کورش جان از اول که به سیر سوال و جوابها دقت کنید بهتر متوجه میشوید . این دوست ما در پست اول خودشان 4077 ( دو پست قبل تر از انی که شما نقل قول کردید ) بین انتخاب 5 دوربین مردد بودند ، تنه هایی که در یک سطح نیستند ... از ملاکهای انتخابشان هم قابلیت تعویض لنز و عمری بودن دوربین و کیفیت عکس عالی و چه چه بیان کردند ... من و شما میدانیم که اینها صحبتهای یک کار بر اشنا نیست ! بعد یکی از دوستان فرمودند 5100 و 550 بهتر است ایشان سوال پرسیدند پس کدام را بگیرم ! منهم می امدم میگفتم فلان مدل را بگیر ایشان چه بسا میرفت و میگرفت حال یا در اینده پشیمان میشد یا دعا به جان بنده میکردند !
دغدغه من و شما در این بحث یکی است ، شما نظر دارید با کاربران واضح صحبت شود تا درست راهنمایی شوند و من هم دغدغه ام درس راهمایی شدن این دوست تازه واردمان بود . شما انقدر که مشغول حل معادله x و y شدید به کلیت حرف بنده توجه نکردید ! البته که قیمت فاکتور مهمی است ولی مگر تمامی بحثها سر قیمت است ؟ بنده هیچ نگرانی ندارم بابت اینکه به کسی مستقیما تجهیزاتی را پیشنهاد کنم که بخاطر ان متهم به طرفداری از برندی شوم ! همانطور که بارها در سفرها با دوستان گفته و شنیده ام ! و به هیچ عنوان هم لفافه گویی نکرده ام ...!
توصیه بنده به ایشان هنوز هم مطالعه بیشتر است بدون ترس از متهم شدنم به جانبداری ...

17678تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks