صفحه 155 از 213 نخستنخست ... 55 105 145 151 152 153 154 155 156 157 158 159 165 205 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,541 تا 1,550 , از مجموع 2121
Like Tree1838تشکر

موضوع: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ

Forum Moderator Mehdi Rojaie آواتار ها
    تشکر کرده
    12608

نقل قول نوشته اصلی توسط kamygt نمایش پست ها
    سلام مهدی جان

بازم شرمند که اومدم ازتون راهنمای بخوام

راستش سفر که بودم با باتریم تونستم حدود ۲۰۰تا عکس بگیرم.یعنی‌ بعد ۲۰۰تا دیگه تموم شد شارژش.

من انتظار داشتم ۳۰۰تا بگیره،حالا به نظر شما ممکن مسائلی‌ مثل اینکه زیاد از زوم دوربین استفاده می‌کنم مقدار باطریو کاهش بعده؟!یا دیدن عکسها توی خود دوربین و خاموش روشن شدن متداوم دوربین؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamygt نمایش پست ها
    این مشخصات واسه باطری ۲۵۰۰ میلی‌ آمپر؟
    سلام
    همونطور که نقل و قول کردم با باتری آلکالاین که ضعیفتر از باتری های قابل شارژ هست حدود 330 شات میشه زد. یعنی با این باتری ها باید حداقل 150-200 شات بیشتر بزنید.
    زوم زیاد و چک کردن و تماشای زیاد عکس ها در مانیتورش هم این مقدار رو کاهش میده!
    مهدی روجایی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_911turbo نمایش پست ها
    سلام
    همونطور که نقل و قول کردم با باتری آلکالاین که ضعیفتر از باتری های قابل شارژ هست حدود 330 شات میشه زد. یعنی با این باتری ها باید حداقل 150-200 شات بیشتر بزنید.
    زوم زیاد و چک کردن و تماشای زیاد عکس ها در مانیتورش هم این مقدار رو کاهش میده!
    باطری‌ها ک اصل بودن با شارژر،پس می‌شه گفت ک زوم کردنو دیدن عکسها خیلی‌ مصرف داره توی این نوع دوربین

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

براي خريد شارژر LCD دار سوني به يكي از نمايندگيهاي آن مراجعه كردم . ولي درنهايت با مقايسه اوون با شارژر كاميلون BC 0907 كه موجود داشتند نظرم عوض شد و شارژر كاميلون رو بقيمت 28000 خريدم.
    Miri تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

سلام
    من یه دوربین نیکون coolpix p500 دارم. میخوام یه باتری اضافه هم براش بگیرم. میشه راهنمائی کنید که از کجا میتونم بگیرم و قیمتش چقدره.
    ممنونم

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام خدمت تمام دوستان عزیز . شاید جای سوال من اینجا نباشه ! آخه من تاپیک جامع تر از اینجا هیچ جای دیگه ندیدم ! من برای دسته های اکس باکسم میخوام باتری شارژی بخرم . حالا میخواستم بدونم چه مارکی خوبه ؟! هم آمپر باتری بالا باشه . هم شارژرش دیگه حداکثر 6 ساعت باتری شارژ کنه . نظر خودم روی مارک های دوراسل - انرژایزر-کاملیون است . قیمت هم 4 تا باتری + شارژر دیکه نهایت 30-32 تومان بشه . ممنون .

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

از میان باطریهای شارژی سونی که دو نوع سبز و سفید هستند و نوع سفید هم دو مدل ژاپنی و چینی در بازار دارد و همچنین باطریهای شارژی کامیلون سفید که همگی هم always ready جدا از مقدار میلی آمپر آنها فقط از نظر کیفیت دوستان کدووم رو چیشنهاد میدن

