جناب ali-h با سلام،
آيا باتريهاي سالم ديگري را هم با اين شارژر شارژ كردهايد؟ اگر نه، حتماً اينكار را بكنيد.
جناب ali-h با سلام،
آيا باتريهاي سالم ديگري را هم با اين شارژر شارژ كردهايد؟ اگر نه، حتماً اينكار را بكنيد.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
من که 7 ، 8 ماهی هست شارژر سونی از نوع بدون LCD گرفتم با باطری های جدید 2000ma cycle energy به قیمت 24،000 تومان ... موندگاری و کیفیتش عالیه ، برا فلاشم استفاده می کنم ، حتی بعد 3 ماه هم شارژش خالی نشده ( تو بروشورش که زده بعد یکسال فقط 10% دشارژ می شه )از بس که فلاش می زنم و دشارژ نمی شه که حسابش از دستم در می ره ( برا 2 تا از دوستان هم گرفتم که اونها هم عالی هستن و کاملا از باطری خیالشون راحت شده )
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
فریدون میشه لطفا مدل شارژت رو بگی.
یک سوال مهم داشتم و ممنون می شم سریع جواب بدید.من باتری دوربین canon 450D یک تیکه از مدارای توش سوخت و من بازش کردم و درستش کردم(الان کار می کنه).بنظرتون برای دوربینم مشکل ایجاد می کنه اگه ازش استفاده کنم؟
اون چیز کوچوله بالاش سوخته بود.بعد دوروسش کردم
دوست عزیز متاسفانه توضیحات و عکس شما کاملا نامفهوم می باشد ولی.. به احتمال زیاد این سوختگی که شما می فرمایید دود حاصل ازجرقه ای که به دلیل کثیف بودن ویا نشستن غبار فلزات و یا رطوبت می باشدو باعث اتصال در کنتاکت های باطری می شود این امر می تواند مدار داخل باطری را خراب کند ولی شانس با شما همراه بوده از این پس کنتاکت های باطری را تمیز نگه داشته و هر موقع که کثیف شد با یک مسواک و کمی الکل کنتاکت هارا نظافت نمایید زیرا این امر نیز خود باعث ماندگاری بیشتر شارژ باطری می گردد.
موفق باشید