صفحه 8 از 22 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 71 تا 80 , از مجموع 216

موضوع: Canon S2IS

كاربر فعال arax30th آواتار ها
    تشکر کرده
    1

پیش فرض پاسخ: Canon S2 is

سلام ...

به طور کلی از همه مد ها میشه تو شب استفاده کرد، بسته به اینکه بخواین عکس چطور بشه. ولی مشکل حرکت سوژه و لرزش دست رو جز با افزایش نور، افزایش ایزو و باز کردن دیافراگم (که همشون منجر به افزایش سرعت میشن) نمیشه حل کرد. شما از هر مد دیگه ای هم استفاده کنید حداکثر کاری که میتونه بکنه تغییر یکی از اینها هست. البته تغییرات دیگه مثل White Balance و کنتراست و ... هم میدن که تاثیری تو سرعت نداره.

مد Night Scence فکر میکنم از Slow Flash استفاده می کنه. که وقتی موثره که میخواین از یه سوژه متحرک و یا تاریک تو یه فضا با نور کم ولی بدون حرکت عکس بگیرین، مثلا یه آدم که جلوی یه منظره از شهر تو شب ایستاده. ولی در این حالت هم باز فلاش برای سوژه اصلیتون مثل حالتهای دیگه عمل میکنه و فرق خاصی نداره.

و در نهایت مسلما اگه عکسهاتون رو بذارین خیلی بهتر میشه راجع به مسائل مختلف صحبت کرد. موفق باشین.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D
    Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

جناب سرکارفرشي سلام
    و باز هم متشکرم که قبول زحمت ميکنيد و جواب ميدهيد
    ميخواستم بدونم براي اين دوربين فرقي هم ميکنه که ابتدا روشن بشه و بعد Lcd مونيتور باز بشه يا نه؟و اگر موقعي که ميخواهيم خاموشش کنيم Lcd به سمت ما باشه بغير از خش افتادن مشکل ديگري هم براش پيش مياد يا نه؟
    متشکرم

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

در صفحه 29و34 کتابچه راهنما گفته شده که وقتي فوکوس کامل ميشه af frame به رنگ سبز در مي آيد و وقتي اشکالي در فوکوس وجود داره به رنگ زرد در مي آيد ولي من فقط af frame را به رنگ قرمز ميبينم نه رنگ ديگري.اشکال کار کجاست ممنون ميشم باز هم راهنمايي کنيد
    درسته؛ منظور همون فریم سبز رنگ وسط LCD هست.این فریم موقعی که دوربن فکوس نکرده باشه نارنجی رنگ میشه.مثلا در نور کم و یا دیوار سفید .
    اشکالی هم نداره چون روی دیوار سفید ویا محیط کم نور فکوس مشکل هست.البته S2 IS در مکانهای کم نور مشکل فکوس رو داره و به راحتی فکوس نمیکنه . البته در جاهای کم نور.

ميخواستم بدونم براي اين دوربين فرقي هم ميکنه که ابتدا روشن بشه و بعد Lcd مونيتور باز بشه يا نه؟و اگر موقعي که ميخواهيم خاموشش کنيم Lcd به سمت ما باشه بغير از خش افتادن مشکل ديگري هم براش پيش مياد يا نه؟
    نه چنین موردی چیش نمیاد.

اما چند مورد در مورد مودهای این دوربین بگم:

Portrait : در این مد دوربین سعی میکنه که از باز ترین دیافراگم استفاده کنه تا پشت زمینه محو بشه.
    Landscape: در این مد از دیافراگم بسته تر استفاده میشه تا بیشترین عمق میدان بدست بیاد.
    Night Scene : در این مد بدون فلاش و در نور کم سرعت شاتر روی 1 ثانیه تنظیم میشه و با شاتر هم به همین صورت.در مد پی هم بدون فلاش سرعت شاتر روی 1 ثانیه است اما با فلاش روی 1/60 . اما اگر گزینه مربوط به
    این مد رو در منو تغییر دهید در مد پی هم مثل Night Scene با فلاش در جای تارک سرعت شاتر به 1 میرسه.

Foliage:در این مد با افزایش غلظت رنگ , شاخ و برگ درختان سبز تر میشوند.
    Snow/Beach:دراین دو مد دوربین در وظعیتی قرار میگیره که تمام انعکاسات رو از بین ببره.طبق تجربه خودم این مد بدرد نمیخوره.
    Night Snapshot:فرق این مد با مد قبلی :
    دراین مد سرعت شاتر روی 1/8 قرار میگیره و ایزو هم تا 200 بالا میره.در این وظعیت اگر منظره شهری یا چیزی در پشت زمینه باشه در عکس قرار میگیره.در این مد به سه پایه احتیاج نیست .اما در مد قبلی با توجه به سرعت شاتر به سه پایه احتیاج است.از این مد زمانی استفاده میشه که سه پایه همراه نباشه.اما با توجه به بالا رفتن ایزو نویز هم زیاد تر میشه.
    مسعود قدیری

تشکر کرده
    1

سلام ...

نه Lcd رو میتونید هر وقت که بخواین باز کنید. و اگه به سمت شما باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد بجز همون چیزی که خودتون گفتید. برای همین بهرته وقتی دوربین رو خاموش می کنید یا کارتون با Lcd تموم میشه، ببندیدش.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

از همه حالتهای دوربین صحبت شد به غیر از حالت manual. من شخصا 90 درصد عکس هام رو در این مد می گیرم چون تنظیم سرعت و دیافراگم دست خودمه. همچنین مقدار نور فلاش و افکت ها و ...

چند تا نکته :

فلاش و لرزش: در وحله اول توصیه میشه فلاش نزنید! مشکل لرزش دوربین در سرعتهای پایین هم که عنوان شد با تمرین زیاد قابل حله. من الان توی شب بدون فلاش عکس های قابل قبولی می تونم بگیرم. نحوه استادن یا نشستن صحیح در هنگام عکاسی و همپنین در دست گرفتن استاندارد دوربین رو فراموش نکنید. موقع عکاسی دوربین رو چطور در دست می گیرید؟ آیا نفستون رو در سینه حبس می کنید؟ آیا موقع شاتر زدن، دوربین هم تکون می خوره یا نه؟ در مورد نحوه در دست گرفتن دوربین این مقاله رو بخونید. در ضمن حتما لزره گیر دوربین رو روشن نگه دارید.

تایمر: اما در مورد لرزیدن دوربین هنگاه فشار دادن دکمه شاتر، می تونید شاتر رو روی حالت تایمر بذارید (مثلا 2 ثانیه). اینطوری لرزش دوربین در اثر شاتر زدن از بین می ره. شاتر رو بزنید و فقط دوربین رو بدون حرکت نگه دارید. بعد از 2 ثانیه عکس گرفته میشه. اگر باز هم مشکل داشتید می تونید حساسیت رو تا 100 بالا ببرید و در عوض سرعت رو تا حد مطلوب بالاتر ببرید. حساسیت 200 و 400 نویز دارند. شخصا ترجیح می دم به جای بستن دیافراگم، از بالا بردن سرعت شاتر برای کنترل نور استفاده کنم مگر در مواقعی که دیافراگم نقش اساسی داشته باشه.

حالت P: هر چند مد منوال دوربین همه تنظیمات رو به شما می سپاره اما مثلا در روز تا شما بخواید سرعت و دیافراگم رو تنظیم کنید ممکنه سوژه از دستتون بره. در روز استفاده از مد P بهترین انتخابه. چون بنا به شرایط محیط دوربین سرعت و دیافراگم و حاسیت رو انتخاب می کنه.

حالت C: یکی از بهترین حالت ها در راستای اثبات سرعت عکاسی در S2. هر تنظیمی دوست دارید توی این حالت ذخیره کنید و موقعی که نیاز داشتید فقط با انتخاب حالت C ازش استفاده کنید!

افکت ها: چقدر از افکت ها استفاده می کنید؟ از حالت های Color دوربین چقدر استفاده می کنید؟ کنتراست دوربین رو روی چقدر تنظیم کردید؟ من همیشه در حالت Vivid عکس می گیرم چون رنگ ها زنده تر و شاداب تر می شند.

با وایت بالانس زیاد ور برید. حالت ابری، واقعا فقط برای هواي ابری ساخته نشده و در خیلی جاهای دیگه هم کاربرد داره!

عکاسی پی در پی: چیزی که واقعا ازش لذت می برم عکاسی پی در پی S2 هست! در تستی که انجام دادم، از صفحه یک ساعت در حالت P بصورت پی در پی در بالاترین کیفیت عکس گرفتم. بعد از دیدن عکس ها متوجه شدم که در ثانیه پانزدهم دوربین 30 تا عکس گرفته به عبارتی دو فریم در هر ثانیه! که در حالت High شاید سریع تر هم بشه! این چیزیه که حتی Sony 828 هم ازش بی بهره است.

مثلا یک شب برای عکاسی از یک موقعيت شلوغ و پر جنب و جوش، برای از دست ندادن لحظات این کار رو کردم: برای تار در نیومدن عکس ها، سرعت شاتر بالا رو به همراه فلاش استفاده کردم. اما وقتی شما با فلاش عکاسی پی در پی می کنید، سرعت فریم ها پایین میاد ( در هر سه ثانیه یک عکس) اون هم به دلیل زمان شارژ شدن فلاش هست. برای جلوگیری از این کار، فلاش رو در کمترین قدرت تنظیم کردم و از طرفی برای جلوگیری از تاریک شدن، حسیاست رو تا 200 بالا بردم و فاصله ام تا سوژه رو هم تا جای ممکن کم کردم و شروع کردم! دو فریم در ثانیه با فلاش! و نتیجه هم در حد عالی بود! حداقل برای یه گزارش خبری خوب بود!

باتری و شارژ: من از چهار تا باتری CFL با قدرت 2700 استفاده می کنم که واقعا عالی کار می کنه. 300 تا عکس با فلاش گرفتم و هنوز شارژش تموم نشده. البته من به غیر از صدای بوق فوکوس دوربین، همه صداهای اضافی مثل صدای روشن شدن و صدای شاتر و ... رو خاموش کردم، و همچنین همیشه از ویزور داخلی دوربین استفاده می کنم. مگه اینکه واقعا به LCD خارجی نیاز پیدا کنم. در عین حال، چهار تا باتری سونی 2300 هم برای احتیاط همیشه همراهم هست!

دکمه Shortcut: این دکمه کارش اینه که یکی از اعمال دوربین رو که در منوی اصلی هست براش تعریف می کنید تا دسترسی سریع بهش داشته باشید. مثلا من الان این دکمه رو روی حالت Display off گذاشتم برای مواقعی که به جای خاموش کردن کلی دوربین، با زدن این دکمه همه چیز به حالت Stand by در میاد و با فشار یک دکمه دوربین دوباره روشن میشه. همه این کارها باعث میشه برق کمتری مصرف بشه و عکس بیشتری بگیرید!

خلاصه اینکه با دوربین تا می تونید با دوربینتون عکس بگیرید. دفترچه راهنما رو زیر و رو کنید و همه حالت ها رو امتحان کنید. ببخشید زیاد نوشتم. اما مواردی بود که خودم تجربه کرده بودم و گفتم با بقیه هم در میون بذارم. اگه خدا بخواد قصد دارم بعدا در مورد فوکوس و ماکرو و سوپر ماکرو بنویسم.

[IMG]http://i2.*******.com/sbprfs.jpg[/IMG]

Shooting Mode: Manual
    Shutter : 1000/1
    F : 5.6
    Focal Length: 20.7 mm
    Contrast: High
    Saturation: Hight
    Sharpness: High
    ISO: 50
    صادق طاهری

تشکر کرده
    1

سلام ...

به نکات خوبی اشاره کردید، فقط چند تا مورد:

فکر میکنم استفاده از حالت Av به طور معمول بهتر از M باشه مگه زمانی که نیازه. تنظیم سرعت و دیافراگم هر کدوم به طور جداگانه خیلی وقت میگیره ومعمولا دیافراگم اثرش به خاطر عمق میدان مهمتر از سرعته. خود من Shortcut دوربین رو روی ISO تنظیم کردم و معمولا تو مد AV عکس میگیرم، و وقتی که بازی با دیافراگم هم نتونه سرعت مورد نظر رو بده از تغییر ISO استفاده می کنم، البته تو S2 ایزوها محدودن ولی باز هم کاربردیه.

در مورد افکت ها هم باز فکر میکنم بهتره ازشون استفاده نشه. هر چی باشه دوربین این افکت ها رو به صورت نرم افزاری انجام میده و قطعا نرم افزاری مثل Photoshop بهتر از نرم افزار داخلی دوربین میتونه عمل کنه. بهتره اصل عکس رو بدون تغییر حفظ کنید.

در مورد عکاسی پیاپی هم بله تو حالت High سرعت 2.4 عکس در ثانیه هست که سرعت خوبیه و خیلی جاها به درد من خورده.

در مورد LCD هم مصرفش فرق خاصی با LCD ویزور نداره. اگه درست یادم باشه تعداد عکسها با هر بار شارژ باطری تو شرایط استاندارد با LCD روشن 550 و با LCD خاموش 530 بود. ولی معمولا از توی ویزور آدم روی دوربین مسلط تره.

و در آخر در مورد کاتالوگ کاملا باهاتون موافقم، نخونده دست به دوربین نزنید!
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

دوستان عزيز قديري و kamira و جناب سرکار فرشي سلام و متشکرم
    از اينکه زحمت ميکشيد و بنده رو راهنمايي ميکنيد ممنون هستم

جناب kamira فکر کنم فراموش کرديد مقاله اي که در مورد در دست گرفتن دوربين است را برامون بفرستيد.از اينکه زحمت کشيديد تجاربتون را در اختيار من گذاشتيد ممنونم عکس زيبايي شده فقط من شنيده بودم اگر از خورشيد عکس گرفته بشه سنسور دوربين ميسوزه اين عکس را با تجهيزات خاص گرفتيد يا کم رمق شدن نور در اين عکس به دوربين لطمه اي نميزنه.در ضمن اگر براتون ممکنه باز هم در زمينه هاي که گفتيد برامون بنويسيد

اما يک سوال من ديروز از يک سوژه ثابت و بي حرکت با شاترهاي متفاوت عکس گرفتم نتيجه اين شد که هر چه سرعت بيشتر ميشد عکس تيره تر ميشد تا جايي که فقط يک تصوير سياه داشتم اشکال کار کجاست؟
    من هر چقدر سعي کردم نتوانستم مثل صفحه ۲۷ (عکس سوم) هم جزئيات و هم نمودار هيستوگرام را با هم در LCD ببينم در اين زمينه هم راهنمايي ميفرمائيد
    پيشاپيش باز هم متشکرم

كاربر فعال roovigital آواتار ها
    تشکر کرده
    375

نقل قول نوشته اصلی توسط just_bekind
    موافقم ولی با توجه به قدیمی شدن این تاپیک باید تلاش زیادی بکنیم تا دوستان با تجربه را مجددا به این تاپیک جلب کنیم ولی از قدیم گفته اند خواستن توانستن است امیدوارم دوستانی که این دوربین را دارند در تبادل تجربه همکاری کنند برای شروع دو عکس زیر را که بون سه پایه و درحالت پورتره گرفته ام برای اظهار نظر ضمیمه میکنم اطلاعات Exif همراه عکس است
    ببخشید دوست عزیز من با اجازه شما یکمی عکس شما رو دست کاری کردم شاید اینجوری بهتر شده باشه
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    روح الله عبدالهی

Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400

تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط fc bayern
    دوستان عزيز قديري و kamira و جناب سرکار فرشي سلام و متشکرم
    از اينکه زحمت ميکشيد و بنده رو راهنمايي ميکنيد ممنون هستم

اما يک سوال من ديروز از يک سوژه ثابت و بي حرکت با شاترهاي متفاوت عکس گرفتم نتيجه اين شد که هر چه سرعت بيشتر ميشد عکس تيره تر ميشد تا جايي که فقط يک تصوير سياه داشتم اشکال کار کجاست؟
    من هر چقدر سعي کردم نتوانستم مثل صفحه ۲۷ (عکس سوم) هم جزئيات و هم نمودار هيستوگرام را با هم در LCD ببينم در اين زمينه هم راهنمايي ميفرمائيد
    پيشاپيش باز هم متشکرم
    سلام ...

این کاملا طبیعیه. وقتی سرعت شاتر رو بالا می برید، سنسور مدت کمتری نور می بینه و در نتیجه میزان نور نهائی که سنسور دریافت میکنه کمتر خواهد بود. پس طبیعتا عکس تیره تر خواهد شد. مثلا اگه تو نور خونه بدون فلاش با سرعت 500/1 ثانیه عکس بگیرین طبیعتا عکس سیاه میشه چون هیچ کدوم از اشیای تو خونه (بجر لامپ!) اونقدر نور ندارن که بتونن تو این مدت کوتاه اثرشون رو توی سنسور ثبت کنن.

ضمنا برای دیدن جزئیات و نمودار هیستوگرام با هم، تو حالت Play دو بار دکمه Display رو بزنین.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام

جناب سرکارفرشي متشکرم يک مقاله خوندم توي سايت و اگر درست متوجه شده باشم وقتي صحبت از حرکت وسرعت باشه از شاتر با سرعتهاي بالا استفاده ميشه اگر اشتباه ميکنم تصحيح فرمائيد و لي متوجه نشدم چه مواقعي از سرعتهاي پائين استفاده ميکنيم اگر ممکنه کمي توضيح بدهيد ممنون ميشم

جناب عبدالهي من عکس اصلي را هم ديدم اگر ممکنه بفرمائيد چه کارهاي روي اين عکس انجام داديد
    ممنونم

صفحه 8 از 22 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... آخرینآخرین