مهدی روجایی
براي خريد شارژر LCD دار سوني به يكي از نمايندگيهاي آن مراجعه كردم . ولي درنهايت با مقايسه اوون با شارژر كاميلون BC 0907 كه موجود داشتند نظرم عوض شد و شارژر كاميلون رو بقيمت 28000 خريدم.
سلام
من یه دوربین نیکون coolpix p500 دارم. میخوام یه باتری اضافه هم براش بگیرم. میشه راهنمائی کنید که از کجا میتونم بگیرم و قیمتش چقدره.
ممنونم
سلام خدمت تمام دوستان عزیز . شاید جای سوال من اینجا نباشه ! آخه من تاپیک جامع تر از اینجا هیچ جای دیگه ندیدم ! من برای دسته های اکس باکسم میخوام باتری شارژی بخرم . حالا میخواستم بدونم چه مارکی خوبه ؟! هم آمپر باتری بالا باشه . هم شارژرش دیگه حداکثر 6 ساعت باتری شارژ کنه . نظر خودم روی مارک های دوراسل - انرژایزر-کاملیون است . قیمت هم 4 تا باتری + شارژر دیکه نهایت 30-32 تومان بشه . ممنون .
از میان باطریهای شارژی سونی که دو نوع سبز و سفید هستند و نوع سفید هم دو مدل ژاپنی و چینی در بازار دارد و همچنین باطریهای شارژی کامیلون سفید که همگی هم always ready جدا از مقدار میلی آمپر آنها فقط از نظر کیفیت دوستان کدووم رو چیشنهاد میدن
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام
میخوام باطری برا دوربینم بگیرم (5DII) حال سوالم اینه چندروز پیش باطری روی گریپ 60D یکی از دوستان رو گذاشتم رو دوربینم کار کرد!!
1- آیا کلا میشود باطری 60D رو برروی 5DII استفاده کرد بدون اینکه مشکلی برای دوربین پیش بیاد (کلا به دوربین ضربه نمیزنه؟؟)؟؟؟
2- باطری که بهم داد ساخت شرکت Hanhel بود، حال آیا باطری هنل با باطری کانن فرق خاصی دارد هم از لحاظ کارایی و کیفیت و هم از لحاظ صرفه ی اقتصادی؟؟
با این سوالات فوق باطری 60D رو بگیرم؟؟ یا باطری خودش رو؟؟
باطری کانن بگیرم یا هنل؟؟
ممنون و تشکر
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
درود:
اگه به لحاظ آمپراژ و ولتاژ مصرفی بین دو دوربین و آمپراژ نوشته شده روی دو باطری تفاوتی وجود نداشته باشه میشه از هردو باطری برای هر دو دوربین استفاده کرد،
مثل مدل باطری زیر که برای دو مدل استفاده میشه:
SANGER 1600mAh 7.4V Battery for Canon EOS 5D Mark II EOS 7D
Compatible with: Canon EOS 5D Mark II EOS 7D
Type: Lithium ion rechargeable battery
Capacity: 1600mAh
Voltage: 7.4V
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G