سلام ، خیلی ببخشید که دیر جواب دادم ، 2 3 روزی نبودم
به عنوان مثال ، شما برای تغییر ایزو دکمه ی جداگانه برای تغییر ایزو ندارید و باید حتما وارد منو ی دوربین شوید و از اونجا ایزو رو تغییر بدبد ، که هم وقت میگیرد و ممکنه خیلی از سوژه ها رو از دست بدبد و هم خیلی اعصاب خورد کن و مواردی دیگر ...
البته ، من با D3100 شخصا کار نکرده ام ، و این مورد رو در D3000 دیدم ، که احتمالا در در D3100 یک همچنین مشکلاتی وجود دارد ،
در هر صورت در یک دوربین Entry Level نباید بیشتر از این توقع داشت ، البته موارد و کمبود ها رو در حین کار با این دوربین متوجه خواهید شد ،
شاید این موردی که گفتم برای بنده آزار دهنده بوده و برای کسی دیگر مشکلی قلم داد نشود
در هر صورت این نظر شخصی بنده است
خیلی ممنون ولی من با این قیمت چیزه بهتری میتونم تهیه کنم؟
سیاست شرکتا اینجوریه که اگه 1محصول بخوای بخری با ناقصعرضه کردن محصولات شمارو آخرش به خرید آخرین و گرونترین رده اش میکشونه
همونطور که من از hs20 به 1100dو بعد به d3100 رسیدم
درود
ابتدا از همه به خاطر این تاخیر زیاد در پاسخگویی پوزش می طلبم . بهتره بپردازم به صحبت هایی که توسط دوستان و اساتید مطرح شد :
با سپاس فراوان . فرمایش شما کاملا درست و متینه . بنده سهوا "حساسیت رنگ" رو با عنوان "عمق رنگ" بیان کردم که اشتباهه . از تذکر شما سپاسگذارم .این عمق رنگ دقیقا یعنی چی؟
و چجوری از روی این برش به نتیجه میرسید که خروجی عمق رنگ دوربینی چجوریه؟
جناب دلباز ، به نظر این حقیر در مدل نیکونی ، شارپنس و کنتراست و حساسیت رنگ بهتر و نیز نویز کمتری دیده میشه . در بررسی های میکروگرافی قطعا فرمایش شما در قابل اعتماد نبودن چشم انسان متینه ولیکن در مورد این حد از اختلاف ، قطعا چشم انسان هم ملاک خوبی خواهد بود . برای مثال در زمینه ی کنتراست که همه با تعریفش آشنا هستیم ، آیا به نظرتون نمیشه تشخیص داد که سمپل های D5100 در این زمینه سر تر عمل کردن ؟ در حال حاضر تنها دلیل که می تونه بنده رو قانع کنه که کنتراست این دو مدل یکسان یا به نفع 60Dیه ، اینه که شما بگین مرجع این سمپل ها اشتباه کرده و سایت مذکور نامعتبره .در نمونه های قرار داده شده جز اینکه احتمالا سنسور کنون جزئیات بیشتری رو ثبت کرده چیز دیگه ای مشهود نیست
نویز ( نرخ سیگنال به نویز ) و مقدار کنتراست و عمق رنگ رو هم معمولا با ایزارهای مخصوص این کار و نرم افزاهای متعددی میسنجند و مشخصا معیار این سنجش چشم افراد نیست
جناب دلباز به مورد خوبی اشاره فرمودند که من هم با ایشون موافقم ؛ رفتار نویزی هر سنسور یکتاست . در بدنه ی متفاوت شاید بشه این رفتار رو از هم با چشم عادی تمییز داد ولیکن تشخیص ای اختلاف در بین سنسورهای یک مدل خاص ، نیز به بررسی ای داره که ما اونو میکروگرافی می نامیم . در واقع تکیه ی قطعی و دائمی به ابزار و ناکارآمد بودن چشم انسان تنها به بررسی اختلاف در بین سنسورهای یک مدل خاص محدود میشه . در باقی موارد ، "عموما" میشه به تشخیص چشم در بررسی سمپل ها و نمونه های معتبر اعتماد کرد .یک نکته رو در نظر بگیرید و اون هم این که رفتار نویزی هر سنسور یکتاست
یعنی دو سنسور از یک نوع دوربین ( یعنی دو سنسور مثلا از دو دوربین نیکون D7000 ) که هر دو ساخت یک کمپانی و برای یک نوع دوربین هستند , رفتار نویزی یکسان ندارند . چه برسه به دو سنسور از دو برند مختلف
موافقم . معمولا برتری ها رو نباید با واژه ی مطلق خطاب کرد . معمولا امتیاز بهتر در یک سنجش بینگر برتری مطلق یک خروجی نیست ولیکن به هیچ عنوان نباید تاثیر جزء به جزء این برتری ها رو جمع بندی نهایی نادیده بگیریم . سایت هایی که بنده در کامنت های پیشین از اونها نقل قول کردم ، مراجع قابل اعتمادی هستن . نادیده گرفتن نتایج مذکور می تونه به پشیمانی و انتخابی نادرست منجر بشه . من هم مثل باقی دوستان معتقدم که سنسور همه چیز نیست ؛ ولیکن برای یک کاربر آینده نگر و تیزبین ، کیفیت سنسور فاکتوری اساسی در کنار باقی عوامل به شمار میره . امیدوارم دوستان و خریداران محترم همواره با توجه به این موارد از انتخابی برندی و غیر عاقلانه پرهیز کنن .سایت های مقایسه کمک میکنه به شناخت بهتری از یک دوربین دست پیدا کنیم و این امتیازات قطعا دلیل برتری مطلق یک برند نیست
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : یک بار دیگه از بابت تاخیر در پاسخگویی و همچنین از بابت طولانی شدن متن پوزش می طلبم .
دوستان سلام
ما امروز رفتیم نمایشگاه که d3100ارو بخریم ولی دریغ از 1نیکون
تمام شرکتا (سونی.المپیوس سامسونگ بودن ولی اینی که ما میخوایم نه
میخواستم بگم با این چند روز مطالعه من اینجا سوادم از اونایی که توضیح میدادن بیشتر بود و حتی سایز سنسور نمیدونستن چیه فقط برای جلب مشتری وایسادن و یکی 1سوال بپرسه آبی بنفش میشن
یکی از مغازه ها گفته بود 750 میاره برام بنظرتون خوبه؟
گارانتی ایده آل
راستی از کجا بفهمیم باتریش اصله؟ البته این بابا اسم مغازش تو سایت ایده آل هم هست و نمایندشه
سلام دوستان
تصمیم دارم یک دوربین DSLR برای ادامه کار تهیه کنم تا حالا یک سایبر شات معمولی داشتم
حدود 2 میلیون هم براش کنار گذاشتم
بین کانن و نیکون کدوم مارک؟
و آیا بهتره یه دوربین 60D کانن بگیرم؟
یا یه 600D کانن با تجهیزات بیشتر؟
کاملا مبتدی هستم لطفا کمکم کنید دم همتون گرم
سلام
پیشنهاد میدهم تاپیک های مختلف فروم را یک بررسی کنید، با نظرات دوستان آشنا میشوید در بین تاپیک های فروم خواندن تاپیک دوربین هایی در این رنج پیشنهاد میشود در خصوص بین کانن و نیکون این تاپیک رو مرور کنید
كنون یا نیكون ... توهم یا واقعیت
اگر به جواب درستی رسیدید که کدام بهتر است با دلایلی علمی و درست در همان تاپیک دوستان خوب فروم را آگاه کنید :)
خیلی پیشنهاد ها به نیازهای شما ارتباط خواهند داشت پیش نیازهای خودتان را بشناسید احتمالا جواب کار را خواهید گرفت. احتمالا یک دوربین+ یک لنز کیت مناسب + یک فلش + یک فیلتر UV در ابتدای کار مناسب خواهد بود اگر پولی ماند با شناخت بهتری که به دست آورده اید میتوانید انتخاب های بعدی خودتان را آگاهانه انجام دهید. اگر به جواب نرسیدید میباید نظر دوستان را جویا شوید. بهتر است دوربین های پیشنهادی رو قبل از خرید از نزدیک ببینید این ممکن است در انتخاب شما تاثیر گذار باشد.
موفق باشید
بهتره درمورد دوربینهایی مثل D7000 نیکون و یا 7D کانون تحقیق کنید چون به نسبت هزینه شما قیمت و لنز مناسبی دارند .