خودم میتونم firwarmدوربین و آپدیت کنم؟ یاحتما بره شرکت؟
چطوری؟
خودم میتونم firwarmدوربین و آپدیت کنم؟ یاحتما بره شرکت؟
چطوری؟
خودتون هم می تونید.
با استفاده از لینک پست زیر هم میتونید اون رو دانلود کنید و هم چگونگی آپدیت اون رو ببینید.
فقط قبلش حتما باتری دوربینتون رو کاملا شارژ کنید.
http://www.akkasee.com/forum/showpos...1&postcount=76
البته من خودم ترجیح دادم که دوربین خودم رو آپدیت نکنم،چون در حال حاضر مشکلی با فکوس اون ندارم و یکی از دوستان هم بعد از آپدیت از عمل کرد سیستم فکوس دوربین راضی نبود.
یک تست کامل از سیستم اوتوفکوس 7دی
کد:http://canonfieldreviews.com/canon-7d-3-autofocus/
Canon 7D with EF 70-200/2.8L IS at 1/1250 second, f/8,0 and ISO 400.
Canon 7D with EF 70-200/2.8L IS at 1/1250 second, f/8,0 and ISO 400. Developed in Lightroom 2.6. No cropping.
Canon 7D with EF 70-200/2.8L IS at 1/1250 second, f/8,0 and ISO 400. Developed in Lightroom 2.6 in 100% view.
Canon 7D with EF 70-200/2.8L IS at 1/1250 second, f/8,0 and ISO 400. Developed in Lightroom 2.6. No cropping.
لینک ویدئو تست فکوس
کد:http://canonfieldreviews.com/canon-7d-3-autofocus/پ ن:فکر میکنم لینک فیلتر باشه برای همین بعضی از عکسها روی سرور خود سایت آپلود کردم.In using the Canon 7D I have been more than satisfied with action shots. I can track the subject with a high degree of speed and precision, which I really like. The Canon 7Dhas the fastest AF I have used on assignments and expeditions, and it will be interesting to see how the Canon 1D Mark IV performs compared to the 7D.
The AF-system on the 7D is very close to the pro cameras with settings to tune the AF to your liking. It’s much easier to change to the desired AF Mode with this camera. Why should this be more complicated than on pro cameras?
I don´t like the “AI Focus” option, but maybe some of you use it and is satisfied with it.
One thing that I have mentioned in an earlier blog is the use of the battery grip, especially if you have activated the AF-ON button under the thumb area (the middle button on the back). Without the Battery Grip I get tired very fast when doing action shots, and I will strongly recommend you to get this accessory if you want to shoot action.
Canon EOS 7D DSLR Review
کد:http://digital-photography-school.com/canon-eos-7d-dslr-review?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DigitalPhotographySchool+%28Digital+Photography+School%29&utm_content=Google+Reader
.ISO 12800 and I really think we’re out of gas. Noise is very evident and colour artefacts are highly visible
با سلام خدمت اساتید محترم
دیروز برای یکی از دوستام 7دی خریدیم اون میخواست بدونه ایا برای صدا برداری استریو میشه از میکروفون های معمولی 3.5 میلیمتر جک استفاده کرد یا حتما باید یه میکروفن خاص مخصوص به خودش داشت لطفا اگه ممکنه در صورت اطلاع از موضوع منو راهنمایی کنین تا به ایشون کمک کنم ممنون
با سلام
هیچ کدوم از دوستان بعد از یک هفته نیست که به این سواله بنده در پایین جواب بده ؟
دوستان گرامي ،
به اطلاع ميرساند كه امكان تست عملي دوربين EOS 7D همراه با لنز 85-15 ميليمتري در آتليه مجهز شركت آفومار امكان پذير است.
شما مي توانيد با هماهنگي با شماره تلفن : 88526688 داخلي 212 به محل شركت رفته و دوربين را خودتان كاملا" تست كنيد .
در محل تمام تجهيرات اعم از كارت حافطه ، كامپيوتر و مانيتور 22 اينچ و ست نور حرفه اي برون كالر و ... موجود ميباشد .
ضمنا" تست و مقايسه آن با دوربين همراه خودتان (كانن ، نيكن و ...) و به همراه بردن نتيجه كار (در صورت داشتن كارت حافظه) و يا چاپ دو عدد عكس سايز A5 (چاپ توسط چاپگر Ink Jet كانن A3) امكان پذير است .
با تشكر
ناربه
سلام
این خوش خدمتی و امتیاز برای عکاسانی هست که میخوان دوربین رو بخرند و یا کسانی که میخواهند فقط جهت آشنایی با دوربین اون رو تست کنند.به اطلاع ميرساند كه امكان تست عملي دوربين EOS 7D همراه با لنز 85-15 ميليمتري در آتليه مجهز شركت آفومار امكان پذير است.
شما مي توانيد با هماهنگي با شماره تلفن : 88526688 داخلي 212 به محل شركت رفته و دوربين را خودتان كاملا" تست كنيد .
در محل تمام تجهيرات اعم از كارت حافطه ، كامپيوتر و مانيتور 22 اينچ و ست نور حرفه اي برون كالر و ... موجود ميباشد .
ضمنا" تست و مقايسه آن با دوربين همراه خودتان (كانن ، نيكن و ...) و به همراه بردن نتيجه كار (در صورت داشتن كارت حافظه) و يا چاپ دو عدد عكس سايز A5 (چاپ توسط چاپگر Ink Jet كانن A3) امكان پذير است .
جوری نباشه که بگن اول فاکتور خرید رو پرداخت کنید و بعد دوربین رو تست کنید.
چون تست دوربین بعد از خرید تو خونه هم امکان پذیره. ( با توجه به مهلت تست 24 ساعته ) .
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
دوست من منظور از تست هرچه باشد فرقي نمي كند ، ولي من فكر نكم جاي معتبري باشد كه اجازه تست 24 ساعته بعد از خريد به شما يدهد . چون در اين صورت بايد به تمامي دوربينهاي آنجا به ديده شك نگريست ، چون ممكن است اين دوربين رو هم كسي به مدت 24 در منزل !!!! تست كرده ولي دوربين ديگري رو خريده باشد .
با تشكر
ناربه - قسمت پشتيباني كالا شركت آفومار