درود
برای تهیه باتری یدک غیر از مارک اصلی چه برندی را پیشنهاد میکنید؟
آیا استفاده از باتری غیر اصلی اشکالاتی به همراه خواهد داشت؟
باتری اصلی نیکون مدل li-ion en-el 14 می باشد
درود
برای تهیه باتری یدک غیر از مارک اصلی چه برندی را پیشنهاد میکنید؟
آیا استفاده از باتری غیر اصلی اشکالاتی به همراه خواهد داشت؟
باتری اصلی نیکون مدل li-ion en-el 14 می باشد
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اصولا دربین محصولات هنل باتری های این برند کیفیت نسبتا خوبی دارند و با توجه به قیمت بالای باتری های اصلی و وجود باتری های متفرقه اما با ظاهر اصلی به نظرم خرید شان با صرفه باشد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من دو سال قبل دو جفت باتری کاملیان 2700 برای دوربین اس3 گرفتم و بعد یکماه به دوستم فروختم
الان هروقت میبینه دعام میکنه
قبلش سی اف ال داشتم که نهایتش 300 شات اونم انم داغ به داغ از شارژر جداش میکردم
اما کاملیون 600 شات تا یکماه بعد شارژ
(به زمان باز بودن شاتر و زوم کردن و فلاش زدنش هم دقت میکردم که شرایط یکسان باشه)
علی قربان زاده
NIKON D3100
Lens 18-105
با درود حضور دوستان عزیز من هم شارژر قلمی Camelion مدل BC1007 بهمراه باطری کاملیون 2300ma را دارم و خیلی از آن راضی هستم شارژ سریع باطری و نگهداری طولانی شارژ از نقاط جالب این نوع شارژر و باطری است من شارژر سونی هم داشته ام ولی نظر شخصی من اینه که کاملیون بهتره البته از خوبی شارژر ها و باطری های وارتا هم زیاد دوستان گفته اند و وارتا هم در صنعت باطری خیلی معروفه ولی بنده تا کنون از باطری ها و شارژر های وارتا استفاده نکرده ام . باطری و شارژر های تقلبی زیادی در بازار موجوده که تشخیص اصلی یا تقلبی بودن آنها خیلی سخته مخصوصا در مارک سونی که فقط از نام شرکت وارد کننده ی آن میتوان فهمید که اصلیه یا تقلبی و باید باطری و شارژر سونی را فقط از نمایندگی های معتبر این کمپانی در ایران خرید.
بی تو هر لحظه که میگذرد عمر..........مرگ است به نام زندگانی
بنده تجربه متفاوتي از اين باطريها هنهل دارم . دو سال پيش يك ست باطري و شارژر سفارش دادم . باطري هاش اوائل خوب بودند و بخوبي شارژ رو نگه ميداشتند بنده هم به شدت راضي بودم . اما بعد از سه ماه يكباره كيفيت باطري ها افت كرد و خراب شدند و البته در اين سه ماه كلا 5-6 بار بيشتر آنهم باشارژر فابريك شارژ نشدند و استفاده آنچناني هم از اوونا نشد به هرحال گول دو سه ماه اول اين باطري ها رو نخوريد .
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
میخواستم ببینم که آیا بین باطری هایی که به صورت اصلی روی 7 دی وجود داره فرقی هست؟ lLithium-Ion LP-E6 با شارژر دوشاخه سر خود و یه نوع دیگه Lithium-Ion LP-E6E با شارژری که با سیم دوشاخش به برق وصل میشه