خوبي نيست؟
البته ديجي كالا سايت مرجع عكاسي نيست و صرفا جهت مشاهده مشخصات محصول و حدود قيمت ها قابل اطمينانه. هرچند به نظر من نقدهاي ويديوييش در قسمت رسانه تصويري ديجي كالا فوق العاده ست و من تاحالا در هيچ سايت ايراني مشابهش رو نديدم.
کسی که بخواهد برای بررسی و تحقیق برای خرید دوربین - آن هم SLR - به سایتی مراجعه کند قاعدتاً به سراغ سایت ایرانی که به قصد فروش کالا درست شده (و طبیعتاً هرگز نمی گوید این کالا خوب نیست، آن را نخرید!) نباید برود. ضمناً مسلماً بر خلاف DPreview هیچ کارشناسی در این سایت دوربین ها را تست نکرده است. به نظرم این سایت فقط برای قیمت گرفتن شاید مناسب باشد (هرچند سایت های ایرانی تخصصی عکاسی برای این کار وجود دارد)
براي بررسي و تحقيق به منظور انتخاب كالا، ديجي كالا سايت مناسبي نيست، فكر كنم هردومون توي اين مورد اتفاق نظر داريم. فقط من ميگم مناسب نيست چون اين سايت اصلا سايت تخصصي عكاسي نيست و يه فروشگاه آنلاينه، نه به دليل اينكه ممكنه نقد كاربران توي سايت اشتباه باشه. فكر كنم اينقدر پيچيده ش نكنيم بهتره، مهم اينه كه هر دومون به جمله اول معتقديم. ...
البته این حرفها رو مطمئنا از خودم نزدم
این حرفها نقل قول بود اگر خواستین بفرمایید دنبال میگردم بهتون لینک میدم
و کسی هم که ازش نقل قول آوردم نا آشنا نیست و اعضای فروم ایشون رو میشناسند
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM vs Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-S VR Nikkor
Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM vs Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-S VR Nikkor
سلام دوستان
با عکس هایی که ازسایت Digital Cameras, Digital Camera Reviews - The Imaging Resource! دیدم بین 5100 و 600d کنون 600بنظر بهتر میومد البته با یکی از عکاسان هم مشورت کردم گفتن کنون برای منظره و طبیعت بهتره.اگه میشه دوستان در مورد لنز ها بیشتر توضیح بدید مثلا میخوام بدونم لنزی هست که هم واسه ماکرو بشه استفاده کرد هم برای طبیعت واید؟لنز 18-55 بیشتر برای چه کارهایی استفاده میشه؟قیمت یک لنز ماکرو پایین ترینش در چه حدی هست؟
ولی تو exif عکس ها که تو سایت بالا قرار داشت شرایط یکسان نبود شاید این سایت ها برای فروش بیشتر یک دوربین عمدا این کار ها رو انجام میدن؟
با سلام
چند روز پيش داشتم توي يه مغازه بادي هاي 550D و 600D رو بررسي مي كردم كه متوجه شدم روي قسمت تحتاني بادي 600D عبارت MADE IN TAIWAN نوشته شده در حالي كه روي 550D عبارت MADE IN JAPAN نوشته شده بود. حالا اين سوال برام پيش اومده كه اين دوربين ها نمونه ژاپني و تايواني دارند؟ لنزها چطور؟
با سلام
دیروز یه سوال پرسیده بودم پیداش نمیکنم . برای عکاسی از پشت صحنه فیلم چه دوربینی مناسب هست ؟ کنون 5 دی مارک 2 یا مارک 3 یا نیکون دی 600؟
سلام..
قصد خرید اولین دوربین DSLRم رو دارم. الآن دوربین کنن IXY 210 IS دارم و البته وقتی باهاش عکاسی میکنم احساس میکنم با گوشی دارم عکس میگیرم! تعریف دوربینهای نیکون رو زیاد شنیدم اما باهاشون اصلا آشنایی ندارم.. تو محل کارم چندبار با 600 دی کار کردم ولی فرصت کلنجار رفتن با تنظیماتشو نداشتم.. 600 دی یکی از گزینه هامه ولی با توجه به بودجه م ( نهایتا 2.500) نمیدونم روی لنز هم سرمایه گذاری کنم یا الان فقط برای بادی سرمایه گذاری کنم و لنز رو بعدا سراغش برم؟؟
اما درمورد خودم:
من عکاسی رو از حدود 8 سال پیش که 16-17 ساله بودم با یه دوربین زنیت قدیمی شروع کردم.. سالها عشقم تجربه کردن حالتها و تنظیمات زاویه های مختلف بود.. توی دانشگاه هم که 3 واحد عکاسی داشتیم با همین دوربین کار کردم.. ولی درگیر درس و کار که شدم ازش فاصله گرفتم.. حالا تصمیم دارم دوباره شروع کنم.. قصد کارکردن حرفه ای (کسب درآمد) ندارم و فقط میخوام برای خودم و احساسات درونی خودم عکاسی کنم...
درمورد ژانر.. خودم بیشتر کلوزآپ و دیتیل میگیرم .. ولی چون دوربین و همسرم برام میگیره باید عکسهای خانوادگی هم بشه باهاش گرفت :::happy:::
نمیدونم لنز ماکرو نیاز دارم یا یه لنز 18-55 هم برام کافیه.. یا مثلا سرمایه گذاری برای لنز 15-85 با توجه به بودجه م منطقیه یا نه؟؟
ممنون میشم کمکم کنیــــــــــــد :::confused2:::
درود بر شما
نظر شخصي
با توجه به اينكه ميفرمائيد قبلا تجربه عكاسي را داشتيد بايد به فكر لنز بهتري باشيد و فكر 18-55 را از سر دور كنيد.بودجه اي كه براي اين موضوع تخصيص داديد خيلي كمتر از برآوردن سطح انتظارات شماست چون در حال حاضر لنزهاي ماكرو قيمتهاي بالايي دارند و اگر بخواهيد لنز اصلي خود كانون يا نيكون را تهيه كنيد شايد بايد بيشتر از مبلغي كه اعلام كردين را فقط براي خريد لنز ماكرو هزينه كنيد(رقمي بيش از 3000000 براي لنز ماكروي لرزه گير دار كانون).لذا خريد دوربيني مانند دي 3100 نيكون و يا 1100 دي كانون و خريد لنزي مانند 15-85 توصيه ميشود تا در مراحل بعد بدنه دوربين را ارتقا دهيد.اگر به ديتيل و ماكرو تاكيد خاص داريد ميتونيد به روشهايي همچون لنز معكوس با هزينه بسيار كم( كه در همين فروم توضيحات و تجارب ارزنده اي وجود) دارد فكر كنيد.در خصوص برند هم بنظرم موضوع خيلي شخصي است و سليقه و در بيشتر برندها معادلهايي به لحاظ امكانات و تقابل نقاط ضعف و قوت وجود دارد ولي در نهايت خودتان بايد تصميم بگيريد.
ممنونم از پاسختون
در آینده حتما این کار رو خواهم کرد ولی فعلا فیلترهای کلوز آپ میتونند مفید باشند؟؟
تاپیکهای مربوط به این موضوع رو دیدم ولی زیاد آدم فنی ای نیستم و فکر نمیکنم از پس این کار بر بیام :::blushing::: به نظر کار ترسناکی میاد :-D
و ضمنا یه سوال دیگه..
بهتره یه بدنه خوب داشته باشم و بعدا لنز رو ارتقا بدم یا با لنز بهتری شروع کنم و بعدها بدنه رو عوض کنم؟؟؟
الآن تو سایت چاره دوربین 600 دی رو با لنز EF S 18-135 IS گذاشته با قیمت 2,878,000 تومان
18-135 .. بهش فکر نکرده بودم.. از هزینه من بیشتره البته ولی نظرتون درباره این لنز چیه؟
-خب يكي از گزينه هاي براي رسيدن به ديتيل بيشتر لنز معكوس است راههاي ديگري همچون قرار دادن اكستنشن تيوب،فيلتر كلوز آپ هم هست اما كار با فيلتر كلوزآپ كمي مشكل و از طرفي كيفيتي به نسبت كمتر خواهيد داشت.
-لنز 18-135 لنز بدي نيست اما تجربه خودم را عرض كنم در محدوده فوكال لنت خاصي كيفيت نسبتا خوبي دارد و در رنج هايي بلندتر بالاي 80 ميليمتر خوب نبود.يكي از بهترين لنزهاي موجود كانون كه قابل رقابت با لنزي سري ال اين برند ميباشد 15-85 است چرا كه شارپنس بسيار خوب و با كيفيت است علاوه بر اينكه خطاي CA و وينيتينگ قابل قبولي دارد كه بنظر من به مراتب بهتر از 18-135 است.با خريد 15-85 قطعا از خريد بسياري لنزها بي نياز خواهيد شد.پرتره،منظره و خيلي از ژانرها را ميتوانيد با اين لنز انجام دهيد.اما چنانچه 18-135 يا 18-200 بخريد بعد از مدتي راضي نخواهيد شد و به دنبال لنز با كيفيتري خواهيد رفت.جهت جيلوگيري از هدر رفتن وقت و صرف هزينه تعويض (آنهم در بازار كنوني)در همان ابتدا انتخاب درستي داشته باشيد خيلي بهتر است.
