صفحه 801 از 1201 نخستنخست ... 301 701 751 791 797 798 799 800 801 802 803 804 805 811 851 901 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 8,001 تا 8,010 , از مجموع 12004
Like Tree17678تشکر

موضوع: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    754

نقل قول نوشته اصلی توسط alimorteza نمایش پست ها
    من چون مدرک تحصیلیم عمرانه دوست دارم بیشتر در زمینه عکاسی صنعتی و معماری کار کنم. اما گاهی برای عکاسی همایش و سمینارهای برخی شرکتها هم میروم اما کاری خبری نمیکنم. اجسام ثابت که هیچ مشکلی برام ایجاد نمیکنه سر فرصت با پایه و نور و ... کارمو میکنم اما تو فضاهای بسته همایشها بدون نور نویز عکسها وحشتناکه هرچند با نرم افزار مبشه کمی اصلاح کرد اما وضوح و شارپنس عکسهام برفناست!
    بودجه تا 10 تومن فعلا میخوام هزینه کنم اما موندم که یه بادی فول فریم خوب بگیرم یا لنز خوب! خیلی ها معتقدن لنز مهمتره اما خیلی ها هم میگن لنز با بادی ضعیف مثل رانندگی با فراری تو پاکینگه!
    راه کار سریع خرید لنز است
    اول لنز که بار ها توصیه شده 50mm 1.8 است با این لنز شما درک بهتری از نیازتان پیدا می کنید و به احتمال 90 درصد مشکل کاملا برطرف می شود و نیازی به هزینه بیشتر ندارید
    پس از کار کردن با این لنز اگر باز هم مشکلی داشتید مطرح کنید
    خرید لنز برای دوربین ارزان معادل خرید توربو برای پراید نیست در حالی که شما حتی لنز های اولیه کار در فضای بسته را ندارید
    اگر خیلی در عکاسی جدی هستید اول سری لنز های با کیفیت را تکمیل کنید بعد در مورد بدنه تصمیم بگیرید

كاربر بسیار فعال Amin.Zallaghi آواتار ها
    تشکر کرده
    3931

نقل قول نوشته اصلی توسط siosha نمایش پست ها
    شما هم عکاسی خبری میکنید هم ساختمان که در متنی که نوشتید واضح نبود
    اگر بودجه دارید که هیچ هم بادی و هم لنز ولی اگر بودجه ندارید همان لنز کفایت می کند
    برای عکاسی از سوژه ثابت به لنز سریع نیاز ندارید ولی برای انسان موضوع دیگری است و لنز سریعتر از F4 نیاز دارید(لنز های 2.8)
    استاندارد 24-70 2.8 از هر برندی است که توان خرید دارید
    alimorteza عزیز، بنده هم در ابتدا متوجه فرمایش شما نشدم. فکر کردم منظورتان از عکاسی داخلی ، بخش معماری هست که ظاهرا دستی هم در عکاسی از همایش ها دارید. برای عکاسی از همایش ها، جلسات و علی الخصوص اشخاص شما بیشتر به لنز تله نیاز دارید تا لنز واید.
    هرچند ضرورت خرید لنز واید هنوز به قوت خود باقیست.
    پیشنهاد Siosha جان منطقی است. بنظرم یک لنز سریع با دیاف باز حتی اگر برای تست هم شده قرض کنید و امتحان کنید.
    لنزهای دیاف باز تحولی در عکاسی بوجود میارن، اول بخاطر سریع بودنشان و دوم بخاطر بوکه بهترشان.
    و همچنین لنز یک سرمایه است مادامی که در همین برند بمانید میتوانید لنزهاتون رو روی هر بادی که در آینده میخرید استفاده کنید.
    جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
    اینستاگرام

