صفحه 9 از 22 نخستنخست ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 81 تا 90 , از مجموع 216

موضوع: Canon S2IS

كاربر فعال arax30th آواتار ها
    تشکر کرده
    1

پیش فرض پاسخ: Canon S2 is

نقل قول نوشته اصلی توسط fc bayern
    سلام

جناب سرکارفرشي متشکرم يک مقاله خوندم توي سايت و اگر درست متوجه شده باشم وقتي صحبت از حرکت وسرعت باشه از شاتر با سرعتهاي بالا استفاده ميشه اگر اشتباه ميکنم تصحيح فرمائيد و لي متوجه نشدم چه مواقعي از سرعتهاي پائين استفاده ميکنيم اگر ممکنه کمي توضيح بدهيد ممنون ميشم

ممنونم
    سلام ...

خوب، کاربردهای مختلفی داره. مثلا فرض کنید می خواین از یه منظره عکس بگیرین و می خواین عمق میدانتون زیاد باشه. برای این کار از دیافراگم بسته استفاده می کنید (f 8 تو S2). وقتی دیافراگم رو می بندید سنسور نور کمتری می بینه و عکس تیره میشه، درست مشابه همون تیره شدن عکسها تو سرعتهای بالای شاتر. برای همین برای جبران بستن دیافرگم باید سرعت شاتر رو پائین بیارین تا سنسور به همون میزان قبلی نور ببینه.

یا فرض کنید می خواین از یه سوژه متحرک مثل یه اتوموبیل عکس بگیرین و می خواین حرکت توی عکس ثبت بشه. سرعت شاتر رو پائین میارید و باعث میشه که حرکت اتوموبیل ثبت شه و مثل یه جسم ساکن به نظر نرسه. این عکس نمونه ثبت حرکت چراغ اتوموبیلها تو شب با سرعت خیلی پائین شاتر (حدود 10 ثانیه) هست.

یا می خواین شب از رعد و برق عکس بگیرین. مسلما نمی تونین لحظه رعد و برق دکمه شاتر رو فشار بدین. برای همین دوربین رو به طرفی که حدس میزنین ممکنه به زودی رعد و برق بزنه تنظیم می کنین و سرعت شاتر رو روی یه مقدار خیلی کم مثل 10 ثانیه (نه 10/1 ثانیه) تنظیم می کنین. تو این 10 ثانیه احتمالا رعد و برق خواهد زد و توی عکس ثبت خواهد شد.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D
    Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام

خيلي ممنون و متشکرم
    آيا درست که بگيم ديافراگم و شاتر با هم رابطه مستقيم دارند يعني وقتي ديافراگم بسته است سرعت شاتر هه بايد کم باشه و بالعکس هرجا که سرعت شاتر زياده بايد ديافراگم هم باز باشه.يا اصلا با هم رابطه اي ندارند
    باز هم متشکرم

تشکر کرده
    1

سلام

خيلي ممنون و متشکرم
    آيا درست که بگيم ديافراگم و شاتر با هم رابطه مستقيم دارند يعني وقتي ديافراگم بسته است سرعت شاتر هه بايد کم باشه و بالعکس هرجا که سرعت شاتر زياده بايد ديافراگم هم باز باشه.يا اصلا با هم رابطه اي ندارند
    باز هم متشکرم
    سلام ...

دقیقا همینطوره. هر وقت تو یه نور مشخص شما دیافراگم رو بیشتر از اونی که دوربین بهتون پیشنهاد میکنه ببیندید، باید سرعت رو به همون نسبت بیارین پائین و برعکس.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام

سوال اولم اين هستش که آيا وقتي با ماکرو کار ميکنيم زوم کردن کار درستيه يانه؟من ديروز از گل بنفشه عکس ميگرفتم اگر خيلي دوربين را به گل نزديک ميکردم يا خيلي زياد زوم ميکردم فوکوس کردن دچار مشکل ميشد(مستطيل به رنگ زرد يا نارنجي در مي آمد و نتيجه کار يک عکس محو و تار بود)ضمنا خيلي سعي ميکردم که مثل بعضي عکسها فقط گل مورد نظر شفاف باشه و مابقي کدر و محو باشند اگر اشتباه نکنم منظورم اينه که عمق ميدان کم باشه اما نميشد.زمان سر ظهر بود و اگر اشتباه نکنم از portrait و مدp استفاده ميکردم.

خيلي ممنون ميشم که باز هم من را راهنمايي کنيد ايراهاي خود عکس را هم بگوئيد ممنون ميشم
    چون ديدم اين سوال خيلي زياد شد قسمت بعدي سوالم را بعدا ميپرسم
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (115.7 کیلو بایت, 38 بازدید)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (124.2 کیلو بایت, 55 بازدید)

كاربر آشنا تازه کار آواتار ها
    تشکر کرده
    40

Question سوال: Canon S2 is

سلام به همه دوستان عزیز
    سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم, سال خوب , پر از موفقیت و شادکامی
    ( خصوصا" اون قسمتی که به عکاسی مربوط میشه :) ) برای همتون آرزومندم.
    ضمن تشکر از دوستانی که با دل و جون به سوالات "اس.2.آی.اسی!" جواب میدن ممنون میشم
    به این سوال هم جواب بدین:
    دیروز با دوربین(Panasonic FZ5) یکی از دوستان عکس میگرفتم , برای اینکه نور دوربین رو تنظیم کنم
    از قفل نوری استفاده کردم, تصویر سوژه در lcd به همان وضع سابق با نور کم مشاهده میشد
    ولی عکسی که گرفتم رو دیدم , قفل نوری کار خودش رو درست انجام داده بود.
    یعنی در حین عکاسی عملا" این تغییر قابل مشاهده نبود!
    با این توضیحات خواستم بدونم S2is در این خصوص چطور عمل میکنه؟
    ممنون
    رضـــا انصـــاری