با آرزوي توفيق
(با اجازه اساتید)
خیر،این لنز(18-105)چنین مشکلی نداره و با اینکه مونتش پلاستیکی هست و کیفیت ساخت پایینی(نه بدی)داره،ولی بسیار بسیار ارزنده هست و شما رو تا مدت زیادی راضی نگه خواهد داشت.(قیمتش هم مناسبه)ترکیب نیکون دی 5100 و 18-105 بهترین ترکیب برای وضعیت فعلی شما خواهد بود و به این دلیل دی5100 رو پیشنهاد کردم،چون دی 90 از 2008 تا الان داره تولید میشه ولی دی 5100 از 2011 تا الان و تکنولوژی های بکار رفته در دی 5100 به روز تره وگرنه ابدا دی 90 دوربین بدی نیست
موفق باشید
ببخشیــــــــــــد.. من خیلی سوال دارم :::happy:::
اگه بخوام عمق میدان کم داشته باشم با توجه به اینکه این لنزها تقریبا همشون f/3.5-5.6 هستن، باید لنزی مثل لنز Canon EF 50mm f/1.8 داشته باشم؟؟؟
بله . داشتن یک لنز پرایم برای شما می تونه بسیار مفید باشه . البته با لنز 50 شاید پرتره کلوزآپ نتونید بگیرید ولی برای پرتره های نیم قد مناسبه .
برای پرتره های بسته تر نیاز به فواصل کانونی بیشتری هست . مانند 85 یا 90 به بالا ( با احتساب ضریب بر روی کراپدارها ) .
و در مورد دوربین هم دوستان توصیه های خوبی کردند . در هر دو برند اگر دوربین مناسب رو بخرید ، ضرر نخواهید کرد . چون اختلاف ها اندک و قابل چشم پوشی هستند .
اما در بین برند نیکون از نظر من بهترین انتخاب D5100 با 105-18 است و به نظرم این ترکیب از لحاظ خروجی بسیار بهتر از D90 خواهد بود.
هر چند شاید روی کاغذ D90 در رده بالاتری جای می گیره و دوربین خوش دست تر و بزرگتر با کمی امکانات بیشتری هست . اما از لحاظ خروجی تفاوت واقعن زیاده . باید ببیینید کدام برای شما مهم ترند : امکانات بدنه یا خروجی ؟
سوالتون رو اينجا مطرح كنيد:
http://forum.akkasee.com/f61/t5944.html
با تشکر از همه دوستان.. گزینه های من اینا شدن:
1. canon 600D kit 18-55 Is II قیمت: 2،106،000
2. canon 1100D Body + Lens 15-85 IS قیمت: 1،420،000 + 1،900،00
3. Nikon D5100 Body + Lens 18-105 VR قیمت: 1,720,000 + 970,000
4. Nikon D3200 kit 18-105 VR قیمت: 2,620,000
گزینه اول که توسط دوستان رد شد..
دومی هم دیگه خیلی گرون درمیاد..
میمونن 3 و 4 و البته پیشنهادهای بعدی شما... :-)
1100D کانن و D5100 در یک رده نیستند . به هر حال دومی بسیار بهتر از اولی است . برای مقایسه با D5100 میتونید 600D رو لحاظ کنید .
ضمن اینکه D3200 با اینکه دوربین جدیدتری است ، اما من همچنان D5100 رو بهتر می دونم . به خاطر چند امکان بیشتر بدنه دومی منجمله براکتینگ که بعدها بسیار به کار شما خواهد آمد به ویژه در عکاسی HDR .
من نمونه های D3200 رو نگاه کردم و حس میکنم که رفتار نویزی اون خوب نیست ، هر چند شاید جزییات بیشتری رو به دست بده ، اما نویز رو هم افزایش میده . من فکر میکنم چگالی پیکسل به سطح سنسورهای D7000 و D5100 سقف این میزان محسوب میشه و افزایش این میزان به نویزی شدن ، منجر خواهد شد که البته شده .
ضمن اینکه جزییات در همین D5100 با یک لنز مناسب ، هم بسیار قابل توجه است .
برای یک لنز همه کاره هم فعلن پیشنهادم 105-18 است که تقریبا از لحاظ خروجی و جمیع شرایط ، یکی از بهترین گزینه هاست .
persian.boy خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم:::happy:::