صفحه 15 از 22 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 141 تا 150 , از مجموع 216

موضوع: Canon S2IS

كاربر فعال arax30th آواتار ها
    تشکر کرده
    1

پیش فرض پاسخ: Canon S2 is

سلام ...

جناب fc bayern در مورد عکستون تو نظر دهید، معمولا خیلیها نظر دارن ولی نظرات کمی نوشته میشه، اینو رو حساب ارزش کم عکس نزارین. در مورد خیلی از بهترین عکسهای خودم تا حالا نظری نوشته نشده! بعلاوه اینکه اگه عکس ضعیفه هم اصلا نا امید نشین چون معمولا بیشترین چیزها رو از ضیفترین عکسهاتون یاد می گیرین.

در مورد ترکیب بندی هم که جناب عبداللهی چند تا لینک گذاشتن، در مورد عکس خودتون هم اگه لطف کنید و لینک صفحه ای که عکس رو توش گذاشته بودین رو بنویسین بیشتر میتونیم در موردش صحبت کنیم.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D
    Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

جناب عبداللهی و آراز عزیز سلام و متشکرم

جناب عبداللهی خیلی ممنون هنوز لینکها را مطالعه نکردم ولی ممنونم که این حقیر را مورد لطف قرار میدهید.راستش من بی تجربه و تازه کار هستم و جدا از کار و مشکلات روزمره دارم سعی میکنم چیزهای در حد و توانم یاد بگیرم اینه که برام سخت نیست ب÷رسم که چیزی را متوجه نمیشوم.

جناب آراز از شما هم ممنونم راستش من نه ناراحت میشم نه ناامید چون این یک واقعیته که بعضی از عکسهای دوستان هم زیباست و هم دیگران را به وجد میاره ولی عکسهای مبتدیها چیزی را نداره ÷س مورد توجه قرار نمیگیره ولی من از شما ممنونم که همیشه منو راهنمایی میکنید.

http://www.akkasee.com/forum/showthr...t=192&page=258

تشکر کرده
    1

سلام ...

در مورد اوور اكسپوز شدن دليلش وجود درختهاي سمت راست عكس هست كه رنگ تيره و نور كمي دارن. اين باعث ميشه كه نورسنج دوربين به اشتباه بيفته و براي واضح شدن اين قسمتها از نور بيشتري استفاده كنه كه باعث اوور اكسپوز شدن قسمتهاي روشن عكس ميشه. تو چنين صحنه هايي با Exposure Compensation نوردهي عكس رو پايين بيارين.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام و خيلي ممنون بابت راهنمايتون
    آراز عزيز در مورد ترکيب بندي و کادر بندي که مطالعه ميکردم متوجه شدم که تاکيد بر قرار دادن سوژه در نقاط طلايي و نبودن سوژه درست در مرکز کادر از مواردي است که به آن اشاره شده و استاد شهبازي هم به آن اشاره کرده است اگر چه استاد فرمودند که (البته استنباط من اين است) :
    هر چند همانطور که مي‌دانيد: "قانون براي شکسته شدن وضع شده است!!" ولي قبل از اينکه شکسته شوند بايد از آنها اطلاع داشته باشيم!(فکر ميکنم منظورشون اين بوده که اين موضوع قانون نيست)
    اما در راهنمايي شما به دوستمون جناب شاهين ۷۹ در پست 2580 در لطفا نظر بدهيد من اينجوري ميفهمم که اردک دقيقا به مرکز کادر هدايت ميشه اين جزو اشکالات نيست يا دلائل خاصي براي اين پيشنهاد وجود داره که من متوجه نشدم و خوشحال ميشم مثل هميشه راهنمايي بفرمائيد.اگر اون پيشنهاد درسته اون موقع به نظر من فرقي بين يک زمينه که در اون عکس ميشه تماما آب با يک زمينه تماما خاک يا بک گراندي از شاخ و برگ وجود نداره درست ميگم.
    براي اين يکي سوالم پا را از گليمم بيشتر دراز ميکنم و ميپرسم آيا در پست 2572 جناب آقاي امير مختاري زاده (که انصافا از عکاسان برجسته و خوش فکر هستند و من شخصا از کارهاشون خيلي لذت ميبرم و اگر اين متن را ميبينند سوال من را به پاي آموزش بگذارند نه چيز ديگه)ايا نسبت يک سوم به دو سوم رعايت شده يا نه؟يا اين موضوع فدا ديگر انتخابات و معيارهاي فوق العاده اون دو عکس شده است.پيشاپيش هم بگم اگر جوابهاي شما باعث ميشه مشکلي بين دوستان در فروم بشه من از خير سوالاتم گذاشتم.
    مثل هميشه متشکرم

http://www.akkasee.com/forum/showthr...t=192&page=258

كاربر همراه
    تشکر کرده
    9

ببخشید دوستا ن که بدون کفش میپرم وسط مبحثتون راستش اگه خدا بخواهد شاید ما هم به جمع اس2 داران بپیویندیم میخوساتم ببینم این دوربین ساخت کجاست
    خیلی خیلی ممنون
    حامد دماوندی

CANON 550D, 18-55IS , 17-85 usm is Canon Speedlight 430 EX

تشکر کرده
    1

سلام ...

درسته، این قانون نیست که همیشه باید سوژه روی نقاط طلایی باشه، ولی در اکثر موارد نتیجه خوبی میده. توی عکسهای جناب مختاری زاده هم بعضی اوقات این نسبت رعایت میشه، و وقتهایی هم که رعایت نمیشه حساب شده و با دلیل هست نه اینکه اتفاقی سوژه رو جایی غیر از نقاط طلایی قرار بدن. در نهایت عکس دید عکاس رو نشون میده و باید بتونه بیننده رو جذب کنه، حالا اگه عکسی بدون رعایت این نسبتها هم بتونه جذاب باشه و پیغام خودش رو برسونه عکس خوبی محسوب میشه.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام مشكل من اينه كه
    وضوع عكسام مثل يه دوربين آنالوگ معمولي هم نيست حالا نميدونم بايد fps دوربينو پايين بيارم يا مشكل از دوربينه يا از من!!

تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط kiya
    سلام مشكل من اينه كه
    وضوع عكسام مثل يه دوربين آنالوگ معمولي هم نيست حالا نميدونم بايد fps دوربينو پايين بيارم يا مشكل از دوربينه يا از من!!
    سلام ...

احتمالا دوربین مشکلی نداره، و اگه کیفیت عکسهاتون مناسب نیست ربطی به fps نداره. fps فقط سرعت عکسبرداری تو حالت عکسبرداری متوالی رو مشخص می کنه و کیفیت تصویر رو پایین نمیاره. شما بگین که روی چه مدی عکس میگیرین؟ Auto؟ و احیانا از مد M یا Av استفاده نمی کنین؟ و اینکه در چه نوری عکسهاتون رو میگیرین؟ تو نور روز یا تو محلهای تاریک؟
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

من باAutoكارميكنم ميشه بگيد بقيه در چه حالاتي قابل استفاده است ممنون

تشکر کرده
    1

سلام ...

میشه گفت، ولی با اجازه من نمیگم! چون بهتره که کاتالوگ دوربین رو کامل بخونین. اینطوری بدون خوندن کاتالوگ دوربین و با سوال پرسیدن نمی تونین خوب از دوربینتون استفاده کنین.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

صفحه 15 از 22 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... آخرینآخرین