با سلام و اجازه اساتید
شما با خرید یک slr کیفیت را به مقدار خیلی زیاد خواهید داشت ولی باید بدانید که :
تجهیزات عکاسی که بایستی تهیه کنید همگی قیمتی چند برابر slr like ها خواهند داشت مثل
1- کیف دوربین بزرگ که قیمت حداقل 2-3 برابر کیف یک slr like قیمت دارد تازه اگر در اینده لنز بزرگی بگیرید بایستی کیف خود را نیز عوض کنید
2- سه پایه که برای دوربینهای حرفه ای بایستی سنگینتر و با استابیلیزیته بیشتری باشد که آنهم حداقل 5-4 برابر یک سه پایه معمولی قیمت دارد .
3- رم با سرعت و حجم بیشتر که به دلایل مختلف برای یک دوربین slr بایستی تهیه گردد .
4- انواع فیلترها آنهم برای هر کدام از لنزهایتان بطور مجزا .
5- و بسیاری موارد دیگر و از همه مهم تر لنز
که با توجه به علاقه شما در آینده به عکاسی های مختلف لنزهای گرانفیمت و فلاش و ... حسابی شما را درگیر خود خواهد کرد
من یک پیشنهاد ویژه برای شما دارم که شما را از موارد فوق نیز تا حد زیادی راحت میکند و آنهم دوربین s100fs فوجی است که هم سنسوری با اندازه خوب دارد و هم لنز مناسبی با رنج خوب روی آن نسب است
من با این دوربین عکاسی کرده ام و کاملا از همه slr loke ها یک سر و گردن بهتر است و تنها دوربین G11 و G10 با ان رقابت میکنند که آنها هم رنج خوب لنز این دوربین را ندارند
در کل این دوربین یک نیمه SLR است و بسیار خوش دست است و عکاسی با آن خیلی لذت بخشتر از بقیه slr likeهاست .
باز هم خودتان با توجه به علاقه تان بایستی تصمیم بگیرید