مرسی ... به احتمال زیاد همین کارو میکنم...فدات
مرسی ولی متاسفانه نمیتونم بیشتر از 4تومن هزینه لنز و بدنه کنم...گرفتن 7دی با یه لنزی مثل 18-55هم که اصلا جالب نیست پس ناچارم دی7000بگیرم.
سلام حق با شماست...با عرض پوزش از همه کار برا متاسفانه نتم قطع و وصل میشد و... که یه پست چند بار ارسال شده بود و چون نمیدونستم چطور میشه پست رو حذف کرد مجبور شدم تو هر کدوم یه سوال بزارم که حتی بعضی به این قسمت هم مربوط نمیشدن...بازم عذر میخوام...
در ضمن خوشحال میشدم فرد نکته سنجی مثل شما لااقل به یکی از این چند سوال پاسخ میداد...
با عرض سلام و تشکر بابت زحماتی که برای انجمن میکشید...اول باید یه تشکر کنم از تعبیر زیباتون که تردید بین انتخاب دوربین از دو مدل متفاوت و یا نارضایتی از یه دوربین که میتونه از کیفیت خروجی و یا حتی مواردی مثل طراحی بدنه و... باشه رو نشونه اماتور بودن میدونید... در ادامه باید بگم حرفاتون رو قبول دارم که توی عکاسی نگاه و تسلط فرد به تجهیزات گرون قیمت و انچنانی ارجحیت داره و لازمه موفقیت یه عکاسه... در ضمن یه نکته رو باید بگم که وجود اینچنین مکانهایی در فضای مجازی برای راهنمایی افراد به قول شما تازه کاری مثل منه , نه برای عکاسان ظاهرا حرفه ای که به اصطلاح خدا رو هم بنده نیستند و اگر منعشان نکنی اختراع عکاسی رو هم به نام خودشون ثبت میکنن...متاسفم که افراد خبره و دانایی چون شما ؛ امثال من رو از بیان صادقانه سوالاتشون تو هم چین مکانهایی پشیمون میکنن...شاید جرم افرادی مثل من اینه که عکاسی انالوگ رو میپرستیدن و اینقدر از غافله دیجیتال جا موندن... بابت حضورم توی این سایت و سوالات بعضا احمقانه ام از شما و دیگر کاربران عذر خواهی میکنم... و صادقانه باید بگم دنیای هنر به امثال شما مدیونه...