منظورتون متوجه نشدم وقتی تو lcd تصویر دارید سیستم فوکوسینگ ی چیزی مثل دوربینهای کمپکت کمی هم ضیف تر میشه
تنها کاری که میشه کرد تو حالت لایو کادر بندی کنند بعد تو حالت معمولی فوکوس
اگه مساله تنظیم و کنترل دوربین هم باشه با استفاده از کامپوتر و نرم افزار کمرا کنترل پرو امکان پذیر هست
خوب دوستان و استید یه معمایی داره مخمو میخوره :
تا اونجا که من میدونم کنون داره در دوربین هاش از سنسورهای سونی استفاده می کنه . در عین حال همین سنسور معروف D7000 رو در A580 و A55 سونی هم میشه پیدا کرد ، پس میشه گفت که رفتار نویزی وکلا کیفیت خروجی عکس (فقط عکس) با یک لنز یکسان در هر سه این دوربین ها یکی هستند . خوب الان A580 و A55 هر دو لرزشگیر و موتور فوکوس داخلی دارن که امکان استفاده از لنزهای ارزون قیمت ولی با کیفیت اپتیک خوب رو فراهم میکنه ولی D7000 نه و از طرفی ارزونتز هم هستند . خوب میشه منو از جهالت در بیارید چرا آدم باید D7000 بخره ؟
همین جریان هم در سنسور 550D و 600D و 60D هست که در خروجی عکس یکی هستند (در خروجی هرچند fps و بادی و LCD متفاوتند ) .
پس میمونه برای خرید من اگه همه مسایل رو درست گفته باشم 550D و A580 وA55 وD7000 .
خوب بحث بین A55 و A580 در اینجا نمی گنجه هرچند حتی در این مورد هم اگه منو بی نصیب نزارین ممنون میشم .
من بدون شک از ایران دوربین رو نمی گیرم پس دسترسی به سری آلفا با قیمت معقول هم دارم .
دقت کنین مثلا منظورم از امکان استفاده از لنزهای ارزون قیمت ولی با کیفیت اپتیک خوب مثل A580 و سیگما 70200 قدیمی هست .
در مورد برند هم اصلا و ابدا احساسی ندارم اتفاقا علاقه به برندهای ناشناخته هم دارم چون معمولا ابداعات توسط اونهاست و فروش توسط برندهای قویتر .
قبلا هم پنتکس K200 داشتم که به علتی مجبور به فروشش شدم .
مرسی از همه
فقط وجود سنسور مشابه تو عمل کرد و خروجی دوربین تاثیر نداره
مثل موتور ماشین میمونه شما موتور بنز رو رو پژو سوار کنید انتظار سواری ایمنی امکانات بنزو از پژو نمیتوند داشته باشید
پردازشگر تصویر بدنه ...یک عمر تولید تجربه ساخت دوربین عکاسی نیکون یا کنون با سونی قابل قیاس نیست
لرزشگیر تا جایکه عملی دیدم رو لنز بهتر از سنسور عمل میکنه در ضمن تا جاییکه من میدونم کنون بیشتر سنسورهای خودش رو تولید میکنه ازسنسور سونی استفاده نمیکنه
درود
خیر ، منظور من همانی بود که عرض کردم : لنز ها برای بستن روی دوربین های کراپدار هیچ فرقی نخواهند داشت که فول فریم باشند یا کراپدار.
لنز های رده high end هم لنز های رده حرفه ای هستند.که در ساخت آنها تقریبا آخرین کاری که کمپانی از دستش بر میآمده را انجام داده.
موفق باشید
انوش
عجب ;)
اشتباه عرض کردم نیکون از سونی استفاده می کنه نه کنون .
موتور های پردازش که همشون تا اونجایی که من میدونم یه چیزن تقریبا . در مورد لرزشگیر ممنون میشم یه سورس معتبر بدید تا از گمراهی در بیام چون تا الان فکر می کردم فرقی نداره . در ضمن در کمال احترام تا اونجایی که اطلاعات خیلی کمه من یاری میده سونی هم داره با پشتوانه تجربه مینولتا دوربین میزنه .
نه نميشه گفت از لحاظ رفتار و خروجي يكي هستند.
چرا بايد D7000 خريد و A580 يا A55 نخريد؟
اولا به خاطر همون چيزي كه شما فكر ميكنيد تفاوتي ندارد، يعني كيفيت خروجي.
دوما به خاطر امكانات حرفه اي تر؛ مثل وجود دو شكاف كارت حافظه - بدنه محكم تر - سيلينگ بهتر - وجود MUP - ويو فايندر منشوري - نقاط فوكوس بيشتر و پراكنده تر - دايناميك رنج بيشتر- ...
اينها جوابهايي بود كه به فكر من رسيد.
البته ميشه برتري هايي براي سوني هم ليست كرد. مثل لرزشگير داخل بدنه - وجود مونيتور چرخان - سبكي بدنه - سرعت بالاي عكاسي - سيستم فوكوس اصلي براي ليو ويو و ويو فايندر و ...
ویرایش توسط aidin594 : Wednesday 22 June 2011 در ساعت 14:13