با سلام
دوست عزیز مرسی از توجه و پاسختون
درسته که 50D دوربین خوبیه اما بنده به هیچ عنوان تمایلی به خرید جنس دست دوم ندارم
با احترام
Printable View
بسمه تعالی
:::blushing:::
70دی رو فرمودید حدود 3300
بادی رو چند محاسبه کردید؟
مدتیه میخوام دوربین بخرم
از 600 دی گفتم برم بالاتر بخرم رسیدم 650 و حالا میخوام یکم به خودم زحمت بدم و 70 دی با لنز 18-135 بخرم
دوروزه کلی بازار رو گشتم
از 1950 قیمت دادن تا 4200
ولی میخوام از یکی از فروشندگان یکی از فروم ها بخرم میگه 3800
نظر دوستان چیه؟
سلام دوستان، وقتتون بخیر
دوست دارم مشورت نهایی رو باهاتون داشته باشم و ان شاءالله راهی بازار بشم.
در صورتی که در آینده قصد ارتقاء لنز رو نداشته باشم، کدامیک از گزینه های زیر رو توصیه می کنید؟ (فیلمبرداری اصلا مدنظرم نیست.)
1- کانن 70D به همراه لنز کیت 135-18 STM
2- کانن 60D به همراه لنز 85-15
3- کانن 7D به همراه لنز 135-18 (که امکان تهیه ورژن STM این لنز نیز هست)
متشکرم
سلام علی اقا
وقتت بخیر باشه
شما هم وضعیت مشابه من رو داری
من هم بین انتخاب این 3 دوربین با همین لنز ها موندم
اگر فیلم برداریه ی خوب 70دی به کارت نمیاد فکر کنم 60دی رو با لنز 15-85 برداری اینده نگر تر باشه
پ ن : یکی نیست به من بگه برو اول خودت تصمیم خودتو بگیر بعد بیا نظر بده واسه یکی دیگه
من تصمیمم رو باید امروز بگیرم و یه کدوم رو انتخاب کنم
به نظر من هر دوتون کنون 70دی بخرید با 135-18 اس تی ام.البته اگر مشکل تامین بودجه ندارید.
چرا وقتی اینهمه امکانات خوب در 70دی وجود داره استفاده نکنید و به سمت بدنه قدیمیتر برید؟!! به نظرم 70دی بخرید.اگر هم هر زمان به اون امکانات نیاز داشتید در خدمت گذاری حاضرند :;)
اگه منظورتون از امکانات خوب، وایرلس، GPS و صفحه تاچ هست، اینها برای من اهمیت چندانی نداره. ضمن اینکه اصلا فیلمبرداری نمی کنم و فوکوس ممتد و بیصدا هم برام به هیچ وجه مهم نیست.
اما اگه واقعا خروجی تصویر 70D با کیت 18-135 STM بهتر از 60D با 15-85 هست، اون بحث دیگه ست و می تونه به 70D متمایلم کنه. آیا با ترکیب های مذکور، واقعا 70D خروجی تصویر بهتری ارائه میده؟
برتری فقط اینها نیست.گرچه همانها هم کاملا کاربردی اند،البته 70دی جی پی اس نداره.سیستم فوکوس 70دی مشابه 7دی است که همین به تنهایی برتری عملیاتی بزرگی است.سرعت بیشتری هم داره.
سنسور جدیدتر و بهتری هم داره.خروجی 135-18 اس تی هم خیلی به 85-15 شبیه و نزدیکه.به نظرم با توجه به سنسور بهترش ترکیب 70دی بهتره.
بعدها هم به هر دلیل قصد فروش داشته باشید بدنه جدیدتر بهتر فروش میره.
اگر اصرار دارید از امکانات بیشتر استفاده نکنید که همان ترکیب60دی رو بخرید.اگر هم که بدنه تواناتری میخوایید باز هم نظر من روی 70دی است.دیگه انتخاب با خودتونه.
بسیاری از سایت ها 70D رو داری GPS و قابلیت tagging معرفی کردن ... البته تا اونجا که میدونم 70D در دو تایپ W و N عرضه می شه که تایپ W دارای امکانات بیشتری است.
فایل پیوست 56648
البته اگه خروجی 135-18 اس تی خیلی به 85-15 شبیه و نزدیکه به نظرم انتخاب 70D منطقی تره...
مدلهایی که اول معرفی شدند فقط وای فای داشتند.در دی پی و کنون امریکا هم چیزی در مورد جی پی اس داخلی ندیدم.به صورت آپشنال میشه از جی پی اس_جی پی ای2 کنون استفاده کرد.حالا اگر مدلهای با جی پی اس اومدند که بهتر.جی پی اس هم در جای خودش خیلی کاربرد داره.
برای 60دی 55-18 اس تی ام مزیت خاصی ایجاد نخواهد کرد.همان 55-18 معمولی کافی است.
اما برای 700 اینطور نیست.میتونید از فوکوس نرم و روان اون در حین فیلمبرداری لذت ببرید.
خیلی نمیشه نقشه کشید و با اطمینان گفت با فلان بدنه و لنز تا 5 سال آینده نیاز به تجهیزات جدید نخواهید داشت.در واقع اصلا نمیشه گفت.شاید همینها تا 5 سال کافی باشند شاید هم خیر! بستگی به شما داره.
اما اگر خودم بودم 700 و 55-18 اس تی ام رو میخریدم.
منتها گفتید فیلمبرداری براتون مهم نیست.گرچه بودن این امکان خیلی خیلی خوبه و فکر میکنم با یکبار امتحان کردنش خوشتون بیاد...اما اگر قطعا مطمئنید که فیلمبرداری براتون مهم نیست همان 60دی رو بخرید.
از طرفی به نظر من شاید بدنه برای 5 سال جوابگو باشه اما 55-18 (حالا هر ورژنی از اون) احتمالا کافی نخواهد بود که اون بحث دیگری است و نا مربوط به این تاپیک.
سلام دوستان
متاسفانه به دليل افزايش قيمت ها ممكنه تهيه كانن 70D با 18-135 STM برام مقدور نباشه. در اين صورت گزينه هام اينها هستند:
Canon 70D+18-55 STM
Canon 60D+18-135
با توجه به اين كه ممكنه تا مدتي طولاني امكان تهيه لنز بهتر رو نداشته باشم كدوم گزينه رو توصيه مي كنيد؟
ضمن اين كه به بوكه و ثبت تصاويري كه در اونها سوژه اصلي شارپ و بكگراند سافت هست علاقه وافر دارم. آيا با لنز 18-55 و فاصله كانوني محدود اون، ثبت چنين تصاويري ميسر هست؟
ممنون
سلام
متاسفم.. امیدوارم هر چه زودتر به نتیجه مطلوب برسید.
قسمت دوم سوالتون مربوط به این تاپیک نمیشود، ولی پاسخ منفی است. 18-55 نه فاصله بلندی دارد و نه دیافراگم بازی، ضمنا شما با 18mm که نمیتوانید پرتره های بسته یا قدی بگیرید و با رفتن به سمت تله، روزنه بسته تری هم خواهید داشت..!!
لذا اگر به پرتره علاقه مند هستید بنظرم 70D را با 50mm F1.8 برگزینید. لا اقل میدانید 1 لنز نسبتا خوب پرایم دارید که برای پرتره پاسخگوست.
هیچ کس با 18-55 به جایی نرسیده علی الخصوص در این ژانر.
ارادتمند
در پست 6040 همین تاپیک این جمله را برای شما نوشته بودم:
نقل قول:
بنابراین، شک نکنید و تا دلار امان نفس کشیدن را از ما دریغ نکرده زودتر اقدام و کارهای زیباتون رو آپ کنید.
درود بر شما
لنز 24-105میلیمتر سری L کنن لنز خوبیه تا حالا از دوستان نشنیدم مشکل فوکوس داشته باشه اگه براتون مقدوره فوکوس لنز را با بدنه ی دیگری چک کنید که مطمئن بشید لنز شما مشکل نداره.
5DIII دوربین خیلی خوبیه اماخب قیمت بالایی هم داره به بنظر بنده 6D میتونه انتخاب خوب با قیمت مناسبتری باشه و خواسته های شما را کاملا پاسخگو باشه (فول فریم هم هست) ، ماالتفاوت قیمت 6D تا 5DIIIرا هم اگه مایل باشید میتونین برای خرید لنز هزینه کنین ، البته لنز 24-105 را همراه 50D نفروشید و آنرا برای استفاده با بدنه ی جدید نگهدارید.
از لحاظ قیمت روز بدنه ی دست دوم 50D اطلاع کافی ندارم مگه دوستان دیگه راهنمایی کنن.
البته اینها فقط نظر بنده بود تا نظر دوستان و اساتید گرانقدر چه باشد!
سلام
من براي خريد دوربين DSLR كه حدود 2 و 2.5 ميليون باشد تصميم گرفتم .
با توجه به پرس و جو و مطالعه سايت هاي مختلف ، بين دو دوربين Canon 700 D و Nikon 5300 دچار ترديد شده ام .
من در جريان هستم كه اين دو دوربين در يك سطح هستند ( هر دو Entry Level ) ، ولي من براي عكاسي توريستي بازديد از روستا ها و افراد و اقوام مختلف و گاهي طبيعت مختلف :
1: آيا با اين مقدار پول انتخاب بهتري هم خواهم داشت ؟
2 : بين اين دو مدل تفاوت كيفيت رنگ ها چطور خواهد بود ؟
3 : چه لنزي را با اين دو مدل پيشنهاد ميكنيد ؟
با تشكر از دوستان گلم .
با سلام به دوستان عزیز
اگه بشه ایشالا فردا می خوام واسه خرید دوربین اقدام کنم .
لطفا دوستان راهنمایی کنن . کاندیداهای من 60 و 700 و 600 کانن هست فعلا همگی با لنز 55 - 18 که بعدا در آینده ارتقا بدم علاوه بر عکسهای خانوادگی تو خونه و بیرون و مهمونی ، دوست دارم در زمینه پرتره کار و کسب تجربه کنم .
حدود 6 سال هم هست که کانن َA620 دارم . چنتا سوال برام پیش اومده :
اولا کیفیت ویزور 60 با 600 و 700 (با توجه به تفاوت ساختارشون ) چقدر در عمل متفاوته ؟
دوما با توجه به قابلیت تنظیم تراز سفیدی بصورت کلوین در 60D و در حالیکه این امکان در دو دوربین دیگه وجود نداره ، آیا در 600 و 700 تنظیم تراز سفیدی با مشکل مواجه نمی شه ؟
با تشکر فراوان
سلام بر دوستان عزیزم
من به تازگی دوربین D3200 نیکون رو تهیه کردم.
خب در مشخصات درج شده ، دوربین وسوسه کننده ای بود اما در عمل شخصا از شارپ بودن تصاویر و در شب باISO=1600 (یا بالاتر) چیزی از کاهش نویز مشاهده نکردم.
همچنین درج دروغین 30fps به جای 25fpsدر فیلمبرداری ، عدم پشتیبانی از نرم افزار nikon camera pro و الزام به استفاده از digcam به عنوان جایگزین ، کم بودن کنترلر ها ، نداشتن براکتینگ و محدودیت در امکانات من را ترغیب کرد تا قبل خرید لنز و تجهیزات مخصوص نبکون آن را به دستگاهی دیگر ارتقا دهم.
موارد جایگزین من دوربین60D و 650D کنون هستند که قصد دارم از راهنمایی های شما دوستان عزیزم برخوردار شوم
همچنین اضافه می کنم به مشخصات کامل این دوربین ها آگاهی کامل دارم به نحوی که می توانم درباره آنها همچون بسیاری از سایت ها حداقل دو صفحه بنویسمhttp://forum.p30world.com/images/smi...smileyanim.gif
لذا از آن دسته از عزیزان که هر کدام از این دوربین ها را دارند یا با آن کار کرده اند از منظر شارپ بودن تصاویر ، میزان نویز در ISO بالاتر از 3200 و مناسبت بیشتر برای عکسبرداری نجومی و لنداسکیپ و مواردی که خود شما بزرگواران بیشتر به آن آگاه هستید اینجانب را راهنمایی فرمایید تا در خرید دوم بهترین گزینه را انتخاب کنم.
سلام دوست من
خلاصه بهت بگم بین دو دوربینی که نام بردی یعنی کنن 60دی و 650 دی، قطعا 60دی گزینۀ بهتری هست، شک نکن. هم از نظر تنظیمات سطح پیشرفته تر، هم از نظر نویزگیری و منظره یاب بزرگتر و خوش دستی و ... .
اما تو میتونی به نیکون دی 5200 یا نیکون دی 7000 هم فکر بکنی.
یعنی مثلا می تونی 18-55 خودتو نگه داری و بادی دی 5200 یا دی 7000 رو تهیه کنی و لذت ببری.
اما اگه خیلی با ایزوی بالاتر از 1600 یا 3200 کار داری بهتره به فول فریم فکر کنی البته قیمت لا اقل دو سه برابره...
سلام بر شما
بسیار ممنونم از توجه و پاسخ تون.
باید عرض کنم با این دوربینی که در حال حاضر دارم اعتمادم را نسبت به سنسور های شرکت نیکون از دست دادم.
با این که مطلع بودم که در عکاسی همه چیز سنسور با مگاپیکسل بالا نیست ولی اصل را زیر پا گذاشتم بنابراین از نیکون فاصله می گیرم چون در این صنعت تکنولوژی یکپارچه باید به جلو حرکت کند نه فقط سنسور.
سلام دوست عزیز
در رابطه با مشکل خدمتتون عرض کنم که گویا شما انتخابتونو فقط از روی مشخصات ظاهری روی کاغذ کردین و به باطن قضیه توجهی نداشتین
شما یه دوربین کراپدار با روزلیشن بالا رو برای عکاسی نجومی و یا کلا عکاسی با ایزو های بالا انتخاب کردین
بقول قدیمیا هر چی پول بدی همونقدر هم آش میخوری....شما از مبتدی ترین دی اس ال ار این شکرت که اینتری لول هستش انتظار خروجی ای مشابه با یه فول فریم در همین برند یا دیگر برند ها دارین.
تصور شما از این موضوع غلط هستش.
شما برای گرفتن بهترین خروجی باید در حالت RAW عکاسی کنید و با استفاده از نرم افزار های مربوط و مخصوص عمل نویز زدایی رو انجام بدین.
پردازنده دوربین شما تا یه حدی از نویز ها کم میکنه و برقیه ی کار به عهده خود عکاس هستش.
راجب فیلمبرداری هم اطلاعات 100%ندارم اما شما با تغییر حالت فرکانس و یا نوع فیلمبرداری(اسم لاتین و اصلیش رو یادم نیستش) همونی که PALداره و NTFS اگر درست نوشته باشم میتونین فیلمبرداری 30 فریم در ثانیه هم داشته باشین
براکتینگ هم از مدل 5100 به بالا در دوربین مورد نظر شما وجود داره و فکر کنم دوربین هم رده ی این دوربین در برند رغیب هم این امکاناتی که شما میخواین رو نداره
راجب انتخاب بعدیتون منم مثل مجتبی عزیز به شما از کنون دوربین 550دی و 60 دی رو توصیه میکنم و در نیکون هم دی 5100 و دی 5200 و دی 7000 که در بین این همه دی 7000 انتخاب شایسته تر و بهتری هستش.
من هیچکدوم از این دوربینهارو ندارم اما اطلاعات خوبی در مورد این دوربینها دارم.
اما بازم میگم اگر من جای شما بودم دی 7000 رو انتخاب میکردم و اگر دی 7000 رو به هر دلیلی نتونستم بخرم میرم سراغ 60 دی (البته اگر توانایی هزینه در این حد رو داشته باشم)
به هر حال انتخاب دست خود شماست و این شمایین که باید هزینه کنین و در نهایت هم از انتخاب و خریدتون لذت ببرین
ضمنا راجب سنسور هم خدمتتون عرض کنم که سنسور های همرده ی دوربین های نیکون،در کنون هم همین وضعیت رو دارن به جز موارد استثنا و اتفاقا برعکس تصور شما سنسور های نیکون اندکی بهتر از سنسور های کنون عمل میکنن.
موفق و پایدار باشید
سلام به همه دوستان عزیز
من برای اولین بار میخواهم DSLR بگیرم
دوستان خودم فول فریم دوست دارم اما پولش رو ندارم
مدل انتخابی من Canon EOS 70D هست
حالابه نظزتون Canon EOS 70D + 18-135 STM و یا Canon EOS 70D + 18-200 IS رو تهییه کنم
یعنی stm و یا IS حال 18-135 و یا 18-200 ؟؟
کدام و چرا ؟
من همه جوره عکس میگیرم از طبیعت تا به عکس در شب با iso بالا
حالا از عکاسان محترم در خواست دارم بهترین دوربین رو تا سقف 4.5 و یا 5 معرفی کنند و بگویند چه مزایایی را نسبت به این مدل دارا میباشد
ممنون از تمامی دوستان عزیز
سلام
دوست عزیز؛ به شدت و برادرانه (شاید هم پدرانه!) به شما توصیه می کنم قبل از تعویض دوربین به مطالعه ی نظری و عملی عکاسی بپردازید و بعد از بالا بردن اطلاعات خودتون، در این مورد تصمیم بگیرید. از صحبت های شما اینطور بر میاد که با دیدن مشکلات عکسهاتون به جای اینکه اول به عکاس شک کنید آسونترین راه یعنی شک به دوربین رو برگزیده اید و تا آنجا پیش رفتید که با اعتماد به نفس بالا یک لحظه هم شک نکردید که چنین کمپانی معظمی چه نیازی داره به دروغ frame rate فیلمبرداری رو بالاتر از واقعیت عنوان کنه؟ در صورتی که با کوچکترین سرچی در گوگل می تونستید دلیل رو متوجه بشوید.
حاضرم شرط ببندم که اگر بالاترین رده ی دوربین های جهان رو هم بخرید همین مشکلات را خواهید داشت چون بدون مطالعه و تمرین می خواهید یک شبه بهترین نتیجه را بگیرد.
درود
در تایید توضیحات جناب حسینی عزیز عرض کنم که سیستم PAL 25 فریم در ثانیه هست و سیستم NTSC که در واقع 29.9 فریم در ثانیه است ( که به آن 30 فریم اطلاق میشود )
شما نمیتوانید از منو دوربین تنظیمات را روی PAL بگذارید و توقع فیلمبرداری 30 فریم داشته باشید!
کلا توضیحات شما گویای آن است که باید روی مواردی همچون:
- چگونه عکسهای شارپی بگیریم
- عکاسی در شب
- آشنایی با سنسور ها
- آشنایی با فرمت Raw
- پردازش فایلهای خام Raw
کار کنید ، در بخش مقالات سایت وارد شوید و در سمت چپ قسمت آرشیو موضوعی را دنبال کنید.
و باز همانطور که دوستان هم اشاره کردند ، اگر دوربینی چند رده بالاتر هم بجای دوربین فعلی در شرایطی
که آنرا بکار گرفتید میبود مطمئنا اختلاف چشمگیری رو شاهد نمیبودید.
پاینده باشید
سلام
70D دوربین بسیار خوبی است.
در مقایسه با 18-200 IS، پیشنهاد من لنز 18-135 STM است به دلیل اینکه اولاً کیفیت اپتیکی آن بهبود چشمگیری داشته و بهتر از 18-200 است و ثانیاً لنزهای STM در ترکیب با
دوربین 70D می توانند فوکوس سریع و دقیق در LIVE VIEW و فوکوس ممتد سریع و بی صدا در هنگام فیلمبرداری را هم فراهم کند.
لنز 15-85 USM IS هم لنز بسیار عالی ای است و کیفیت اپتیک بسیار خوبی دارد و برای عکاسی از طبیعت هم به دلیل وایدتر بودن بهتر از 18-135 است.
سلام
دوستان قصد خرید dslr دارم و بین دو برند نیکون و کنون هنوز مردد ام.
بیشترین تردید ام هم بحث لنز هست.چون لنز هاشون رو که نگاه میکردم قیمت لنز های نیکون بیشتر از کنون بود.
دوربین های مدنظرم فعلا d3200 و 600d هست.
با توجه به اینکه بودجه ام محدوده پیشنهاد شما کدومه؟
سلام بر شما
بله متاسفانه این مشکلی است که در انتخاب گریبان گیر بسیاری است.
خیلی متشکرم از پاسخ تون و زمانی که اختصاص دادید.
درود بر شما
سپاس گزارم از منابعی که ارائه دادید
سلام بر شما
ممنون از لطف و توجهی که به پست من داشتید.
خب سخن شما صد البته صحیح است ، این عکاس است که عکس می گیرد و چکیده کلام دوستان همه چیز پس از فشردن دکمه شاتر تمام نمی شود.
دوست من ؛ کوتاه عرض کنم که من تعصب برندی ندارم و بجز نام اصلی شرکت هیچ پیشوند و پسوندی نظیر معظم و مقعر و... قایل نمی شوم.
اصولا کسی که اقدام به تهیه dslr می کند بدون مطالعه و دانش عکاسی (هرچند نازل در سطح اینجانب)دوربین را روی مود اوتومات قرار نمی دهد تا عکس بگیرد.چرا که اگر قرار به چنین عملی بود خرید یک کامپکت از نظر مالی و حمل نقل مناسب تر بود.
بنابراین این گونه که افراد مورد خطاب قرار دهیم و بر سر فرضیات شرط ببندیم و به یکدیگر برچسب بزنیم آن هم در محیط عمومی و هنری همچون اینجا می تواند باعث کدورت شود.
متاسفم!
دوست گرامی
فکر میکنم شما منظور جناب حسینی را درست متوجه نشده اید ...
فکر نمیکنم ایشان قصد ناراحت کردن شما را داشتند ...
بلکه همانطور که نوشتند ، سعی کردند شما را ، برادرانه ، راهنمایی کنند ...
قطعن نه شما و نه دیگر دوستان ، وقتی دوربین SLR میخرند ، با مود اتوماتیک عکاسی نمی کنند ...
اما دانش عکاسی ، فقط این نیست ...
مطالبی که شما در پست نخست خود نوشتید ، نشاندهنده این بود که هم تصمیم خرید نخست دوربین شما بر مبنای اطلاعات اشتباه بوده ، و هم تصمیم دوم شما ...
بنابراین با این تصمیم اخیر ، شما دوبار ضرر می کنید ...
و همه اینها بابت راهنمایی شما گفته شده ...
این که شما کانن بخرید یا نیکون هم هیچ سودی را نصیب هیچ کس نخواهد کرد مگر فروشنده !
شما اگر تمایل دارید خرید کنید ، پیش از خرید بیشتر به نیازهای خود فکر کنید و تحقیق کنید ...
هرگز نمی شود با پول و هزینه یک دوربین اینتری لول ، همه امکانات را داشت ...
اگر اینطور بود که هیچ کس دیگر به سراغ رده های بالاتر نمی رفت ...
ضمن اینکه برای عکاسی در شب ، بدون نویز و تصویر ایدهآل شما به دوربین فول فریم نیاز خواهید داشت ...
هر چند دوستان بسیاری در این فروم با دوربین های کراپدار هم عکسهای بسیار مطلوبی گرفته اند که میتونید نمونه هاش رو ببینید ...
ولی برای رسیدن به خروجی مطلوب ، شما باید کار با دوربین ، و مراحل پست پروسسینگ را به طور کامل تری بدانید ...
و فقط عکاسی کردن در مود دستی کافی نیست ...
.
عکاسی شب ، یک ژانر بسیار تخصصی است و حتی عکاسان بسیار باتجربه نیز ، برای این کار ، نیاز به محاسبات و دانش و تجربه بسیار دارند ...
.
و اما چند نکته :
نخست اینکه سری 3XXX نیکون هرگز براکتینگ نداشته و هر کس یا هر سایتی گفته اشتباه گفته ...
دوم اینکه :
اگر این رده دوربین شما را دلزده کرده ، باید رده بالاتری را _ چه در نیکون چه در کانن _ بخرید ...
سوم اینکه :
تفاوت این برندها اینگونه ای نیست که شما گفتید ...
چهارم اینکه :
شما به طور کلی لنز را نادیده گرفته اید و اصلن بحث خرید slr ، بحث استفاده از لنزهای تخصصی هر ژانر است و نه صرفا بدنه ...
پنجم اینکه :
در این سایت و بخش مقالات میتونید مطالب ارزنده ای را پیدا کنید ...
و نکته آخر :
زود به دل نگیرید ...
اگر بخواهید به این سرعت ، دلگیر بشوید ، از راهنمایی های دوستان ، راه پیشرفت خود را ناهموارتر کرده اید ...
اینجا دوستان ، قصد توهین و یا تحقیر کسی را ندارند ...
بهتر است از دانش و تجربه ایشان استفاده کنید ...
با سلام!
همونطور که دوستمون گفتند D5200 نیکون دوربین خیلی خوبیه ولی بنظرم باید آینده رو هم ببینی که زمان ارتقاء لنز هزینه لنزهای نیکون بیشتره و به احتمال زیاد اینکارو خواهی کرد, ضمن اینکه لنز دست دوم کنون هم چون برند پر فروش تریه تو فروشگاهها بیشتر موجود هست!
من 600D کنون دارم و فعلا از عکسام راضیم در سطح ENTRY LEVEL , متعلقاتم هم در امضاء مشخصه ولی لنز 18-55 تا یه زمانی پاسخ نیازهاتو میده و موقعش که فرا برسه شک نکن که باید عوضش کنی (15-85 یا 18-135 حداقل) و اگه هزینه واست اهمیت زیادی داره بنظرم 600D گزینه معقول تریه!
ممنون
راستش قصد خرید دست دوم دارم و d5200 دست دوم گیر نمیاد به این راحتی.اینطور که از ریویو ها و نظرات خوندم مثل اینکه نیکون مقداری تو عکسبرداری بهتر از کنون هم قیمتش عمل میکنه ولی قیمت لنز هاش بالاتره!
سلام.در مورد لنز اگه بتونم همین اولش یا یه لنز پرایم در کنار 18-55 میگیرم و یا یه لنز به جاش!
دوستان بین دوتا دوربین 600D و 100D کدوم رو پیشنهاد میدید؟
نظر خودم بیشتر به 100D هست، به خاطر اندازه کوچیکتر و سبکتر بودنش.
با سلام خدمت شما
100d بدنه بروزتری نسبت به 600d داره و اگه اشتباه نکنم از سنسور هیبریدی بهره میبره که از مزیت لنزهای stm هم میتونید استفاده کنید برخلاف 600d.اگر با گریپ کوچک و هندلینگ 100d مشکلی ندارید و وزن کم براتون اهمیت زیادی داره پیشنهاد من به شما همون 100d هست.موفق باشید
درود
یک باور غلطی که این روز ها توسط تازه واردان به دنیای عکاسی ( غالبا ) داره مطرح میشه گرون تر بودن لنز های نیکون هست
اصولا بحث قیمت گذاری روی یک کالا پیرو فاکتور های پیچیده ای هست که از حوصله مخاطبین سایت عکاسی ، خارج خواهد بود
اما بخشی از اون رو که باید مورد نظر داشته باشیم ، سال ساخت لنز هاست ، لنز های قدیمی همیشه ارزانتر هستند و لنز های جدید تر همیشه گرانتر هزینه تحقیقات و ساخت یک لنز جدید ، باعث میشود اگر یک لنزی در قدیم وجود داشته باشد و نسخه جدید تر آن عرضه گردد حتما و حتما قیمتش بیشتر از نسخه قبلی خواهد بود.
و این ربطی به برند خاصی نخواهد داشت. حداقل برند های اصلی مثل کنون و نیکون اینگونه هستند ( برند های غیر اصلی مثل سیگما و توکینا و تامرون ... بخاطر رقابت با برند های اصلی همیشه قیمت های رقابتی دارند)
از اینرو نمیتوان با مقایسه لنز A در برند نیکون که در سال 2012 فرضا تولید شده با لنز B هم رنج خودش در کنون که در سال 1994 ساخته شده نتیجه گیری و تعمیم داد که لنز های نیکون گرانتر هستند و یا بر عکس .
