درود
در ایتالیا با خرید هر D7000 یک دوربین کولپیکس P300 هم اشانتیون میدهند
دقیقا عین ایران! دوستان فقط مواظب باشید دوربین که میخرید چیزی را از جعبه دوربین فروشنده بر نداشته باشد P300 پیشکش
بعد دوستان میگوند قیمت ایران ارزان تر است
موفق باشید
انوش
درود
در ایتالیا با خرید هر D7000 یک دوربین کولپیکس P300 هم اشانتیون میدهند
دقیقا عین ایران! دوستان فقط مواظب باشید دوربین که میخرید چیزی را از جعبه دوربین فروشنده بر نداشته باشد P300 پیشکش
بعد دوستان میگوند قیمت ایران ارزان تر است
موفق باشید
انوش
انوش بدجوری رفته تو بهر d7000 ولی
ارزش واقعی 70-24 با کراپ دار هرگز آشمار نخواهد شد با این لنزهایی که شما داری حیفه آنها را با کراپ دار استفاده کنی
چطوره به فول فریم جدید نیکون(البته اگر صبر ایوب داشته باشی ,من که نداشتم) هم فکر کنی
24-70 روی فول فریم هم واید خوبی دارد و هم تله مناسبی. لنز های 24-14 و 70-24 روی بدنه کراپ دار ترکیب جالبی نمی دهند..
وحید بیگدلی
الان من هم از 24-70 روی فول فریم و هم روی کراپ استفاده می کنم با توجه به رسته کاریم 24-70 روی کراپ بهترین رنج را برای من دارد هم واید کافی دارد و هم تله معادل 110 م م که برای پرتره های بسته کفایت می کند
ولی از اون ور هم برای سفر تله و واید 24-70 روی فول فریم بسیار عالیه و بیشتر عکس هایی که مد نظرم هست را می گیرم
حمید رضا مرادی
G12
کمی حلقه جلویی d7000 به نسبت d300 خصوصا d90 زیر انگشت بد عمل میکنه
یادم نیست از اول اینجور بود یا تازگی شده چون کمتر نیاز به تغییر دیافراگم دارم به هر حال از اونجاییکه فنی هستم
گفتم یا بازش کنم! یا با اسپری تمیز ,نمیدونم این عکسا تکراری هست یا نه خلاصه اینارو دیدم منصرف شدم![]()
این اکانت ما پسوردش گم شد هر کاری هم کردیم ریکاوری نشد .. البته 7 و 8 تا پست هم بیشتر نداشتم ...
بگذریم
خواستم بپرسم d7000 + 16-85 و همچنین Tamron SP 70-300mm f/4-5.6 DIVC USD AF چطور از آب در میاد ؟
خوبه حالا این دو لنز را دارم و می گویم..وگرنه!!
بهرحال منظورم هر دو لنز نیکون بود و فقط 70-24 نبود،این دو روی کراپ جذابیت خاصی ندارن.
وحید بیگدلی