به نظر من ۱۷-۵۵ میتونه جایگزینه خوبی برای بدنه های کراپ دار بشه با هزینه نزدیک به نصف ۲۴-۷۰ یا ۱۴-۲۴ اگه کیفیت مطرح باشه فقط
به نظر من ۱۷-۵۵ میتونه جایگزینه خوبی برای بدنه های کراپ دار بشه با هزینه نزدیک به نصف ۲۴-۷۰ یا ۱۴-۲۴ اگه کیفیت مطرح باشه فقط
زیر انگشت خیلی روان حرکت نمیکنه مخصوصا تو حرکت سریع ی جوری کمی سفت میشه انگشت لیز میخوره
آزار دهنده نیست ولی فرقش رو با حلقه پشتی میشه حس کرد
البته تو d7000 مثل d300 این حلقه جلویی کمی داخل تر از d90 هست شاید من کمی حساس شدم
خوب این عکسارو دیدم فهمیدم باز کردنش که کار من نیست مکانیک و قطعه مورد نظر هم ممکنه با اسپری خوردگی یا آسیب ببینه
با سلام
فکر کنم هدف دوستان بیشتر روی واید این لنز ها هستش.
ولی در هر صورت داشتن چنین لنزهای با ارزشی برای هر کسی جذاب خواهد بود.
ولی اگه به دیافراگم باز احتیاجی نباشه داشتن این لنزها با این وزن یه مقدار سخته.
البته در کراپدار نمیشه به 14-24 به عنوان اواترا واید نگاه کرد.(حتی من احساس میکنم به 12-24 نیکون هم در کراپدار نمیشه گفت اولترا واید)
17-55 هم لنز فوق العاده ای هستش منتها به نظرم یه مقدار تله اون کوتاه هستش.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
با سلام
بعضی از دوستان عنوان می کنن که استفاده از لنز های غیر dxروی دوربین های کراپدار مناسب نیست. می خواستم سوال کنم به جز تغییر فاصله کانونی به میزان ضریب ، آیا مشکل دیگه ای هم ایجاد می کنه؟
چیزی که تصور بنده است لنز های fxمخصوصا انواع مرغوب از کیفیت اپتیکی و ساخت بالاتری برخوردارند و کار کردن با لنزی که کنتراست ،رزولوشن وبوکه بهتری داره لذت بخش تر و نتیجه بهتری در پی داره (جدا از بحث فاصله کانونی) ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
درود
تصور شما کاملا درست هست ،
و باید اضافه کنم که حتی فاصله کانونی لنز های Fx (فول فریم) روی دوربین های کراپدار (DX ) با فاصله کانونی لنز های کراپدار روی دوربین های کراپدار فرقی هم ندارند
تا آنجا که من سراغ دارم حداقل در نیکون لنز های High End همگی فول فریم هستند.
و در مورد کادری که لنز 14-24 روی کراپدار می دهد که صحبت شد، گذشته از اینکه این لنز بهترین لنز اولترا واید هست اما برای استفاده روی کراپدار 14mm آن 2 میلیمتر از 16mm در لنز 16-85 واید تر است. و برای منظره گرافی ارجح تر.
موفق باشید
انوش
وقتی رو حالت live view میگذاریم و شاتر را تا نیمه فشار میدهیم کلی مکث برای فوکوس و ... داره نمیشه جوری تنظیمش کرد که مثل حالتی که از ویوفایندر میبینیم به راحتی و سرعت فوکوس کنه و عکس بگیره؟