دوست عزیز اصا نگران این مساله نباشید شک نکنید که میخوره من خودم چند سال 24-105 کانن و روی 60دی استفاده کردم هیچ مشکلی هم با کیفیتش نداشتم.
نمونه هم ماشالله تو نت فراوونه https://pixelpeeper.com/adv/?lens=29...max=none&res=3
دوست عزیز اصا نگران این مساله نباشید شک نکنید که میخوره من خودم چند سال 24-105 کانن و روی 60دی استفاده کردم هیچ مشکلی هم با کیفیتش نداشتم.
نمونه هم ماشالله تو نت فراوونه https://pixelpeeper.com/adv/?lens=29...max=none&res=3
جلال پارسا
دوستان و اساتيد يه سوال
به نظرتون nikon d5100 رو به nikon d7100 آپكريد كنم با لنز ١٧-٧٠ سيگما
يا
همين بادي خودم رو نگه دارم به جاش با پولم لنز بگيرم!؟
من عكاسي خيابوني و پرتره فظاي باز و منظره ميكنم ولي ترجيه ميدم حرفه اي تر پرتره عكاسي كنم
جناب میلاد ،
قانونی وجود ندارد که حتمن با کراپدار شروع کنید یا فولفریم . این بستگی به میل و رغبت و نیاز خود شما دارد و برنامهای که برای کار یا حرفه یا ذوق خود دارید .
در مورد امکان استفاده از لنزهای فولفریم بر روی کراپدار ، این امکان وجود دارد .
اما اگر برنامه شما کار حرفهایست و پرتره ، فولفریم توصیه میشود . دوربینی که انتخاب کردهاید ، برای این کار دوربین بسیار مطلوبیست و مشکلی نخواهید داشت .
جناب امیرحسین ،
اگر عکاسی خیابانی مد نظر شماست ، من پیشنهاد میکنم با همین D5100 کار کنید و لنز بهتری بگیرید . منجمله 85-16 نیکور . و برای پرتره هم 50G F.18 را توصیه میکنم .
دوربین سبک و کوچک در کار خیابانی نعمتی است !
اما اگر بیشتر به پرتره علاقمندید ، و نیاز به چاپهای بزرگتر دارید ، بهتر است D7100 را تهیه کنید . هر چند باز نیاز به یک لنز پرایم مثل همین پنجاه که گفتم دستکم ، برای کار پرتره ضروری است . که باید خرید آن را در برنامه خود بگذارید. پس به این افزایش هزینه توجه داشته باشید.
اما اگر به چاپهای بزرگتر نیاز ندارید باز همین D5100 گزینه بسیار مناسبی است . سنسور بسیار باکیفیت و عکسهای با کیفیت مطلوب این دوربین ، ارزشمندند .
سلام
دلیل این که دوستان کمی مزاح کردند واضح است.
البته قصد بی احترامی ندارم اما شما در باره مسائلی که تجربه کمی دارید با کسانی که چند سالی در این زمینه کار کرده اند بحث میکنید و دلایلی را عنوان میکنید که هزاران بار در همین تاپیک مطرح شده است.
برای مثال شما میگویید لنز فولفریم به کراپ نمیخورد در حالی که همه میدانند این موضوع درست نیست و لنز فول روی کراپ محدودیتی ندارد. اما لنز های کراپ روی فولفریم آن هم در کانن و نه نیکون بسته نمیشوند و در نیکون یا لنز متفرقه که بسته می شوند دایره سیاه رنگی در تصویر وجود دارد.
دلیل این که میگویند دوربین کراپ تهیه کنید این است که با هزینه باقی مانده میتوانید دو لنز پرایم با کیفیت به همراه یک لنز کیت (شاید هم بیشتر) تهیه کنید. در حالی که بعد از ارتقا به فولفریم باز هم میتوانید از پرایم ها استفاده کنید.
اگر من همین الآن میخواستم اولین دوربین خودم را بخرم یک d3100 حتی دست دوم میخریدم. تا بفهمم از چه چیزی میخواهم عکاسی کنم اما روی این دوربین چند لنز خوب میبستم. بعد هم دوربین ارزان قیمتم را با ضرری اندک میفروختم و بهترین بادی مناسب کارم را خریداری میکردم.
اما فولفریم به هر حال فولفریم است و هیچ کراپی رقیب آن (البته نه در همه موارد) نخواهد بود. و اگر در خرید فولفریم جدی هستید و مشکل مالی ندارید چه بهتر. انتخاب شایسته ای است.
امیدوارم بی احترامی نکرده باشم و صحبت برادرانه من را بپذیرید.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
جناب كوروش ممنونم از راهنماييتون
راستش من هم بعيد ميدونم دوربين جديد جزو لازمات باشه ولي خوب كلا بدنه يك لول بالاتر و امكانات بيشتر داره ( من همش احساس ميكنم دوربينم خيلي ضعيفه !! نميدونم چرا :( )
١٦-٨٥ بهتره!؟ ( ميتونم با دي ٧١٠٠ هم بگيرم البته) ولي با دي ٥١٠٠ ١٨-٣٥ اف ١.٨ با پرايم ( يا يك ٥٠ مم اف ١٠٥ با فلاش و اكسسوري بگيرم) راستش من خيلي ديگه ذهنم پر شده
كشش ندارم ديگه يه روز ميگم فول فريم با ٥٠مم بگيرم يه روز ...
بیشک D7100 بدنه برتری است و در این شکی نیست . اگر احساس میکنید که باید دوربین خود را عوض کنید ، این کار را بکنید .این بیشتر یک حس درونی است . وگرنه D5100 دوربین خوبی است . هر چند بدنه آن سبک و به قول شما شاید ضعیف بنماید . این هم حسن است و هم ایراد . بعضی بدنه سبک دوست دارند و السیدی متحرک ، برخی بدنه مستحکم و آپشنهای بیشتر .
به هر حال من اگر جای شما بودم و دوربینم کمکارکرد بود نمیفروختمش . چرا که از شما مفت خواهند خرید . و ارزش این دوربین حتی به عنوان یک دوربین دوم ، غیرقابل ارزیابی است .
اما گاهی بعضی چیزها منطق ندارد و بیشتر حسی و دلی است . من خودم به این مورد دوم بسیار توجه میکنم .
ولی خرید فولفریم فقط مربوط به بدنه نیست . هر لنز فولفریم هزینه به مراتب بیشتری دارد از لنزهای کراپدار و تازه اول خرجکردن خواهد بود .
ضمنا 85-16 بهترین و بینقصترین لنز کراپدار نیکون است .
تمام لنزهاي EF(فول فريم) كانن روي دوربين هاي كراپدار قابل استفاده است ولي لنزهاي EF-S (كراپدار) روي دوربين هاي فول فريم قابل استفاده نيستند. شما هم در پست قبلي تان فرموده بوديد "و چون لنزهایه فول فریم به کراپ نمیخوره و قطعا در اینده دوربینم فول فریم خواهد بود تصمیم گرفتم یه بار هزینه کنم" . من هم متذكر شدم كه اشتباه مي كنيد و لنزهاي فول فريم بر روي دوربين هاي كراپدار قابل استفاده است.
فقط مونده رئیس نیکون و کانن بیان و قسم بخورن که لنزهای فول فریم روی کراپ قابل استفاده است تا این آقا باور کنه !!!
با سقف دو میلیون انتخاب هایی ک دارم:
Nikon d5300-18-55 vrII
Nikon d5200-18-55 vrII
اگ شما جای من بودید یکی از اینها رو انتخاب میکردید یا ی دوربین ارزونتر و ی لنز بهتر
ممنون میشم پیشنهاداتونو بگید
در ضمن من دوربین خوب و مطمئنی میخوام ، چون تا چند ماه دیگ پول لنز رو هم اگ یکی از این دومدل رو گرفتم جور میکنم و ی لنز بهتر براشون تهیه میکنم