صفحه 14 از 22 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 131 تا 140 , از مجموع 216

موضوع: Canon S2IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: Canon S2 is

امیدوارم که آراز هم دوباره برگره و اینجا رونق بگیره چون همیشه از تجربیاتش استفاده می کنیم.

والا پست پروسس یه معنی لغوی داره اما شما نگفتید که کجا این عبارت رو دیدید؟ وبلاگ؟ فروم؟ عکاسی؟
    صادق طاهری

كاربر فعال arax30th آواتار ها
    تشکر کرده
    1

سلام ...

کی گفته من دیگه اینجا نمیام ؟!!! من به طور متوسط روزی 5 بار تو فرومم !!!! بحث فعلی تو لطفا نظر دهید هم دلیل به این نمیشه اینجا نیام، اون برای خودش یه بحث جداست کاری به بقیه تاپیکها نداره.

معنی پست پروسس رو جایی نخوندم، ولی چون بارها دیدم و شنیدم برداشت خودم ویرایشهایی هست که بعد از عکاسی روی عکس انجام میدین. مثل تنظیم Levels و کنتراست و اشباع رنگی و ... . اگه برداشتم اشتباه بوده ممنون میشم بقیه دوستان بگن.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D
    Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام دوستان

آراز عزيز خوشحالم که اينجا رو فراموش نکرديد راستش تو بحثهاي قبلي صحبت از slow flash شد ميشه بگوئيد کجاست و چه کار بايد بکنم.
    اين slow synchro چي هستش؟
    يک سوال ديگه اي هم که دارم اين هستش که موقعي که شما از اين گربه عکس گرفتيد چون دوربينتون نسبت به زمين زاويه داره مقوله عمق ميدان کم و رعايتش کاملا مشهوده اما اگر از يک بلندي از هر شي يا سوژه اي عکس بگيريد ديگه عمق ميدان کم را نميشه نشون داد اون موقع اين کار ديگه عيب محسوب نميشه درست ميگم يا نه؟

اما جناب kamira اين پست پروسس را در نوشته هاي بچه ها خوندم و آيا اون عکس زيبايي که از ساحل و لنج گذاشته بوديد آيا ويرايش هم شده بود يا نه؟

جناب آراز تصميم نهايي که توي لطفا نظر بدهيد گرفتيد اين شد که اگر بي کيلومتري مثل من عکسي بگذاره جاش توي سقفه ديگه نه.اما ايکاش اساتيد و بزرگان اون تاپيک را دو قسمت کنند يکي براي حرفه ايها و يکي براي مبتديها
    اينطوري هر کي مثل شما و بعضي ديگر دوستان پيشرفت کرد ميشه حرفه اي و مابقي هم تلاش ميکنند تا ياد بگيرند ولي من از شما بابت زحماتي که براي جواب دادن به من توي اين مدت کشيديد متشکرم

اولي که مشخصه عکس خود شماست ولي دومي را هيچ کاري روش نکردم تا سوالم را مشخص تر رسونده باشم
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

تشکر کرده
    1

سلام ...

Slow Synchro همون Slow Flash هست. کاری که انجام می ده اینه که شاتر و دیافراگم رو بر اساس بک گراند کم نور تنظیم میکنه، با در نظر گرفتن اینکه نور فلاش به بک گراند نخواهد رسید. و ضمنا فلاش هم میزنه تا سوژه نزدیک رو روشن کنه. مثلا معمولا که اینجا هست وقتیه که می خواین از یه آدم تو شب عکس بگیرین، و بک گراندش هم چراغهای روشن یک شهره. از طرفی نوری که آدم رو روشن می کنه انقدر کمه که باید از فلاش استفاده بشه، و از طرفی نور فلاش نمیتونه شهر رو روشن کنه! برای مثال برای عکاسی از آدم تنها سرعت 60/1 همراه با فلاش، و برای عکاسی از چراغهای شهر توی شب سرعت 1 ثانیه بدون فلاش احتیاجه. اینجاست که Slow Flash کمک می کنه، و سرعت رو روی 1 ثانیه میزاره که شهر کاملا ثبت شه، و یه فلاش هم میزنه که سوژه اصلی که اینجا همون آدم هست ثبت شه.

در مورد عکاسی از بلندی، طبیعتا همینطوره چون بین سوژه و بک گراند (که اینجا زمین باشه) دیگه فاصله ای وجود نداره که بشه توش عمق رو نشون داد. پیشنهاد من اینه که در این جور موارد نقطه دید خودتون رو هم سطح نقطه دید سوژه کنید، یعنی بشینید و دوربین رو پایین بیارید. جدا از عمق میدان، اینطوری عکس بهتر میشه. بخصوص برای عکاسی از کودکان سعی کنید حتما شینید و ارتفاع دوربین رو هم سطح نقطه دید کودک بیگرین و از بالا ازشون عکاسی نکنید، مگر اینکه به دلیل خاصیب بخواین نقطه دید بالاتر رو انتخاب کنید.

در مورد تاپیک نظر دهید هم نه اینطور نشد! من یه سری پیشنهادها دادم که هنوز دوستان نظرشون رو در موردش ننوشتن، ولی بعید می دونم کسی با کلیاتش مخالف باشه. صحبت دوستان هم این نیست که کسی که تازه کاره عکس نزاره، اینه که خودش اول عکسش رو بررسی کنه، ایرادهای که خودش میتونه رو در بیاره، و بعد عکس رو اونجا بزاره و نظر بخواد. و هر عکسی که میگیره درجا تو تاپیک نزاره اول روش فکر کنه. و یکی از پیشنهادهای من هم این بود که هر کس اول از همه ایرادهای عکس خودش رو بنویسه تا اولا مجبور شه روش فکر کنه، و ثانیا دیگران بدونن که خودش این ایرادها رو میدونه و دیگه اونها رو متذکر نشن و برن سراغ ایرادها و نکته های دیگه عکس.

شما هم نهایت تلاشتون رو برای پیشرفت بکنید و هر وقت عکسی گرفتین که احساس می کردین خوبه و خودتون هم روش فکر کردین حتما توی اون تاپیک قرار بدین. اون تاپیک گالری نیست که فقط عکسهای عالی و بی عیب و نقص توش قرار داده بشه.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

اون عکس لنج و غروب هیچ ویرایشی نشده بود.
    صادق طاهری

كاربر فعال roovigital آواتار ها
    تشکر کرده
    375

تاپیک لطفا نظر دهید متعلق به همه است نه فقط دوستان حرفه ای اگر عکسی گرفتید که فکر میکنید خوبه اونجا قرار بدین اشکالات احتمالی رو دوستان میفرمایند . اون فقط یه بحث بود برای بالا بردن کارایی تاپیک اگر دقت کنید بعد از اون خیلی نقدها بهتر شده.
    روح الله عبدالهی

Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام دوستان
    فکر کنم چند وقتي بود از دست من و سوالات کج و کوله ام راحت شده بوديد و داشتيد حسابي کيف ميکرديد که دوباره سروکله من پيدا شد.ميخواستم بدونم آيا قبل از عکس گرفتن هم ميشه فهميد آيا سرعت شاتري که در مد tv انتخاب شده درست است يا نه؟من در جاي که سوژه عکس العمل هاي سريعي داشت ميزان شاتر را زياد کردم و بعدا که عکسها را ديدم تعدادي از اونها سياه شده بود که حتما معنيش اينه که مقدار شاتر را زياد انتخاب کردم درست ميگم؟آيا جدولي وجود داره که در اين زمينه براي تازه کارها کمکي باشه
    ممنون ميشم که زحمت ميکشيد و منو راهنمايي ميکنيد.

تشکر کرده
    1

سلام ...

به جدول احتیاج نیست. وقتی سرعت رو بیش از حد بالا انتخاب می کنید دوربین عدد دیافراگمی که انتخاب کرده 8 (به رنگ قرمز) نشون می ده. در این حالت باید سرعت رو بیارین پایین.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

آراز عزيز سلام و متشکرم که مثل هميشه جواب داديد

به احتمال زياد دو تا عکس منو در لطفا نظر بدهيد ديديد از اونجاي که کار ضعيفي بود جز يکي از دوستان هيچکس چيزي ازش ننوشت اما چند تا سوال داشتم در مورد ترکيب بندي که دوستمون آقاي عبداللهي به اون اشاره کرده دو سري مطلب خوندم ولي راستش چيز زيادي متوجه نشدم ميشه کمي ساده تر توضيح بدهيد در مورد اينکه کادر داراي اشکاله هم کمي توضيح بدهيد که مثلا در عکس اول کادر بايد داراي چه مشخصه هاي ميبود که اشکال نداشته باشه
    در مورد اور اکسپوز شدن دو سمت عکس بايد چکار کنم که فضاهاي خالي مثل آسمان و زمين اون شکلي نشند
    عکس اول را قبلا با اون گربه ها اگر يادتون بياد متوجه شدم که وقتي فاصله سوژه با زمين کمه ديگه زمين حالت بلوري نمگيره و ميشه اشکال عکس ولي جز اين زاويه در مابقي حالات جزئيات اطراف هم در عکس ميفتد بخاطر اين نشد که اون کار را انجام بدم

http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007089.php

http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007078.php

متشکرم

كاربر فعال roovigital آواتار ها
    تشکر کرده
    375

دوست عزیز من از این پیگیری شما خیلی خوشم میاد. تلاش میکنی و اگر متوجه نشدی مرد و مردونه میگی و سوال میکنی شما حتما پیشرفت میکنی در مورد ترکیب بندی اینجا رو بخون ، ساده گفته.

http://www.foto.ir/Articles/ArticleDetails.aspx?ID=21
    http://www.foto.ir/Articles/ArticleDetails.aspx?ID=54
    http://www.foto.ir/Articles/ArticleDetails.aspx?ID=72

از آراز هم باید تشکر کرد که صادقانه تجربیاتش رو در اختیار دیگران قرار میده.
    روح الله عبدالهی

Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400

صفحه 14 از 22 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... آخرینآخرین