ضمن تشکر
پس لزومی نداره نگران خالی شدن کامل باتری باشیم؟ و مثلاً وقتی یک خط باقی مانده یا شارژ زیر 3/1 رسیده با خیال راحت شارژ کنیم؟
و اینکه باتری زاپاس را هرازگاهی استفاده کنیم؟
ضمن تشکر
پس لزومی نداره نگران خالی شدن کامل باتری باشیم؟ و مثلاً وقتی یک خط باقی مانده یا شارژ زیر 3/1 رسیده با خیال راحت شارژ کنیم؟
و اینکه باتری زاپاس را هرازگاهی استفاده کنیم؟
بله دوست عزیز
اگر باطری شما یون - لیتیومی است با خیال راحت قبل از خالی شدن کامل آنرا به شارژر وصل کنید و هیچ نگرانی نداشته باشید
البته همانطور که دوست عزیزمون فرمودند self discharge در باتري هاي li-ion روزي 006/0% است.که من هم عدد دقیق رو نمیدونستم و به گفته این دوستمون در مدت زیر چند ماه نیازی به شارژ ندارند اما خوب ضرری نداره شما هر چند وقت یه دستی به سر و گوشش بکشی
دوتا سوال پیش اومد:
- بالاخره بار اول با باطری چه کنیم؟ طبق فرمایش شما باطری که در لحظه اول تا نیمه پره استفاده کنیم تا نزدیک خالی شدن بعد بزاریم چند ساعت شارژ بشه یا همون نصفه نیمه بزاریم شارژ بشه؟
- میشه در مورد نگهداری باطری های Ni-Mh (نیکل متان) هم توضیح بدین؟
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
من واسه دوربین Fuji HS 10 می خوام باتری و شارژ بخرم لطفا راهنمایی کنید که چه مدلی مناسبه و اینکه تو اینترنت جایی هست واسه فروش . مرسی
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
درود
یه سوال از دوستانی که ازین شارژر سونی معروف BCG-34HRD دارن:
من 4 سال پیش یکی ازش خریدم و مدتی بی استفاده بوده حالا واسه فلاشم 4تا باطری هنل2700 خریدم
با توجه ظرفیت جریاندهی شارژر که 360mA باید حدودا 8-9 ساعته باطری هارو شارژ میکرد اما با کمال تعجب بعد از حدود 20ساعت باطری ها و شارژر هموز داغ و LED نشان دهنده هنوز کامل سبز نشده بود.
میخوام ببینم از دوستان کسی تجربه ی مشابهی داره؟
ایراد از مدل شارژره که قدیمی شده و با باطری 2700 سازگاری نداره یا باطری ها اشکال دارن؟
البته اگر کسی ازین باطری های هنل داره میتونه بگه سطح باطریش کاملا صافه یا یه جورایی انگار شن توش ریختن برآمدگی داره؟
میتونه از فاسد بودن باطری ها باشه؟ جون معمولا باطری که فاسد میشه سطحش اینجوری میشه.
ویرایش توسط M.R.Mir : Saturday 20 November 2010 در ساعت 17:29 دلیل: حداقل 15 صفحه ی اخر تاپیک رو خوندم که مورد مشابهی ندیدم