ایشون 6D مد نظرشون هست:ولی 60D کراپدار است و D750 فول فریم، اصلن قابل مقایسه نیستند
گزینه های دیگری مثل 6dکانن و دی 750 نیکون و ...هم مد نطر دارم
ایشون 6D مد نظرشون هست:ولی 60D کراپدار است و D750 فول فریم، اصلن قابل مقایسه نیستند
گزینه های دیگری مثل 6dکانن و دی 750 نیکون و ...هم مد نطر دارم
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
فکر داشتن SLR را با فقط یک لنز !! از سرت بیرون کن
محال ممکنه بتونی با یک لنز سر کنی.
ولی کاش ایرادات D7100 رو بیان می کردی. بعضی وقتا آدم یه ایرادایی تو یه وسیله میبینه که خب کاملاً سلیقه ای هست. یادمه یه لپتاپ داشتم سوکت شارژرش خیلی بدجا بود، بخاطر همون یه مشکل کوچیک فروختمش....
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام به همگی. بین خرید کنون 650d و نیکون d5200 گیر کردم. اگه میشه راهنمایی کنین که کدومش رو بگیرم. اولین dslr هم هست که میخوام بگیرم. ممنون
طاهر عزیز مسلما از اونجایی که هیچ بشری بی عیب و نقص نیست، ساخته دست بشر هم بی عیب و نقص نخواهد بود. همه دوربینها هم کم و بیش نقصانهایی داشتند و دارند، اگه از دوربینتون راضی نیستید می تونید مطرح کنید و کسی هم نه اعتراض میکنه نه حرف دیگری به هر حال شما با این دوربین راحت نیستید و نظرتون کاملا محترمه.
حالا که به سلامتی تصمیم به کوچ برای فول فریم گرفته اید پیشنهاد می کنم که طرف دوربینهای بدون آینه نرید، بعد از مدتی هم عدم توانایی این دوربین ها در مقابل فول فریمهای SLR براتون مشخص خواهد شد و فکر خواهید کرد که ای کاش فول فریم slr می گرفتید.
6D کنون دوربین بسیار خوبیه و خود من هم باهاش کار کردم اما بهتر از اون D750 هست که من جای شما باشم بی برو برگرد D750 رو انتخاب میکنم.
در دسترس بودن لنزهای نیکون و کنون هم نسبت به سونی خودش مزیت خیلی بزرگیه که نباید نادیده گرفته بشه.پ
ارادتمند
سلام دوستان بصورت اتفاقی لینک زیر رو امروز از حافظه مرورگرم مشاهده کردم ظاهرا نیکون تخفیفاتی روی لنزهاش ارائه داده. امکانش هست بررسی کنید ..
http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Sto...sesSpeedlights
با تشکر
دوستان بین 7D و 70D کدومو انتخاب میکنید
همه جوره ژانر عکاسی دارم
و اینکه قراره چندین سال باهاش کار کنم پس نمیخوام به این زودیا قدیمی بشه؟؟؟؟
درود بر شما
فکر کنم بهترین گزینه برای شما 70D باشه که خیلی از قابلیت ها رو یکجا داره.
سیستم فوکوس 7D (البته بغیر از گزینه Spot Expansion)
وای فای 6D
و صفحه چرخان 60D.
سیستم دوال فوکوس که با لنزهای stm کنون برای عکس و مخصوصأ فیلمبرداری فوق العاده عمل میکنه.
البته اگه میخوای فقط عکاسی از حیات وحش کنی و تو آب و گل کار کنی سیلینگ و درز بندی 7D بهتره. گر چه طبق گفته کنون سیلینگ 70D مشابه 7D هستش ولی 7D امتحانش رو پس داده.
حالا دیگه خودت باید با توجه به نیازت باید انتخاب کنی. ولی اگه فیلمبرداری هم برات مهمه قطعأ 70D یه سر و گردن بالاتره.
ضمن اینکه کنون به لنزهای stm روی آورده و لنزهای جدیدش رو که -البته از نظر اپتیکی هم نسبت به نسخه های قدیمی خیلی بهترند - با سیستم stm تولید میکنه.
تا نظر اساتید چی باشه.
یا حق
ویرایش توسط Mahdi.A.Tabar : Wednesday 17 December 2014 در ساعت 00:41
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
سلام دوستان.
بعد از چند ماه بالا پایین کردن مدل ها بالاخره تصمیم گرفتم بزودی خرید کنم.
کاربرد من فعلا فقط عکاسی خانوادگی (از بچه 6 ماهه) هست.و بعید میدونم وقت داشته باشم دنبال ژانرهای دیگه ای باشم.
میخوام کیفیت عکس ها با دوربین و لنزی که میخرم خیلی عالی باشه.
بودجه هم فکر میکنم 2 تا 2.5 کافی باشه و بیشتر برای کاری که من میخوام نیاز نباشه.امابازم اگه دوستان اگه با قیمت های بالاتر پیشنهادات خوبی داشتن که ارزش هزینه کردن برای کار من رو داره لطفا بدن.
فیلمبرداری هم نمیگم مهم نیست اما خوب اگه خوب باشه چه بهتر چون احتمالا برای استفاده ای که من میخوام بکنم به دردم میخوره.
خودم هم خیلی تحقیق کردم.اما فعلا چیزی نمیگم تا نظرات دوستان رو بدونم.
لطفا دوربین و لنز پیشنهادیتون رو اعلام کنین ممنون میشم.
از اساتید هم میخوام نظراتشونو لطف کنن و راهنمایی کنن.
پیشاپیش از همگی ممنونم.