درود
استفاده از لینک فروشگاه های تبلیغاتی در فروم خلاف مقررات است!
لطفا لینک را اصلاح کنید
در مورد مرجع مورد استفاده هم شما باید از مرجع های محترم استفاده کنید
مثلا بخش Focus Type لینک زیر را ببینید!
Canon EOS 60D
در مورد ارزش دوربین 60D هم باید عرض کنم اگر برای شما فیلم برداری اولویت نداره، مطمئنا 60D خیلی بهتر از 700D خواهد بود
ارادتمند
سلام اساتید و بزرگواران
میخوام اولین dslr خودم رو با کمک و راهنمایی شما عزیزان تهیه کنم.
شرایط بنده:
علاقه مند و جدی در عکاسی
اشنا به مفاهیم و اصول اولیه عکاسی
به صورت امانی با dslr کار کردم
هدف از عکاسی به چالش کشیدن خودم هست و میخوام ژانرهای مختلفی رو تجربه کنم. (علاقه مند به منظره پرنده گرافی ماکرو و پرتره هستم)
تعصبی به برند خاصی ندارم
الان میپرسید هزینه چقدر دارم
ولی اعتقادم این هست: درسته هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری ولی من الان نمیدونم به چقدر آش نیاز دارم که بودجه ای در نظر بگیرم ولی احساس میکنم این ۴ گزینه واسه شروع بنده کافی باشد.
d7000
d7100
60d
70d
دل خودم سمت 7100 هست ولی نمیتونم از امکانات جانبی 70d هم چشم پوشی کنم
۲ گزینه دیگرم به خاطر جنبه اقتصادی در نظر گرفتم ولی قدیمی بودن این دو یکم دو دلم کرده ولی اگر از لحاظ خروجی و امکانات زیاد تفاوتی نداشته باشن مورد قبول بنده هست.
لطفا لنز هم پیشنهاد بدید
لنز هم اجباری نیست کیت باشه. خودم می خوام یک لنز در بازه مثلا ۱۸_۵۵ و دیگری مثلا ۷۰-۳۰۰ بگیرم البته آشنا به دردسرهای تعویض لنز حمل و نقل و... هم هستم.
از اینکه اینهمه سردرد و زیاده گویی کردم عذر میخوام فقط خواستم دید کلی به نیازهام و نگرش من به عکاسی داشته باشید.
اراتدمند شما میلاد
درود
دوربین که بستگی به شرایط خود شما داره!
فیلم برداری براتون مهم نباشه، می توانید 70D را اولویت های بعدی قرار بدید! البته اگر از بهش علاقه خاصی داشته باشید بحثش فرق می کنه
بنده در لیست شما ترجیحا d7100 و 70D را مد نظر قرار می دهم و البته با توجه به اینکه فرمودید دل خودتون هم با نیکون هست پیشنهاد می دهم خیلی خودتون را درگیر مسائل حاشیه ای نکنید!
در خصوص لنز و ژانر مورد استفاده! لنز های ماکرو و پرتره را شاید بتوانید موقت بصورت ترکیبی استفاده کنید ولی برای پرنده گرافی با لنزی مثل 300-70 شاید خیلی راه به جایی نبرید!
باید به فکر فوکال بالای 400 باشید
لنز 55-18 هم بعنوان لنز خود دوربین خوبه ولی پیشنهاد می کنم به فکر تهیه لنز واید مناسب تر هم باشید! البته بستگی داره به برندی که انتخاب می کنید ولی با فرض نیکون بودن، می توانید به 105-18 فکر کنید و همان 300-70 یا اگر هزینه بیشتر می توانید در نظر بگیرید به فکر لنزهایی مثل 600-150 تامرون باشید
ارادتمند
سلام به همگي، براي اولين بار ميخوام دوربين dslr بخرم و بين 600d و 650d موندم، شنيدم كه 650d تو هواي مرطوب جواب نميده. بودجم هم تا سقف همون 650d محدود هست، به نظر شما كدوم رو بگيرم؟ ممنون