با توجه به اینکه آتلیه شما خونگی هست، بدنه این دوربین جوابگوی نیازهاتون خواهد بود و برای لنز هزینه کنید نتیجه به مراتب بهتری خواهید گرفت تا تعویض بدنه.
Printable View
از همگی ممنونم
وسوسه 7دی بدجور تو سرم میچرخید که الحمدلله نظر دوستان هم روی همین بدنه و لنز بهتر هست
سلام
من قصد تعویض بدنه از سطح مبتدی رو دارم و بین 7دی و دی7100 گیر کردم (از نظر تعویض برند مشکلی نیست)
دوربین رو بیشتر برای عکاسی از طبیعت (حیات وحش)... و پرتره میخوام,دوستان اگه امکانش هست یکم من رو راهنمایی کنند و اگر پیشنهاد بهتری هم دارند خوشحال میشم که بهم بگید
بودجه برای بدنه تا 3 تومن در توانم هست
با سپاس
دوست عزیز چون این دو دوربین هم رده نیستند نمیشه با هم مقایسه کرد ولی به طور کلی :
مزایای 7d : سیلینگ عالی - سرعت عکاسی متوالی 8 فریم ( به لطف دو پردازنده digic 4 ) - پوشش 100 درصدی Viewfinder .
مزایای 7100d : نویز کم - سنسور 24 مگاپیکسلی - 51 نقطه فوکوس - کیفیت فیلمبرداری عالی - بدنه مستحکم و مهر و موم شده - صفحه نمایش با کیفیت و ... ( فعلا حافظم یاری نمیکنه )
مهمترین نقطه قوت 7d که اون رو برای عکاسی از سوژه های متحرک بسیار ممتاز میکنه(به عنوان مثال حیوانات) ، علاوه بر مطالبی که گفته شد ( سلیلنگ و سرعت عکاسی و...) قدرت و سرعت فوکوس بی نظیر این دوربینه.
ولی توجه داشته باشید که ورژن دوم این دوربین به زودی معرفی خواهد شد ...
یک مطلب مهمی هم که در عکاسی حیات وحش باید توجه کنید وجود لنزهای تله با قیمت مناسب در برند کنون هستش
و دستتون برای انتخاب لنزهای تله باز تر هست .
سلام
با توجه به اين كه گزينه هاي زير تقريبا در يك رنج قيمتي قرار دارند، مي خواستم نظرات و دلايلتون رو براي انتخاب يكي از اين دو گزينه بدونم (با در نظر گرفتن اين كه به عنوان اولين DSLR، زمينه خاصي مد نظرم نيست و هدفم بهترين انتخاب براي يك كاربري عمومي هست، طوري كه تا مدتي نياز به تعويض بدنه يا لنز رو هم احساس نكنم):
Canon 60D + 15-85
يا
Canon 70D + 18-135 STM
پيشاپيش ممنون
همه چیز به زاویه دید شما برمی گرده ٬ من به شخصه اون قدرها برای لنز همه کاره ارزش قائل نیستم (البته شاید اشتباه باشه) ٬ به نظر من لنزهایی که قراره ما با اون ژانر مورد علاقه خودمون رو دنبال کنیم ٬ اهمیت خیلی بیشتری دارند ٬ حالا می تواند لنز واید برای منظره باشه یا لنز ماکرو برای ماکرو گرافی و یا هر لنزی برای ژانر مخصوص خود. پس من 70d رو انتخاب می کنم ٬ چون بدنه بهتری است و 135 stm هم به عنوان یک لنز همه کاره به اندازه کافی خوب هست .
البته اگر قرار باشد ٬ لنز دیگری نخریم قضیه کاملا عوض می شود ٬ و گزینه اول منطقی تر خواهد شد ٬ در اینجا 15 میلیمتر لنز 15-85 واقعا تفاوت ایجاد می کند٬ از لحاظ شارپنس و فوکس هم این لنز برتری داره.
در نهایت جواب این سوال بیشتر در دست خودتون هست.
مسلما لنزهاي تخصصي نتايج بسيار بهتري را در ژانر مربوطه به دست خواهند داد. اما براي كسي كه تازه قصد ورود به دنياي DSLR را دارد، يك لنز همه كاره انتخاب چندان بدي هم نخواهد بود.
اجازه دهيد سوالم رو خيلي روشن بيان كنم: خروجي گزينه هاي مذكور چقدر با هم متفاوت خواهند بود؟ حدس بنده اين است كه 60D+85-15 خروجي بهتري خواهد داشت، اما اگر اين برتري آنقدرها هم محسوس نباشد، با توجه به اين كه 70D به روزترين بادي APS-C كانن است ترجيح مي دهم 70D+135-18 STM را انتخاب كنم.
