با سلام
لطفا راهنمایی کنید بادی کنون 1100 با لنز خوب بهتره یا کیت کنون 5100 با لنز همراه . اولین تجربه داشتن دوربین اس ال آرمه تا حداقل یک سال هم نمیتونم چیزی اضافه کنم ممنون
Printable View
با سلام
لطفا راهنمایی کنید بادی کنون 1100 با لنز خوب بهتره یا کیت کنون 5100 با لنز همراه . اولین تجربه داشتن دوربین اس ال آرمه تا حداقل یک سال هم نمیتونم چیزی اضافه کنم ممنون
سلام
بین نیکون 5200 و 7000 چقدر تفاوت هست ؟
هر چقدر میخونم بیشتر سردرگم میشم.
چون اگه بخوام 5200 رو با لنز 18-105 بگیرم قیمت حدودا
میرسه به 7000 با همین لنز ...
با تشکر
کنن 500 دی دارم با گریپ اصلی و باطری اضافی . لنز 18 -55 کاملا سالم . و در حد 20 هزار شات .
میخواستم بفروشم . نمیدونم چقدر بگم .کمک کنید
لاستیکی چشمیش هم افتاده گم شده .
دلیل فروش هم داشتن دوربین 7 دی و 5 دی
جناب بغدادی عزیز این تاپیک اگه مطالعه نکردین مطالعه کنین، در انتها اگه سوالی باقی موند تو همون تاپیک بپرسین بی جواب نمیذارن دوستان.
D5200یاD7000؟
اقا من رسما دارم دیوونه میشم. هرچی بیشتر میخونم و میگردم گیج تر میشم. دوستان از بین این دوربینا شما اگه باشین کدوم رو انتخاب میکنید. 600d , 700d , 650d , d5200 , d7000nikon و 60d???? (اهداف اصلیم بیشتر یاد گرفتن عکاسی، عکاسی پرتره و اتلیه هست و عکاسی هنری رو هم خیلی دوست دارم) فعلا لنز رو در نظر نگرفتم و فقط بادی.
ممنون میشم کمکم کنید
سلام از لحاظ کیفیت عکس وجنس عکس و...
بین 5دی مارک3 و 6دی فرق زیادی هست؟؟
در فیلمبرداری چطور؟؟
منظورم ایزو نیست/میدونم ایزو 6دی کمی بهتره
یعنی با لنز یکسان عکسا هم یکسان خواهند بود؟
امشب شیراز 600d canon قیمت گرفتم 1500 و
5200nikon 1880
گفتم شاید دوستان بخوان بدونن
با سلام
و ضمن خوش آمد گوئی به شما، بسیار ممنونم از اعلام قیمت ها، بهتر است از این تاپیک برای استعلام و درج قیمتها استفاده نمائید.(برای دسته بندی بهتر مطالب)
سپاس.
قیمت دوربین و تجهیزات
دوست عزیز تقریبا همیشه خرید دوربین حرفه ای تر، (وقتی از نظر هزینه مشکلی نباشه) انتخاب بهتری خواهد بود
اگر شما میتونید D7100 یا 70D رو بگیرید، چرا سراغ سری های پایینتر برید؟
البته که هیچ دوربینی رو نمیشه گفت بی نقص هست، اما خب هرچی سری بالاتر و جدید تری بگیرید، عموما امکانات بیشتر و کیفیت بالاتری در اختیار خواهید داشت
بنده شخصا D7100 رو ترجیح میدم
(چرا که بدنه مقاوم تر و محافظت شده در برابر آب و گرد و غبار هست و همچنین فوکوس و شاتر قوی تر و حرفه ای تری داره نسبت به سری D5000 و خیلی برتری های دیگه که احتمالا خودتون میدونید)
ضمن اینکه بنظرم شما حالا که میخواید اولین SLR رو بگیرید، باید آینده نگری در مورد لنز هایی که بعدا خریداری میکنید رو داشته باشید و بر اساس اون برند رو انتخاب کنید
مثال عرض میکنم، نیکون لنز 85 میلیمتر F/1.2 نداره
از اون طرف کانن هم لنز هایی مثل 12-24 یا 14-24 رو نداره
البته اینها مثال هایی ذهنی هست برای اینکه شما بیشتر مطالعه کنید و نهایتا بهترین انتخاب رو داشته باشید
و در آخر؛ اینکه بگید فعلا فقط برای آشنایی و یاد گیری میگیرم، دلیل خوبی نمیشه که یک بدنه معمولی تهیه کنید
با سلام،
دوست عزیز برای یاد گرفتن عکاسی نه برند مهمه نه رده دوربین. منتها اونچه که دوست عزیزمون هم بهش اشاره کردند اگه می تونید بادی بهتری بخرید چرا این کار رو نکنید که بعدا دیگه مجبور بشید بدنه رو ارتقا بدید.
فراموش نکنید که تنظیمات دوربین و امکانات اون چیزی نیست که بشه یک شبه اونها رو آموخت و برای یاد گیری اونها هفته ها و شاید ماهها زمان لازم باشه ( بستگی به وقت آزاد شما و علاقتون هم داره) و تا عکسهای متفاوت با تنظیمات متفاوت نگیرید و تفاوتها رو احساس نکنید نمیشه گفت که عکاسی رو یاد گرفته اید. به نظر من عکاس باید هنر برقراری ارتباط با دوربین رو بلد باشه و به عبارتی زبون دوربین رو بفهمه تنها در این صورته که اون چیزی که می خواد رو می تونه از خروجی دوربین بکشه بیرون و به خواسته اش برسه در نتیجه از عکاسی لذت خواهد برد و حتما اون دوربین رو برای کسان دیگه هم پیشنهاد خواهد داد. بر عکس این موضوع هم کاملا صادقه. یعنی دوربینی بخرید که حال و حوصله مطالعه منو ها و دستور العملها شو نداشته باشید و اصولی یاد نگیرید از عکاسی زده خواهید شد. حتی اگه دقت کرده باشید فلسفه چینش توضیحات مربوط به دفترچه دوربین ها هم طوریه که کسی که مبتدیه از اول و از تنظیمات ساده دوربین شروع کنه و رفته رفته که کمی عیار دستش اومد به مطالعه مباحث پیشرفته دوربین بپردازه. پس برای یاد گیری عکاسی:
1. علاقه واقعی شخص (خیلی مهم)
2. مطالعه کامل دفترچه راهنما به طور کامل و دقیق + مطالعه کتابهای معتبر در ژانر مورد علاقتون و استفاده از تجربیات و دانش اساتید بزرگوار این سایت و سایتهای مختلف.
3. پیاده کردن آموخته ها به صورت عملی روی دوربین و مشاهده و درک خروجی.
البته شما بودجه پیشنهادیتون رو مطرح نکرده اید اما به فرض اگه بودجه کافی داشته باشید بنده از بین دوربین هایی که بهشون اشاره کرده اید Nikon D7000 رو بهتون پیشنهاد می کنم و این دوربین میتونه کاملا نیازهای شما رو برآورده کنه.
موفق باشید.
جناب rezafh کاملا درست میفرمائید ولی خب بودجه منم محدوده و فعلا به این دوربینا رسیدم. البته از بین اینا یه دوربینی میخوام که یه جورایی همه جا بشه ازش استفاده کرد مثلا خانوادگی، تورهای عکاسی، محیط اطراف و...
:-( ممنون که جواب دادید. باید البته زودتر میگفتم، همه هدفم اتلیه نیست یعنی حتی ممکنه بعد از شروع و یاد و اشنا شدن با جنبه های دیگه عکاسی کلا از فکر اتلیه بیام بیرون. نتیجه اینکه یه دوربین میخوام که همه جا بتونم ازش استفاده کنم مثل تورهای عکاسی، محیط شهری، شرایط مختلف و ... فعلا خودم بین 5200 نیکون و 60d کنون , d7000nikon مردد هستم....:think:;
کنون 60D از نیکون D5200 توی رده بالاتری قرار میگیره
و نیکون D7000 میشه گفت همرده هست با 60D
همچنین اگر از نظر قیمت هم مقایسه کنیم (البته قیمت دقیق ندارم بنده)
اما 60D با لنز 18-135 حدود 3.100 باید باشه (D7000 هم با لنز 18-105 همین حدود)
در حالی که 70D با همین لنز 18-135 قیمتش حدود 4.200 هست و در مقابل D7100 با لنز 18-105 قیمتش 3.800 هست
اگر بودجه شما پایین هست و با ارتقا میرسه به حدود 3 میلیون که فکر کنم بهتر باشه یکی از دوربین های 60D یا D7000 رو تهیه کنید
در غیر این صورت پیشنهاد بنده D7100 هست
ضمن اینکه با تمام این دوربین ها، در تمام شرایط میتونید عکاسی کنید
الان فکر نمیکنم زمان این باشه که بگیم فلان بدنه برای پرتره مناسب هست و فلان برای منظره ... (البته عکاسی های خیلی خاص به جای خود)
اما قطعا وقتی شما بدنه بهتری در اختیار داشته باشید، توی بعضی شرایط به کمک شما میاد تا عکس های بهتری ثبت کنید
درسته که 60D کنون یک رده بالاتر از D5200 قرار می گیره اما به نظر من D5200 به دلیل سنسور جدید، رزولوشون بالاتر، امکانات بیشتر و داینامیک رنج بیشتر بهتر از 60D هست و میشه گفت نسل جدید این دوربین هاست. 60D تقریبا با D7000 در یک برهه زمانی معرفی شدند و به جز فیلمبرداری که 60D بهتر از D7000 بود ولی در عکاسی این نیکون بود که بهتر از رقیبش عمل می کرد و D7000 رو چیزی بین 60D و 7D کنون ( از چند لحاظ برتر از 7D) و D300S و D90 نیکون می دونند.
با توجه به مدلهایی که بهشون اشاره کرده اید D7000 کاملا دوربین قدرتمندیه و به خوبی ازش جواب خواهید گرفت فرقی هم نمی کنه چه نوع عکاسی می خوایید انجام بدید. اما اونچه که بارها توسط اساتید بزرگوار گفته شده بیشتر به فکر لنزهاتون باشید تا بادی. و نوع لنز رو هم نوع عکاسی شما تعیین می کنه که در چه ژانری می خوایید فعالیت کنید. به نظر من شما با یک لنز 105-18 که همراه D7000 به صورت کیت عرضه می شه شروع کنید. این لنز کیفیت تصویر خوب و رنج کاربردی خیلی خوبی داره و به خوبی می تونید نیازهاتون رو با این لنز بشناسید، تا در آینده به لنزهای تخصصی تر فکر کنید. این لنز جزو محبوبترین و معروفترین لنزهای نیکونه و هر زمان خواستید بفروشیدش مشتری داره.
موفق باشید.
