درود دوستان
بنده مدتیه که توی ثبت پانورما با سه پایه QHD-61Q
با کمی خطا مواجه میشم.
برای تهیه یه سرسه پایه پانورمای خوب میتونید لطف کنید یک مرجع و مدل خوب برای خرید معرفی کنید از طریق اینترنت؟
درود دوستان
بنده مدتیه که توی ثبت پانورما با سه پایه QHD-61Q
با کمی خطا مواجه میشم.
برای تهیه یه سرسه پایه پانورمای خوب میتونید لطف کنید یک مرجع و مدل خوب برای خرید معرفی کنید از طریق اینترنت؟
سلام کلی این تاپیک رو خوندم ولی جواب نگرفتم.1.سه پایه های مانفرتو 055 و 190 هر دو به یک اندازه به زمین نزدیک میشن؟2.برای عکس در شب 055 بهتر نیست بخاطر وزن بیشتر. فکر میکنم با وصل کردن وزنه به 190 خود وزنه باعث لرزش بشه درسته؟3.با هد 498RC2کسی کار کرده برای پانورما و ماکرو گرافی و منظره میخوام.هدهای 322 و 804 رو بخاطر دسته های بلندشون نمی پسندم.دوستان لطفا راهنایی کنید با تشکر.
امین حق شناس
سلام دوست عزیز
055 کلا سه پایه ی پایدارتری هست و برای منظورهایی چون عکاسی شب و نجوم مناسب تر هست اما من خودم برای سه پایه فعلیم که خیلی سبک هست یه کیسه دوختم( البته شاید آماده ش رو هم بتونید پیدا کنید) و به هر سه پایه اتصال دادم و هرجا که نیازی به پایداری سه پایه داشته باشم توش رو با هرچیز سنگینی پر میکنم و چون محل بار دقیقا در وسط هر سه پایه هست به هیچ عنوان مشکلی ایجاد نمیشه و تعادل کاملا برقرار هست .اما وزنه به خصوص اگه به صورت میله ای باشه با کمی باد یا لرزش خود دوربین هنگام تنظیم کردن مثل پاندول عمل میکنه و با یه باد تعادل سه پایه رو به هم میریزه و ...
بهترینش همین کیسه هست که کاملا در برابر باد و تکانه مقاوم هست
میتونید 190 تهیه کنید که سبکتر هست برای جا به جایی و با این روش فکر پایداری هم باشید ...
در مورد سوالهاتون
حداکثر طول جمع شده 055 بیشتر از 190 هست چون بلندتر هست اما میتونید هر دو رو به یه اندازه به زمین نزدیک کنید ...
برای پانوراما 804 بهتر هست و کلا هد 3 جهته و چندمظوره ای هست اگرچه دست و پاگیره ولی کار کردن باهاش لذت بخشه ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
آقا مهدی ممنون از راهنمایتون.804 رو بخاطر دسته بلند نمیپسندم در مورد 498 اطلاعی ندارید من شهرستان هستم و اینجا هم گیر نمیاد که برم ببینم. 498 هد جمع وجوریه و 8 کیلو هم وزن تحمل میکنه که فکر میکنم با 055 بهتر باشه... راستی کسی قیمت داره الان چه قیمتی داره؟با تشکر.
امین حق شناس
این سه پایه 055 manfretto چند مدل داره ؟
قیمتش الان ایران چنده ؟
و اینکه برای یه کنون 7دی + لنز 105-24 مناسبه ؟ چه هدی رو پیشنهاد میکنین برای این لوازم
ممنون
طبق گفته های سایت مانفروتو این مدل 5 کانفیگ مختلف داره از جنس کربن و آلومینیوم و ...
در لینک زیر میتونید مشخصات دقیق هر مدل رو مشاهده بفرمایید
http://www.manfrotto.com/product/055XPROB
برای 7 دی و 24-105 هم اکثر سه پایه ها و هد ها وزنش رو ساپورت میکنند باید دید کل تجهیزات شما چیست ؟؟؟ و از اون مهم تر از هد و سه پایه برای چه سبک عکاسی میخواهید بهره ببرید؟؟؟ هد سرع میخواهید یا ... وزنش کم باشه یا زیاد ... ارزش داشته باشه کربنش رو با قیمت بیشتری تهیه کنید یا نه ... و خیلی مسائل دیگه که باید دقیق تر بررسی کرد تا بعدها دچار پشیمانی از خرید نشوید خدایی ناکرده
دوستان با تجربه در این فروم حتما شما رو راهنمایی میکنند
---------------
در پناه یگانه ی یکتا
ویرایش توسط djmehdi_67 : Wednesday 24 August 2011 در ساعت 22:49 دلیل: عدم درج لینک
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
سلام دوستان" دوربین من nikon d7000 هستش " سه پایه ای که سبک باشه (کربنی) هم برای عکاسی طبیعت و هم بتونه بقیه کارامو راه بندازه" قیمت تا 250 با هد می تونم بدم از اساتید چیرو پیشنهاد می کنین ؟ ممنون
130 صفحه تاپیک رو خوندید و به نتیجه نرسیدید؟
مطمئن باشید با خوندن کامل تاپیک خیلی دقیق به نتیجه خواهید رسید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی