سلام
وضعيت نويزي 6D اندكي بهتر از 5D MK III است و با هر دو بدنه تا ايزو 6400 تقريباً مشكل نويز نخواهيد داشت. با توجه به جثه كوچكتر و سبك تر بودن 6D نسبت به 5D MK III و اختلاف قيمت فاحش، به نظرم براي عكاسي خبري 6D شايد انتخاب بهتري باشد.
ارادت
Printable View
يادمان باشد در عكاسي خبري تعداد نقاط فوكوس،دقت فوكوس و كراس تايپها در كنار سرعت عكاسي پياپي بسيار كليدي است چون ممكن است سوژه خبري ما در حالت خاصي ديگر هرگز تكرار نشود و عكاس آنرا بدليل محدوديت هاي 6 دي در مقابل مارك 3 از دست بدهد...
محكم بودن بدنه منيزيم مارك 3نيز خود نكته بسيار مهمي در عكاسي خبري است كه بدنه تقريبا غير فلز 6 دي اين امكان را ندارد....
سلام دوستان
من میخوام یک DSLR بخرم، خودم طراح گرافیک هستم و DSLR میخوام برای عکاسی طبیعت، گل و گیاه و در درجۀ بعد پرتره.
خیلی از Review های سایت Dpreview و امثال اون رو خوندم و واقعا نمی تونم انتخاب کنم.
از برند کنون نمی دونم 60d بگیرم یا 600d.
از برند نیکون از d5200 خوشم اومد و D90.
اما از همه جالب تر برام Slt های سونی هست.. اونچه که منو علاقه مند به سونی کرده اینه که stabilizer داخل بدنه داره و میشه روش همۀ لنزهای مینولتا 1980 به بعد رو نصب کرد...
فکر می کنم خرید SLT مثل آلفا 57 یا آلفا 37 در مجموع به صرفه تر هست.
اما در مورد کیفیت مطمئن نیستم.
آخه همیشه شنیدم در وضوح و کیفیت عکس کنون حرف اول رو میزنه...
در مجموع باید بگم بین برند سونی و کنون موندم...
سونی خیلی وسوسه ام میکنه... چیکار کنم...
با تشکر
مجتبی جان واسه شما لنز اهمیت بیشتری نسبت به بدنه داره , بنظرم واسه شروع لنز کیت بهتر باشه , چون رنج مناسبی هم واسه طبیعت داره هم پرتره . در مورد دوربین هم قطعا 60d برتر از دوربین 600d است , اما چون شما خودت طراح گرافیکی فکر کنم d5200 با رزولوشن 24 مگاپیکسل , بیشتر بکارتون میاد . درباره سونی هم دوستانی که کار کردن بهتر میتونن راهنماییتون کنن .
سلام مدتیه شهرمون که تعداد انگشت شماری مغازه دوربین داره یه 3-4 تا دوربین 30d دسته دوم کنون دیدم.یه چند تا سوال داشتم امیدوارم مثل پست قبلیم بی جواب نمونه.ممنون
اولین سوال اینه که دوربین های dslr هم بعد مدتی کار کردن سرعت شاترشون از تنظیم میافته؟کلا این دوربینا که حداقل 4-5 سال عمر کردن ارزش خرید رو دارن.اگه بخواییم کیفیت این دوربین رو با sx260 مقایسه کنیم کدومو انتخاب میکنید.(sx260 کنترل کاملا دستی داره ها یادتون نره)؟به نظرتون نهایت قیمتی که این دوربین ها میتونن داشته باشن چقدره.؟یکیشون که قیمت 950 تومن داد با کیت 18-55 به نظرم خیلی زیاد بود.اگه سوال دیگه ای یادم اومد بازم مزاحم میشم.
سلام
شاتر یک قطعه مکانیکی در دوربینهای DSLR است که میانگین عمر مشخصی با توجه به نوع دوربین برای آن پیش بینی شده است. مثلا برای 30D این عدد صدهزار شات اعلام شذه است. که البته قطعه ای قابل تعویض است. در مورد مقایسه آن با دوربین کامپکت. اگر دوربین سالم باشد و استفاده کننده به اصول اولیه عکاسی آشنا باشد. خیلی بهتر است. در مورد قیمت هم به نظر من با ۱۸-۵۵ معمولی و به شرط سلامت کامل. نهایتا ۶۵۰-۷۰۰ می ارزد.
سلام دوستان
من در هنر یا صنعت عکاسی (هر کدومش درسته) تازه کارم
با دوربین های کامپکت عکس های HDR و تور مجازی ساختم
به عنوان بیزینس کار ساخت تور مجازی رو میخوام ادامه بدم
با این شرایط قطعا باید یک دوربین DSLR بخرم، برای شروع هم قطعا دوربین خیلی عالی نیاز نیست، برای همین یه دوربین مناسب که بتونم یه سری پروژه رو قبول کنم و تجربه کسب کنم (برای کارهای حرفه ای و بزرگتر) میخوام، به نظرتون از چه دوربینی میتونم استفاده کنم؟؟
برای این کار که بیشتر در فضای باز و البته داخل مکان های بسته (هتل، رستوران و ...) هست چه دوربینی رو پیشنهاد میکنید ؟
یه سوال دیگه، برای این کار به این تجهیزات نیاز دارم : دوربین، لنز واید، سه پایه، هد پانورامیک که مورد آخری رو نمیدونم چی هست !
در مورد سه پایه هم چه نوع سه پایه ای برای این کار باید استفاده کنم ؟؟
برای دوربین من قیمتی حدود 1500,000 در نظر گرفتم، ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسیـــ
بنده چند مورد دیده ام که در پروژه های بزرگ پانورامای 360 درجه از دوربین هایی مثل 550 دی کنن یا 7دی که هر دو غیر فول فریم هستند استفاده شده (پس چنین دوربینی نه تنها برای شروع که برای ادامه هم میتونه انتخاب خوبی باشه) به نظر بنده برای موضوع مورد نظر شما یک بدنه DSLR سطح مبتدی مثل 600 دی کنن یا دی 5100 نیکون کافی باشد و تمرکز اصلی را در انتخاب لنز و سه پایه داشته باشید.
احتمالا صفحه نمایش چرخان این دو دوربین کار شما را در برخی موارد نیز راحت تر کند.
در مورد لنز بستگی به هزینه ای که می خواهید(می توانید) بکنید دارد.
با سلام خدمت دوستان گرامی و اساتید محترم، قصد خرید مجموعه زیر جهت عکاسی شهری، پرتره تا حدودی (اکثرا در شرایط نوری ضعیف) را دارم:
Canon 6d body با قیمت ۴ میلیون و ۴۰۰
35mm f1/4 با قیمت حدودی ۴ میلیون و ۹۰۰
85mm f1/8 با قیمت حدودی ۱ میلیون و ۷۰۰
135mm f2 با قیمت حدودی ۳ میلیون و ۵۰۰
سوال اینه با توجه به فیلد مورد نظر این مجموعه با ابن بودجه مورد تایید هست؟ اگه به ناچار مجبور به انتخاب بین 85mm و 135mm برای اولین خرید شدم، از نظر شما کدام واجب تر است. ممنون
دوست عزیز در خرید DSLR چند فاکتور اساسی مطرح هست:
1)نوع کاربری=در چه ژانری و به چه هدفی عکس بگیرید
2)محیط کاربری=خیابان،آتلیه،طبیعت و..
3)بودجه مورد نظر و توان تامین هزینه های تکمیلی
4)سطح کاربر(مبتدی و ...)که در صورت مبتدی بودن بهتره از ENTERY LEVEL ها استفاده کنید
5)افق انتظارات آینده از سطح کاربری خودتون
6)برنامه برای توسعه=برنامه ای برای توسعه اهدافتون دارید یانه؟
7)آیا در آینده هم مایل به انجام هزینه خواهید بود؟تهیه اقسام لنز و فلاش اکسترنال و سه پایه و دکلانشور و ...
8)موجودی یک برند و متعلقاتش در نزدیکی شما و خدمات پس از فروش و تعمیرات در منطقه شما
9)فراوانی افرادی که در پیرامون شما تجهیزات مشابهی داشته باشند تا پیش از خرید لوازم جانبی در دست آنها تجربه ای داشته باشید و مزایا و معایب رو ملموس تر ببینید
و در انتها اصلا قید سونی رو میزدید بهتر بود.اولا من که تجربه شگفت انگیزی با سونی در بین دوستان سراغ ندارم.دوما در کیفیت لنز و .. هم شک نکنید که از کنون و نیکور بسیار عقب هست.سوما ترجیها یک بادی تهیه کنید که فعلا حالا حالا ها ارتقا نخواد و با خیال راحت واسش تجهییزات جانبی لازم رو تدارک ببینید.مثل Canon EOS 60D + 18-135 IS یا Canon EOS 700D + 18-55 IS STM یا Nikon D7100 + 18-105 VR یا Nikon D7000 + 18-105 VR.
Nikon D90 + 18-105 VR هم بد نیست ولی خوب در پردازنده و سنسور و امکانات خلاصه دیگه عقب افتاده.
Nikon D5200 + 18-55 VR هم رقیب مستقیم دوربین Canon EOS 650D بوده و 24 مکاپیکسل روی یک سنسور APS-C بیشترین مقداریه که می شه تراکم پیکسل را افزایش داد، بعدش تراکم به حدی زیاد میشه که به یک باره منجر به کاهش نسبت سیگنال به نویز میشه.به نظر من 4 گزینه بالا قابل توجه ترن.موفق باشید.
درود به همه دوستان من با یک نیم تا دومیلیون میخوام یه دوربین Dslr بگیرم البته بیشتر برای پرتره میخوام
لطف کنید راهنمایی کنید
سلام
سوالتان در تاپيكهاي راهنمايي براي خريد لنز بايد مطرح مي شد.
منظورتان از عكاسي شهري عكاسي مناظر شهري است ديگر؟؟ اگر بله هست جوابتون، براي عكاسي شهري چرا f/1.4, f/18 , f/2 نياز داريد؟ از عمق ميدان كم مي خواهيد استفاده نماييد؟
تاپيك زير را نگاهي بيندازيد:
عكاسي شهری Urban Photography
من براي عكاسي مناظر شهري با توجه به تنوع بسيار وسيع سوژه ها لنز زوم را پيشنهاد مي نمايم.
تاريخچه تجهيزاتي كه داشتيد را هم بفرماييد. دوستان بهتر مي توانند كمك نمايند.
راجع به بدنه چه نظری دارید؟ 6d می تونه خوب باشه؟ یا بیشتر بودجه رو به بدنه و خربد mark II یا حتی Mark III اختصاص بدم، منظور من از عکاسی شهری، عکاسی از ساختمان و پل نیست، از انسانها و سوژه های خاص و عکاسی در شب، از این رو به عمق میدان کم و دیافراگم باز نیاز دارم، از بین لنز زوم ها 24-70 نسخه قدیمی هم مد نظرم بود، برای تکمیل این رنج 135 به نظرم مناسب باشه، که البته بودجه بالا می زنه ولی می شه کم کم تهیه کرد. ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید.
هماتطور که جناب فرهاد هم فرمودند به نظر حقیر دوربین 6دی بهترین گزینه برای شماست.بین لنزها هم از نظر هزینه و کارایی به نظرم 28-135 گزینه خوبی برای ژانر عکاسی شما می باشد که یک لنز همه من حریف است و با دهنه بزرگی 72 میلی هم که داره با 6دی شما برای عکاسی شب هم مناسب می باشد همچنین قیمت عالی تری نسبت به 24-105 داره.مابقی مبلغ رو هم میتونید به وسایل جانبی مثل فلاش و ... فکر کنید در مورد 24-70 هم بنده تا حالا نوع کنونی رو نداشتم ولی نوع سیگما رو داشتم به مراتب لنز خیلی خوب با شارپ بالا هست و قیمیت هم که داره واقعا بر اساس قیمتش خیلی عالیه فقط یه مقداری صدای زیاد داره تو فوکوس و اینکه فوکوس کمی کندتر است البته منظورم ورژن 1اش هست
به اون ژانر، عکاسی خیابانی می گویند نه شهری. در عکاسی خیابانی همه دنبال دوربین های کوچکتر و لنزهای سبکتر می روند و آن دمبل (70-24) قطعا مناسب عکاسی خیابانی نیست ;-)
این روزها عکاسان خیابانی همه به دنبال کامپکت های سنسور بزرگ برای این نوع عکاسی هستند، در دنیای DSLR ها از یک طرف 6D به خاطر سایز و وزن کوچکترش مناسبتر از 5D هاست و از طرفی به خاطر نقاط فوکس کمترش (چه تعداد کل چه تعداد کراس) نمی دانم با نوع و جنس عکاسی شما سازگار است یا نه.
ممنون میشم دوربین مناسب برای کار بنده رو معرفی کنین
1)نوع کاربری : ساخت تور مجازی
2)محیط کاربری : هتل، رستوران، کارخانه، مناطق گردشگری و ... (محیط های سربسته و مناطقی مثل کارخانه و ...)
3)بودجه : 1.5 میلیون
4)سطح کاربر : مبتدی اما شدیدا دارم مطالعه میکنم و نمیخوام بعدا دوباره واسه دوربین هزینه کنم!
mosaffadel عزیز نظرش روی D600 Canon یا D5100 Nikon هست
کسی نظر دیگه ای نداره ؟؟
مرسی
سلام دوست عزیز
اگر شما عکسها را برای چاپ میخواهید پس یقینا به مگاپیکسل بالا نیاز دارین
از نظر بنده شما با کمی افزایش بودجه تا 2ملیون یا 2ملیون و صد هزار تومن میتونین نیکون دی5200رو خریداری کنین که واقعا برای کار شما مناسب هستش.
اما اگه واقعا توان هزینه ی زیاد رو ندارین میتونی از دو گزینه ای که نام بردین استفاده کنین و کارتونو راه بندازین
تفاوت این دو دوربینی که نام بردین خیلی ناچیز هستش.
پس شما قبل از خرید هر دو دوربین مذکور رو دستتون بگیرین و ببینین با کدومشون بهتر ارتباط برقرار میکنین(بیشتر حال میکنین) و اونو بخرین.
لنز هم همون لنز کیت واید خوبی رو ارائه میده و میتوین به عنوان یه لنز همه کاره تو ژانر مورد نظر خودتون ازش استفاده کنین.
بازم میگن اگه برای چاپ بزرگ میخواین دوربین بگیری بهترین گزینه دی52000نیکون هستش و عکسهای خوبی هم میگیره و شمارو راضی نگه میداره
موفق و پایدار باشید
با سلام
من دوربین D550 دارم برای کار در آتلیه و عکس پرتره لنز 70-24 مناسب است؟آیا این دوربین برای چاپ ابعاد بزرگ مانند 50در 70 مشکل پیکسلی ندارد؟
پس همون 600دی و یا نیکون دی5100کارتونو راه میندازه
اگر فقط و فقط برای عکاسی میخواین میشه گفت دی 5100بهتر از 600دی هستش
اگر فیلمبرداری هم شرطه بازم 600دی
چون دی 5100از سنسور پدرش دی 7000استفاده میکنه خروجی عکسهاش خیلی عالی و کم نویز هستش
خروجی 600دی هم خیلی عالیه و نمیشه این تفاوت رو زیاد زیر نظر گرفت
به شما هم پیشنهاد میکنم تا هر دو دوربین مذکور را قبل خریدن در ست بگیرین و ببینین با کدوم راحت تر ارتباط برقرار میکنین
موفق و پایدار باشید
رنج و کیفیت لنز روی سنسور کراپ دی550 برای کار آتلیه مناسب است.
در شرایط نوری آتلیه و با استفاده از این لنز مشکلی برای چاپ بزرگ با 18 مگاپیکسل ندارید. بفرض اگر هم کافی نباشد فعلا گزینه دیگری در کنون وجود ندارد. سنسور 20 مگاپیکسلی دی70 هم انقدر اختلاف معنا داری با 18 مگاپیکسل ندارد. مگر فول فریمها!
ولی شما برای چاپ بزرگ علاوه بر داشتن ریزولوشن بالا به پردازش (شارپ سازی) مناسب هم نیاز دارید. در مقالهها جستجو کنید یافت میشود.
با سلام پس از چند وقت خدمت دوستان
دوستان من بینd5100و5200 گیر کردم برام فیلمبرداری در اولویت نیست چون p510 نیکونم دارم میخواستم بدونم 500 تومن تفاوت قیمت ارزش داره و این که فوکوس 39 نقطه ای5200 خیلی نسبت به 9 نقطه ای 5100 کارآمد تره؟و آیا امکانات سری d3xxxچه فرقی باd51xxx داره که منو منصرف از انتخاب d3200. به جای d5100 کنه؟ امیدوارم راهنماییم کنید.با تشکر
سلام دوست عزیز
خدمت شما عرض کنم که اگه شما واقعا به فکوس سریع تر نیاز دارین و مثلا کارای لحظه ای میخواین انجام بدین قطعا 5200فکوس سریعتری داره
اما اگه کارای روزانه و معمولی و چیزای دگ غیر از کارای خیابانی یا مثلا ورزشی(این دوربینا برای کارای ورزشی خیلی کند هستن) میخواین انجام بدین خب همون 5100کارتونو راه میاندازه
خب سری ***3ها برای کاربرای اماتور تر و با امکانات کمتر سری***5ها هم برای حرفه ای تر ها با امکانات بیشتر
اونم برمیگرده به کار و سلیقه شما
میتونین برای ورود 3300هم کمی صبر کنین تا به بازار بیاد و قیمتی مشخص داشته باشه و اونوقت رو انتخابتون میتونین مانور بیشتری بدین
اما از دید من هر کدوم که دلتون بیشتر اونو پسندیده و احساس میکنین بیشتر بکارتون و ب بودجتون میخوره همونو بخرین و هی بین دوربینا سردرگم نباشین
چون هر چی ریز بین تر بشین به بادی ها انتخابتون مشکل تر میشه
موفق و پایدار باشید
سلام
دوربین دیجیتالی که قیمتش مشابه canon EOS 1100Dباشه میشناسید؟ من خودم این دوربین رو میخام بخرم ولی بد نیست در مورد دوربین های مشابه هم تحقیق کنم شاید نطرم عوض شد.
ممنون
سلام دوست عزیز
شما گزینه ی خیلی بهتر نیکون دی3100رو دارین که یکمی قیمتش بیشتر هستش اما ارزشش رو داره و میتونین روش فکر کنین
ضمنا قبل مشاوره برای خرید حتما ژانر های عکاسی و نیاز هاتون از دوربین رو بگین تا من یا دوستان گرامی بتونن خیلی بهتر کمکتون کنن
بودجه هم اگه معلوم شه که عالی میشه
موفق و پایدار باشید
با سلام خدمت همه ، بنده حدود 3 سالی هست که 550D رو دارم و نزدیک به 15000 شات باهاش زدم ، دوربین نه ضربه خورده و نه شوک الکتریکی و نه هیچ چیز دیگری کاملاً سالم و تمیز هست ، حقیقتش می خواستم این بدنه رو رد کنم و بجاش 60D رو تهیه کنم بدلیل بدنه بزرگتر و گریپ خوشدست تر و فکر کنم کمی کیفیت بهتر نسبت به دوربین خودم ، آیا این تغییر بدنه ارزش داره یا همون دوربین خودم رو نگهدارم ؟
لطفاً راهنمایی کنید
نمیخام قابلیت عکاسی رو فدای فیلمبرداری کنم. بنابراین فیلم برداری برام مهم نیست. مهم کیفیت عکس هست برام. حتی اگر قابلیت فیلم برداری نداشته باشه دوربین ولی کیفیت خیره کننده توی عکاسی داشته باشه من راضی هستم.
قیمت هم حدود یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومن. چیزی در حدود قیمت Canon EOS 1100D
مهمترین سوژه برای من چهره آدم هست. بعد از اون حیوانات و آخر سر مناظر طبیعی. بنابراین زوم اپتیکال هم برام اهمیت نداره چون از ادم و حیوانات از فاصله نزدیک عکس میگیرم.
اللبته برعکس گفتین باید میفرمودین نمیخوام قابلیت فیلمبرداری رو فدای عکسبرداری کنم:-D.اول اینکه رو بحث مگا پیکسل توجهی نکنید این بحث برای چاپ عکسها در سایزهای بزرگ بکار میاد و بس.اگر که کارکرده براتون مسله ای نداره سراغ 450 دی هم میتونید برید که تو ک تو کنون تو رنج خودش عالیه و یکی از بهترینهاست و با توجه به اینکه بیرون هم میرید بدنه محکم و جونداری داره.کارکردش رو میتونید با قیمت عالی خریدرای کنید و مابقی هزینه رو به لنز بدید و میتونید حتی دو لنز 18-55 و 55-250 رو کنار هم داشته باشید و رنج کاریتون کامل بشه و با توجه به اینکه به حیوانات نمیتونید نزدیک بشید از 55-250 برای این کار استفاده کنید.کارکرده 450 دی رو میتونید 600 ت هم گیر آورد و دو تا لنز هم کارکردش حددو600 نهایت .توی نیکون هم کارکرده دوربینهای نیکون d70 واقعا عالی دراومده و حتی دی 80 هم میتونید خریدرای کنید حتی دی 90 هم کارکرده متونید با لنز 18-55 با این مبلغ کمی بیشتر گیر اورد که اون دیگه واقعا محشره.اگر نه کارکرده خیالتون راحت نیست همون 1100 یا 3100 نیکون بخرید منتها اونوقت فقط میتونیید با اون مبلغ لنز 18-55 بخرید .من بودم حرکت اول رو انجام میدادم ,و اینکه ززیاد هم ریز بین نباشین هر چقدر بیشتر حساسیت نشون بدین بیشتر باید بگردین!!
سلام
زوم اپتيكال در دوربين هاي dslr مشخصه لنز است نه دوربين. براي عكاسي از چهره (پرتره) معمولاً احتياج به لنز تله داريد زيرا عكاسي از فاصله نزديك از چهره، باعث دفرمگي و غير طبيعي شدن آن مي شود. براي عكاسي از حيوانات، اگر منظور عكاسي از حيوانات در محيط طبيعي باشد (مثلاً عكاسي از پرندگان در طبيعت) نياز به لنزهاي تله با فاصله كانوني زياد خواهيد داشت زيرا نمي توانيد زياد به اين حيوانات نزديك شويد و به ناچار بايد از فواصل دورتر عكاسي كنيد.
جسارتاً به نظرم قبل از خريد دوربين و لنز، كمي بيشتر در خصوص عكاسي مطالعه بفرمائيد.
ارادتمند
ممنون دوستان
من عکس ها توی تبلت میبینم پس نیازی به چاپ ندارم.
میخام بدونم کیفیت یه عکس تا چه اندازه به لنز بستگی داره؟ خودم تا دیروز فکر میکردم کیفیت سنسور حرف اول و اخر رو میزنه.
دوست عزیز هر دو مکمل هم دیگه هستند ولی یقینا لنز به نظر بنده مهمتر میتونه باشه.بطور مثال شما میخواهی از یه پرنده که روی شاخه درختی با فاصله 100 متر نشسته عکس بگیرین دوربینتون بر فرض 7دی باشه و لنزتون 18-55 خوب چه فایده ای میتونه داشته باشه.؟ولی وقتی دوربین یه دوربین ضعیف تری باشه و هزینه بیشتر رو به لنز بدید یقینا میتونه بهتر باشه بنده با همین دوربین نیکون d70 نیکون که یکی از دوستانم داشتنند عکسهایی دیدم ثبت کردند که انگشت تو دهن موندم.به قول ایشون خرج اضافه رو به لنز دادند و یه لنز 35-135 خریداری کردند af35-135mm که لنز واقعا با شارپ خیلی بالا بود.مسله نیکون و کنون هم چیزی نیست جز اختلاف بیشتر خلاقیت عکاس مهمه تا برند.باز به نظر بنده همون کارکرده اون دوربینها با دو لنز بهتر میتونه نیاز شما رو پاسخگو باشه.بازم هم قبل از خرید به قول دوست و استاد گرامی داریوش خواهشمندم قبلش مسایل عکاسی بیشتر مطالعه بشه که بتونه تو تصمیم گیری بیشتر کمک کنه
دوست عزیز با سلام،
موردی که همه اساتید برجسته دنیا و اهل فن بهش اشاره می کنند تاثیر مستقیم و 80 درصدی کیفیت لنز بر روی خروجی دوربین هست. سنسور دوربین فقط 20% روی خروجی تاثیر داره که اون هم شامل تنظیمات دوربین مثل وایت بالانس، ایزو، منوی picture control و... میشه. به عیارتی شما اگه از عکسهاتون راضی نباشید با خرید یک لنز خوب قضیه 180 درجه فرق می کنه. اما اگه دورینتون به فرض 600D کنون باشه و از لنز خوب استفاده نکنید و از کیفیت عکسها راضی نباشید و همون لنز رو روی 5DMKIII هم ببندید تغییر محسوسی در کیفیت عکس مشاهده نخواهید کرد.
سلام دوستان . خسته نباشید اساتید عزیز/
بنده قصد خرید یه دوربین دارم این چند روزه.
ابتدا بگم که جان من نگید این موضوع مطرح شده و فلان جا رو بگرد. همه رو دیدم به نتیجه ای نرسیدم.
بدون تعصب روی مارک به نظرتون برای بنده که آماتور هستم، کدوم یک از این مدل ها بهتره؟ نیکون دی 5100 و دی 3200 و کنن 600 دی
آیا نیکون 5100 و 3200 زیاد تفاوت دارند؟پردازنده ی جدیدتر 3200 خیلی متفاوته که به خاطرش قید صفحه چرخان 5100 رو بزنم؟
600 دی چطور؟ خیلی جاها شنیدم کیفیت دی 3200 بهتره...
این رو در نظر بگیرید که بنده فعلا بودجه ی خرید لنز ندارم و باید با همون کیت 18-55 سر کنم چند ماهی رو. لنز کیت همراه کدومشون بهتره؟ 18-55
من به هر ژانری سرک می کشم چون آماتورم...
مرسی از همه
چه جالب... خوبه نوشتم لطفا این جمله رو نگید. اگه جواب نمیدید حداقل چیزی ننویسید خیلی بهتره.
هرکسی انتظارات متفاوتی داره. ضمنا بنده عرض کردم خوندم و به نتیجه ای نرسیدم، یه جواب رک و حرفه ای و کامل میخوام.
انجمن برای هم افزایی و افزایش اطلاعاته، اگه هی بگیم فلانی برو فلان جا دیگه چه ارزشی داره؟؟؟
سلام دوست گرامی
قصد جسارت به شمارو ندارم اما نوع برخورد شما اشتباه هستش
اگر کسی جواب مورد نظرتونو نداد دلیل بر این نیستش که اون شخص را سرزنش کنین
این عمل باعث میشه که بقیه دوستان هم فرومی هم تمایل به کمک شما و راهنماییتون نداشته باشن
منم طبق نظری که دوستم داد اما با اندکی تفاوت همین توصیه رو به شما میکنم
منتها نه ب مطالعه کردن این که کدوم دوربین بهتره
شما اول باید دانش عکاسیتونو بالاتر ببرین
ضمنا جدا از گفته من و دوست هم فرومی شما باید ژانر(سبک) عکاسیتون هم مطرح کنین
چون هر دوربینی با توجه به امکاناتی که داره عکس های مختلفی هم میشه باهاش گرفت
درسته شما آماتور هستین
حتا آماتور ترین عکاسها هم به یه سبک خاصی علاقه دارن(مثلا خودم طبیعت و بعدش کلوز آپ)
راجب دوربین هم بازم میگم تا نیازتونو نگین نمیشه که ما راهنماییتون کنیم چون جنس عکاسیتونو نمیشناسیم
اگر فیلمبرداری براتون مهم هستش 600دی کنون
اگر چاپ بزرگ و پرتره و طبیعت و نویز کمتر عکسها براتون مهم هستش دی 5200نیکون
بازم اگر نویز کمتر و کیفیت رنگها و عکسهای زنده تر براتون مهم هستش میشه هر دو گزینه 600دی و دی 5100نیکون رو داشته باشیم
اگر کار های روزمره و معمولی با کیفیت خوب و رضایت بخش و گاهی هم چاپ بزرگ و فیلمهای خانوادگی براتون مهمه دی 3200
همه ی این دوربینها دوربین های خوبی هستن
منتها بستگی به نیازتون هستش که میخواین با دوربین چه کارهایی رو انجام بدین و چه چیز هایی رو ازش بخواین
موفق و پایدار باشید
سلام
میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی در تاپیک مربوطه جوابی نگرفتم...قصد خرید Canon BG-E11 Battery Grip for 5D Mark III رو دارم..ولی شنیدم تقلبیش زیاده..اگه کسی از دوستان آدرسی در تهران میشناسه که اصلش رو داره PM کنه..اگه اطلاعاتی هم در این مورد دارید..ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من میخواستم یک دوربین تهیه کنم برای عکسبرداری از مناظر
طیف وکیفیت رنگها برام خیلی مهمه بودجه حداکثر 2تومن
کیفیت فیلمبرداری برام مهم نیست یک هندی کم دارم
d5200نیکون چطوره؟
لطفا دلیل پیشنهادتان را بنویسید
650D + 18-135
سلام
تفاوت بین Nikon D5100 و Nikon D5200 دقیقا در چیه ؟
برای کار تور مجازی میخوام از D5100 استفاده کنم اما تفاوت قیمت این دو تا حدودا 600 تومنه و یکم ذهنم درگیر شد ... !
مرسی
نقاط فوکوس بیشتر ! پردازشگر Expeed 2 در مقابل پردازشگر Expeed 3
فکر کنم همینا باشه !
البته منم خودم بین 600d و d5200 موندم ! رفتم بخرم ! فروشنده میگفت نیکون یه خورده وسط عکس هاش زرده ! شما هم اینو شنیدین ؟
هم اکنون d5200قیمتش تو بازار 1880تومنه(دیجی کالا) ارزونترم گیرتون میادd5100قیمتش 1500تومن
تفاوت به نقل از سایت dp
فوکوس39نقطه ای به جای 11نقطه ای
قابلیت فیلمبرداری 60فرام بر ثانیهfullhd
کیفیت بیشتر در حالت عکسبرداری با فرمت raw وjpeg
50 گرم وزن کمتر
ارگونومی وهندلینگ بهتر 10امتیاز در برابر 7 امتیاز
بهبود ناچیز عکسبرداری در شب
ارتقاع پردازشگر
البته مزایا دیگری ومعایبی هست که در صورت درخواست برای شما شرح میدهم
اینو نشنیدم اما می دونم که نیکون رنگش بیشتر به سبزی تمایل داره و کانون کمی به قرمزی...
گواه حرف من در این صفحه هست: Nikon D5200 quality | Cameralabs
عكسهايي كه مورد مقايسه قرار گرفته شده اند در حالت white blance اتوماتيك گرفته شده اند. اختلاف مشاهده شده به همين دليل است. در دوربينهاي dslr با بهره گرفتن از فايل خام، white blance را بعدا در هنگام ويرايش مي توان تنطيم نمود.
اصولا وايت بالانس اتومات دوربينها رنگهاي طبيعي را توليد نمي كنند و مقداري خطا دارند. تنظيم دستي وايت بالانس، استفاده از كارت خاكستري و ويرايش فايل خام راهكارهايي براي تنظيم دقيقتر وايت بالانس توسط عكاس مي باشد.
فروشندگان معمولا اطلاعات و تجربه كمتري از شما دارند ولي اغلب اطلاعات غير معتبر زيادي دارند!
فقط وایت بالانس نه...
خود کن راک ول هم این مسئله رو تایید میکنه و میگ: رنگ ها متمایل به سبز هستند و وقتی من میخوام رنگ ها رو درون دوربین اصلاح کنم، مثل Magenta رو زیاد می کنم اما باز به اون رنگ مطلوب نمی رسم.
در آخر نتیجه می گیره این مسئله مربوط به پردازندۀ سنسور هست و Color Rendition اون.
به نظر كن راكول d5200 مثل بقيه دوربينها عمل كرده است؛ هم در زمينه ي وايت بالانس و هم توليد رنگ.نقل قول:
Color
Color rendition seems quite good, similar to other Nikon DX cameras at the same settings.
I don't see any of the color bias I sometimes see in Nikon's newest 2012 FX cameras, the D600, D800 and D4, so to my sensitive eyes, the
D5200's photos are usually better than those from the more expensive FX cameras!
Auto White Balance
Auto White Balance (AWB) works pretty well.
It works extremely well under bright halogen light, giving perfect results.
Under crappy fluorescent lights, it is usually too green, as are most cameras.
It's about as good as other DSLRs, but not as good as an iPhone 5. So it goes.
من به تفاوت رنگهاي خروجي دو دوربين واقف هستم ولي اين تفاوت در حدي نيست كه به راحتي با چشم در عكاسي روزمره حس بشود. برخي سايت ها دو دوربين را در شرايط كاملا يكسان و با عكاسي از يك جدول رنگ مورد مقايسه قرار مي دهند. كه بار هم اختلاف ها جزيي است:
Nikon D5200 Review - Exposure
Canon T3i Review: Full Review - Imaging
در آينده اگر قصد داشتيد كه رنگهاي كاملا دقيق و طبيعي از دوربينتان به دست آوريد مي توانيد از color chart استفاده نماييد و در نهايت با كمك فايل خام رنگها را كاملا دقيق در بياويد(معمولا فقط در عكاسي صنعتي از اين شيوه استفاده مي شود) .
سلام
من چند مدت پیش مشاوره خواستم برای خرید دوربین اما میخوام در مورد انتخابم مطمئن شم
بودجه : حداکثر 2 تومن برای بادی و لنز
کاربرد : ساخت تور مجازی
دوربینی که دوستان معرفی کردن Nikon D5100 هست اما فک میکنم رزولوشن عکسش پایینه!
(اینو هم میدونم که بهترین لنز لنز فیش آی هست و ... ولی خوب برای شروع میخوام یه چیز مناسب بگیرم، نه آماتور، نه خیلی حرفه ای)
مرسی از همگی
برای تور مجازی به رزولوشن بالا نیازی ندارید.
اگر بخواهید با سایز اصلی عکسها تور مجازی بسازید خروجی بسیار حجیم و بزرگ خواهد بود که حتما باید سایزش را کم کنید.علت هم استفاده از چند عکس برای ساخت هر پاناروما می باشد.(بسه به فوکال لنت لنز دارد)
با این قیمتها هم فقط لنز کیت دوربین را میتوانید بخرید که برای ساخت پارنارومای 360 مناسب نیست و باید تعداد خیلی زیادی عکس بگیرید.بهتر است بیشتر روی لنز سرمایه گذاری کنید تا بدنه.
استاد بنده هم با نظر شما موافق هستم فکر کنم بدنه هایی مثل نیکون d5000 d70 d80 با لنز خوب 18-105 یا 18-135 و در کنون 400d 450d 30d با لنز خوب مثل 18-135 یا 28-135 بیشتر به کارشون بیاد یا اگه واید بیشتری بخوان که 11-16 توکینا . البته اگر فیلمبرداری براشون مهم نباشه این بادی ها رو پیشنهاد دادم به نظرتون درست عرض میکنم؟در ضمن با این حساب باز مبلغی هم براون میمونه که میتونند خرج اقلام دیگر کنند .یا اگر بدنه خاص دیگری با لنز دیگر که شما صلاح بدونید ایشون بخرند کدوم است از نظر شما؟
سلام
بنده الان یه دوربین Sony RX100 دارم که تصمیم گرفتم با یه dslr عوض کنم.
الان دوربین رو گذاشتم برای فروش و احتمالا برای خرید dslr حدود 1800 بودجه داشته باشم.با خرید دست دوم هم مشکلی ندارم.
دوربین رو برای عکاسی خانوادگی و طبیعت و کوه که میرم میخوام.و همچنین به تایم لپس، قطره گرافی، عکاسی ورزشی و ماکرو هم به شدت علاقه دارم.دلیل اصلی هم برای تعویض دوربین همین علاقه ها هست چون دوربین فعلیم تو زمینه های عکاسی خانوادگی و طبیعت و کوه و اینا کاملا راضیم میکنه.
هرچند میدونم توقع زیادیه که با 1800 دوربین و لنزی گرفت که همه اینها رو جواب بده و شاید تا حدی هم بی ربط باشن.
اینم بگم تا 2-3 ماه دیگه احتمالا بودجه برای خرید یه لنز دیگه هم جور بشه.
راستش ترجیح میدم یه بدنه بهتر با یه لنز کیت بخرم تا یه بدنه معمولی با لنز عالی.چون نمیخوام به این زودی بدنه رو عوض کنم ولی لنز رو نه.
ببخشید زیاد صحبت کردم و پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان.
ممنون
خودم هم میدونم و تو پستم هم گفتم!
منم نمیخوام تو همه این زمینه ها موفق باشم.بعدم تو این رنج قیمت ممکنه 4-5 مدل مختلف باشه که میخوام بدونم کدوم برای این ها مناسبتره!
به نظر خودم دوربینی که فوکوس سریع و بهتری داشته باشه و عکاسی پیاپی با fps بالا مورد مناسبتری برای کاربری من باشه.لنز هم که گفتم تا 2-3 ماه دیگه بودجه برای خرید یه لنز دیگه جور میشه!
ترجیحا Intervalometer داخلی هم داشته باشه.نمیدونم همه dslr ها دارن یا نه.
بازم اساتید بیان راهنمایی کنن.
دوست عزیز بهتره فعلا بالاترین مدل کیت(با لنز 18-55) کنون یا نیکون رو تهیه کنین خود این لنز کیت برای منظره و عکسهای خانوادگی ، کوه و اینها کفایت میکند.
در مورد ماکرو یا حیات وحش خوب نیست ولی من با همین 18-55 پرتره هم گرفتم
انشاله در فرصتهای مناسب لنزهای خوبی هم برای بدنه تهیه خواهید کرد
قیمتها رو ندارم ولی پیشهاد من در کنون 600D,650D و یا 700D همراه با لنز 18-55 است.
دوست عزیز شخصا معتقدم همه این دوربینها خوب هستند و برای شروع بسیار مناسب، من باشم انتخاب برند را وابسته به کارهای آینده ام میکنم مثلا اگر به حیات وحش یا ماکرو علاقه دارم بررسی میکنم بین لنزهای موجود این برندها و قیمت آنها، اکثر کاربران سطح متوسطی از نظر تجهیزات را استفاده میکنند و هزینه های تعریف شده ای دارند. در ضمن همیشه احتمال تعویض تجهیزات را در نظر بگیرید چون یک بازی نا تمام برای اکثر عکاسان است.
در مورد نیکون D90 فکر کنید یکسال از آن استفاده کنید آیا بعد در صورت لزوم امکان تعویض آن وجود دارد؟ به نظرم زیادی قدیمی و از رده خارج شده است (با احترام)
بین دو مدلی که نام بردید تاپیکهایش را دنبال کنید قطعا پرسش و پاسخهای زیادی که در ذهن شماست آنجا هم مطرح و بحث شده .
سلام.من پیشنهاد میدم به Nikon D5100 هم بعنوان یک گزینه فکر کنید.هم اینکه نیاز های شما رو براورده میکنه ، قیمتشم 1300 که میتونید لنز کیتش رو نگه دارید و یک تله ارزان قیمت مثل Nikon AF-S DX VR Zoom-NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G IF-ED با قیمت 450 یا Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR به قیمت 800 بهش اضافه کنید . البته این پیشنهاد رو با توجه به بودجه و استفاده آماتوری شما دادم . 5100 نمایشگر چرخان داره که خوب واسه ماکروگرافی به کار میاد و بیشتر برای افرادیه که میخواهند از عکاسی مبتدی به مقدمات عکاسی حرفهای پای بگذارند . بعدا هم که حسابی راه افتادید و دخل دوربین رو اوردید تا پیچ و خم همه چیز دستتون بیاد میتونید یا به فول فریم کوچ کنید یا یه DSLR بهتر و به روز تر خریداری کنید.میتونید مقداری از پولتون رو هم صرف سه پایه کنید.بهر حال من توی همین فروم از قول خیلی از دوستان خوندم که بدنه ها میان و میرن ، لنزها و تجهیزاتن که میمونن.
سلام
من در حال حاضر 550 کنون رو دارم با لنز کیت
قصد دارم یه آتلیه خونگی جمع و جور بزنم
حدود 2 میلیون کنار گذاشتم برا لنز
به نظر اساتید آیا تعویض لنز کافیه یا این که به تعویض بدنه هم فکر کنم؟!