ممنون، خودم هم کم کم دارم به d7000 به عنوان یه گزینه جدی فکر میکنم فقط مشکلی که دارم اینه که در حال حاضر پول خرید d7000 به همراه لنز کیت رو ندارم و به نظرتون بهتر نیست که فعلا بادی 7000 رو با یک لنز 18-55 بگیرم و در اینده لنز رو عوض کنم؟؟؟
p.s. یه سوال خیلی مبتدیانه و .... تاثیر پیکسل یه دوربین تو عکاسی دقیقا چیه؟ یعنی تفاوت 5200 با پیکسل 24 و 7000 با پیکسل 16و 60d با پیکسل 18 دقیقا چیه؟( یه مقدار این پیکسلا و همینطور قدیمی بودن اون 2 تا مدل رو اعصابه:::angry:::)
خیلی ممنونم که وقت میزارین و جواب میدین
سلام دوستان
قصد تعویض دوربین کامپکتم رو دارم . میخوام یه dslr دست دوم بگیرم (بعلت بودجه !)
چند مدلی رو پیدا کردم . ممنون میشم نظرتون رو بفرمائید در موردشون
Canon 500D
Canon 450D
Nikon D3100
Nikon D5100
اگرم قیمت دست دوم دارید ممنون میشم بفرمائید
اگه فعلا بودجه لنز 105-18 رو ندارید، بله 55-18 هم گزینه خوبیه. کیفیت تصویرش تقریبا با 105-18 برابره ولی زوم کمتری خواهید داشت. در نهایت برای شناخت نیازهاتون بد نیست.
زیاد به واژه مگاپیکسل اهمیت ندید. واژه ای که خیلی از فروشندگان با آب و تاب خاصی برای مشتری تعریف می کنند و بهتر بودن یک دوربین رو منوط به داشتن مگا پیکسل بالاتر می دونند که تصور کاملا غلط و اشتباهیه.
امروزه مگا پیکسل بیشتر برای کارهای تبلیغاتی و چاپ روی بنرهای بسیار بزرگ اون هم با دوربین های 50-60 مگا پیکسلی هاسلبلاد بیشتر کاربرد داره و الا هر کدوم از این دوربین ها رو بخرید ازش راضی خواهید بود. تفاوت 16 مگا پیکسل با 18 مگا پیکسل در دوربین های دیجیتال به قدری نا چیزه که چشم انسان قادر به تشخیص اون نیست.
درسته که D7000 کمی قدیمی هست اما از امکانات حرفه ای تری نسبت به D5200 بهره می بره و شما رو تا سالها از ارتقاء بدنه بی نیاز خواهد کرد مضافا اینکه چون تنظیمات و امکانات حرفه ای تری داره بعدا اگه به فول فریم کوچ کنید دستتون خیلی باز خواهد بود و می بینید که بیشتر تنظیماتی که در دوربینهای فول فریم هست در D7000 هم بود.
با بودجه 2 میلیون می تونید در برند کنون :
EOS 650D+18-55 که میشه حدود 2 میلیون و EOS 600D+18-55 که میشه حدود 1.5 میلیون.
و در برند نیکون:
D3200+18-55 با قیمت حدودی 1.4 میلیون و D5200+18-55 با قیمت حدودی 1.9 میلیون.
شما ذکر نکردین که قصدتون از عکاسی جدی هست یا فقط تفریحی می خوایین عکاسی کنین. اگه تفریحی می خوایین D3200 بهترین دوربین در رده خودشه و اگه می خوایین عکاسی رو به شکل جدی تری دنبال کنید D5100 و D5200 مناسب خواهد بود. (البته با توجه به بودجتون)
تو برند کنون تا اونجایی که می دونم لنز 55-18 لنزی هست که تعریف چندانی ندارد بر عکس ورژن نیکونی که جزو محبوبترین لنزهای نیکون هست.
این لنز برای عکاسی منظره و طبیعت مشکلی نداره اما برای پرتره زیاد مناسب نیست و اگه فقط از چهره می خوایین عکاسی کنین صورت سوژه زیاد خوش فرم نخواهد بود چرا که بهترین فوکال برای عکاسی پرتره بین 85 هست تا 105. اون هم با لنز پرایم.
این لنز همیشه مشتری داره و نگران به فروش نرفتنش نباشید.
خدا خیرت بده مؤمن... انقدر کسی جواب نمیداد احساس سرخوردگی کردم :-D
من تجربه عکاسی نداشتم قبلا.ولی خیلی علاقمندم بصورت جدی شروع کنم و بیشتر به منظره و پرتره علاقه دارم.اطلاعاتم از ساختمان دوربین و طرزکار و اصول اولیه و همچنین تا حدودی تکنیکهای عکاسی بعنوان کسی که تازه میخاد شروع کنه خوبه.فتوشاپ و ادیت عکس هم تقریبا بلدم
چیزی که فعلا مدنظرمه یک d5100 با لنز18-55 و یک لنز 55-200 واسه پرتره و مناظری که نیاز به فاصله کانونی بیشتر دارن.ولی بین اینکه این دو لنز را بگیرم یا اینکه بجای ایندو یک لنز 18-105 بگیرم مردد هستم
در مورد انتخاب برند با یک حرفه ای مشورت کردم،ایشون نیکون رو بدلیل داینامیک رنج قوی پیشنهاد کردن برای عکاسی طبیعت.تصمیم به خرید 5100 هست ایشالا.فقط روی لنزش موندم
سلام خدمت دوستان عزیز. هدف من از عکاسی عکاسی از طبیعت هست بشکل تفریحی. و کیفیت و رزولوشن بالای عکس برام خیلی مهمه. چون عکسهامو پرینت میگیرم. بودجه هم در حدود دو و نیم. دوستان خرید چه دوبینی از برند کنون و نیکون پیشنهاد میدن؟ با تشکر
سلام دوست عزیز
وقت بخیر
جساراتا به موارد زیر دقت کنین دوست عزیز
از کی تا حالا 18-55جزو بهترین و محبوبترین لنز های نیکون بودش و کیفیتش با18-105 برابر بوده؟
والا تا اونجایی ک من اطلاع دارم و تحقیق کردم این لنز از ابتدایی ترین لنز های نیکون هستش و از کیفیت اپیتیکی معمولی ای برخورداره و عکسا آنچنان شارپ و پویا(زنده) نیستن.
