نوشته اصلی توسط
edvin
با سلام خدمت اساتيد گرامي
بنده قصد خريد يك دوربين دارم با توجه به نيازهايم بنده را راهنمايي بفرماييد چون بين حرفه اي و نيمه حرفه اي دچار عدم انتخاب شده ام
بنده مهندس عمرانم و علاقه مند به عكاسي حرفه اي البته براي خودم
بنده دوست دارم تا از ماكرو تا تله عكسبرداري كنم و طبق اطلاعات كسب كرده به اين نتيجه رسيدم
دوربينهاي slr like اين قابليت را برايم فراهم ميكنند و با هزينه اي چند برابر دوربينهاي slr
راجع به برند حرفي ندارم اما مساله اينجاست كه بنده مثلا يك 500دي خريداري كنم به صرف اينكه بعدها با پرداخت پولي ديگر براي لنز به حيطه هاي ديگر عكاسي وارد شوم و تا آن زمان به لنز كيت قانع باشم يا يك olympus sp800uz نيمه حرفه اي بگيرم و وارد تمام حيطه ها شوم حال سوال من اينست كه چه چيز مرا مجاب خواهد كرد كه قيد برخي از علاقه ها را بزنم و دوربيني حرفه اي تهيه كنم تا بعد لنزي بخرم يا نه همان نيمه حرفه اي را تهيه كنم
آيا مني كه عكاسي حرفه ام نيست لازم است دوربيني حرفه اي تهيه كنم
آيا تفاوت تصوير بين حرفه اي و نيمه حرفه اي مانند قيمتش خيلي زياد است اين مساله برايم مهم است كه عكسهايم كيفيتي مناسب داشته باشد بنده قصد ندارم كه بيلبورد يا پوستر چاپ كنم اما برايم مهم است كه مثلا با دياف سوژه را از پسزمينه جدا كنم و در تاريكي عكسي با كيفيت داشته باشم يا حالتهاي ماكرو و پانوراما...
ممنون ميشوم كه از تجربياتتان استفاده كنم