فقط کفشک اتصال به دورببین عوض میشه و خود هد تفاوتی نداره
که همون q2 کافیه. چون q5 و غیره برای لنزهای خیلی بزرگه
هد بسیار با کیفیت و کارامدیه
فقط کفشک اتصال به دورببین عوض میشه و خود هد تفاوتی نداره
که همون q2 کافیه. چون q5 و غیره برای لنزهای خیلی بزرگه
هد بسیار با کیفیت و کارامدیه
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
درود
شما اگر قیمت دلاری این سه پایه را گوگل جستجو کنید به قیمت 240 دلار بدون هد و 340 دلار با هد برخورد خواهید کرد (البته متوسط) که یعتی قیتش حدود 700 بدون هد و 1.100 با هد خواهد شد
این قیمت قیمت عرضه به مشتری شامل هزینه های گمرک احتمالی، مالیات و ... هر فروشنده است!
بنظر من دو حالت برای قیمت های کمتر محصولات مورد نظر شما وجود داره
1- اینکه کلا بار وارد بندر دبی نشه و مستقیم به دست عرضه کننده داخلی می رسه در نتیجه هزینه های مالیاتی و ... را شامل نمی شه
2- در کنار بند1 احتمال اینکه این سه پایه ها refresh شده باشند نیز هست که البته خیلی احتمال قوی نیست!
البته خاطرم هست یکی از دوستان از دوبی سه پایه را به قمیت 480 هزار تومان ما تهیه کرده بود و به قیمت سایت های عرضه محصولات دبی خیلی نمی شه اعتماد کرد (یک جورایی مثل خود ایران شرکت های دارنده سایت و فروشگاه های سطح شهره)
اراتمند
درود بر دوستان
عکساIMG_6203.jpgش رو به پیوست میفرستم امیدوارم این سری دیگا اپلود بشه...!
اینم آخریش
IMG_6202.JPG
درود
من فکر کنم از دست شرکت National Geography در رفته داده این کیف را تولید کنند!
کیف شانه آویز و کوله پشتی تجهیزاتش که اصلا در قد و قواره محصولات LowerPro نیست! (البته از نظر فنی و جنس پارچه) و فقط پول مارکه ولی این کیف کمی قضیش متفاوته!
شما توقع داشتی بشه این کیف رو تو ایران به این شکل تولید کرد؟!
این کیف اگر بنا باشه داخل تولید بشه برای الگو و تولید بار اول قیمتش زیر 200 نمی شه!
شما این رو چند خریدید؟
در ضمن کیف های اصلی معمولا از تنها شرکت معتبر زیب جهان یعنی YKK استفاده می کنند که مقاومت مثال زدنی در برابر شرایط سخت داره!
ولی در ایران بدلیل عدم وجود این زیب به دلایل متعدد، امکان استفاده از زیپ در بازار کمه و خیاط ها هم کمتر اطلاعاتی در خصوص این شرکت تولید زیپ دارند.
این هم نکته مهمی هست که شاید اصلا بهش توجه نشه چون استفاده از زیپ در کیف های تجهیزات اگر قرار باشه ظریف باشه باید از این شرکت تهیه بشه و در غیر این صورت برای از بین نرفتن و مقاومت مجبور هستند از زیپ های قوی تر و به تبع آن بزرگتر استفاده کنند.
ارادتمند
درود
داش مصطفی راستش از این پیامتون من متوجه نشدم ازش تعریف کردید یا انتقاد؟!!
تو پیام اولم هم هست قیمت خریدش؛ 65 تومن گرفتم. و بله میدونم درست کردن این مدلا برای یکعدد و بدست خیاط معمولی به این راحتی نیست.
کلا جهت اطلاع گذاشتم. و برای ساختم: مثلا میشه از یه قسمتش یه ایده گرفت و شاید نیاز نباشه حتما کاملا این شکلی باشه
برای خرید هم که بعنوان تجربه خودم گذاشتم که دوستان اگه پسندیدند تهیه کنند.
و اما در مورد زیپ ykk ؛ من نزدیک به بیش از 20 مدل از کیفهای منفرتو رو دیدم ولی هیچکدوم زیپش این مارک نبود و خوشم هم نیومد. خودم هم دنبال کیف منفرتو inverse 200 بودم که نداشت. بخاطر همین یه کیف برای موقت گرفتم مارک (شاید نچندان معروف) فوتیکس ایکس پرو، به قیمت 120 تومن ولی بعد که دیدم واقعا از این کیف خوشم اومد زیپشم همون ykk بود حالا که میبینم این یکی از منفرتو هم کیفیتش بهتره واقعا عالیه!! جنسش تو مایه های همین کیف سه پایه هست.
نتیجه اخلاقی: اینکه مارک خوب خوبه ولی شرط لازم و کافی نیست. شما ممکن یه جایی یه کیف با مارکی ناشناس ببینی ولی کیفیتش خیلی عالی باشه و با قیمت پایینتر!
شاد و تندرست باشید.