سلام
ایا سه پایه MEFOTO A1350 قابلیت تغییر زاویه باز شدن پایه ها برای سطوح ناهموار را دارد ؟در صورت منفی بودن پاسخ سه یایه ای با تحمل ورزن 4 کیلو و امکانات مشابه این سه پایه حدود قیمت 500 ت یا کمتر چه مدلی پیشنهاد میفرمایید
متشکرم
سلام
ایا سه پایه MEFOTO A1350 قابلیت تغییر زاویه باز شدن پایه ها برای سطوح ناهموار را دارد ؟در صورت منفی بودن پاسخ سه یایه ای با تحمل ورزن 4 کیلو و امکانات مشابه این سه پایه حدود قیمت 500 ت یا کمتر چه مدلی پیشنهاد میفرمایید
متشکرم
زیاد از رنج فیمت ها اطلاع ندارم و در واقع ارزونترین گزینه ی به درد بخور و مناسب رو می خوام. خب من اولین تجربه ی خرید دوربینمه و تا مدتی که یاد بگیرم اصلا قصد خرید لنز رو ندارم و با همون دوربین و لنز کیت که کمتر از 1kg میشه قراره عکاسی کنم.این مدلی رو که گفتید چک کردم 510 تومن؟ و هزینه ش خیلی زیاده برام چون بیشتر بودجه م رو برای خرید دوربین گذاشتم.
دوستان این سه پایه های پن هد یا بار هد چطورن سخته یا راحته؟؟
سلام به همه دوستان . قصد دارم ریل فوکوس بگیرم . هدی که روی سه پایه دارم این مدله :
Manfrotto X-PRO 3-Way Head
به نظرتون کدوم یکی از اینها رو برای هد فوق الذکر بگیرم ؟ منظورم اینه آیا هر کدومو بگیرم میتونم روی هد سوار کنم یا با مشکل مواجه میشم ؟
Manfrotto 454 Micrometric Positioning Sliding Plate - Replaces 3419 -Black
Velbon Super Magnesium Slider, Macro Rail
ممنون. nikon D7200.