نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم :D از شوخی بگذریم
این کلام شما در مواردی صادق است ولی نه اینجا
d7100 بعد از دوربین 7000 که قدیمی شده ارزانترین دوربین شبه حرفه ای است و حتی نزدیک به گران هم محسوب نمی شود یعنی الان از این هم باید پایین تر بیاییم ! هنوز کسی فراموش نکرده که d7000 و یا D90 را به قیمت 1200 میخریدیم
از این پایین تر مترادف با حرفه ای نیست هرچند قابلیت های خوبی داشته باشد
خريد D90 توصيه نميشه. مگر محدوديت بودجه.
تكنولوژي ساخت سنسور و پردازشگرهاي نيكون در سالهاي اخير و بدنه هاي جديد بسيار پيشرفت كرده است و بدنه مذكور قديمي شده است. و براي كسي كه بخواهد چند سال دوربين خود را نگهدارد ، توجيه ندارد.
دوست عزیز قطعا d7100 دو نسل جلوتر از d90 و بادی بهتریه. در این شکی نیست
ولی کسیکه تا حالا همچین دوربینی نداشته و بودجش فقط 5 تومنه آیا درسته که 3 تومنشو بابت بادی بده?
حرف منو قبول ندارید یه نگاهی تو وب بندازید
http://www.kenrockwell.com/tech/lens-or-camera.htm
5 reasons you should choose a new lens over a new camera � Elizabeth Halford Photography {the blog}
Why Your Lenses are More Important Than Your Camera - The Phoblographer
Cheaper camera with better lens, or good camera kit?
مي پرسيد درسته؟! بله درسته. چون تا ايشان نداند چه ژانري را ميخواهد استفاده كند و چه لنزي، نيازي به خريد لنز ندارد.
همه ماكروگرافي نمي كنند و با يك ميليون صرفه جويي هم لنز وايد يا ماكرو نمي شود خريد.
من دانشجويان بسياري دارم كه فقط مي خرند و بعد در خانه خاك ميخورند و فقط از walkaround استفاده مي كنند.
ضمن اينكه كيفيت خروجي D5100 به مراتب بهتر است از D90 .
شما هم نگاهي به سايتهاي ريويو بياندازيد.
دايناميك رنج سنسور D7000 به مراتب بهتر است و اين يعني خروجي بسيار بهتر.
من با همه اين چهار دوربين كار كرده ام و به همين دليل توصيه نمي كنم D90 را.
و اگر محدوديت بودجه دارند به نظر من D5100 به مراتب بهتر است.
كيفيت خروجي اين دوربين و تفاوت قابل تامل اين دو، چند آپشن بهتر بدنه D90 را مي پوشاند.
خب اين يعني چه؟!
يعني چون به احتمال زياد كساني كه دوربين مي خرند عكاسي در بدو شروع بلد نيستند، ما اطلاعات غلط بدهيم؟ يا يك بدنه قديمي را معرفي كنيم ؟ چون ممكن است بعدا نخواهند ادامه دهند؟!
بعد آن بدنه قديمي تر را كسي از ايشان نخرد و ضرر بيشتري كنند؟!
فرض اين فروم بر اين است كه هر كسي پرسشي مي پرسد ، قصد عكاسي جدي دارد . وگرنه اينجا نمي پرسيد. اگر هم نداشته باشد قرار نيست ما پيش داوري كنيم.
و اگر غير از اين كنيم در سرد شدن افراد دخيل هستيم چون آنها از وسيله خود احساس رضايت نمي كنند.
مگر شرايط خاص كه فردي خود ، اعلام مي كند بودجه بسيار محدودي دارد و آنگاه دوستان با اين فكت مهم راهنمايي ، بر اساس اضطرار مي كنند.
البته d5100 جزو مدل های بود که خودم هم می خواستم پیشنهاد بدم
مجهز به سنسور d7000 که رزولوشن داینامیک رنج و عملکرد بهتر در حساسیت بالا ولی فراموش نکنید که d90 هم قابلیتهایی داره که d5100 نداره
مثل
کنترل های خارجی بیشتر(90% تنظیمات بدون نیاز به ورود به منو یا کویک منو قبل دسترسی هستند)
موتور فوکوس(لنزهای سری D معمولا ارزون تر از سری G هستند و در بازار دست دوم هم زیاد پیدا می شن)
CLS (با یک یا دو تا فلش SB-700 می تونید عکس هایی بگیرید که خیلیا خوابشو می بینن)
البته تفاوتها بیشتر از این حرفاست مثلا d5100 فیلم برداری خیلی بهتری داره و ....
خلاصه کلام dslr یه سیستمه که بادی یکی از اجرای اونه و d90 گزینه بهتری برای خریده تجهیزات جانبی است
در مورد لنز ماکرو و واید ایشون تو پستشون به ماکر و واید اشاره کردن. 105-18 به اندازه کافی واید هست ولی توانایی ماکرو خوبی نداره به همین خاطر لنز تامرون رو پیشنهاد کردم که علاوه بر آن یه لنز پرتره خوب هم هست.
در کل d5100 و d90 گزینه مناسبین(البته d90 فقط دست دوم گیر میاد ولی با قیمت مناسب)
هميشه مدل های جديد تر افت قيمت بيشتری به نسبت مدل های قديمی تر دارند و اينکه شما به کسی بدنه مدل بالا معرفی کنيد باعث بشه ضرر نکه درست نيست
مطمئناً داشتن يه بدنه خوب مثل 7100 + 18-105 بسيار خسته کننده تر از داشته يه بدنه پايين تر مثل 5100 + 85 1.8 يا 50 1.4 خواهد بود
کسی نگفت به بقيه اطلاع غلط بديم حداقل ميتونيد بهشون بگيد که با خريد اين ست انتظار عکس های خارق العاده اي نداشته باشند (کمی بهتر از پوينت اند شوت )