كاربر آشنا تازه کار آواتار ها
    تشکر کرده
    40

جناب kamira فکر کنم فراموش کرديد مقاله اي که در مورد در دست گرفتن دوربين است را برامون بفرستيد.
    نحوه در دست گرفتن دوربین
    خدمت شما دوست عزیز :) موفق باشی
    رضـــا انصـــاری

تشکر کرده
    1

سلام ....

fc bayern: توی S2 وقتی از ماکروی عادی استفاده می کنید، تا یه محدوده کم که تو نشانگر زوم هم مشخصه زوم کردن مشکلی نداره، اگه بیشتر از اون زوم کنید آیکن ماکرو به رنگ طوسی در میاد و ماکرو غیر فعال میشه. ولی تو حالت سوپر ماکرو امکان زوم وجود نداره. ضمنا گه میخواین عمق میدان بیشتری داشته باشین می تونین از فاصله دور و با زوم بالا عکس رو بگیرین. اینطوری عمق میدان از ماکرو بیشتر میشه. ضمنا باید دیافراگم رو هم تا آخرین حد باز کنید که البته مد پرتره این کار رو خودش انجام میده.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر فعال roovigital آواتار ها
    تشکر کرده
    375

سلام
    جناب عبدالهي من عکس اصلي را هم ديدم اگر ممکنه بفرمائيد چه کارهاي روي اين عکس انجام داديد
    ممنونم
    بله خواهش میکنم
    البته چون به عکس اصلی دسترسی نداشتم کار زیادی نکردم
    يكي از معيارهاي تعيين كننده كيفيت يك عكس، كنتراست هست
    اصلاح کنتراست تصویر به وسیله ابزار Level ( البته من با برنامه Photo Impact کار میکنم که بسیار شبیه فتوشاپ هست)
    و کمی شارپ کردن اون البته در این مورد دوم باید خیلی دفت کرد.
    و کمی هم تنظیمات saturation (فکر میکنم فارسیش میشه اشباع رنگی) اگر اشتباه میکنم دوستان بفرمایند.
    روح الله عبدالهی

Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام
    جناب تازه کار ممنون از مقاله و متشکرم
    جناب عبداللهي سپاسگذارم
    جناب سرکارفرشي خيلي ممنون از توضيحاتتون.منظورتون از اينکه فرموديد ديافراگم را تا آخرين حد باز کنيم يعني اينکه کوچکترين مقدار f را انتخاب کنيم درسته؟و در اصل اگر درست متوجه شده باشم اون موقع بايد ازمد اولويت ديافراگم استفاده کنيم که بتوانيم روي مقدار عددي ديافراگم مانور دهيم درست ميگم.
    ميدونم عکسهاي من ارزشي از بابت فني نداره در صورت امکان ايرادات بيشمارش را بگوئيد که حداقل در عکسهاي بعدي کمتر تکرار بشه ممنونم
    اگر براتون ممکنه به لينک پائين يکسري بزنيد در صفحه۷ براي نشان دادن ميزان تغييرات ديافراگمهاي مختلف از يک سوژه عکس گرفته شده من هم سعي کردم همين کار را انجام بدم ولي اون حالتهاي مختلف که در عکس به وضوح نشان داده ميشه را در عکسهاي خودم نديدم علت چي ميتونه باشه.ضمن اينکه باز هم در مد اولويت ديافراگم در بعضي جاها وقتي زوم هم اضافه ميشد باز مشکل فوکوس پيش مي آمد
    خيلي ممنون که به خودتون زحمت ميدهيد و به سوالات من جواب ميديد.

http://www.canon.co.jp/Imaging/enjoydslr/p_2_007.html

تشکر کرده
    1

سلام ...

اولا در مورد مشکل فوکوس معمولا وقتی پیش میاد که یا به سوژه خیلی نزدیک باشین و از حالت ماکرو استفاده نکنین، یا نور خیلی کم باشه و یا مربطع فوکوس روی قسمتی از عکس قرار داشته باشه که کنتراست پائینی داره، مثل یک زمینه یکرنگ. و ربطی به مد اولویت دیافراگم نداره.

در باره لینکی که فرستادین هم این اثر رو میشه راحتتوی S2 دید. به یه فضای باز برین که عمق زیادی در اختیارتون باشه، مثلا توی فضای همین لینک روی نیمکت مورد نظر فوکوس کنید و با دکمه Mf فوکوس رو قفل کنید. حالا با تغییر دیافراگم تغییر تو عمق میدان رو به وضوح می تونین ببینین. البته تو دوربینهای دیجیتال عمق میدان بیشتر از دوربینهای آنالوگ هست، ولی به هر حال باز هم این تغییر با تغییر دیافراگم محسوسه.

در مورد عکسهاتون هم عکسهای قشنگی هستن، و عکس قرار ارزش هنری داشته باشه نه فنی. پیشنهاد می کنم عکسهاتون رو تو تاپیک لطفا نظر دهید بذارین تا همه نظرشون رو بگن.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

صفحه 9 از 22 نخستنخست ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... آخرینآخرین