این باور غلط گاهی بین کاربران هر دو برند که مبتدی هم نیستند در برهه ای از زمان پیش آمده اما با گذر زمان این شبهات بر طرف شده است
نمونه اش وقتی لنز نسخه دوم Nikkor 70-200 F2.8VR II نیکون در زمان خودش عرضه شد از آنجایی که قیمتش از Nikkor 70-200 f2.8 VR نسخه یک بیشتر بود همینطور از همه نسخه های 70-200 F2.8 کنون ، خیلی از کاربران با گلایه مندی از قیمت بیشتر اون لنز نیکون بیان داشتند که لنز های نیکون گرانتر است ، اما دیری نپایید که کنون هم 70-200 f2.8 نسخه جدیدش را عرضه کرد با قیمتی بالاتر از لنز یاد شده در نیکون و البته دیگر کسی به قیمت 70-200 ورژن جدید نیکون اعتراضی نکرد !
اینکه نیکون همه لنز های پرایمش آپدیت شده هستند و قطعا قیمت بیشتری از نسخه قدیمی تر شان دارند، امری بدیهی هست.
مسلما نسخه قدیمی یک لنز باید قیمت کمتری داشته باشد که دارند.
پاینده باشید
جناب امام عزیز
سلام
جسارتاً، به نظرم توضیح شما برای اختلاف قیمت بین لنزهای کانن و نیکون در ایران، کامل و جامع نیست و شاید فقط برای پاره ای لنزها جوابگو باشد: برای مثال لنز 15-85 کانن و 16-85 نیکون که دو لنز تقریباً مشابه هستند (شاید لنز کانن اندکی بهتر باشد) ولی اختلاف قیمت 600 هزار تومانی (اولی 1850000 و دومی 2450000 تومان) بین دو لنز وجود دارد. لازم به ذکز است که لنز کانن یک سال پس از لنز نیکون به بازار آمده است. به نظرم این دست لنزها و نه لنزهای گرانقیمت بالای 4 میلیون تومان، بیشتر مورد استفاده علاقمندان غیر حرفه ای عکاسی است.
ارادتمند
درود
ارادتمندم جناب چگینی عزیز ، مثالی که زدید گویای گرانتر بودن نسخه کنونی آن هست نه نیکونیش
بله این دو لنز میتواند مشابه محسوب شوند چرا که همان مقدار اندکی که 16-85 نیکون اپتیک بهتری دارد همان مقدار اندک هم
15-85 کنون کیفیت ساخت بهتری دارد. با مشابه در نظر گرفتن این دو ، قیمت بیشتری برای 15-85 کنون باید پرداخت به میزان 100 دلار ، آنهم بدون داشتن هود در ملحقات آن در حالی که 16-85 نیکون با قیمت کمتر دارای هود نیز هست و لازم نیست با پرداخت هزینه ای جداگانه قیمت تمام شده بالاتر هم برود و البته 16-85 کیف نیز دارد.
قیمت ریالی که دارید شاید صحیح نیست
پاینده باشید
درود
بله در ایران حکایت های عجیب و غریبی گاهی اتفاق میافند ، اما این نمیتواند ویژگی لنز های یک برند محسوب شود! اگر چنین شود باوری غلط خواهد بود.
وقتی قیمت جنسی 799 دلار است خوب قیمت دلار هم بسته به نرخ روز مشخص است .
پس قیمت یک جنس معتبر با توجه به قیمت دلاریش از حد خاصی کمتر ممکن نیست ، مگر مرجوعی و یا شرایط دیگری داشته باشد.
قیمت 16-85 نیکون هم که 699 دلار است.
اما در قیمت ریالی که عنوان کردید قیمت صحیحی نیست حداقل آن قیمت2.400 برای 16-85 قیمت جنس موجود نیست ،
آن قیمت روی سایتهای فروش اینترنتی (که آن جنیس را هم موجود ندارند) قیمت آخرین زمانی هست که برای فروش موجود بوده اون قیمت مال زمان دلار 3400 تومانی است.
دلیل موجود نبودن این لنز هم این هست که به دلیل کیفیت اپتیکی رضایت بخش لنز 18-105 که فاصله نزدیکی با 16-85 دارد ،
و نیز قیمت بهتری دارد فروش و تقاضا برای 18-105 خیلی بیشتر از 16-85 است. برای همین 16-85 کمتر جایی برای فروش دیده میشود و
به این دلیل قیمتی که دیده اید روی نت ، قیمت جنس موجود نیست اگر دقت کنید اضافه به سبد خرید ندارد
موفق باشید
جناب انوش عزیز
یکی از دوستان بنده حدود یک ماه پیش لنز 16-85 را می خواست که با جسنجوی فراوان در ناصر خسرو، جمهوری، بهار و ... قیمت کمتر از 2400000 تومان پیدا نکرد و نهایتاً دست دوم تمیز آن را 1850000 تومان خرید. یکی از دوستان سایت عکاسی نیز دست دوم این لنز را حدود 2 ماه پیش 1900000 تومان قیمت گذاشته بود.
ارادتمند
علت این است که تاجران وارد کننده ی محصولات عکاسی به دو دلیل به واردات لنزها و دوربین های کنن راغب ترند. اول برای اینکه به دلیل استقاده کننده ی بیشتر، فروش بالاتری دارند و احتمال خواب سرمایه شان کمتر است و دوم به خاطر آنکه محصولات کنن Grey Market وسیعتر و گسترده تری دارد و در نتیجه سود بیشتری برای تاجران دارد. وقتی محصولی در بازار فراوانتر باشد به دلیل قانون عرضه و تقاضا، ارزانتر می شود حتا اگر قیمت دلاری اش بالاتر باشد.
متوجه این اصرار شما نمیشوم
ممکن است شخصی در خانه اش یا فروشنده دوره گردی یا دست دوم فروشی... هم اکنون قیمتش را 4 میلیون تومان هم عنوان کند
این ربطی به قیمت رسمی لنز 16-85 نیکون ندارد خصوصا نتیجه گیری از آن ، به عنوان گرانتر بودن لنز های نیکون!
قیمت رسمی برای جنس غیر ریفربیشد:
3090 نرخ دلار ضرب در 699 = 2.159 هزار تومان برای 16-85 نیکون
3090 نرخ دلار ضرب در 799 = 2.468 هزار تومان برای 15-85 کنون
حالا تحت چه شرایطی قیمت 15-85 کمتر از 2.400 میتواند بشود بدون شک دلیل خودش را دارد.
برای روشن تر شدن موضوع
در زمان دلار هزار تومانی ، تمام مدتی که Nikor 16-85 با قیمت 650 هزار تومان برای فروش موجود بود دوستان در کنون مشغول خریدن 15-85 Canon با قیمت 800 هزار تومان بدون هود بودند.
و البته ترجیح همیشه لنز Nikkor 18-105 با قیمت 350 هزار تومان بود ، و درخواست تنها به همین دلیل برای 16-85 کم
پس به دلیل درخواست کمتر از سمت خریدار برای 16-85 بازرگان اقدام کمتری برای وارد کردن 16-85 انجام داده
تا زمانی همه تقاضای 18-105 دارند
در نهایت نمیتوان قیمت لنزی را که قرار نیست به کسی توصیه کنیم چون گزینه بهتری موجود هست را ملاک قرار دهیم
و به کسی بگوییم لنز های نیکون گرانتر هستند!
سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده در مورد فرق SLT و SLR نداشتن آینه متحرک خب سرعت عکاسی متوالی رو بهتر میکنهو همینطور لرزش دوربین رو همینطور چون قطعه متحرک نداره احتمال خرابی رو هم کم میکنه اما تو دی پریویو داشتم نویز آلفا 77 رو با 7100 یا 7000 مقایسه میکردم نتیجش فاجعه بود با توجه به وضع لوازم و......... به نظرتون انتخاب سونی قابل درک تره یا نیکون؟ یه مسئله هم هست اون هم نداشتن لرزه گیر روی بدنه در کنون و نیکونه که درک نمیکنم چه ارجحیتی داره به اینکه رو بدنه نصب شه و لنزهای ارزونتری باشه براش؟ همینطور دوستان باتجربه داشتن ال سی دی متحرک چقدر تو عکاسی تاثیر داره؟ تو پوزیشنهایی که استفاده از ویزور یا دیدن صفحه نمایش ثابت رو سخت میکنه؟ ببخشید یک سوال دیگه فکر میکنم سرعت فوکوس تو آینه متحرک ها وقتی از ویزور چک میکنه با زمانی که از لایو ویو عکس میگیری فرق میکنه در این مورد هم ممکنه یه مقایسه ایی با آینه ثابتها بکنید؟
ببخشید که طولانی شد:::whistling:::
سلام به همه دوستان.
یه علاقمند به عکاسی هستم و چند وقتی بود که مشغله های زندگی اون شوق جوانی رو ازمون گرفته بود. تولد دختر کوچولوم بهونه ای شده تا بازم دوربین دست بگیرم. میخوام یه دوربین بخرم و ترجیح میدم SLR باشه تا چند سالی بدون دغدغه همراهیمون کنه. والا این 2 تا شرکت اونقدر رده بندی جدید اضافه کردن توی محصولاتشون که واقعاً گیج کننده شده.
مهمترین بخش مشاوره خرید هم بحث بودجه هست که از 2 تا 3 تومن در نظر دارم هزینه کنم. مسئله اینه که مهمترین فاکتور توی خرید برام ارزش وسیله ای هست که بابتش پول میدم. مهم اینه که به نسبت پولی که میدی بهترین امکانات رو دریافت کنی....مثلا برای فقط 5% عملکرد بهتر به نظر من نباید 20% هزینه بیشتری پرداخت کرد.
علاقه مندی هام هم تقریبا هر چیزی که بشه ازش عکس گرفت رو دوست دارم. اولویت اول عکاسی خانوادگی و بعد هم ماکرو. داینامیک رنج بالا و سرعت فوکوس و فیلمبرداری خوب هم برام مهمه. ضمناً در بند نیکون و کنون هم نیستم ابداً.
ممنون از راهنمایی هاتون.
دوستان یه سوال البته اگه بی ریطه عذرخواهی میکنم
افزایش قیمت های اخیر مربوط به نوسانات قیمت ارز هست یا به علت تقاضای زیاد دوربین درپایان سال و کاهش موجودی؟!
یعنی منتظر ماندن کمکی به کاهش قیمت ها میکنه یا قیمتها در حال حاضر تابع قیمت ارز هستند؟!
عوارض واردات دوربین افزایش یافته
مالیات ارزش افزوده هم که 2درصد افزایش یافته
نوسان قیمت ارز و جدیدا گرانی سوخت هم جای خود
مطمئنا اگر پایین بیاید به اندازه قیمت های شب عید نمیرسد با توجه به 2 مورد اولیه
باتوجه به مورد فیلمبرداری که اشاره کردین من canon 650D و 700D رو پیشنهاد میکنم
اینا تجربه من هست با D5300 یه نگاهی بندازید :
کد:http://forum.akkasee.com/f49/t19672-4.html#post354190
کد:http://forum.akkasee.com/f49/t19672.html#post372311
کد:http://forum.akkasee.com/f54/t19888.html#post372529
ولی به هر حال اگر D5200 نیازتون رو براورده میکنه 600 تومن اختلاف هم پول کمی نیست میتونید باهش یه 35 F/1.8 بخرید ......
سلام؛
بالاخره بعد از بارها به هم خوردن برنامه فرصت خرید پیش آمده.
با توجه به برآوردهای مختلف و سنجش توام کیفیت عکس و فیلم بین D800 و 5D MKIII، کنن رو انتخاب کردم و نهایتا تا پس فردا خرید می کنم.
منتها دو سه خواهش از دوستان با تجربه و پیشکسوت سایت (امیدوارم ظرف این دو روز مطالعه کنند):
اگر محبت کنید بهترین و معتبر ترین گارانتی را بفرمایید
بیمه با توجه به حذف پوشش سرقت ضروری است یا نه؟
اگر نکته ای،شگردی در خرید دوربین هست که موقع خرید به کمک من بیاد ممنون میشم ذکر کنید و یا در صورت موجودیت در سایت لینک بفرمایید. چیزهای زیادی درباره تقلب، رفرش کردن دوربین و تعویض لوازمی مثل باطری با نمونه غیراصلی شنیدم که نگرانم کرده.
اساتید با تجربه اگر فروشنده مطمین سراغ دارند ممنون می شوم.
متشکرم :)
آفومار برای کانون گارانتی معتبرتری هستش ولی ایده آل شرکت فعال تریه...
بیمه یک نیاز شخصیه خودتون باید تصمیم بگیرید بنده شخصا نیازی به بیمه برای تجهیزات خودم نمیبینم!
خرید از یک محل وشخص مورد اطمینان تنها راه جلوگیری از تقلب در وسایل جانبی هست و بهتره تاکید کنید دوربین رو اگه جعبه ش باز شده باشه یا وسایلش استفاده شده باشه حتی برای تست نمیخواین ...
سلام و وقت بخیر
قصد خرید دوربین تا سقف ۱۵۰۰ رو دارم
مهم ترین فاکتور واسه من کیفیت بالا و نویز کم هستش
بیشتر هم عکاسی طبیعت،ماکرو و چهره انجام میدم
بین اینها موندم
Canon g1x
canon g16
Nikon d5100
از گزینه هام تتجب نکنید که دوتاش لنزخور نیست :-)
من فقط و فقط کیفیت تصویر خروجی برام مهمه،به خاطر همینم این موارد رو انتخاب کردم
درود
این تاپیک راهنمایی گرفتن به قصد تهیه SLR هست ، یعنی اینکه شما از نیاز و مصرف خود آگاهید (که SLR میخواهید) در مورد تهیه آن راهنمایی میخواهید
پاسخ بنده هم مثل سوال شما بناچار افتاپیک خواهد شد:
اگر میخواهید یک دوربین تهیه کنید برای همه نوع مصارف عمومی و لنز روی آن هم آن مصارف
عمومی را پاسخگو باشد شما SLR لازم ندارید بهتر است دوربین مورد نظرتان را در بین کامپکت ها جستجو بفرمایید ، اما اگر جدی تر به عکاسی نگاه میکنید و میخواهید آنرا ادامه دهید و بعد از یادگیری ،تخصصی تر در ژانر هایی فعالیت کنید و بعد ها به تهیه لنز هایی هم مبادرت بورزید ، خوب SLR میخواهید. حال اینکه بودجه محدود است ، خوب قرار نیست تمام تجهیزات رو در یک خرید ، بصورت یکجا تهیه کنید
در موارد فوق تصمیم گیری بفرمایید و در جای مناسب محصول مورد نظر ، در صورت لزوم راهنمایی بخواهید
پاینده باشید
دوست گرامی
شما دو دوربین از یک رده دیگر را با یک دوربین SLR رده متوسط ، مقایسه میکنید ...
من باشم بدون تردید خواهم گفت D5100
دوستان نظرتون راجع به nikon D3300 که جدید اومده چیه ؟ نسبت به D5200 ؟ کدوم یکی بهتره با توجه به این که قیمت هردو تقریبا یه اندازه است؟
بهتره شما سوالتون رو دو بخش کنید و در دو تاپیک مخنلف بیان کنید
یک قسمت در تاپیک دوربینهای کامپکت
یک قسمت هم همینجا. البته اگه تنها گزینتون فقط D5100 نباشه
اینجوری زودتر به جواب مورد نظر میرسین
اما پیشنهاد میکنم اگه اطلاع زیادی درباره عکاسی ندارین و یا وقت زیادی در آینده برای اون نمیذارین و متعاقبا لنز هم تهیه نمیکنید، کامپکت ها گزینه ی بهتری هستن.
اما اگه جدی هستین و میخواین ادامه بدین عکاسی رو، توی DSLR ها دنبال دوربین مناسب بگردین. و همونطور هم که اساتید گفتن بعد با صرف هزینه های بیشتر لنز مناسب بگیرین
دوستان عزیزم
والا یکم گیج شدم٬به خاطر همین تو این تاپیک مطرح کردم
نمیودنستم برم تو بخش کامپکت ها مطرح کنم یا اینجا :)
به هرحال به بزرگی خودتون ببخشید بی نظمی ایجاد شده رو
حقیقش نظر خودم اینه که فعلا یه کامپکت عالی بخرم 1-2 سالی داشته باشم و بعدش یه پول خوب بتونم بزارم روش و یه بادی خیلی خوب + لنز (ها) ی مورد نیاز رو بگیرم٬چون الان بودجم برا خرید تجهیزات فراهم ینست و این 1500میلیون در واقع سقف بودجه منه
با این اوصاف من چی کار کنم ؟
خودم خیلی نظرم رو G1X بود٬اما همین بحث ماکروش نگرانم میکنه٬مقلا الان SX230 خودم ماکروش ضعیفه و تو فواصل نزدیک دیگه از فوکوس خبری نیست !
نمیدونم آیا در همین حد ضعیفه ؟
دوستان دوربینی که از G1X بهتر باشه و شرایط مد نظر من رو داشت باشه چیه ؟
راهنمایی کنید که اگر قطعا بحث میره رو کامپکت ها دیگه ادامه بحث رو اونجا بدم
اگر 5200 نیکون رو بگیرم (با لنز کیت) چه کمبودها و مزایایی نسبت به G1X حس میکنم ؟
ممنون جناب مهرشاد. با گارانتی ایده ال و از افرنگ خریدم.