فرقی ندارند ، جعبه سفید ، متعلق به لنز کیت یک دوربین بوده که خریدار آنرا نخریده و فقط بدنه را خریداری کردهاست .
خط رو خط شدیم .
خیلی ممنونم از لطفتون
حقیقتش من خیلی درجریان قیمت دوربین های عکاسی نیستم دنبال قابلیتهای اضافی مثل وای فای و gpsو ایناهم نیستم تفاوت چشمگیر بین دوربینهای bridge وslr و dslrچیه؟که انقدرتفاوت قیمت ایجاد کرده؟
و اینکه توهمین رنج زیر1تومن بدون باتری بااون کارایی هایی که میخوام مدلی هست؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
سلام دوست عزیز تفاوت ها خیلی زیاده از سایز سنسور گرفته تا کیفیت خروجی و..... تو تمام دوربین هایی که قابلیت تعویض لنز رو ندارن شما محدود به لنزی هستید که شرکت برای اون دوربین در نظر گرفته و اگه جدی علاقمند به عکاسی بشید چون لنز مناسبی در اختیار ندارید باید هزینه کنید و دوربینی با این قابلیت تهیه بفرمایید
ماکرو نیاز به لنزی با فاصله فوکوس کم و قابلیت بزرگنمایی خوب داره در حالی که برای عکاسی از ماه به فاصله کانونی بالا نیاز دارید برای تهیه هر کدوم از این ها تو دوربین های دی اس ال آر حد اقل هزینه 3 تومن باید در نظر بگیرید
لنز های ماکرو قیمت بالایی دارن حداقل قیمت یک لنز ماکرو تو لنزهای نیکون یه لنز 40 میلیمتری با هزینه 1 تومنه حالا بماند که آیا فاصله کانونی 40 مناسب کار هست یا نه
برای ماه هم فکر نمیکنم زیر زیر 400 فایده ای داشته باشه حتی اگه فاصله 300 رو برای شما مناسب بدونیم باز یه لنز 300 با هزینه پایین زیر 700 تومن نیست پس تا اینجا با حداقل شما باید 1700 بابت لنز هزینه کنید حالا بدنه هم 1 تومن هزینه داره
رم و کیف و سه پایه و فیلتر هم هزینه حداقلیشون باز براتون 600 در میاد پس فعلا ورود شما به دنیای دی اس ال آر با خواسته و بودجتون همخونی نداره
اگه آشنایی با اصول عکاسی ندارید و فقط قراره یک بار هزینه کنید زیر 500 تومن هیچ دوربینی به درد شما نخواهد خورد
تا زیر 1 تومن هم فکر نمیکنم چیزی باشه که بشه بهش اتکا کرد هرچند اس ایکس های کنون بد نیستن مثل 510 اما اون هم محدودیت داره مثلا از فرمت راو پشتیبانی نمیکنه یا کیفیت عکس تو نور کم آنچنان بالا نیست اما در کل دوربین خوبیه نصبت به هزینه
یا راه دیگه اینه که یه مدل پایه دی اس ال آر بگیرید با لنز معمولی با اصول عکاسی آشنا بشید و بعد به نصبت علاقه لنز مورد نظرتونو تهیه کنید
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
درود
دوست عزیز با توجه به بودجتون به این قسمتراهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...
یابا A ریال ، چی بخرم ؟ مراجعه کنید
شما بهتر است یک کامپکت high end تهیه کنید در کنار قیمت مناسب کیفیت مطلوب نیز دارند و امکانات عکاسی تا حدی پیشرفته تر از کامپکت ها
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
با سلام
Sx50 canon دوربین خوبی برای شما است
با کمال احترام با قیمت 1 میلیون و سوپر زوم دور کیفیت را خط بکشید
مقایسه دوربین DSLR با یک سوپر زوم
sp2.jpg
البته توجه داشته باشید این تصاویر 100% هستند و عموما شما تصاویر را 4 برابر کوچکتر مشاهده میکند
sp3.jpg
تصویر بالای 2 برابر کوچکتر است
sp4.jpg
4 برابر کوچکتر
همانطور که میبینید هر میزان کوچکتر میشود اختلاف کمتر میشود
در حالت 100% حتی d3100 از سوپر زوم بهتر است
تنها مزیت این دوربینها رنج و هزینه اندک است
اگر عکاسی از ماه را فراموش کنید دوربین s110 مناسبترین گزینه برای شما است
ته رنگ آبی به دوربین مربوط نمی شود و به تنظیم white balance مربوط است
ویرایش توسط siosha : Monday 6 April 2015 در ساعت 19:01
اون محو بودن عکس ها رو من به عینه توی sx60 دیدم.
دوستان عزیز خواهشا کمک کنید من قصد خرید یه دوربین فول فریم رو دارم منتها هرچی ریویو و خروجی و سمپل هایی رو که تو سایتایه مختلف میبینم بیشتر گیج میشم اینم بگم من آماتورم اما قصدم اینه که حرفه ایی بشم میدونم شاید همگیتون نظرتون این باشه که از دوربینهایه مبتدی یا ارزان قیمت تر شروع کنم اما چون میخوام لنز بگیرم و میخوام این لنز ها رو نگه دارم و چون لنزهایه فول فریم به کراپ نمیخوره و قطعا در اینده دوربینم فول فریم خواهد بود تصمیم گرفتم یه بار هزینه کنم حالا دوستان راهنمایی کنن خودم بین 6d از کنون و d750 از نیکون موندم اینم بگم من بیشتر علاقه مندم تو ژانر طبیعت و پروتریت عکاسی کنم البته ممکنه واسه مجالس استفاده بشه