خیلی هم سه پایه حرفه ای و خوبی هم برا طبیعت و هم برا ماکرو گرافی هستش
خیلی هم سه پایه حرفه ای و خوبی هم برا طبیعت و هم برا ماکرو گرافی هستش
ویرایش توسط mack1 : Wednesday 8 July 2015 در ساعت 21:09
کیف های خود مانفرتو تو همین قیمت از بندر قابل تهیه است.
کیف های فوتیکس هم در همین رنج هستند.
من شخصا هم یک کیف برای سه پایه خودم MT190Xpro4 با هد MHXPro 3Way درست کردم که قیمت تمام شده برای من 60 هزار تومان شد.
تصاویرش در صفحات قبلی موجوده! ولی اگر دنبال جنس مارک هستید همان دو برند را پیگیری کنید
ارادتمند
سلام دوستان 3 پایه خوب درحد 100 --150 تومن و مبتدی برای d5200 nikonچی بخرم یکی از دوستان این مدل و معرفی کردن ونگارد مدل CX 203 ap
ممنون میشم راهنمایی کنین
تک پایه چطوره ؟
ویرایش توسط neda227 : Sunday 12 July 2015 در ساعت 20:08
درود
در این رنج قیمت بهترین انتخاب همان مدلی هست که معرفی کردند.
تک پایه هم کاربرد خاصی داره که فکر نمی کنم به کار شما بیاد! البته اگر از این تک پایه نخواهید به عنوان تک پایه مثل موبایل استفاده کنید!
اگر هم تک پایه می خواهید حتما بخرید می توانید به مدلهای MeFoto فکر کنید که به تک پایه تبدیل می شوند و قیمتشون حدود 350 هزار تومان هست.
ارادتمند
درود
قصد تهیه یک سه پایه رو دارم و هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم
متاسفانه تا الان هم چندین بار عقب انداختم این موضوع رو
توی سایتهای داخلی به این مدل VANGUARD ESPOD CX 203AP برخورد کردم با قیمت حدود 120 که به نظرم جالب بود
دوربین بنده g16 هست
ژانر عکاسی هم .. مثل همه ی آماتور ها همه چیز .....
آیا این سه پایه گزینه ی خوبی هست واسه ی خرید؟
تا رنج 250 هم قادر به هزینه کردن هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
Canon G16 , MeFoto A1350Q1 Tripod
درود
دلیل معرفی این مدل موارد زیر هست:
- امکان استفاده در ارتفاع بسیار کم و چسبیده به زمین برای کارهای هنری و تا حدودی عکاسی ماکرو (با معکوس بستن میله مرکزی)
- وجود بال هد که سهولت تنظیمات و کاربردش بیشتر از مدل ونگارده و البته مقاوم تر بودن بدلیل استفاده از فلز در ساخت هد (خود هدش حداقل 100 تا 150 ارزش داره)
- قابلیت تبدیل شدن به یک تک پایه (صرفه جویی در هزینه تهیه این وسیله)
- کیفیت مطلوب و برند توصیه شده توسط خیلی از کاربران فروم
- تحمل وزن بالاتر (تا 4 کیلوگرم و به روایتی 6 کیلوگرم)
- داشتن قابلیت قفل با پیچ که عملکرد سریعتری از گیره خواهد داشت.
- امکان تغییر زاویه پایه برای مکانهای ناهموار و سخت برای قرار گیری دوربین
- وجود تخفیف توسط شرکت وارد کنند (البته اگر تا فردا پا برجا باشه) و قیمت حدود 330 نسبت به قیمت قدیمی 370 هزار تومانی
و در آخر امکانات پرتابلی فوق العاده که تا باهاش روبرو نشوید متوجه نخواهید شد. (سبکی، کوچکی و ...)
در مجموع اینکه این یکی از گزینه هایی است که به خاطر تحمل وزن بالا و قابلیت استفاده های ذکر شده بنده خودم در برابر مدل ونگارد مورد نظر شما به دوستانم معرفی کردم.
این نکته را فراموش نکنید! هرچه پول بدی آش می خورید! و در نهایت اینکه حتما یک بار هر دو مدل را از نزدیک مشاهده کنید، مطمئن باشید از دیدنش لذت می برید و مجذوبش خواهید شد.
من خودم اوایل خیلی میلی به این سری سه پایه ها نداشتم ولی واقعا کار راه انداز هستند.
اگر هر دو مدل را از نزدیک دیدید و باز ونگارد را بیشتر پسندید همان را انتخاب کنید.
ارادتمند.