ای داد بیداد وای فای واسم مهمه ... چقدر هزینه وای فای جدا خریدن برای ۷۱۰۰ میشه و آیا توی بازار هست و امکانات وای فای نرمالو داره که بع گوشی و لبتاب وصل بشه ؟ تشکر از لطفتون ولی با این تفاسیر ۷۰ دی با صفحه تاچ و سنسور فکوس دوتایی و وای فای و چراغ فکوس و نویز کمتر در ایزوهای بالا و فیلمبرداری حرفه ای از نیکون جلو میزنه برای خرید... هرچند نیکون تنها از نظر عکاسی و بدنه و موتور فکوس داخلی برتری داره گویا... عجب داستانی شده ...
معمولاً در بازار الکترونیک بعلت تنوع بسیار زیاد، انتخاب کار بسیار سختیه. مخصوصاً زمانی که هر کسی سلیقه خاص خودش رو داره. ببینید دوست عزیز کلاً هیچ دوربینی یا بهتر بگم هیچ وسیله ای کامل نیست. همه یک نقص و کمبودی دارن. اگه شرکتی یه محصول کامل تولید کنه باید قید فروش مابقی محصولاتش رو بزنه.
دوتا پیشنهاد دارم:
اول اینکه زیاد دنبال تحقیق و مشاوره نباشید که بیشتر از این گیج خواهید شد... ( البته از اون طرف به بار معلوماتتون هم اضافه میشه ) .. بنده به شخصه اواسط شهریور رفتم بازار یه دوربین معمولی قیمت مناسب زیر 1 تومن بخرم، الان که دارم پست میزنم یه 60D با کلی لنز و خرت و پرت کنارم ولوو شده !!!
60D از بادی های خیلی خوب نسبت به قیمت مناسبش هست. نظر من اینه که هزینه اضافی رو صرف خرید لنز بکنید. درسته بادی های جدید امکانات خیلی خوب و بهتری دارن ولی اونها هم بدون یه لنز خوب عملاً بی استفاده هستن. بنظرم ترکیب یه لنز خوب با یه بادی معمولی خیلی خیلی بهتر از یه بادی خوب با لنز معمولی و گاهاً بی کیفیت هست.... ( البته 60D یک بادی معمولی نیست )
شما به سایت The-Digital-Picture.com features Canon DSLR Camera and Lens Reviews, News, Deals and Tips یه سری بزنید. به قسمت Review برید. میبینید اکثر لنزها رو با 60D بررسی کردن ( مثلاً Tokina 11-16 )
هدف از این پست جلب بازار برای 60D نیست چون بنده سهام دار کنون نیستم. قصدم فقط جلوگیری از هزینه اضافی هست که گاهاً دوستان رو به دردسر میندازه و بدتر از اون اینکه به اون هدفی که در سر دارن نمیرسن....
امیدوارم مفید بوده باشه.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
وای فای رو برای چه کاری می خواید استفاده کنید که واستون مهمه؟؟ خرید وای فای جدا معمولا به صرفه نیست. سعی کنید روی چیزهایی هزینه کنید که منجر به افزایش کیفیت عکستون بشه.
نکته ای رو که ذکر کنم اینه که موتور فوکوس داخلی نیکون مزیتش فقط برای لنزهای سری D خوده نیکون هست، و در کانن همه لنزها خودشون موتور فوکوس دارند. همون طور که لنزهای جدید نیکون هم خودشون موتور دارند.
از لحاظ بدنه هم این دو دوربین خیلی شبیه هم هستند اگر منظورتون از لحاظ سیلینگ و استحکام هست.
ارزش خرید؟هردو دوربین از بهترینهای کراپدار نیکون و کنون هستند.ولیکن توصیه من اینه که فارغ از برند ابتدا نیازتون رو مشخص کنید(ژانر مورد علاقه عکاسی و ...) و بعد با توجه به سطح امکانات مورد نیاز هزینه کنید که اضافه پرداختی نداشته باشید.ضمن اینکه به قول اساتید همین فروم ،امکانات موجود در این بدنه ها برای بسیاری زیاد هم هست.
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
سلام
بعد از چهار پنج سالی عکاسی با کانن 40D قصد ارتقاع دوربینم رو دارم، در حال حاضر دو لنز 105-24 و 22-10 رو هم دارم.
حالا با این تفاسیر کدوم یک از این موارد به صلاحه:
1- خرید 70D ( با حدود 2.400 تومان هزینه)
2- خرید 7D دست دوم ( با حدود 1.800 تومان هزینه)
3- فروش لنز 22-10 و خرید 6D ( با حدود 2700 تومان هزینه)
با تشکر
سید محمد نوابی
5D Mark III + 24-105 L + Godox TT685
باسلام
دوستان یه دوربین نیکون دی 7100 دارم و نزدیک 3تومان هم میخوام برا لنزش هزینه کنم
یدفعه به سرم زد دی 7100 بفروشم و اون 3تومان لنزهم روش بزارم یه sony a7 به ارزش 5700 بگیرم هم دوربین جمع و جوریه و هم اینکه فول فریمه ولی هزینه های اضافی برام در پیش خواهد داشت مثل فلاش باتری اضافه
کار معقولانه ایه یا همون دی 7100 نگهدارم
در کل میخوام ببینم با کوچ به sony a7 چه چیزی رو از دسنت میدم و چه چیزی بدست میارم
با تشکر