صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 161 تا 170 , از مجموع 216

موضوع: Canon S2IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: Canon S2 is

امكانات فلاش اس 2 اونقدر پيشرفته نيست اما خوب كار راه بنداز هستند. مثلا همزماني فلاش همراه با باز شدن شاتر، همزماني فلاش همراه با بسته شدن شاتر كه با اين دو گزينه مي شه عكسهاي خلاقي گرفت. و گزينه اي هم براي كاهش قرمزي چشم داره كه در همه دوربين هاي ديجيتال هست. اما يه ويژگي خوب هم داره اونم تعيين قدرت نور فلاش هست كه باز هم خيلي جاها كاربرد داره.

.................................................. ..................

دوستان اس 2 دار، كسي از مبدل هاي تله و وايد اس 2 خبر داره كه آيا در ايران موجود هستند يا نه؟ راستش بعد از ديدن اين لينك بد جوري فكرم مشغول شده!

http://raynox.co.jp/english/digital/S2is/index.htm
    صادق طاهری

كاربر فعال roovigital آواتار ها
    تشکر کرده
    375

من میخوام بدونم امکان این هست که سرعت عکاسی با فلاش رو حداقل تا 1/125 افزایش داد.
    بابا تو رو به خدا کمک کنید منو نجات بدید.
    روح الله عبدالهی

Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400

كاربر فعال arax30th آواتار ها
    تشکر کرده
    1

سلام ...

حتما میشه. یکی از قابلیتهای خوب S2 سرعت بالای همزیمانیش با فلاشه. خود من با سرعت 500/1 هم با فلاش عکس گرفتم! کافیه از مد M یا Av استفاده کنین و سرعت شاتر رو تنظیم کنید.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D
    Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام
    اميدوارم که خوب باشيد باز سروکله من پيدا شد و معنا و مفهومش اينه که کلي سوال پيش و پا افتاده دارم که وقتتون را ميگيرم اما خوب وقتي استاد ميشيد از اين مشکلات هم پيش مياد بالاخره همه شاگردها که زرنگ نيستند بعضياشون هم مثل من آي کيو ندارند.
    دوستان شما عکساتون را چجوري resize ميکنيد.من با استفاده از acd see وگزينه modify بعد resize و بعد pixels و زير اون نوشته شده width&height را بصورت پله اي کم ميکنم.اگر شما عزيزان روش ديگري را داريد ممنون ميشم بگوئيد.جناب آراز تشکر ويژه منو بخاطر اينکه هميشه منو راهنمايي ميکنيد پذيرا باشيد.ضمنا جناب آراز آخرين عکسي که گذاشتم کراپ نبود من چندين عکس گرفتم بعد از توضيحات سري اولتون ديدم اين عکس کمي بهتره يک گوشه اش را کراپ کردم و گذاشتم.

كاربر فعال roovigital آواتار ها
    تشکر کرده
    375

نقل قول نوشته اصلی توسط arax30th
    سلام ...

حتما میشه. یکی از قابلیتهای خوب S2 سرعت بالای همزیمانیش با فلاشه. خود من با سرعت 500/1 هم با فلاش عکس گرفتم! کافیه از مد M یا Av استفاده کنین و سرعت شاتر رو تنظیم کنید.
    آراز جان منو نجات دادی اساسی ، تمام اعتبار عکاسی ما داشت زیر سوال میرفت.
    آقای Fc bayern اگر ممکنه است به ضمیمه امضا هم اضافه کنید که هم اسمی داشته باشید و هم مدل دوربینتان مشخص باشد واقعا مورد خطاب قرار دادن شما مشکله .
    روح الله عبدالهی

Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400

تشکر کرده
    1

سلام ...

