واقعن بعضی وقتها نمیدونم دوستانی که به نبودن لک به روی سنسور تا این حد حساس هستند ، اصلن دوربین SLR رو لنزش رو تعویض می کنن ؟؟!!
من که D7000 دارم . و فقط دو لنز رو تعویض می کنم ، اونهم با کلیه مراقبت ها ، در فضای سربسته و بدون گرد و خاک و ... ، بعد از سه چهارهزار شات ، کلی لک و گرد و غبار روی سنسورم داشتم که با یک بار تمیز کردن ، همگی اونها برطرف شدن .
و این لکه ها فقط از دیافراگم 22 به بالا مشخص هستند .
تمیز کردن سنسور یکی از کارهای بسیار معمولی هنگام کار با دوربین های SLR است و هیچ ترس و نگرانی ای ندارد .
پ .ن : همین الان پست جناب انوش رو خوندم و بسیار متاسفم از آنچه که ایشان نوشتند . شاید در فضای مجازی بشود گفت همه کاربران با هم برابرند و حقوق یکسانی دارند ، ولی من خیلی به این اعتقادی ندارم !!
برای اینکه یک کاربر با سابقه فراوان ، و کلی پستهای مفید و سودمند برای دیگران ، به نظر من هرگز با یک کاربر دیگر ، که شاید از ده پست آن نه تاش اسپم و شبه اسپمه ، هرگز برابر نیست .
و از این بابت متاسفم که به این سادگی ، خدمات یک کاربر ارزشمند رو از دست بدهیم و به نظرم این هم یکی از معضلات جدید سایت عکاسی شده است .
به نظرم این سیستم تعداد پست ، کلن یک ضعف اساسی داره ، و اون اینه که برخی همینطور به سرعت کنتور میندازند و متاسفانه شاید از هر ده پست یکی اش هم مفید نباشه .و در درستی و صحت اطلاعات این دسته پستها تردید اساسی است . و معلوم است که هیچ تذکری هم داده نمی شود . و من یکی که دیگر رغبتی ندارم خیلی از تاپیک ها را باز کنم .