تو ورژن کنونی هم همین مسئله هستش و تفاوت چندانی با رقیب نیکونیش وجود نداره
اما در مورد18-105اگر قیمت هم ملاک قرار بدیم و برامون مهم باشه مقدار هزینمون 18-105 یکی از مقرون بصرفه ترین و بهترین لنز های نیکون هستش و رو دوربینای این شرکت تا الان که خوب جواب داده
امیدوارم از حرفای بنده ناراحت نشده باشین.
حالا در جواب به دوست عزیزمون
دوست گرامی
اگه چاپ عکس براتون مهمه و همچنین فیلمبرداری خوبی میخواین بهتره برین سراغD5200
اما اگ براتون فیلمبرداری و چاپ با سایز های بزرگ مهم نیستش میتونین رو5100حساب کنین چون دوربین خوبیه.
اما اگه یکم آینده نگری کنین و بخواین یه انتخابی کنین ک تا چن سال آینده بفکر ارتقا بادی نیافتین با یکم همزینه بیشتر همین 7000رو میتونین با یه لنز 18-55بخرین و موقتا ازش استفاده کنین تا بعدا یه لنز مناسب برای خودتون بگیرین
در رابطه با لنز هم اینجا جاش نیست بحث کنیم و شما ژانرتونو نگفتین..اما خلاصه بگم اگ هدفتون عکاسی پرتره و لندسکاپ هستش 16-85یکی از بهترین لنز های نیکون هستش که قیمت روزشو ندارم اما ماه قبلدو ملیونو سیصد هزار تومان قیمتش بود که شما بعد خرید دوربین میتونین پول ردیف کنین تا این لنز فوقالعاده رو خریداری کنین.--(از مدیر عزیز عذرخواهی میکنم بابت این چن خط)
با دوستان دیگه خط رو خط شدیم
موفق و پایدار باشید
اصلا اینطور نیست لنز EF-S 18-55 IS کنون از لحاظ اپتیکی حتی از 18-105 نیکون بهتر عمل می کنه و نسخه STM همین لنز کیفیتی بالاتر از نسخه قبلی دارد.
لذا قابل توجه دوستانی که قرار است انتخاب DSLR از برند کنون داشته باشند با همان لنز کیت می توانند مدت ها عکاسی کرده و بر حسب نیاز در آینده لنزهایی تهیه کنند.
فایل پیوست 53568
پینوشت: البته اگر همین تست را با بدنه های جدیدتر از هر دو برند انجام دهید به نتایجی مشابه میرسید در حالیکه نسخه جدید 18-55 STM انتخاب بهتر در اختیار است.
دوست گرامی، جناب باروجی.نقل قول:
سلام دوست عزیز
وقت بخیر
جساراتا به موارد زیر دقت کنین دوست عزیز
از کی تا حالا 18-55جزو بهترین و محبوبترین لنز های نیکون بودش و کیفیتش با18-105 برابر بوده؟
والا تا اونجایی ک من اطلاع دارم و تحقیق کردم این لنز از ابتدایی ترین لنز های نیکون هستش و از کیفیت اپیتیکی معمولی ای برخورداره و عکسا آنچنان شارپ و پویا(زنده) نیستن.
تو ورژن کنونی هم همین مسئله هستش و تفاوت چندانی با رقیب نیکونیش وجود نداره
اما در مورد18-105اگر قیمت هم ملاک قرار بدیم و برامون مهم باشه مقدار هزینمون 18-105 یکی از مقرون بصرفه ترین و بهترین لنز های نیکون هستش و رو دوربینای این شرکت تا الان که خوب جواب داده
امیدوارم از حرفای بنده ناراحت نشده باشین.
حالا در جواب به دوست عزیزمون
با سلام،
در مورد لنز 55-18 باید عرض کنم که من خودم با این لنز و روی دوربین 5100 کار کردم و کاملا از خروجی اون راضی بودم و با 105-18 خودم که مقایسه می کردم واقعا تفاوتی نمی دیدم.
چند ریویوی مختصر از سایتهای معتبر:
سایت DXO Mark:
فایل پیوست 53574
سایت photozone:
فایل پیوست 53575
فایل پیوست 53576
سایت آقای راکول:
که به نظر من در این مورد اغراق کرده اند.نقل قول:
I'd get one! It's super-sharp, and can give images as good or better than the more expensive 16-85mm and 18-200mm lenses. You lose mechanical durability, not image quality, compared to the more expensive lenses.
لنز 55-18 به این دلیل محبوبه که به دلیل قیمت پایین و کیفیت تصویر خوب ارزش خرید رو برای کسایی که می خوان تازه شروع کنند رو داره. درسته کیفیت ساخت چندان خوبی نداره اما این کیفیتشه که بیشتر کاربرای آماتور رو راضی میکنه.
در مورد 85-16 که فرموده اید به شدت با نظر شما موافقم. من وقتی می خواستم دوربین بخرم نظرم بر این بود که به جای 105-18 لنز بسیار بسیار خوب 85-16 رو بخرم ولی متاسفانه نتونستم پیدا کنم و حدود دو سال با 105-18 سر کردم تا اینکه موفق شدم این لنز رو پیدا کرده و خریداری کنم. بر خلاف کسایی که می گن این لنز از نظر اپتیکی تفاوت چندانی با 105-18 نداره باید عرض کنم که اصلا همچین چیزی نیست. بنده چون چشمم به کیفیت تصویر 105-18 عادت کرده بود، از همون شات اول با 85-16 فهمیدم که کلا کلاس و رده بندی و کیفیت این لنز واقعا یه رده بالاتر از 105-18 هست و به گفته photozone بهترین لنز DX نیکون هم هست و واقعا هم همینطوره. کیفیت تصاویر این لنز به قدری مجذوب کننده هست که می تونم با قاطعیت عرض کنم که با بعضی پرایم ها برابری می کنه مخصوصا تو فوکال های 5.6 و 8 و اگه شما عکسی از این لنز در این فوکال ببینید اصلا متوجه نمی شید که با یک لنز زوم گرفته شده و خریدش رو برای کسی که بودجه اش رو داره به شدت توصیه می کنم. قیمتشم همینیه که فرموده اید.
دوست عزیز با سلام.
من هر سه لنز 55-18 و 200-55 و 105- 18 روی 5100 امتحان و تست کردم و نتایج خیلی خوب بود نگرانی بابت کیفیت تصویر نخواهید داشت.
با لنز 105-18 و 200-55 می تونید هم عکاسی پرتره رو به نحو احسن انجام بدید. تنها نقطه ضعف لن 105-18ز در برابر تر کیب 55-18+200-55 نداشتن زوم بالا هست.
به نظر من 105-18 کاملا نیازهاتون رو برآورده می کنه به جز یک مورد. اون یک موردم اینه که بخوایید از حیات وحش و سوژه های خیلی دور عکاسی کنید که 105 مم لنز 105-18 جوابگو نخواهد بود.
پس در کل:
18-55 مناسب برای منظره و نه پرتره.
55-200 مناسب برای پرتره و حیات وحش و سوژه های خیلی دور.
18-105 مناسب برای پرتره و منظره و سوژه های نه چندان دور.
موفق باشید.
سلام .بابت این سوال ابتدایی عذر میخام. من عکاسی رو با دوربینهای آنالوگ شروع کردم. و تاالان از دوربین های دیجیتال استفاده نکردم. آیا دوربینهای دیجیتال هم پرده شاتر دارن؟ سیستم سرعتشون چطوره؟
خب دوست عزیز باز منو به صرافت انداختین رو مسئله پیکسل!
من که دوست دارم بعضی از عکسام رو چاپ کنم وقتی با دوربین 7000 عکس میگیرم ، اگر بخوام همون عکس رو با 5200 بگیرم تفاوت عکسا خیلی زیاد میشه؟(5200 پیکسلش 24 هست)
پولم به 7100 نمیرسه و باید بین 60d, d5200 و d7000 یکی رو انتخاب کنم...
نه دوست عزیز تفاوت انچنانی نخواهید داشت. من خودم خروجی JPG برای نیکون D7000 رو روی یک شاسی که 2.20 متر طولش بود و یک عکس پانوراما بود چاپ کردم و کیفیتشم بسیار عالی از آب در اومد. بنابراین هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشید.
اگه قصد داریر جدی دنبال کنید D7000 و اگه تفریحی می خوایین D5200.
دوستان بین سه دوربین :
Canon 600D
Canon 550D
Nikon D5100
کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
برای عکاسی از طبیعت و پرتره و ... (کلا همه کاره !!! تا حد امکان !) میخوام
سلام
تمامی دوربین های فوق تقریبا در یک کلاس هستند
این که شما در چه ژانر میخواهید عکاسی کنید به لنز هاتون برمیگرده
مثلا لنز از سری 70-200 های کانن و یک لنز واید مثل 10-22 کانن
یا در نیکون هم 70-200 و 12-24
ضمن اینکه میتوان از لنز های با فاصله کانونی ثابت برای پرتره استفاده کرد
شاد باشید......
سلام. نمیدونم این سوال من از نظر تکنیکی درست هست یا نه؟ هدف من از عکاس عکاسی طبیعت هست. چون من عکسهامو پرینت میگیرم. سوالم اینه که آیا کیفیت و رزولوشن عکسهای d7000 در حد آنالوگ قطع 120 (مثلا هاسلبلاد) هست؟
درود خدمت اساتید و کاربران محترم
بنده یه راهنمایی در مورد خرید دوربین های DSLR دارم.
موضوع ها واقعا زیاد هستن و تا حدی تعدادی شون رو مطالعه کردم. اما باز هم فکر میکنم به کمک کسی که قبلا تجربه کرده، دارم.
در ابتدا یه توضیح مختصری از خودم و دانسته هام میدم تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن:
من در حال حاضر یه SX210 دارم. قبلا هم یه دونه AE-1 داشتم که برمیگرده به حدودا 12/13 سال پیش یادمه عکس های خیلی با کیفیت با رعایت کادر و نور کافی ای رو انجام ثبت میکردم. متاسفانه هیچ پشتیبان و مشوقی نداشتم تا اون راه رو ادامه بدم. اما حالا که خودم میتونم یه دوربین حرفه ای تهیه کنم، تصمیم به خرید و ادامه ی عکاسی حرفه ای دارم.
(البته یه گالکسی s4 هم دارم که گاها عکس های نسبتا خوبی میشه گرفت ولی نه حرفه ای. فقط در حد ثبت خاطره ها)
من حدودا بین 2 تا 3 میلیون تومن میخوام هزینه کنم. واسه دوربین و لنز.
پیشنهادی که از طرف دوستی به من شده Canon 60D هست. قیمتی حدود 2100 میلیون تومن با کیت 55-18 دارم و 2900 تومن هم با کیت 135-18....!
علاقه ی من به عکاسی منظره ها و ساختمان و طبیعت و اماکن تاریخی و... هست (مسافرت های خارجی زیاد میرم و میخوام عکی های خوبی ثبت کنم). البته در آینده تصمیم به خرید لنز مایکرو هم دارم. چون توی این ضمیمه هم خیلی علاقه دارم.
حالا میخوام بدونم واسه این منظور، چه دوربینی با چه لنزی تهیه کنم که فعلا واسه شروع کار تا حدی نیازمو برطرف کنه، تا در آینده لنز های دیگه ای هم بتونم تهیه کنم....؟؟؟؟
در ضمن میخوام عکس های نسبتا خوبی رو بتونم توی شب بگیرم. و اضافه کنم زوم زیاد برام مهم نیست. کلا از 1000 تا عکسی که میگیرم شاید 3تاش زوم کرده باشم...!!!!
باز هم تشکر از دوستانی که وقت میذارین و تجربیات تون رو انتقال میدین
با توجه به اینکه به عکاسی منظره و ساختمان علاقه مند هستید به لنز واید نیاز بیش تری دارید دو لنزی که نوشته اید واید خوبی ندارند. اگر امکان کمی افزایش بودجه داشته باشید 60 دی به همراه لنز 15-85 تقریبا 4میلیون قیمت دارد که لنزی همه کاره است (هم واید نسبتا خوبی ارائه می دهد و برای پرتره و تصاویر خانوادگی نیز عالی است) 600دی با 15-85 هم ترکیبخوبی است که 3500 قیمت دارد. اگر کاربرد پرتره برای شما اهمیت زیادی ندارد می توانید 600دی به همراه 10-22 تهیه کنید که 3800 قیمت دارد و برای عکاسی از منظره و ساختمان عالی است.
ممنونم از شما دوست عزیز
متاسفانه بیشترین هزینه ای که میتونم بکنم نهایتا 3 تومن هست. حقیقتا در حال حاضر 2 تومن گذاشتم کنار واسه ی این کار. ولی خب بستگی به ارزش چیزی که میخوام بخرم میتونم بیشتر هزینه کنم.
حالا جدا از انتخاب لنز، چه تفاوت عمده ای بین 60 و 600 هست...؟؟؟ واسه ی من کدومش مناسب تره...؟؟؟ یا اینکه کلا مدل دیگه رو تهیه کنم و ....؟؟؟!!!!!
اینطور که متوجه شدم رابطه ی مستقیمی بین بادی ها و لنز ها هست، که این امر کار انتخاب رو خیلی سخت تر میکنه. دلیل وسواسی من بیشتر به اینه که بعید میدونم بتونم در آینده باز ارتقاء بدم. معمولا هم خیلی عادت به خرید و فروش وسایلم ندارم. واسه همین سعی میکنم بهترین گزینه رو در رنج توان مالیم تهیه کنم و مدت ها ازش لذت ببرم.
به نظر من:
همیشه پول حرف اول رو نمیزنه. یعنی میشه گاهی با هزینه ی متعادل، انتخاب ایده عالی رو داشت. منم الان دقیقا دنبال اون انتخاب مناسب خودم هستم. :oops:
برای شناخت تفاوت بادی ها پست 5664 همین تاپیک را مطالعه بفرمایید.
ولی به صورت کلی سنسور 60دی و 600دی یکی است و کیفیت عکس آنها با هم تفاوتی ندارد. ولی 60دی سرعت عکاسی پیاپی بالاتر، بدنه بزرگ تر و فوکوس بهتری دارد.
میتونید به این گزینه هم فکر کنید: 600دی + 18-55+ 14mm samyang که مجموعا حدود 3میلیون قیمت داره و با استفاده از لنز سامیانگ میتونید عکاسی منظره و ساختمان ها رو داشته باشید البته باید بگم که واید این لنز نسبتا خوبه. به نظر من اگه بتونید یه مقدار افزایش بودجه بدید 600ذی به همراه 15-85 عالیه.
ممنوم از شما
مطالب بسیار روان و رده بندی ها قابل درک بود.
یه سوال دیگه
مقدار f لنز 85-15 چه میزان هست....؟؟؟
(چون من دوست دارم توی بعضی از سوژه های عکسم از فوکاس یا همون فاصله ی کانونی استفاده کنم تا بتونم نقطه ی مورد نظرم رو توی عکس با این تکنیک پر رنگ تر کنم. یعنی به قول اشاره ی بیشتری بشه روی سوژه)
3.5-5.6
ولی عمق میدان کمی که مد نظر شماست تحت تاثیر چهار عامل 1.فاصله سوژه تا دوربین 2.فاصله کانونی، 3.اندازه سنسور دوربین و 4.عدد اف هست. می بینید که عدد اف یکی از عوامل است. در حال حاضر و با بودجه و سوژه مورد نظر شما این لنز یک انتخاب عالی است، در مورد عمق میدان با کسب تجربه و زمینه مورد استفاده و البته اندازه جیبتان ;-) در آینده می توانید انتخاب دقیقی برای لنز دوم داشته باشید.
چرا فقط رو کنون فوکوس کردبن؟ تو نیکون هم گزینه ای مثل d7000 دارین. البته شاید برای عکاسی معماری دلیلی داشته که دوستان این پیشنهاد ندادن.
در ادامه جا داره دوستان در انتخاب تاپیک دقیق تر باشن
ممنونم
پ.ن: اول از همه از خودم شروع میکنم. مدیران محترم فروم در صورت صلاحدید، پستم به تاپیک معروف منتقل کنند.
تشکر از شما جناب کمیلی عزیز
والا بنده تعصب خواصی روی برندی ندارم. هدفم اینه که با بودجه ای که در نظر گرفتم، بهترین انتخاب رو داشته باشم.
در حقیقت
بنده یکی از گرایش هایی که دارم، عکاسی معماری هست. نیاز من در حد یک لنز متوسط اما نسبتا همه کاره هست. گاها عکاسی پرتره و یا مایکرو هم دوست دارم. بخاطر همین چون نیازم مشترک بود فکر کردم که اینجا بهترین جا واسه ی طرح سوالم هست. در واقع هنوز هدف واحد و متمرکز به یک سوژه رو ندارم.
با تشکر از توجه ی شما و دیگر دوستان عزیز
سلام. نمیدونم این سوال من از نظر تکنیکی درست هست یا نه؟ هدف من از عکاس عکاسی طبیعت هست. چون من عکسهامو پرینت میگیرم. سوالم اینه که آیا کیفیت و رزولوشن عکسهای d7000 در حد آنالوگ قطع 120 (مثلا هاسلبلاد) هست؟
دوست عزیز اگر فقط سوالتون در مورد رزولوشن و چاپ عکس باشه، باید بفرمایید که عکس ها رو معمولا در چه سایزی چاپ میکنید؟ و با چه dpi ای؟
حداکثر رزولوشن این دوربین 4928 در 3264 هست که بسته به رزولوشن مورد نیاز میتونید مقایسه کنید (روی کاغذ)
بصورت حدودی میتونم بگم که تا اندازه 30 در 45 سانتیمتر، کیفیت تصویر چاپ شده کاملا قابل قبول خواهد بود (البته به خیلی موارد بستگی داره که احتمالا خودتون بهتر میدونید)
سلام...دوستان من قصد خرید اولین دوربین SLR را دارم...بین 5-7میلیون میخوام هزینه کنم... ژانرمورد علاقه : معماری(داخلی و خارجی)، عکاسی در شب، طبیعت، پرتره ... تعصب برندی ندارم...لطفا من را راهنمای نمایید...با سپاس
سلام
در موازات انتخاب دوربین،لنز مورد نیازتون رو هم انتخاب کنید و حدود نیمی از بودجه رو به بدنه و بیش از نیم دیگر بودجه رو به لنز اختصاص بدین بنظر من.چون کار اصلی رو لنز انجام میده و کیفیت عکس همانقدر که به کیفیت دوربین بستگی داره به لنز هم وابسته است حتی بیشتر! اگر لنز مناسب نداشته باشید با بهترین دوربینها هم نمیتونید عکس خوبی بگیرید.
هرکدام از ژانرهایی هم که فرمودین لنزی برای خودش میخاد.در صورتی که میخاین با یک لنز کار کنید باید لنز زومی تهیه کنید کنید که گستره فاصله کانونی زیادی رو پوشش بده.از واید تا تله
70Dهم دوربین خوبیه
کلا دوربین زیاده.معولا وقتی کسی میخاد اولین dslr رو بگیره از دوربینهای ارزون قیمت تری شروع میکنه تا بعداز استفاده و شناخت نیازهاش، به طور حرفه ای لنزها و بادی بعدیش رو انتخاب کنه
ولی به نظر من شما که میتونی هفت میلیون سرمایه گذاری کنی،6D با لنز کیت رو بگیر،بعد بنا به نیازت لنز های جدید بگیر.که اگه شما نمیخای به طور خیلی حرفه ای کار کنی همون لنز کیت هم جواب کارهای شما رو میده
من بجای 70D ،نیکون d7100رو پیشنهاد میکنم
سلام
شدیدا با این قسمت بولد شده ی نوشتتون مخالفم
انتخاب های خیلی بهتری میتوان انجام داد که سرمایه گذاری باشه برای آینده شون
مثلا ترکیب یه بادی ارزون قیمت با همون 18-55 بعد که نیازشونو فهمیدن، با مابقی پولش (که پس انداز شده) میتونن بهترین لنزها رو بگیرن (بهتر از لنز کیت)
بنظرم خرید فول فریم برای شناخت نیاز کمی از لحاظ مالی و منطقی توجیهی ندارد
مگر اینکه بخواهیم از مزایای فول فریم در برابر کراپ استفاده کنیم
شاد باشید و سربلند......
سلام
جناب اقبالی ممنونم از نظر شما ولی من اصلا تمایلی به استفاده از لنز 18-55 ندارم...من قبلا با 7D با 18-135 STM کار کردم...راستش خیلی جاها مجبور بودم iso را بالا ببرم و مثلا روی 1000 نویز زیادی داشت... الان خودم میخوام بخرم این پول هم حاصل 1 سال پس اندازمه....برای همین میخوام با توجه به ژانر عکاسیم که قبلا گفتم و بودجه ای که دارم بهترین انتخاب رو انجام بدم و تصمیم گرفتم اینجا از بچه ها راهنمایی بخوام... ممنون میشم شما هم پیشنهادتون و علتش رو بفرمایید...با سپاس
من هم با جناب اقبالی موافقم. البته ایشون در مورد پست جناب سرلک و قسمت بولد شده نظر دادن. دوربین 7D و ایزوی 1000، نویز زیاد؟ بعید میدونم این دوربین تو این ایزو نویز زیادی داشته باشه. پیشنهاد من هم روی کراپداری مثل دی 7100 هست و لنز بهتر تا فول فریم و لنز کیت.
البته به قول جناب اقبالی:
مگر اینکه بخواهیم از مزایای فول فریم در برابر کراپ استفاده کنیم
در اینصورت فول فریم خریدش درست تره که پیشنهاد میکنم تاپیک فول فریم : برتري ها و محدوديت ها مطالعه بکنین خصوصا چند پست اخیرش که جناب دکتر روشن توضیحات مفیدی رو نوشتن و در ادامه هم دوستان مطالب مفیدی نوشتن
[جناب کمیلی ممنونم از توجه شما...لنز کیت 6D لنز سری ال 24-105 هست که ظاهرا لنز خوبیه...من اگه کراپدار انتخاب کنم نظرم 70D +15-85 بود که لنز 24-105 ظاهرا در هر صورتی بهتر از 15-85 هست... من بودجه و ژانر های مورد علاقم رو گفتم لطف میکنید اگه شما هم لنز و دوربین پیشنهادی و علتش را بفرمایید...با این وضعیت اقتصادی یه مقذار زیادی وسواس شدم...بهر حال قصدم انتخاب بهترین گزینه با توان مالیم هست ..... در ضمن در مورد نویز 7D باید بگم که نمونه آخرش عروسی کسی بود که من توی باغ و بدون فلاش عکس میگرفتم که مجبور بودم ایزو را روی 1000 قرار بدم...عکسهای خیلی خوبی شد ولی متاسفانه نویزش از چیزی که انتظار داشم بیشتر بود و به نوعی توی ذوقم زد...خیلی دوربین خوش دستیه ولی با خودم فکر میکنم اگه بخوام حدود 3 میلیون بدنه بگیرم آیا ارزشش را داره با 1.4 افزایش یه فول فریم بگیرم یا نه؟ ..........با سپاس
با این شرایط، فکر کنم گزینه شما انتخاب شده هست و میل به فول فریم دارین.
بازم اگه خواستین رو کراپدار فکر کنین دو گزینه ایده آل پیش روتون به نظر من:
Nikon D7100 VS Canon 70D
هست که کاملا تو همون تاپیک درموردشون بحث و تبادل نظر شده. در مورد لنز هم تو تاپیک مربوطه باید پیگیری کنین.
ارادتمند
سلام دوستان، ماه هاست دارم انتظار ميكشم بودجه تامين بشه و اولين DSLR رو بخرم. اگه خدا بخواد تا پيش از عيد قصد خريد دارم. در زمينه خاصي عكاسي نميكنم ولي علاقمند به پيشرفتم. فيلمبرداري آنچنان واسم مهم نيست. سقف بودجه 3 ميليون تصويب شده. به برند كانن علاقمندم، ولي تا جايي كه انتخابش عقلاني هم باشه. نظر خودم روي كانن 60D با لنز 135-18 هست. ولي خيلي ها نيكون D7000 رو انتخاب بهتري مي دونند. با معرفي كانن 70D، ميشه به 70D با لنز 55-18 هم فكر كرد. البته با توجه به اهميت لنز، نظر خودم بيشتر روي دو گزينه اول هست. ممنون ميشم در انتخاب كمكم كنيد.
سلام دوستان
امیدوارم جای درستی پستم رو نوشته باشم .
قصد خریداری دوربین عکاسی دارم .
تا حدی با عکاسی تئوری آشنام ولی چون دوربین خوبی نداشتم ( تمامی عکسهای با گوشی موبایل بوده ) نتونستم به جنبه عملیش بپردازم
شدیدا هم به عکاسی علاقه مندم
چند تا سوال داشتم
1 - گوشی الانم لومیا 820 نوکیاست . آیا کیفیت عکسهایی که دوربینی مثل canon g1x میگیره در حدی بالاتر از گوشیم هست که ارزش خرید داشته باشه . یا مثلا کیفیت عکسهای canon g1x در مقابل لومیا 1020 با سنسور 41 مگاپیکسلی ؟ ( اینو میدونم که مگاپیکسل بالا به هیچ وجه ملاک نیست و کیفیت به خیلی آیتم های دیگه بستگی داره )
2 - بین دوربین های slr و دوربین هایی مثل canon g1x و یا fujifilm x10 ( دقیقا نمیدونم این دوربینها در چه رده ای قرار میگره) مردد هستم . آیا دوربینی مثل 1100D که در رده Slr مبتدی جا میگیره با لنز کیت کیفیت عکس بهتری از دو مدل قبلی که نام بردم داره ؟ ( احتمالا تا یکی ، دو سال امکان خریدن لنز رو نداشته باشم )
3 - به طور کلی با قیمتی در حدود 1.5 تا 2 میلیون تومان کدوم یک از گزینه های بالا رو پیشنهاد می کنید . و کدوم مدل از کدوم برند ؟
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
نیکون D5200
کانن 650D
ممنون از دو دوست عزیزنقل قول:
سلام
canon g1x کامپکت بسیار با کیفیت و شاهکاریه و با سنسور "1/1.7 کیفیت خروجی در حد dslrهای سطح مبتدی ارائه میده و 100% از گوشی موبایل بهتره.قیمتش 1600
دوستان اگر اطلاعات بیشتری دارن خوشحال میشم راهنمایی کنن