نوشته اصلی توسط
DELL
بحث ارزش داشتن یا نداشتن نیست. بحث این است که شما برای خرید ارزان ترین ترکیب فول فریم باید مبلغ خیلی بیشتری از یک کراپ بپردازید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید یکی از دلایلی که من فول فریم نخریدم لنز واید بود ، چون برای رسیدن به همان کادر با همان خروجی بر روی دوربین فول فریم باید چندین میلیون بیشتر هزینه می کردم. گاهی ما محدودیت اقتصادی داریم و این باعث می شود نتوانیم همه آن چه که نیاز داریم یا دوست داریم را بدست بیاوریم ولی باید عاقلانه و با تدبیر تصمیم بگیریم.
زیاد دیدم افرادی را که خیلی به جیبشان فشار می آورند و دوربین مدل بالاتری می خرند ولی بعد مجبور می شوند تجهیزات جانبی را بصورت حداقلی از نظر قیمت و کیفیت بخرند و این روی کارشان تاثیر می گذارد.
در مورد تفاوت کم خروجی دوربینی مثل 5300 با 7200 صحبت شما درست است. اما برای شما همین نسبت تفاوت هم بین 7200 و 6دی صادق است. یعنی شما نمی توانید با 6دی عکسی بگیرید که با 7200 نشود گرفت و وقتی متوجه این مسئله می شوید که در هفته اول عکس هایی که گرفتید را با سمپل های اینترنت مقایسه کنید و در نتیجه یک سرخوردگی برای شما ایجاد می شود که در مسیر یادگیری عکاسی سمی مهلک است.
مشکلی که اکثر خریداران با دوربین هایشان دارند این است که نمی دانند چرا عکس های دوربین رده بالایشان حتی در حد عکس های دوربین های پایین تری که در اینترنت می بینند نیست و من آرزو میکنم شما با این مسئله مواجه نشوید....
موفق باشید