این بر میگرده به کاربری شما.اگر قصد ادامه عکاسی به صورت جدی رو دارید که قطعا 450دی گزینه بهتریست و خروجی بهتری در اختیار شما قرار میده.ولی سوپر زومی مثل اچ اس 20 مجموعه نسبتا کاملی از امکانات مختلف با کیفیت کامپکت هست که از نظر خروجی با هیچ اس ال آری قابل مقایسه نیست.اما اگر تفریحی قصد عکاسی دارید همان اچ اس 20 انتخاب بهتریست.
درباره لنز هم اگر تازه قصد شروع عکاسی رو دارید و مثلا اصرار به عکاسی حیات وحش ندارید همین لنز کیت 450 دی از 6 ماه تا حتی یک سال اول کفایت میکنه و جای نگرانی نیست.اگر هم تله خواستید البته نه خیلی بلند! لنز ارزانی مثل 250-55 همیشه در بازار یافت میشه و دست دوم اون هم قیمت مناسبی داره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با راهنمایی دوستان من همون D7000 رو خریداری کردم
ممنون از راهنماییها
D5100 پیشش اسباب بازیه
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
بابا شوخی کردم بخدا
حالا که اینطوریه: شما هم وقتی نیاز به موتور فوکوس داشتید برای بعضی از لنزها میبینید که شیر شیر است گرچه پیر شود ...!
چی گفتم
با D7000 قدرت انتخاب لنز بیشتری خواهید داشت
ولی خدایی ویزور D5100 هم جالب نیست
پ.ن: راستی دوست نازنین یاسوجی من، اگر قسمت شد شاید این چند روز تعطیلات رو اومدیم یاسوج، اونوقت یه کل کل درست و حسابی راه میندازیم
دلم لک زده برا آبشار و سیسخت و مارگــــــون
کسی در مورد سوال ما نظری نداشت ؟
علی اسلامیان
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
سلام
دوستي در پيام خصوصي همين را پرسيده بود كه در جواب عرض كردم كه من جهان وطن اي هستم
بعد هم اين توضيح را اضافه كردم كه لازم شد اينجا هم بنويسم:
واقعیتش اینه که من مشکل درد مفاصل (آرنج و مچ دست) دارم و یکی از دلایل کنار گذاشتن موقت عکاسی و فروش 7D هم وزن زیاد دوربین بود که اذیتم می کرد. بعد از مدتی دیدم نمی توانم بدون دوربین سر کنم گفتم سبک ترین و کوچک ترین dslr ممکن را موقتا بگیرم. 30 سال با مدل هاي مختلف اول Canon بعد Mamiya بعد فوجيكا و بعد دوباره Canon (در تمام21 سال اخير) عكاسي كرده بودم گفتم مدتي هم Nikon را امتحان كنم و اين شد که این دوربین را از دوست عزيزي در فوروم دست دوم خریدم. لنز 18-200 هم از دوستی دیگر و فلاش sb-600 هم از دوستی دیگر خريدم. البته راضی هم نیستم لنز زیادی سافت است و دوربین خیلی محدودیت ها دارد (از جمله نبود برکتینگ اذیت می کند) ولی فعلا باید بسازم چون دوربين از اين سنگين تر اذيتم خواهد كرد.
فرهاد حسيني