من هم به این نکته واقف هستم که برای فردی که تازه وارد دنیای dslr شده ٬ یک لنز همه کاره گزینه خوبی است اصلا شاید بهترین گزینه باشد ٬ ولی بحث من این است که بعد از مدتی حالا چند ماه تا یکی دو سال ٬ احتمالا به ژانری علاقه مند می شوید می خواهید در آن ژانر پیشرفت کنید آن موقع بدنه بهتر 70d مزیت محسوب می شود .
18-135 روی 70d از لحاظ شارپنس تفاوت فاحشی با 15-85 روی 60d ندارد ٬ 18-135 STM واقعا نسبت به ورژن قبلی آن از لحاظ شارپنس و فوکس پیشرفت کرده . اما همچنان 15-85 لنز بهتری است ولی به نظر من 18-135 stm به اندازه کافی خوب است.
من جایی که بشه این دو گزینه رو مقایسه کرد پیدا نکردم فقط dxomark هست که نتایج آن به این ترتیب است:
Tests and reviews for the lens Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM - DxOMark
Tests and reviews for the lens Canon EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS STM mounted on Canon EOS 70D - DxOMark
البته به جدول ابتدایی اکتفا نکنید و به قسمت measurements > sharpness رفته و به طور دقیق نتایج را ببینید. طبق این سایت 70d + 18-135 حتی اندکی شارپتر هم هست!
در نهایت هر دو گزینه ٬ گزینه های خیلی خوبی هستند و هر کدام مزیتی دارند و انتخاب سختی است ٬ ولی من کمی به گزینه 70d + 18-135 stm تمایل دارم.
البته من به عنوان یک آماتور نظر دارم ٬ بهتر است افراد با تجربه تر هم نظر دهند.
سلام
علی جان شما خودتان بهتر واقف هستید بر تفاوتهای این دو، ولیکن علاوه بر تایید فرمایش جناب Kane عزیز، باید بگویم که شکی است بی مورد در این باره، بنده اگر باشم بالقطع والیقین 70D را انتخاب خواهم کرد. بنده با هر 2 این بدنه ها کار کردم(بصورت محدود).شما تا سرعت فکوس 70D را در لایو ویو نبینید به پیشرفت تکنولوژی در این دوربین پی نخواهید برد. طور دیگه به سوالتون نگاه کنیم، شما میخواهید بدانید در عمل تفاوتهای 2لنز مذکور به چه میزان است، و تفاوتهای 2 بدنه به چه میزان؟ ولی با توجه به آنچه در مورد لنز STM گفته شد، بنظرم با اختلاف نسبتا زیادی کفه بسمت بدنه سنگینی میکند و اختلاف بدنه ها بیشتر است. بدنه جدیدتر و پردازنده Digic5 و 19 نقطه فکوس و صفحه نمایش لمسی و سرعت عکاسی و... وایرلس هم جای خود دارد.
ولی فارغ از بحث قیاس این دو...
یک قولی هم دوستان دارند مبنی بر آنکه هزینه کردن بر لنزها، اولی است نسبت به بدنه ها. بنظرم این سخن درست ولی برای شما چندان صادق نیست. چرا؟
چون شما کسی هستین که: 1- قصد خرید اولین Dslr را دارین(بهتر است فنداسیون کارتون سفت باشه) 2-چندین سال است که عکاسی میکنید و از مزایای بیشتر و بهتر بدنه های جدید استفاده خواهید کرد چه بسا همین امروز. ولی همه اینطور نیستن.
به عبارت دیگر این سخن برای هر کسی که تصمیم جدی به ادامه عکاسی دارد و اولین دوربین خود را تهیه میکند ممکن است صادق نباشد(بخاطر خود دلیل:هزینه کردن بر لنزها، اولی است نسبت به بدنه ها. البته نه در بدو خرید بلکه برای ارتقا). اکثر دوستان اگر الان قصد هزینه داشته باشند خرج لنز میکنند از جمله خود من، ولی بدنه ای که سال های قبل تهیه کردن 1جورایی باهاش ساختن و چه بسا کفایت هم دارد. قطعا اولویت با لنز خواهد بود یا تجهیزات دیگر. ولی شما چنانچه بدنه چندان مناسبی امروز(که قراره 1بار برای سال ها هزینه کنید) نخرید قطعا مدتی نهایتا 2 سال آینده نیاز به آپدیت بدنه خواهید داشت، آن وقت اولویت شما دیگر لنز نخواهد بود و ناچارا قانون را نقض خواهید کرد!!!
بنابراین، شک نکنید و تا دلار امان نفس کشیدن را از ما دریغ نکرده زودتر اقدام و کارهای زیباتون رو آپ کنید.
امیدوارم منظورم را در مورد سخن بزرگان درست رسانده باشم.
ارادتمند
سلام
متشكرم مهدي جان، راستش خودم هم دلم با 70D بود كه پس از مشورت با شما دوستان، به اين نتيجه رسيدم كه عقل هم حكم مي كند 70D رو انتخاب كنم.
بنده بجز مطالعه يك سري مباحث تئوريك (كه آن هم به لطف اين شبكه جهاني در دسترس عموم هست)، تجربه اي در زمينه عكاسي با دوربين هاي DSLR نداشته ام. مسلما اگر هم روزي DSLR در دست بگيرم، به شدت نيازمند راهنمايي هاي شما دوستان خواهم بود.
ارادت
سلام دوستان گرامی! بنده در حال حاضر یه کانون SX210 دارم و میخوام ارتقاش بدم ولی با خوندن اینهمه تاپیک و سایت و ریویو که هر کسی نظر خاصی میده راستش کمی گیج شدم! :think:;
تا 1,400,000 هم میتونم هزینه کنم ولی نمیخوام بعد پشیمون بشم که چرا مثلا اون یکی رو نگرفتم با همین قیمت!
ارجحیت رو کیفیت بعد زوم ! :-)
پیکسل خیلی بالا واسم مهم نیست چون در نور کم دوس ندارم زیاد نویز داشته باشم! lol
علاقه مند به عکاسی در طبیعت(جنگل و دریا) و سفر و پرتره خانوادگی و گل و گیاه هستم و دوس دارم گاهی عکسام پس زمینه تار داشته باشند! :::happy:::
ممنون میشم کامل راهنماییم کنین! :;)
دو دوربین canon 600D , 650D رو نگاهی بندازید. می تونن انتخاب های خوبی باشند.(650D دارای صفحه تاچ هم هست که این روزا دیگه داره فراگیر می شه ولی البته تعیین کننده اررش دوربین چنین مواردی نیست )
درباره زوم هم دو بحث جداگانه رو قاطی نکنید. یکی بادی (بدنه دوربین) و دیگری لنز. لنز های مختلف رو بسته به نیاز می تونید جداگانه و به مرور تهیه کنید. ولی برای تهیه لنزهای زوم (به خصوص زوم بالا) باید هزینه ی بیشتری نسبت به یه لنز معمولی مثل 55-18 بپردازید.
سلام
با توجه به اینکه قیمت Canon 650D با لنز 18-55 حدود 1.900 هست، فکر نمیکنم با بودجه ایشون همخوانی داشته باشه
برای بودجه در حدود 1.400 همانطور که در تاپیک قبلی هم عرض کردم، انتخاب شما محدود میشه به Nikon 3200 و Canon 600D یا Canon 1100D
این یک مقایسه در مشخصات مهم دو دوربین هست که میتونه تاثیر گذار باشه در انتخاب شما:
Canon 600D vs Nikon D3200 - Our Analysis
با توجه به بودجه ای که درنظر دارید، بنظرم فعلا فقط همون لنز 18-55 رو میتونید تهیه کنید.
و بعدا با افزایش بودجه، و همینطور افزایش آشنایی شما با برند مورد نظرتون و خود عکاسی، میتونید لنزهای بهتری هم تهیه کنید.
البته لازم به ذکر هست که همین لنز 18-55 در اکثر موارد جوابگوی نیاز شما خواهد بود.
موفق باشید
با سلام خدمت همه
من میخوام عکاسی رو شروع کنم بین چند مدل دوربین گیر کردم ممنون میشم کمکم کنید
اول canon EOS-M و دومی canon 650D به نظرتون کدوم رو بگیرم و چرا؟ اگر گزینه بهتر دیگه ای هم هست لطف کنید بگین
حداکثر پولم 2 میلیون نومن است
دوست عزیز مطمئنا دوربین های slr حداقل روی کاغذ از بسیاری از دوربینها من جمله کامپکتها بسیار بهتر هستند و غیر قابل مقایسه.
همونطور که مستحضر هستید عوامل بسیاری در تعیین کیفیت عکس موثر هستند که مهمترین اونها لنز دوربین هست. ممکنه با لنزی که عکسهای d3200 و d5100 رو دیده اید لنز خوبی نبوده باشد یا تنظیمات وایت بالانس به درستی انجام نشده باشد ( در حالت auto باشد) و ...
همچنین مدهای عکاسی که از آنها استفاده می شود نیز مهم هستند. احتمالا exposure drive در دوربینهای slr روی auto بوده است که همونطور که می دونید این مد برای استفاده اماتوری طراحی شده و هیچ وقت عکاسان حرفه ای و کسایی که دوست دارند تنظیمات رو مطابق باب میل خودشون انجام یدند از مد auto استفاده نمی کنند.
مطمئن باشید با بازی کردن با تنظیمات یک دوربین slr، قطعا و حتما به نتیجه مورد دلخواهتون خواهید رسید. با این بودجه ای که فرموده اید فعلا میتونید از لنز 55-18 استفاده کنید که لنز خوبیه منتها زوم زیاد ندارد. اگه بودجتون رو افزایش دادید بنده 105-18 نیکون رو پیشنهاد می دم.
موفق باشید.
ببنید دوست عزیز من بحث های شما رو در این چند روز دنبال میکردم و به نظرم خرید اس ال آر برای استفاده ای که شما دارید کاملا اشتباهه.
برای استفاده خانوادگی و سفر و یادگاری دورهمی اگر دوربین با کیفیت میخواهید از بین جی1 ایکس و جی15 یا 16 یکی رو انتخاب بکنید بیشتر مناسب شما هستند.اگر هم بودجه بیشتری در اختیارتون بود آر ایکس 100 یک و دو سونی هم عالی بودند که خارج از محدوده بودجه شماست.
اس ال آر ها در مجموع از جهاتی بهترند اما نه برای استفاده شما.
دوستان راجع به محصولات اصطلاحا Manufacture Refurbished یا Factory Refurbished اطلاع دارند که دقیقا چطوریه وضعشون؟ آیا اینا دوربین های کارکردن که توسط کمپانی تعمیر و باز سازی شده؟ یا خیر قضیشون چیز دیگس؟ چقدر قابل اطمینان هستند؟
دوست عزیز واژه refurbished که اغلب برای محصولات الکترونیکی به کار گرفته میشه به این معنی هست که اگر کسی محصولی از یک شرکت مثلا سونی بخرد و جنس مشکل داشته باشد یا در مدت گارانتی جنس خریداری شده مشکل پیدا کند، شرکت مربوطه موظف هست که آن جنس را پس بگیرد و مشکلش را حل کند و به همان مشتری تحویل بدهد یا اگر مشکلش حل شدنی نبود جنس جایگزین رو به مشتری بدهد.
حالا اون کمپانی میاد و اون جنس مشکل دار رو تعمیر می کنه ممکنه که اون جنس اصلا از اول مشکل دار بوده باشه یا بعدا مشکل پیدا کرده باشه، در هر صورت اون کمپانی میاد و اون رو تعمیر می کنه و دوباره با واژه refurbished روانه بازار می کنه که قیمتی کمتر از قیمت کالاهای non-refurbished دارند.
به عبارتی خلاصه تر : جنسهای تعمیری که توسط یک کمپانی به بازار جهت فروش ارائه میشند رو refurbished می گویند.
البته همیشه این کالاها معیوب نیستند و به نظر من % کمی از ان کالاها شرایطی را که شما گفتید دارند.چون در خیلی از موارد گارانتی شامل تعمیر دستگاه و یا تعویض قسمت معیوب می باشد و خود جنس را عوض نمیکنند.(البته این مورد در مورد کالاها و برندهای مختلف متفاوت است)
کالاهایی که در شو رومها وجود دارند یا مشکلی در بسته بندی آنها وجود دارد و به کارخانه برمیگردند هم شامل کالاهای ریفربیشد هستند.احتمالا کالاهایی هم که مشتری در طول زمانی بعد از خرید میتواند آن را به هر دلیلی پس دهد هم شامل همین کالاها باشند.
سلام،
مي خواستم بدونم براي من كه فيلمبرداري اصلا مد نظرم نيست، منطقي است كه كانن 70D رو (كه در زمينه فيلمبرداري ارتقاي زيادي داشته) به نيكون D7100 ترجيح بدم؟ اگر 70D رو انتخاب كنم اين طور نيست كه بخشي از پولي رو كه هزينه مي كنم بابت چيزي كه استفاده نمي كنم پرداخت كرده باشم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
بايد ببخشيد، بسياري از واضحات براي شما اساتيد ممكنه براي منه مبتدي تاحدي مبهم باشه...
بذاريد سوالم رو روشن تر بپرسم: خروجي كانن 70D+18-135 STM با نيكون D7100+18-105 چقدر متفاوته؟ حدس من اينه كه به دليل آپگريد شدن لنز 18-135 كانن، تركيب كانن بايد خروجي نسبتا بهتري بده. آيا اين حدس درسته؟
خوب بهتر هست این دور مورد رو جدا بررسی کنید.
یک بخشی از کیفیت خروجی به سنسور دوربین مربوط میشه و یک بخشی هم به لنز.
دی 7100 چون رزولوشنش کمی بیشتر هست و anti-aliasing فیلتر رو نداره از نظر سنسور توانایی ثبت دیتیل بیشتری رو داره.(که تفاوت جزئی هست به نظر من)
رفتار نویزی دو بدنه در اسزوهای بالا هم تفاوت خیلی کمی دارد.
اینجا میتوانید تفاوت خروجی دو دوربین را در ایزوهای مختلف مقایسه کنید.
Canon EOS 70D Review: Digital Photography Review
خروجی دو لنز کنون و نیکون را هم میتوانید اینجا مقایسه کنید.
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM Lens Image Quality
ولی همچنان تاکید میکنم مقایسه های پیکسلی و سخت گیری در انتخاب به نظر من فقط تلف کردن وقت است.من با 70 دی و 18-135 stm عکاسی کرده ام و هر دو عملکزد بسیار خوبی دارند.دوستان فروم هم با دی 7100 کار کرده و از آن بسیار راضی بوده اند.
بهتر است اگر در حال حاضر تجهیزات گران قیمتی از هر یک از برندها ندارید با توجه به علایق و لنزهایی که در اینده قصد خرید آنها را دارید و اینکه با کدام دوربین و برند بیشتر ارتباط برقرار میکنید برای انتخاب تصمیم گیری کنید.
% بسیار کمی از تفاوت عکسها از عکسهای مختلف(در یک رده از تجهیزات) به تجهیزات آنها مربوط میشود و بیشتر این اختلاف (از نظر فنی) مربوط میشود به عکاسی و ویرایش صحیح.
احساس میکنم شما میخواهید خرید خود را منوط به خروجی بهتر کنید و برند خیلی مهم نیست، در این صورت باید گفت تفاوت چندانی بین این دو ترکیب نیست که بخواهد برتری خاصی در خرید شما داشته باشد. یکی از این دو را بخرید و از عکاسی لذت ببرید.
بسیاری از مقایسات و توضیحات هم تفاوتهای اندکی است که در محیط آزمایشگاه قابل تفکیک هستند.
در کنون فکوس سریعتر و بازه فوکال بیشتری دارید
این هم یک مقایسه:Canon EF-S 18-135mmm F3.5-5.6 IS STM on Canon EOS 70D versus Nikkor AF-S DX Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR on Nikon D7100 - Side by side lens comparison - DxOMark
اعداد و ارقام در حد تفاوت نیستند و فرقی ندارند
سلام من مبتدی هستم و میخواهم تازه شروع کنم عکاسی رو به طور جدی
پولم حدود یک و نیم بیشتر ندارم
الان چند تا گذینه دسته دوم پیدا کردم
مورد اول یک nikon D3100 هستش که علاوه بر لنز فابریک خودش یک لنز زیر هم داره AF-S DX Zoom-NIKKOR 18-135mm f/3.5-5.6G IF-ED این هستش کلا هم 12000 تا شات خورده 1250
مورد بعدی دوربین CANON D600 هستش به همراه یک لنز 18_135 باز این هم 1650
مورد بعدی دوربین NIKON D5100 هستش با لنز فابریک خودش به قیمت 950 یارو گفتش بادی هم بهم میفروشه
چیکار کنم
من شنیدم این 5100 فول اچ دی فیلم برداری میکنه با 60 فریم ولی 5 دقیقه محدودیت دارم تازگیهای میگن آپدیتش اومده این مورد برطرف شده در ضمن شنیدم یک بدی این مورد داره اونم اینه که فکوس داخلی نداره ؟؟؟
در ضمن نیکون D3200 چطوره من بیشتر دوست دارم نویز کمتری تصاویر داشته باشه و بشه 1920*1080 هم عکس گرفت
در ضمن من عکاسی از جانداران یا حشرات و همچنین طبیعت و همچنین افکت گذاری HDR علاقه دارم
سلام هم فرومی عزیز
قبل این که اساتید بیان و پاسخ شما رو بدن من یه راهنمایی در حد سواد و توان خودم به شما بکنم
اول از همه هم عرض کنم که از صحبت های بنده برداشت بد نکنید و فکر نکنین که من دارم به شما توهین میکنم
قبل از اینکه خرید کنید و صاحب یه دی اس ال آر بشین بهتره یکمی در زمنیه عکاسی و دوربین دیجیتال یه مطالعه ی مختصر و آشنایی با این دو مورد داشته باشید و بعد خرید کنین
در مورد خرید بنظر من اگر بخواین بین این سه گزینه انتخاب کنین نسبت به قیمت گزینه دوم که دی 5100بود بصرفه تر هستش
اما:
برای خرید هر کدوم از این سه دوربین حتما باید یه سری تست هارو روی دوربین و لنز انجام بدین و از سلامت دوربین و لنز کاملا مطمئن بشین
در مورد گزینه اول به شما بگم که لنز 18-135که همراه اون دوربین دی 3100هستش چندان لنز جالبی نیستش و زیاد بهش تکیه نکین
فیلمبرداری دی 5100هم از همون اول 20دقیقه بوده و این مورد که گفتن 5 دقیقه فیلم میگیره یه شایعه ای بیشتر نبوده در مورد این دوربین و این مورد فقط در دوربین دی 90 نیکون وجود داشت.
راجب فریم ریت هم بگم که دی 5100 قابلیت فیلمبرداری فول اچ دی با سرعت 30فریم بر ثانیه رو داره.
راجب این که گفتین نویز کمتری داشته باشه و بشه باهاش 1920*1080هم عکس گرفت خدمت شما عرض کنم که همه ی این دوربین هایی که نام بردین و حتا خیلی قدیمی تر از این دوربین ها هم این قابلیت رو داشتن....
ضمنا این عددایی که شما نوشتین تعداد پیکسل رو نشون میده که برابر میشه با 3مگاپیکسل
در مورد دوربین هایی که گفتین خیلی خیلی فراتر از این ابعاد میتونن عکس بگیرن.
بازم تاکید میکنم که شما اول مطالعه کنین و دانش کسب کنین و بعدا خرید کنین
اگر جایی اشتباهی رخ داده اساتید لطف کنن و اصلاحش کنن
موفق و پایدار باشید
با تشکر بنده خودم که وارد نیستم یک دوستی دارم اون حرفه ای هستش و خودش canon 7d داره اون قراره باهام بیاد و تستش کنه دوست عزیز ولی برای شروع شما کلا چی پیشنهاد میکنید و بقیه دوستان چی میگن اصلا دوربین canon d700 چطور دوربینی هستش به هر صورت با توجه به عنوان این تاپیک بنده راهنمایی خواستم باتشکر:::happy:::
سلام
ظاهرا شما در پست اول که دادین اسمی از کانن 700دی نبردین
اگر الان اشتباه کردین ک هیچ...اگر در پست قبلی اشتباهی بجای کانن 700دی شما تایپ کردین که کانن 600 دی ضمن تست سلامت محصول حتما این دوربین رو بخرین.
چون واقعا قیمت خوبی پیدا کردین.
در غیر اینصورت بنده هم از لحاظ مرغوبیت و کیفیت دوربین 5100 نیکون که شما گفتین رو توصیه میکنم و هم از لحاظ قیمت....بیشتر از لحاظ قیمت توصیه میکنم.
در هر صورت موفق و پایدار باشید
نه منظورم canon d700 آکبند بودش حدود 2 میلیون والا من واقعا مبتدی هستم موندم چی بخرم تعریف نیکون رو شنیدم اون دوربینا که گفتم دسته دوم بودن
با توجه گفتید ممکنه خرابی داشته باشم گفتم شاید نو بخرم ولی یک میلیون بیشتر باید هزینه کنم در ضمن دوسته دوم ها گارانتی ندارن
سلام
یه توصیه برای خرید به دوستانی که بین کانن 600،650 و 700 موندن:
اگر کیفیت عکس و عملکرد نویزگیری بهتر براتون مهم هست با کمال تعجب باید بگم 600d در این زمینه ها عملکردش از 650 و 700 بهتر هست.
گواه حرفم سایت معتبر Dpreview هست.
اگر براتون فیلمبرداری در اولویت هست کانن 700d.
موفق باشید
اتفاقا منم 2 هفته ای هست که دنبال یه دوربین خوب (کامپکت پیشرفته مثل G1X یا DSLR ) هستم تا سقف 1,500,000 و تا الان چنتا گزینه پیش رومه که توش گیر کرم و دلیلشم نداشتن تجربه عکاسی با این دوربینهاست; (کیفیت عکس واسم مهمتر از فیلمبرداریه ولی مگاپیکسل واسم مهم نیست):
1- D3100 نیکون = 1,150,000
2- D3200 نیکون = 1,300,000
3- D5100 نیکون = 1,370,000
4- 600D کانون =1,450,000
5- 1100D کانون (با لنز اضافه 55-250 ) = 1,450,000
6- G1X کانون = 1,450,000
* فعلا بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم ولی شاید بعدا لنز بهتر بگیرم چون حرفه ای کار نمیکنم و میخوام مدت زیادی دوربینمو نگه دارم نه اینکه مرتب عوضش کنم!
چون قیمتشون در رنجی نزدیک به هم هستش , واسه همین میخوام با این هزینه , دوربینی بگیرم که بین موارد ذکر شده حرف اولو تو این رنج قیمت بزنه!
دوستان قبلا کمی راهنمایی کردند ولی دوس دارم نظرات بیشتری ببینم !
** ممنون میشم از تجربیات تون استفاده کنم و راهنماییم کنین!
"با تشکر و سپاس"
سلام دوستان
امیدوارم که خوب باشین
دوستان عزیز آقایان MAX22 &SHOK53
شما با توجه به بودجه ای که دارین و با این بودجه امکان خرید لنز بهتر موقتا براتون فراهم نیستش بنده توصیه میکنم که بادی بهتر بخرین و بعدش یه لنز بهتر تا با هم جور در بیان
در کیفیت عکس همیشه و یقینا لنز تاثیر بیشتر داره...یعنی 75درصد تاثیر روی عکس توسط لنز هستش
نظر من بر این هستش که شما نیکون دی 5100 یا کنون 600دی بخرین.
اما بازم بین این دو میتونم اینجوری به شما راهنمایی کنم که اگر فیلمبرداری براتون خیلی مهمه پس بدون شک کنون 600دی رو بخرین.
اگر عکاسی براتون اولویت داره بنده به شما نیکون دی 5100رو پیشنهاد میکنم.
البته بازم میگم که تفاوت این دو دوربین ذکر شده اونقد نیستش که بشه ب طور قطعی گفت که اون از این بهتره
ضمنا شما بعد خرید دوربین حتما و یقینا احتیاج به کیف و سه پایه و کارت حافظه و ....هم دارین که هزینه های جدایی برای خودشون دارن.
اما اگر خواستین خرید کنین بین این دو دوربین یک کدومو انتخاب کنین.
موفق و پایدار باشید
سلام
از این 6 تایی که اسم بردی رقابت اصلی بین کانن 600 و نیکون 5100 هست.
نیکون 5100 یه قدری در نویزگیری و کیفیت عکس خام بهتره.
کانن 600 هندلینگ و فیلمبرداریش بهتره.
(اینا رو از سایت Dpreview گفتم.)
دیگه انتخاب بین این دو تا بستگی داره در سال های آینده از دوربین و عکاسی چی بخواین.
مثلا آیا دنبال Upgrade دوربین هستین؟ دنبال ژانر خاصی در عکاسی هستید؟ و از این مورد مسائل...
ارادتمند
مجتبی
درود بر شما
نیکون 5100 قابلیت عکاسی HDR رو داره
دوست عزیز ببخشید من پاسخ میدم چون d5100 رو دارم و hdr داخلیم داره ولی فکر نمیکنم 600d داشته باشه،غیر از اون hdr مورد مهمی نیست زیرا با برکتینگ دوربین و طی یک سری مراحل ساده در نرم افزاری مثل photomatix این کار رو انجام بدید
خير اشتباه شنيده ايد.
در رده هاي پايين قيمت هم تجهيزات نيكون و كنون تفاوت زيادي ندارند.در ايران يا هر جاي ديگري هم ميتوانيد تجهيزات نيكون را تهيه كنيد.
مقايسه دوربينهاي هم اينجوري نيست كه بشه گفت"عكسهاي نيكون بهتره"
اگر اصول عكاسي را ياد بگيريد هم با تجهيزات كنون و هم نيكون ميتوانيد عكسهاي خيلي خوبي بگيريد.
اساتید بزرگوار نکات لازم رو فرمودند.کلا لنزهای کانن و نیکون گرانتر از سایر برندهاست یکی از دلایلشم وجود لرزشگیر داخل لنزه.البته لنزهای نیکون بعضا از کانن هم گرونتره.برای مثال 50mm f1/8 کانن چیزی حدود300،350 هست در حالی که همین لنز در نیکون سری G حدودا900 تومن هست البته سری d هم هست ولی در entry level ها فوکوس اتو رو از دست خواهید داد.از لحاظ موجود بودن تجهیزاتم مشکلی نیست چون تو لنز از اولترا واید موجوده تا تله و ...خود من با نیکون ارتباط بهتری برقرار میکنم شاید به میزان ناچیزی تو عکسهای jpeg نیکون کیفیت بالاتری داشته باشد ولی تو فایل خام(raw) همه چی دست خودتونه.با تشکر
اين هم درست نيست كه لنزهاي نيكون وكنون گرانتر از ساير برندهاست آن هم به خاطر وجود لرزشگير داخلي. وقتي داريد دو لنز را مقايسه مي كنيد بايد ارزش آنها را مقايسه كنيد نه قيمت آنها را. ارزش هم تنها كيفيت نسبت به قيمت نيست. وجود ديافراگم باز هم مي تواند يك ارزش بأشد. سبكي هم مي تواند يك ارزش باشد و .... كه البته برأي هر فردي متفاوت است. در مورد مقايسه ٥٠ كنون و سري جي نيكون هم علت اختلاف قيمت كاملا مشخص است كيفيت سأخت بهتر، شازپنس خوب حتي در بازترين ديافراگم، خطاهاي اپتيكي كمتر باعث اين اختلاف قيمت است.
سلام
ببخشید نمی خوام آف تاپیک پست بدم اما چون بحث قیمت شد یه نکته کوچیک بگم:
بحث قیمت به عوامل زیادی بستگی داره که فقط یکیش کیفیت هست.
مثلا دوربین ها و لنزهای سونی در مقایسه با موارد مشابه خودشون در برند نیکون و کنن گرون تر هستند.
اما می دونید که لنزهای سونی لرزشگیر ندارند چون لرزشگیر سونی داخل بادی هست.
اما چرا سونی لنزهاش گرون تره؟ تست ها هم برتری و کیفیت خاصی رو در مورد لنزهای سونی نشون نمیده...
این گرونی دلایل دیگه ای داره که شاید یکیش کمیاب بودنش باشه...
ارادتمند
مجتبی
دوستان! دیروز یه کنون 600D دیدم خواستم بخرم دیدم رو لنزش 18-55 III نوشته بود ولی IS ننوشته بود !فرقش با II IS چیه بجز مسئله لرزش گیر؟
سوال دومم اینک روش کلمه MACRO هم نوشته بود ,یعنی میشه عکسهاس ماکرو گرفت و نیاز به لنز ماکرو جداگانه نیست؟
واسه همین فعلا صبر کردم!
سلام خدمت همه دوستان
من این تاپیک رو تاحدی زیر و رو کردم(خوندن 500 صفحه واقعا مشکله) ولی هنوز نتونستم تصمیم درست بگیرم
من نزدیک 2 ساله که یه دونه 1000D دارم و باهاش عکاسی می کنم.اخیرا با راهنمایی دوستان یه لنز 15-85 تهیه کردم که واقعا راضیم ازش.ولی یکی از دوستان نه چندان نزدیک توصیه می کرد که با این body نمیشه عکس مناسبی(به خاطر دامنه رنگ و پردازشگر تصویر) حتی با این لنز گرفت و تشویق میکنه برای خرید 60D یا 600D.
با توجه به اینکه معمولا عکس ها رو از 20*30 بزرگتر چاپ نمی کنم و علاقه به پرتره - خانوادگی و طبیعت دارم توصیه این دوست من درسته؟
و این اختلاف قیمت ارزش داره؟
و اگه درسته دوستان با بودجه محدود من چه دوربینی رو پیشنهاد می کنن؟
دوست عزیز با سلام،
حرف دوست شما تا حدودی درسته. بالاخره دوربین شما جزو ابتدایی ترین محصولات dslr کنون هست. اما با توجه به اینکه شما پرتره خانوادگی و منظره کار می کنید و با توجه به اینکه لنز ارزشمند 85-15 رو هم دارید، اگر چنانچه از رنگها و کیفیت عکسهاتون راضی هستید و این مساله شما رو ارضا می کنه به نظر با همین ترکیب به عکاسیتون ادامه بدید. اما اگه از کیفیت و رنگهای عکستون احساس می کنید که لذت نمی برید و اگه بودجه اش رو دارید پیشنهاد من 60D هست. لنزتون رو هم حتما نگه دارید و به هیچ عنوان نه تعویض کنید و نه بفروشید.
موفق باشید.
با تشکر از راهنمایی شما
مشکل من اینه که نمی دونم 60D چقدر می تونه رو عکس ها و لذت بردن از عکاسی بیشتر تاثیر بزاره.من الان هم دوربینمو دوست دارم و همینطور عکس هام رو،اما همیشه نگرانم که مثل لنز که وقتی 15-85 رو گرفتم کلی افسوس خوردم که اگه زودتر گرفته بودم چه عکس های بهتری که نمی گرفتم و اینقدر این 18-55 منو از خودم و عکاسی نا امید نمی کرد(مخصوصا که حتی is هم نبود!)
وچون کسی از دوستان نزدیک 60D نداره که بتونم متوجه این تفاوت بشم و از طرفی چون تازه پول برا لنز دادم نگران بودجه هم هستم،منتظر راهنمایی های شما و سایر دوستانم برای تصمیم درست
دوست عزیز شما لذت بردن در عکاسی رو چگونه معنی می کنید ؟ 60d قطعا ارتقا خوبی محسوب میشه ( مخصوصا با لنز 85-15 ) ولی این که بتونه به شما لذت بده بحثش جداست . بنظرم شما یه جستجو در اینترنت کنید و نمونه عکس هایی که با این دوربین گرفته شده رو ببینید , اینجوری خیلی راحت میتونید تصمیم گیری کنید . البته اگه بودجتون رو ذکر کنید دوستان بیشتر راهنمایی میکنن .