صد در صد فول فریم بهتره هر چند با کراپ دار و رعایت اصول عکاسی پرتره میشه پرتره هایی بسیار خوب گرفت یک عکس مقایسه کراپ رده مبتدی و کراپدار حرفه ای و فول فریم از محصولات نیکون واستون گذاشتم تو قسمت( این سایت مقایسه عکس دوربینها رو ببینیدونظر بدید ) شاید مفید واقع شد.سلام کیفیت عکس برام خیلی خیلی مهمه و اینکه چاپ تو سایز بالا عکس مات نباشه . بیشتر هدفم عکاسی پرتره هست واسه همین گفت فول فریم چون دقتی که من روی عکسهای سمپل دوربین ها دارم هیچ کس نداره تقریبا تمام عکسهای گرفته شده با سنسور کراپ و لنزهای متفاوت کراپ از نظر من بیکیفیت هستند جزئیات رو مثل فول فریم نشون نمیدن
ویرایش توسط mack1 : Thursday 14 January 2016 در ساعت 11:31
نكته ي به جايي را اشاره كردند داريوش جان.
به نظر من اگر نورپردازي مناسب باشد حتي با يك گوشي هم مي توان عكس مشابه را در رزلوشني پايينتر گرفت. نگاهي به نمونه عكسهاي 1020 و 930 نوكيا بيندازيد بد نيست:
Nokia Lumia partners with Red Bull Photography - Microsoft - Global
عكس بالا با 930 هست.
اين روزها دوربين كراپ من در بيشتر زمانها در حال خاك خوردن هست. به نظر من عكاسي با گوشي بسيار لذت بخش تر است!!
ویرایش توسط Nima Sadigh : Thursday 14 January 2016 در ساعت 11:40
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
شنیدم جدیدا فیزوان یه 100مگاپیکسل ساخته که با ترکیب النزهای اشنایدر کیفیت خوبی ارائه میده.
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
1- صحبت از 5 میلیون بودجه هست
2- لپ کلام جناب چگینی فرمودن. ظاهرا دوست عزیزمون kato توجهی به راهنمایی ها ندارن.
همونطور که جناب چگینی فرمودند شما در کنار دوربین به کلی تجهیزات دیگه که اول کار شاید فکرشم نمینید نیاز دارید.
با توجه به بودجه و نیاز حتمی به تجهیزات ثانویه شما حتی یه APS-C خوب مثل 7200 با لنز مناسبی مثل 16-85 هم نمیتونید تهیه کنید.
اگر هم ارزانترین فول فریم و ارزانترین لنز ممکن مثل 50 1:1.4 رو بگیرید که از 5 تمن هم فزونی میگیره دور پرتره رو باید خط بکشید چون برا پرتره قبل از هرچیزی به نور و انواع فون و انواع تجهیزات نور نیاز دارید.
هر جور حساب میکنم شما با یه 7100 + لنز معمولی هم باز برای تجهیزات پول کم میارید.
درسته که همه ما دوست داریم یه دوربین 645 داشته باشیم و 4تا لنز زایس و لایکا(در صورت موجود بودن براش) بندازیم روشو بزنیم به دل صحنه هایی که منتظر ما هستند اما باید ببینیم شدنی هست یا نه.
وقتی محدودیت مالی دارید این شما نیستید که شرایط رو تعیین میکنید بلکه محدودیت مالی هست که بهتون میگه چیکار کنید پس از همون اول معقول انتخاب کنید که در حین خرید برای تجهیزات ضروری پول کم نیارید.
یا علی
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید