صفحه 16 از 22 نخستنخست ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 151 تا 160 , از مجموع 216

موضوع: Canon S2IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: Canon S2 is

سلام خدمت همه دوستان
    جناب آراز ميخواستم بدونم اين عکس تحت چه شرايط و امکاناتي گرفته شده ميشه کمي راهنمايي کنيد.

چند وقته لطفا نظر بدهيد مورد بي مهري اساتيد قرار گرفته پست 2606 را من گرفتم آيا اشکالي که در خورشيد هست باز هم اوراکسپوز هستش و ميبايست Exposure Compensation را تنظيم ميکردم يا نه؟راهنمايي بفرمائيد ممنونم ميشم.اگر اشکالات عکس را هم بگوئيد ممنون ميشم.
    فقط چند تا مشکلم را خودم جلوتر بگم اول اينکه اگر خط افق کمي کج است به اين خاطره که مردم دائم در حال تردد بودند به محض خالي شدن کادر عکس راگرفتم و دوم اينکه کمي باد مي آمد به محض نزديک شدن به دريا ذرات ريزي از آب روي دوربين مينشست و عکس خال خال ميشد اين شد که کمي عقب رفتم

http://www.akkasee.com/forum/showthr...2354#post22354
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

كاربر همراه
    تشکر کرده
    189

نقل قول نوشته اصلی توسط kiya
    سلام مشكل من اينه كه وضوع عكسام مثل يه دوربين آنالوگ معمولي هم نيست حالا نميدونم بايد fps دوربينو پايين بيارم يا مشكل از دوربينه يا از من!!
    جناب Kiya! باسلام،
    منظورتان از نداشتن وضوح چيست؟ اگر تاري عكس است، آيا اصلاً پيش از فشردن كامل شاتر آن را تا نيمه فشار مي‌دهيد تا كادر اتوفوكوس آن سبز شود و با بوق انجام موفقيت‌آميز فوكوس را اعلام كند؟
    يوسف حيرتي
    ‍Canon Powershot SX10 IS
    Canon Powershot A720 IS

كاربر فعال arax30th آواتار ها
    تشکر کرده
    1

سلام ...

جناب fc bayern تو لینکی که گذاشتین عکسی ازتون ندیدم! این عکس هم در ظرایط نوری گرفته شده که بک گراند روشنه و سوژه که انسان باشه تو یه فضای تاریک قرار داره. و بعد نورسنجی دوربین بر اساس فضای روشن انجام شده. به چنین عکسی ضد نور میگن. همچین عکسی رو خیلی راحت میتونین با استفاده از نورسنجی Spot دوربین، و یا تنظیم نور توی فضای روشن و بعد قفل کردن نور سنجی و بعد فوکوس و گرفتن عکس بگیرین.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D
    Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    9

دوستان سلام راستش توی اینترنت مرچرخیدم که این لینکو دیدم که یک سری از لنز های شرکت رینوکس برای اس2 است خواستم ببینم کسی اینها رو تو ایران دیده اصلا این شرکت تو ایران نمایندگی داره اگه یه نگاه بندازین ممنون میشم

http://raynox.co.jp/english/digital/S2is/index.htm
    حامد دماوندی

CANON 550D, 18-55IS , 17-85 usm is Canon Speedlight 430 EX

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

جناب آراز سلام و خيلي ممنون
    راستش همين الان هم که نگاه کردم عکس بود ولي همينجا عکس را براتون ميگذارم.از بابت توضيحاتتون ممنون اجازه بديد آزمايش کنم دوباره بپرسم اما منظورتون اينه که اين عکس در دو محيط گرفته شده درست فهميدم.
    متشکرم

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام جنابyousefmon !!!!

در نور كم حتي با فلاش عكس كمي ((خيلي كم)) تار ميشه
    البته از وقتي setرو روي (m1 (2048.1536 گذاشتم تا حدود زيادي اين مشكل حل شده اگه خواستيد عكساشو براتون بزارم
    ممنون!

كاربر فعال arax30th آواتار ها
    تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط fc bayern
    جناب آراز سلام و خيلي ممنون
    راستش همين الان هم که نگاه کردم عکس بود ولي همينجا عکس را براتون ميگذارم.از بابت توضيحاتتون ممنون اجازه بديد آزمايش کنم دوباره بپرسم اما منظورتون اينه که اين عکس در دو محيط گرفته شده درست فهميدم.
    متشکرم
    سلام ...

نه عکس تو یه محیط گرفته شده، فقط نور این محیط تو پیش زمینه و پس زمینه اختلاف زیادی داشته. عکسی هم که گذاشتین بزرگترین مشکلش اوراکسپوز شدن خورشید و اطرافش هست. برای چنین عکسهایی باید از نوردهی کمتری استفاده کنید. میتونید نورسنجی رو روی حالت Spot و به اندازه قطر خورشید بالاتر از خورشید انجام بدین یا از exposure compensation استفاده کنید. اینطوری صحنه های طلاوع و غروب حالت زیباتر و رویایی تری پیدا می کنن.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D
    Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام جناب آراز
    خيلي ممنون که قبول زحمت ميکنيد و جواب ميدهيد ميخواستم بدونم آيا وقتي عکسي دچار مشکل اور اکسپوز شدن ميشه با ترفندهاي بعدا ميشه درستش کرد يا بايد قيدش را زد.علت اين سوالم اينه که وقتي من اين عکس دريا و خورشيد را ميگرفتم بنظرم همه چيز خوب بود و مشکلي نداشت ولي بعدا توي کامپيوتر و گفته شما متوجه شدم که عکس ايراد داره.
    آراز عزيز راستش با اينکه شما چند باري اشاره کرديد که از exposure compensation براي بر طرف شدن اور اکسپوز ۲ عکس آخرم استفاده کنم ولي راستش من هنوز زماني که بايد ازش استفاده کنم را متوجه نشدم يا شايد اينطوري بگم که شرايطي که بايد اين مقدار را کم يا زياد کنم را خوب درک نکردم ميشه بيشتر راهنمايي کنيد و در مورد هر دو عکس با توجه به تجربتون مقدارش را هم بگوئيد(البته ذکر اين نکته لازمه که من هر دو عکس را در يک مسافرت گرفتم پس هر دو عکس را در يک زمان به اشکالشون پي بردم)
    آراز عزيز من شرمنده ام که در کمال پررويي به سوالاتم ادامه ميدم قسمت نور سنجي دوربين همان صفحه89 و metering mode هستش؟من اون صفحه را مطالعه کردم شما هم ميشه بگوئيد که اين ۳ آيتم در چه زمانهاي بايد ازشون استفاده کنيم يا فکر کنم بهتر بود ميگفتم تحت چه شرايطي نحوه نور سنجي دوربين را تغيير ميدهيم.
    پيشاپيش سپاس من را پذيرا باشيد
    دو عکس ايراد دار را دوبار ميگذارم

كاربر همراه
    تشکر کرده
    189

نقل قول نوشته اصلی توسط kiya
    سلام جنابyousefmon !!!!
    در نور كم حتي با فلاش عكس كمي ((خيلي كم)) تار ميشه
    البته از وقتي setرو روي (m1 (2048.1536 گذاشتم تا حدود زيادي اين مشكل حل شده اگه خواستيد عكساشو براتون بزارم
    ممنون!
    جناب kiya! با سلام، حتماً اينكار را بكنيد.
    يوسف حيرتي
    ‍Canon Powershot SX10 IS
    Canon Powershot A720 IS

كاربر فعال roovigital آواتار ها
    تشکر کرده
    375

دوستان آیا S2 امکانی برای افزایش سرعت همزمانی فلاش و شاتر داره؟
    روح الله عبدالهی

Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400

صفحه 16 از 22 نخستنخست ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... آخرینآخرین