كاربر فعال ehsan+ آواتار ها
    تشکر کرده
    1367

نقل قول نوشته اصلی توسط shabab نمایش پست ها
    از میان باطریهای شارژی سونی که دو نوع سبز و سفید هستند و نوع سفید هم دو مدل ژاپنی و چینی در بازار دارد و همچنین باطریهای شارژی کامیلون سفید که همگی هم always ready جدا از مقدار میلی آمپر آنها فقط از نظر کیفیت دوستان کدووم رو چیشنهاد میدن
    باتری کامیلون باتری خوبی هست من یه ماه پیش از پشت بازار جوانمرد جفتی 5000 خریدم.شارژر bc-907 کامیلون هم چند بار تو این تایپیک معرفی شده که در حدود یک ساعت باتری رو شارژ میکنه(قیمت 25 الی 30)مدلهای کمی ارزانتر هم هست اما مدت شارژ به حدود 3 ساعت یا 6 ساعت میرسه
    shabab و Miri تشکر می‌کنند.
    در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط erfanxtar نمایش پست ها
    سلام خدمت تمام دوستان عزیز . شاید جای سوال من اینجا نباشه ! آخه من تاپیک جامع تر از اینجا هیچ جای دیگه ندیدم ! من برای دسته های اکس باکسم میخوام باتری شارژی بخرم . حالا میخواستم بدونم چه مارکی خوبه ؟! هم آمپر باتری بالا باشه . هم شارژرش دیگه حداکثر 6 ساعت باتری شارژ کنه . نظر خودم روی مارک های دوراسل - انرژایزر-کاملیون است . قیمت هم 4 تا باتری + شارژر دیکه نهایت 30-32 تومان بشه . ممنون .
    کسی نیست جواب مارو بده

كاربر بسیار فعال Walkman آواتار ها
    تشکر کرده
    6463

سلام

میخوام باطری برا دوربینم بگیرم (5DII) حال سوالم اینه چندروز پیش باطری روی گریپ 60D یکی از دوستان رو گذاشتم رو دوربینم کار کرد!!

1- آیا کلا میشود باطری 60D رو برروی 5DII استفاده کرد بدون اینکه مشکلی برای دوربین پیش بیاد (کلا به دوربین ضربه نمیزنه؟؟)؟؟؟

2- باطری که بهم داد ساخت شرکت Hanhel بود، حال آیا باطری هنل با باطری کانن فرق خاصی دارد هم از لحاظ کارایی و کیفیت و هم از لحاظ صرفه ی اقتصادی؟؟

با این سوالات فوق باطری 60D رو بگیرم؟؟ یا باطری خودش رو؟؟

باطری کانن بگیرم یا هنل؟؟

ممنون و تشکر
    رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali

كاربر همراه ramink2 آواتار ها
    تشکر کرده
    723

نقل قول نوشته اصلی توسط Walkman نمایش پست ها
    سلام

میخوام باطری برا دوربینم بگیرم (5DII) حال سوالم اینه چندروز پیش باطری روی گریپ 60D یکی از دوستان رو گذاشتم رو دوربینم کار کرد!!

1- آیا کلا میشود باطری 60D رو برروی 5DII استفاده کرد بدون اینکه مشکلی برای دوربین پیش بیاد (کلا به دوربین ضربه نمیزنه؟؟)؟؟؟

2- باطری که بهم داد ساخت شرکت Hanhel بود، حال آیا باطری هنل با باطری کانن فرق خاصی دارد هم از لحاظ کارایی و کیفیت و هم از لحاظ صرفه ی اقتصادی؟؟

با این سوالات فوق باطری 60D رو بگیرم؟؟ یا باطری خودش رو؟؟

باطری کانن بگیرم یا هنل؟؟

ممنون و تشکر
    درود:

اگه به لحاظ آمپراژ و ولتاژ مصرفی بین دو دوربین و آمپراژ نوشته شده روی دو باطری تفاوتی وجود نداشته باشه میشه از هردو باطری برای هر دو دوربین استفاده کرد،
    مثل مدل باطری زیر که برای دو مدل استفاده میشه:
    SANGER 1600mAh 7.4V Battery for Canon EOS 5D Mark II EOS 7D

Compatible with: Canon EOS 5D Mark II EOS 7D
    Type: Lithium ion rechargeable battery
    Capacity: 1600mAh
    Voltage: 7.4V
    Walkman، ahmadmobin و korosh1 تشکر می‌کنند.

D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G