دوستان گرامی ممنون از اینکه بنده را راهنمایی می کنین
واقعیتش نشان دادن تغییرات دیافراگم روی D750 واقعا خیلی لذت بخشه حتما و چیزی نیست که به این راحتی ها ازش بگذریم به نظرم ولی با دو برابر پول بیشتر
در مورد عکاسی در نور کم هم به نظرم از اونجایی که فلاش کیفیت و زیبایی رنگ عکس ها رو میاره پایین مخصوصا تو محیط های داخلی به نظرم عکس با ایزوی بالاو نویز کم خیلی لذت بخشه !! درسته بنده شاید به کار آتلیه وارد بشم شاید هم نه ولی قطعا نویز و علی الخصوص شارپنس عکس خیلی آزارم میده و عکسای دوربین 5100 قبلیم البته با لنز بسیار نچسبه 18-55 دیگه داشت حالمو می گرفت و طبق نتایج سایت DXO شارپنس دورین های DX به ندرت به مرزهای 11 تا 12 میرسه اما D750 +24-120 f4 که بصورت کیت این دوربین هست و تقریبا کیفیت پایه برای اون بادی از شارپنس 14 شروع میشه و اغلب لنزها دارای شارپنس بالاتر - این دلیلیه که خودمو نمی تونم راضی کنم با 7200 در صورتیکه تا سه ماه پیش عاشق 7200 بودم اما بعد بررسی و نتایج فول فریم ها مخصوصا 750 که از 5D mark iii هم کییفیت بهتری داره حالا موندم درگیر و گیج الان 3800 جور کردم اما تا 7100 واسه 750 !!
واقعا وقتی نمونه عکساشونو مقایسه می کنیم تفاوت های هست تو خود عمق رنگ ها و شارپ بودن عکس ها به غیر از نویز کم و ایزوی بالا و ... اینو که نمیشه دیگه تو هر شرایطی از چشم خودم مخفی کنم و می ترسم بعد 7200 بزنه تو ذوقم هر چند می دونم دوربین خوبی با 18-140
آیا این مطالب درسته یا من خودمو گیچ کردم !! کیفیت نامناسب 18-55 معمولی روی 5100 واقا امیدمو از کیفیت حتی لنز خوب روی DX ا نا امیدم کرده خوب 5100 با اون لنزش تقذیبا شارپنس 8 داره نهایتا و حالا با 18-140 فوقش 11 زیاد فرقی باز نمیکنه به نظرم و واسه اینه که علیرغم کسری بودجه موندم چشم به راه فول فریم هایی مثل 750
خواهشا یکی منو بیشتر و مفصل تر راعنمایی کنه خیلی خیلی ممون و ببخشید اگر خزایی تو موضوعات بالا وجود داره