من خودم با فوتوشاپ این کار رو می کنم، و البته با برنامه های دیگه مثل AcdSee هم همونطور که گفتین میشه این کار رو کرد. تو فوتوشاپ از منوی Image گزینه Image Size رو انتخاب کنید. در مورد کراپ هم حق با شماست الان که دقت کردم متوجه تفاوت دو عکس شدم.
    ویرایش توسط arax30th : Tuesday 6 June 2006 در ساعت 14:35
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام دوستان
    جناب آراز متشکرم بابت جوابتون.راستش موقعي که اين عکس را ميگرفتم به نظرم همه چيز درست بود البته بايد بگم بخاطر ابر و مه زياد آسمان اصلا معلوم نبود ولي بعد ديدم اصلا ابري ديده نميشه و تقريبا بالاي صفحه کاملا سفيده اين شد که گفتم بپرسم آيا در اينجور جاها تنظيم خاصي وجود داره که بايد انجام داد يا بعد از ديدن چنين عکسهاي بايد از خيرش گذشت.البته يک جاي توي سايت ديدم که رفع رنگ و رو رفتگي آسمان با کمک فتوشاپ بود کمي هم باهاش ور رفتم ولي ديدم خيلي تصنعي شد.ممنون ميشم راهنمايي کنيد و بفرمائيد اشکال کار کجاست.

تشکر کرده
    1

سلام ...

اینکه بعضی عکسها اینطوری میشن به خاطر رنج دینامیک دوربینه، که یه رنجی از روشنایی تا تاریکی رو بیشتر نمیتونه توی عکس ثبت کنه و بقیه قسمتها یا کاملا سفید میشن (اوور اکسپوز) یا سیاه (آندر اکسپوز). اما توی عکسی که گذاشتین آسمون کاملا اور اکسپوز نشده و قسمت کمی از جزئیاتش معلومه. چیزی که از کل عکس به نظرم میرسه اینه که عکس بیش از حد نور دیده. همیشه به نورسنجی دوربین اعتماد نکنین. وقتی قسمت قابل توجهی از عکس تیره باشه (تو این عکس درخت، زمین، و همه جا غیر از آسمون!) نورسنج دوربین خطا می کنه و نوردهی لازم رو بیش از حد محاسبه می کنه. و برعکس، وقتی قسمت زیادی از تصویر پر نور باشه (مثل یه منظره برفی) نوردهی رو کمتر از اونی که باید محاسبه می کنه و در نتیجه عکس تیره میشه. اینجور جاها با استفاه از Exposure کمی نورسنجی دوربین رو تغییر بدین. اینکه این تغییر چقدر باشه بستگی به وضعیت نوری صحنه داره و با چند بار آزمون و خطا می تونین نور مناسب صحنه رو پیدا کنید.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

اشكال كار مربوط به ويژگي ذاتي دوربين هاي ديجيتال در ثبت نور ميشه!

اما راه حلها:

1- يا آسمون رو فداي زمين كنيد تا فضاي پايين روشن در بياد.

2- يا اينكه بي خيال زمين بشيد و آسمون رو درست ثبت كنيد كه در اين حالت فضاي پايين تيره ميشه و اصطلاحا عكس ضد نور ميشه.

3- يا اينكه يه نورسنجي متوسط انجام بديد كه هم از آسمون راضي باشيد هم از زمين! بعد نواقص رو ميشه با كمي دستكاري توي فتوشاپ درست كرد. من معمولا از اين روش بيشترين استفاده رو مي كنم مگه اينكه منظور خاصي داشته باشم اونوقت به راه حل هاي 1 و 2 رجوع مي كنم.

اما اگه بخوايد همونطور كه چشمتون مي بينه دوربين هم همون رو ثبت كنه، اصولا امكانات و زحمات بيشتري رو مي طلبه! حالا امكانات و پولش بماند... اما در مورد زحمتش، اين مقالات سايت عكاسي رو بخونيد! و ديگه اينكه، تا مي تونيد با دوربينتون عكس بگيريد.

http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/008527.php

http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007255.php

http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007135.php

http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007131.php
    صادق طاهری

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام
    جناب آراز متشکرم قبلا هم در مورد استفاده به موقع از exposure بهم گفته بوديد ولي ظاهرا بصورت کاربردي متوجه نشده ام کي بايد ازش استفاده کنم.
    جناب طاهري خيلي متشکرم هنوز مقالات را کامل نخوندم اما ميشه در مورد هر ۳ راه حل پيشنهاديتون کمي بيشتر توضيح بديد مخصوصا قسمت سوم
    امير ـ م
    Canon S2IS

صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... آخرینآخرین