با سلام خدمت کاربران محترم انجمن
من تازه با این سایت اشنا شدم
در اینده نزدیک میخوام یه دوربین SLR بخرم برای عکاسی پرتره،خانوادگی،مجالس عروسی و کمی هم طبیعت
بیشتر کیفیت تصاویر برای برش زدن تو کار فتوکامپوزیت و مانیپولیشن برام مهمه
حالا سوالم این هست که یه بدنه معمولی مثل Canon 70D با یه لنز با کیفیت بخرم بهتره یا یه بدنه حرفه ای مثل Canon 7D mark II با یه لنز معمولی،خرید کدام مورد عاقلانه تر هست
سوال دیگه اینکه چه لنزی برای پرتره مناسب هست میخوام تمامی جزئیات صورت توی عکس ثبت بشه با وضوح بالا برای روتوش خوب و حرفه ای
خیلی هم از عکاسی سردرنمیارم در حد مبتدی هستم ولی به خاطر علاقه زیاد میخوام یه دوربین SLR خیلی خوب داشته باشم،پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم
من در همین تاپیک پستی در رابطه با انتخاب دوربین DSLR ارسال کردم ولی الان کمی نظرم رو معیارها تغییر کرده و همینطور با توجه به محدودیت بودجه تصمیم گرفتم دوربینی برای عکاسی خانوادگی و پرتره و روزمره تهیه کنم و بقیه موارد طبیعت و ... در اولویت آخر هستند. البته اماتور هستم (قصد دارم برای کلاس و یادگیری حرفه ای هم بعد از خرید اقدام کنم) ولی فکر نکنم تا مدت ها (شاید چندین سال) امکان عوض کردن دوربین برام باشه و برای همین میخوام یک چیزی بگیرم که بعدا پشیمون نشم. شما چی پیشنهاد میکنید تا 5 تومان جمعا برای بدنه و لنز؟ و چه لنزی برای پرتره مناسب هست؟
سلام.من با بررسی های زیاد درخصوص انتخاب دوربین ؛ نهایتا نیکون 7200 را انتخاب کردم و تصمیم دارم به زودی آنرا بخرم ولی یک چیز نگرانم نموده است وآن نشستن گرد و غبار و لکه روغن روی سنسورمیباشد.تاپیک های 7200 و 7100 را نیز بطور کامل مطالعه نموده ام و چند سوال نیز در آنها فرستادم که دوستان بزرگواری نمودند و پاسخ دادند ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ام. یکی از اساتید گفتند که روی سنسور دوربین های dslr پس از مدتی گرد غبارمینشیند که قابل رفع میباشد.میخواستم بدانم آیا گرد وغبار و لکه روغن برای 7200 واقعیت دارد یا خیر(مانند 600d) .راستش انتخاب دومم کنون 70d میباشد اگر مورد مذکورواقعیت داشته باشد به نظر شما اگر70d بخرم مشکل گرد غبار را نخواهم داشت. من میخواهم بیشتر ازمنظره و فضای بیرون عکاسی کنم و با بررسی هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که نیکون برای این منظور مناسب تراست لذا سوال دومم این است که آیا ارزش دارد به خاطرشک و تردید برای گرد و غبار و لکه روغن 7200 را کنار بگذارم. خواهشمند است به این دو سوال پاسخ دهید. با تشکر
قاعدتا اگر میخوایید تا چند سال از چیزی که گرفتید راضی باشید و قصد ادامه دادن هم دارید باید یه بادی جدیدتر تهیه کنید که تا چند سال راضیتون کنه.
پس تو کانن 70D تو نیکون D7100 یا 7200 پیشنهاد میشه.یه لنز 15-85 برای کانن و یا 16-85 هم برای نیکون لنزای شارپی هستند و تا چندین سال نیاز به تعویض ندارند.
برای استفاده پرتره هم با توجه به بودجتون یه 50 اف 1.4 تهیه بفرمایید.به نظرم این بادی ها و مجموع این لنزها خیلی ایده آل میشه.البته به نظر من.