خیلی خیلی ممنون آقای حیرتی
رنگ برچسب و پشتش خوب و مناسب هستش، پس با این اوصاف اصیله
باطری خودشم خوب شارژ میکنه، با این اوصاف مشکل از باطری های منه نه شارژر
بازم ممنون
خیلی خیلی ممنون آقای حیرتی
رنگ برچسب و پشتش خوب و مناسب هستش، پس با این اوصاف اصیله
باطری خودشم خوب شارژ میکنه، با این اوصاف مشکل از باطری های منه نه شارژر
بازم ممنون
سلام دوستان
می خواستم بدونم که این باطری های دوراسل چطور باطری هایی هستند ؟
آیا ارزش خریدن رو دارند یا نه؟
و ... ؟؟
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
بله کمپانی دوراسل جزو برترین تولید کنندگاه صنعت باطری می باشد که در کشور امریکا فعالیت دارد ولی بدلیل پرداخت عوارض گمرکی بالا ی واردکنندگان معمولا قیمت این باطری ها با مشابه های کیفیتی خود کمی بالاتر است اگر به جیبتان محبت فراوان دارید می توانید بخرید ولی اگر به اقتصاد جیبتان اهمیت می دهید می توانید همان کیفیت با قیمت پایین تر را از باطری های دیگر مانند : camelion- sonikcell-energizer وغیره تهیه نمایید
موفق باشید
سلام
یه سوال داشتم
من رشتم برق صنعتیه ولی کمی الکترونیک کار میکنم
برای یه نفر یه دستگاهی درست کردم که برای اون نیاز به یه باتری با ولتاژ 14 و 1.5 امپر داشتم
یه چندتا مغازه رفتم به خاطر اینکه ولتاژی که می خواستم غیر استاندارد بود بهم پیشنهاد دادند که از 12 تا باطری 1.2 ولت استفاده کنم
منم همینکارو کردم و دادم برام پکیج بندی کرد و بهم دادند
الان 12 تا باطری 1.2 ولت با جریان 2100 میلی آمپر ساعت دارم
متاسفانه به خاطر عجله ای که دارم و داشتم بدون تحقیق این باتری رو خریدم
حالا که توی اینترنت گشتم متوجه شدم که جه خبره
حالا می خوام براش یه شارژر بسازم
نوع باتری نیکلمتال هیدرید هست
لطف کنید بگید یه شارژر خوب برای فقط همین باطری چه خصوصیت هایی باید داشته باشه
خواهش می کنم سریع بهم جواب بدید باید تا چند روز دیگه آماده کنم
بهم بگید با چه ولتاژی و چه جریانی باید شارژ بشه تا هم عمر مناسبی داشته باشه و هم مدت زمان شارژ زیاد نشه
اگر کار دیگه ای هم باید بکنم بگید
همونطور که گفتم باتری ها پکیج بندی شده و نمی تونم جدا جدا شارژشون کنم
با تشکر
با عرض خوش آمد به شما دوست عزیز
باید عرض شود که همان طور که ملاحظه می کنید اینجا انجمن عکاسی است و بحث ما آنچنان تخصصی نیست که بتوانیم سوال شما را جواب دهیم. اغلب کاربران اینجا فقط مصرف کننده باتری و شارژر هستند؛ اما اگر مقداری از پست های اخیر این تاپیک را مطالعه کنید می توانید پی به سطح اطلاعات هر کاربر در این زمینه ببرید و از او سوال تخصصی و غیر مرتبطتان را به طور خصوصی بپرسید.
همان طور که شما می بینید فکر می کنم آقای بیات با نام کاربری zanjan battery بتوانند شما را یاری دهند که می توانید با پیام خصوصی با او در ارتباط باشید (زمانی که شما به او پیام خصوصی بدهید او ایمیلی در این مورد دریافت خواهد کرد و به فروم مشاهده می کند و....)
امیدوارم به موقع مشکلتان حل شود
بزرگترهای فروم می دانند هدفم جلوگیری از دور شدت این تاپیک از هدف خود است و قصد دیگری ندارم همان طور که چندین وقت پیش نیز این تاپیک با بحث در مورد کیفیت محصولات سونی و ... off شده بود.
Nikon D7000 + Nikon AF-S DX 55-200mm
Olympus SP 570 UZ
فکر کردن به راه حل ها لازمه پیشرفت است نه فکر کردن به مشکلات
سلام دوست عزیز شما باید خودتون یک شارژر درست کنید البته روش آن را به شما می گویم :
طبق محاسباتی که انجام دادم
1 آداپتور 18 ولت نیاز دارید حدود 500 میلی آمپر هم جریان آداپتور باید باشد اگه زیاد باشه هم مشکلی نداره (چه بهتر)
1 عدد مقاومت 2 وات 10 اهم نیاز دارید
چون می خواهید باطری شما سریع شارژ شود البته با محاسبه بنده اگر آمپر واقعی باطری شما 2100 میلی آمپر باشد در طی 6 ساعت شارژ خواهد شد از این بیشتر به باطری صدمه وارد می کند
سپس یک پایه مقاومت را به سیم مثبت ویامنفی آداپتور وپایه دیگر مقاومت را به طرف مثبت یا منفی باطری وصل کنید (دقت کنید اگر طرف آداپتور به مقاومت مثبت است طرف دیگر مقاومت را به مثبت وصل کنید وبالعکس)
وسیم دیگر آداپتور را هم به قطب خالی باطری وصل کنید اگر باز هم ملتفت نشدید با این ایمیل niro_electronic@yahoo.com ویا پیام خصوصی سوالتان را بفرستیدتا مفصل شرح بدهم چون در تاپیک وبصورت نوشتاری دشوار است
البته طبق قوانین فروم فکر کنم نوشتن ایمیل خلاف باشد ولی برای حل مشکل شما راه بهتری پیدا نکردم
موفق باشید باعرض پوزش دوباره:)
[ شارژر سوني در تشخيص باتريهاي خراب و حتي مشرف به موت (در حال خراب شدن) بسيار حساس و دقيق عمل ميكند و همانطور كه قبلاً نيز گفتهام (در اين تاپيك يا در پاسخ يك پيغام خصوصي)، شارژري چون Camelion BC-0907 هم در اين زمينه بسيار بيخيال و سربهوا است. من هر دو شارژر را دارم و تفاوتهايشان را ميدانم.
با سلام به همه دوستان
یه سئوال داشتم از آقای yousefmon ممنون میشم جواب بدید
با توجه به مطلبی که گفتید از اونجا که من چند وقت پیش یه شارژر کملیون 907 گرفتم و باتریهای 2500 میلی آمپر همون مارک و واقعا از نگهداری شارژ و کارکردشون راضی هستم اما احساس میکنم این شارژر بدلیل آمپر بالایی که داره طول عمر باتری رو کم میکنه
با توجه به اینکه شما هر دو شارژر سونی و کملیون رو دارید آیا من درست فکر میکنم و عمر باتری با این شارژر کوتاه میشه؟
اما باتریهاش شارژ رو تا مدت زیادی خوب نگه میدارن
آیا شارژرم رو عوض کنم یا نه؟
ممنون
جناب tci2535! با سلام،
1- من به دليل بحث كاهش عمر باتري توسط شارژرهاي سريع فقط در مسافرتهاي خاص و زماني كه برنامه فشرده و زمان محدود دارم، از BC-0907 استفاده ميكنم و در نتيجه هنوز آثار و نتايج استفاده از آن گريبانگير باتريهايم نشدهاست.
2- به نظرم تا اتمام عمر يكي دو سري باتري صبر كنيد. اگر باتريها پيش از 5/1 تا 2 سال (بسته به نوع استفاده) خراب شدند، آن وقت در مورد تعويض شارژر تصميم بگيريد. فقط دقت كنيد كه نگهداري باتري پر و نيمهپر هم از عوامل اصلي خرابي باتري است.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
با سلام خدمت همه دوستان
طبق وعده قبلی که داده بودم بالاخره وبلاگی برای آشنایی با جدید ترین تکنولوزی های ساخته شده در زمینه شارژر وباطری برای شما دوستان عزیز تدارک دیدیم این وبلاگ با همکاری شرکت نیرو الکترونیک زنجان که قبلا معرف حضورتان است تهیه نموده ام چنانچه مطالبی نیز دارید که مفید این وبلاگ باشد با کمال خوشحالی آماده دریافت آن می باشم
http://www.nirova.blogfa.com
البته امیدوارم این نوشته به عنوان تبلیغات ویا درخواست لینک و چنین حرف هایی تلقی نشود چرا که بنده فقط صرف آشنایی شما متخصصان زمینه عکاسی با تکنولوژی های جهانی در زمینه کار شما وعمل به قولی که داده بودم انجام دادم .
به امید موفقیت شما دوستان عکاس