كاربر فعال Jalal Parsa آواتار ها
    تشکر کرده
    3214

من چون مدرک تحصیلیم عمرانه دوست دارم بیشتر در زمینه عکاسی صنعتی و معماری کار کنم. اما گاهی برای عکاسی همایش و سمینارهای برخی شرکتها هم میروم اما کاری خبری نمیکنم. اجسام ثابت که هیچ مشکلی برام ایجاد نمیکنه سر فرصت با پایه و نور و ... کارمو میکنم اما تو فضاهای بسته همایشها بدون نور نویز عکسها وحشتناکه هرچند با نرم افزار مبشه کمی اصلاح کرد اما وضوح و شارپنس عکسهام برفناست!
    بودجه تا 10 تومن فعلا میخوام هزینه کنم اما موندم که یه بادی فول فریم خوب بگیرم یا لنز خوب! خیلی ها معتقدن لنز مهمتره اما خیلی ها هم میگن لنز با بادی ضعیف مثل رانندگی با فراری تو پاکینگه!
    به نظر من بودجه رو بصورت مساوی بین لنز و دوربین تقسیم کنید:
    گزینه هایی مثل: نیکون دی 750 یا 610 با لنز 24-70 f2.8 یا کانن 6دی با لنز 24-70 2.8 کانن.
    alimorteza، harrypotter2020 و MohammadRanjbar تشکر می‌کنند.
    جلال پارسا
    instagram

كاربر جديد alimorteza آواتار ها
    تشکر کرده
    30

ممنون دوستان که پاسخ بنده رو میدید.
    لنز واید، اولترا واید و یا تیلت -شیفت رو برا کار عکاسی معماری در نظر دارم بنابراین موضوع عکاسی ثابته و دیاف خیلی باز هم نداشتم مهم نیست رو پایه میذارم و سرعت شاتر رو پایین میارم. (البته عمق میدان بحث دیگریست!)
    اما بادی فول فریم رو برای حذف فاکتور کراپ 1.6 میخوام که اثر لنزهای وایدم رو کم نکنه و نیز نویز خیلی کمتر و قابلیتهایی نظیر HDR ، داینامیک رنج بالا ، اتوفوکوس فیلمبرداری(هرچند دوربین فیلمبرداری حرفه ای پاناسونیک جدا دارم اما برای کمکی اون و فیلمبرداری با دو دوربین خیلی مفید خواهد بود) و سایر قابلیتهایی که لازم به ذکر نیست و همه دوستان خوب آشناهستند.

حال به نظر شما هم هر دو ارتقا لازمه یا خیر؟ (نمیخوام یه بادی پایین بگیرم که 2 سال بعد مجددا پشیمون بشم که چرا فول فریم نگرفتم و هزینه مجدد بکنم) با این دید که میتونم هر یه مدت یه هزینه دیگه برا خرید تجهیزات جدید بکنم.درواقع مخوام هرچی از عکاسی در میارم خرج خودش کنم!

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    754

لنز واید، اولترا واید و یا تیلت -شیفت رو برا کار عکاسی معماری در نظر دارم بنابراین موضوع عکاسی ثابته و دیاف خیلی باز هم نداشتم مهم نیست رو پایه میذارم و سرعت شاتر رو پایین میارم. (البته عمق میدان بحث دیگریست!)
    اما بادی فول فریم رو برای حذف فاکتور کراپ 1.6 میخوام که اثر لنزهای وایدم رو کم نکنه و نیز نویز خیلی کمتر و قابلیتهایی نظیر HDR ، داینامیک رنج بالا ، اتوفوکوس فیلمبرداری(هرچند دوربین فیلمبرداری حرفه ای پاناسونیک جدا دارم اما برای کمکی اون و فیلمبرداری با دو دوربین خیلی مفید خواهد بود) و سایر قابلیتهایی که لازم به ذکر نیست و همه دوستان خوب آشناهستند.

حال به نظر شما هم هر دو ارتقا لازمه یا خیر؟ (نمیخوام یه بادی پایین بگیرم که 2 سال بعد مجددا پشیمون بشم که چرا فول فریم نگرفتم و هزینه مجدد بکنم)
    برادر چیزی بنام اثر کراپ نداریم لنز واید مخصوص برای دوربین کراپدار طراحی شده مثلا لنز 10-24 معادل همان 15-35 فول فریم است
    برای HDR هم کافیست دوربین برکت داشته باشد
    دینامیک رنج بالا = نیکون
    در مورد بادی با توجه به اینکه تردید دارید باید عرض کنم با خرید یک بادی 3 میلیونی در صورت پشیمانی بعد از 2 سال براحتی بدنه با قیمت 2.3 قابل فروش است و شما زیان نمی کنید
    از طرفی در صورتی که بودجه صرف خرید لنز شود هرگز پشیمان نمی شوید
    alimorteza، harrypotter2020 و Amin.Zallaghi تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

خب سه پایه برای اجسام ثابت بهترین کاره اما برای عکاسی از افراد در فضای بسته خیلی تاثیری نداره! و من هم فضای بسته منظورم عکاسی در همایشها و تالارهاست که موضوع انسانه. وگرنه حق باشماست.
    بله سیستم نرم افزاری مشکلات زیاد داره و هر نرم افزاری یه سری ویژگی های خوب داره و یه سری معایب برای پانوراما هد فکر میکنم خیلی مفید باشه اما وقتی میشه با بادی فول و لنزی مثل EF 15mm f/2.8 Fisheye یا EF 17-40mm f/4L USM خیلی از مشکلات رو مرتفع کرد و چرا کلی وقت بذارم و نهایتا خروجی ای بگیرم که مطلوب نباشه؟!
    شما پیشنهادتون فقط خریده لنزه؟! یعنی رو پراید توربو وصل کنم؟
    اگر نیازتان عکاسی از همایش یا از این دست است که جزء عکاسی خبری است هم به لنز سریع و هم بدنه فول فریم نیاز دارید. من با بودجه محدود شاید انتخابم چیزی شبیه به دی6 + 24-70 اف2/8 تمرون برای کار همایش+ 17-40کنون برای معماری بود. ویا معادل نیکونی!
    SHOK53، reza-ngg، alimorteza و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    5

نقل قول نوشته اصلی توسط sma075 نمایش پست ها
    سلام
    برای این نوع عکاسی که ورزشی نامیده میشود باید از دوربین هایی با سرعت فکوس بالا، تاخیر شاتر کم، بافر زیاد و در کل دوربینی با سرعت عمل بالا نیاز است (البته در سطح حرفه ای) که به این ها باید لنزی سریع هم از لحاظ سرعت فکوس و هم دریچه دیاف اضافه کرد.
    لطفا هزینه مورد نظر و سطح اطلاعات خود را بفرمایید تا بهترین گزینه پیشنهاد شود.
    ممنون از تمامی دوستانی ک راهنمایی کردن
    دوربینو برای استفاده شخصی خودم میخوام تو کار با دوربین هم حرفه ای نیستم
    قیمت هم از 1 تا 2 میلیون میتونم هزینه کنم
    بازم متشکر

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    754

نقل قول نوشته اصلی توسط Theodore نمایش پست ها
    ممنون از تمامی دوستانی ک راهنمایی کردن
    دوربینو برای استفاده شخصی خودم میخوام تو کار با دوربین هم حرفه ای نیستم
    قیمت هم از 1 تا 2 میلیون میتونم هزینه کنم
    بازم متشکر
    D7000 و یا D5200
    Theodore و harrypotter2020 تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    373

سلام. من قصد دوربین نیکون D5300 دارم. قبلا هم این سوالو پرسیدم ولی کسی جوابم نداد. می خواستم با توجه به تجربه و دانش بزرگواران برای عکاسی منظره و پرتره و ... با این دوربین چه نوع لنزی بهتره بخرم و با توجه به این امکانات این دوربین و خواسته های من دوربینی در همین حدود تا قیمت 2.5 تا 3 میلیون هست که جایگزین این مدل بشه ، اگر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم.

كاربر فعال S Noora آواتار ها
    تشکر کرده
    1987

نقل قول نوشته اصلی توسط harrypotter2020 نمایش پست ها
    سلام. من قصد دوربین نیکون D5300 دارم. قبلا هم این سوالو پرسیدم ولی کسی جوابم نداد. می خواستم با توجه به تجربه و دانش بزرگواران برای عکاسی منظره و پرتره و ... با این دوربین چه نوع لنزی بهتره بخرم و با توجه به این امکانات این دوربین و خواسته های من دوربینی در همین حدود تا قیمت 2.5 تا 3 میلیون هست که جایگزین این مدل بشه ، اگر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم.
    به اعتقاد بنده فعلا یکعدد d7100 یا d7000 تهیه بفرمایید و الزاما همراه با یکعدد لنز پرایم 50mm f1.8d و یکعدد لنز 105-18 .مابقی لنزها هم بعد از شناخت خود شما از سبکهای مورد علاقه خود و با توجه به توانمندی حاصل شده.
    harrypotter2020 تشکر می‌کند.