سلام
فرق لنز Canon EF 100mm Macro F2.8 L IS USM با Canon EF 100mm Macro f/2.8 USM چیه؟
سلام
فرق لنز Canon EF 100mm Macro F2.8 L IS USM با Canon EF 100mm Macro f/2.8 USM چیه؟
سلام جناب نوری عزیز
ظاهرا موجود نداشتن
دروددوست گرامی
شاید با نصب گریپ باطری مشکل شما در زمینه خوش دست تر شدن و بزرگتر شدن بادی تا میزان زیا دی رفع بشود و مجبور به فروش دوربین فعلی خود نشوید
در حال حاظر بدنه رو فروختم و در فکر تهیه بدنه جدید هستم و شاید مثل دوس عزیزم (خزان) مدتی بسیار کوتاهی دور باشم تا هم مطالعات بیشتری تو این زمینه کنم و هم مقداری بودجه رو افزایش بدم برای بدنه 7100
سلام امیررضا جانسلام محمد عزیز این بحث مشکل اقتصادی به نظر من جنبه شیرینی هم داره . همیشه آرزوی داشتن هرچیزی لذت بخش تر از داشتنش هست. در این مورد به نظر من باید صبوری کنید. بالاخره دیر یا زود انشاا... یا وسعت رزقی برای شما حاصل می شود یا یک مورد مناسب .
به نظرم دوربینی که همین الان هم دارید دوربین بسیار خوبی است که برای کسی مثل من سالها پاسخگو خواهد بود.
فعلا میخوام صبر کنم و هم مطالعه کنم
مدتی بدنه نداشته باشم شاید اشتیاقم رو چند برابر کنه..هرچند الان هم سرشار از ذوق برای این هنر هستم
متاسفانه بازار ایران اصلا قابل پیشبینی نیستش و یه دلهره (درست نوشتم؟) ای تو دلم هستش که نکنه تا دوماه آینده شاهد افزایش چشمگیر قیمت باشیم.
به همین خاطر میخوام به 7000 قناعت کنم اما مطمئنم یه مدت کوتاه دیگه صد در صد پشیمون میشم
ممنون از لطف همه ی شما عزیزان بابت وقتی که صرف میکنید و نکات مثبت و منفی و پیشنهادات رو یادآور میشین
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
باسلام تا جناب چگینی تشریف بیارند و پاسخ بدهند:
باید خدمتتان عرض کنم:
البته این سوال باید در قسمت لنزها مطرح شود.
در محدوده فوکال 100 برای ماکرو 3 لنز پیشنهاد میشه برای کانن هرسه عالی هستند ولی توصیه من با توجه به اختلاف قیمت نسبتا کم همون لنز 100 سری ال کانن هست
لنزهای تامرون 90 میلیمتر لرزشگیردار و سیگما 105 میلیمتر لرزشگیردار نیز جزو لنزهای بسیار خوبی هستند که البته بعدا موقع فروش ممکنه افت قیمت بیشتر و دیرتر فروخته شوند.
با توجه به داشتن دیاف حداکثر 32 تامرون نسبت به حداکثر22 سیگما من تامرون را ترجیح می دهم، نکته دیگر هم که خیلی مهم هست اینه که اگه قراره از اتوفوکوس بیشتر استفاده کنید حتما تست بفرمایید چون لنزهای نامبرده از لنز سری ال کانن سرعت فوکوس کمتری دارند.
بابت آف تاپیک از دوستان عذر می خواهم
شاد و موفق باشید
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
سلام عرض شد ببخشید d610 نیکون دوربین خوبیه؟مشکل خاصی نداره؟برای شروع با این چه لنزی تهیه کنم خوبه؟لطفا قیمتش با لنز رو هم بگین؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام.
بله عزیز دوربین فوق العاده ایه.همه جوره پاسخگوی کار حرفه ای هست و فول هم هست که دیگه حرفی برا زدن نمیزاره.
نه مشکلی هم ازش گزارش نشده و کاملا اتفاقی که در دی 600 افتاده درش رفع شده.
برای شروع با همون لنز کیت 24-120 تهیش کنید همه جوره جواب میده و خوبه.
قیمتشم تو دنج 6200-300 میشه باهم.
یا علی
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید