درود
دوستان یه بال هد مانفرتو توی حدود قیمت حداکثر 400 که کاربری راحتی داشته باشه با حداقل دو کنترل برای چرخش و تغییر زاویه و تراز...ممنون میشم معرفی کنین
سلام
به لطف راهنمایی دوستان مخصوصاً مصطفی (msh2200) عزیز، هفته گذشته سه پایه hahnel triad 40 رو از فروشگاه وارد کننده واقع در برج بهار بصورت اینترنتی خریدم.البته علیرغم درخواست بنده مبنی بر چک کردن سلامت سه پایه قبل از ارسال، یک سه پایه معیوب بدستم رسید که قبول کردن تعویض کنن و کردند.(پیشنهاد میکنم حضوری خرید کنید!)
اگر از گرانتر بودن محصولات این فروشگاه نسبت به بازار بگذریم (مثلاً سه پایه ای که توی بازار 150 160 هست، ایشون 200تومن میفروشن!)، hahnel با توجه به قیمتش نسبت به دیگر برندها، کاملاً بصرفه هست و سر و گردنی از بقیه سه پایه هایی که دیدم بهتره. هدی با کیفیت هدی که این داره بعید میدونم کمتر از 100تومن پیدا بشه.
هنوز فرصت نشده در شرایط سخت امتحانش کنم
ویژگیها:
-ارتفاع حدود 1.5متر
-وزن 1.6کیلوگرم
-تحمل وزن 5کیلوگرم
-ساختار شش ضلعی ستون و پایه ها که موجب استحکام بیشتر و عملکرد بهتر قفلها میشه
-امکان تعویض هد
-قابلیت اتصال معکوس ستون مرکزی برای عکاسی ماکرو
-قسمت کوچکی از ستون مرکزی که قلاب افزایش وزن بهش متصله، قابل جدا شدن هست و میشه برای عکاسی low angel اون رو بجای ستون مرکزی گذاشت و هد رو بهش متصل کرد
-بال هد با کیفیت و دارای امکان چرخش 360درجه
-قفل دو مرحله ای کفشک برای امنیت بیشتر
تنها ایرادی که من در این سه پایه میبینم، اینه که پایه ها روکش فوم ندارن
ارادت
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
درود
مبارکتون باشه!
مشکل فوم هم شاید با یک گشت در بازار و ابتکارات بشه برطرف کرد.
همانطور که فرمودید از نظر کیفیت ساخت این سه پایه با توجه به قیمتش نسبت به خیلی سه پایه های بازار سر تر هست!
البته بحث پول و آش جای خودش! ولی اگر بنا باشه یک چنین سه پایه ای در برند بنرو، ونگارد و حتی مانفرتو تهیه بشه، مکتر از 400 دستتون را نخواهد گرفت! بخصوص که هد این سه پایه بنظرم کیفیت بسیار مرغوبی در رنج قیمت خودش داره و همانطور که اشاره کردید چنید هدی کمتر از 200 یا حتی 300 در برند های مطرح تمام نخواهد شد.
ارادتمند
سلام
یه سوال در مورد a1350q1 داشتم
میشه ستون میانی رو از سه پایه جدا کرد ، سپس هد رو به سه پایه وصل کرد تا بتونیم پایه ها رو کامل باز کنیم که سه پایه بچسبه به زمینه و کمترین ارتفاع ممکنه رو بده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید