حداقل یه چهره میذاشتی داداش
جناب یعقوبی سپاس از نکته ای که فرمودید ولی بنده در ابتدای پست توضیح داده ام که هدف یک مقایسه استاندارد آزمایشگاهی نیست چیزی که شما و ینده و همه دوستان در سایت های معتبر به آن دسترسی داریم و بنده برای اینکه هیچ اشکالی وارد نباشد می توانستم از صفحه همین سایت ها سمپل های آزمایشگاهی آن ها را دانلود نموده کراپ کنم و اینجا بگذارم (کاری که شاید در آینده انجام بدهم).
بنده به نظرم رسید که می توانیم با توجه به اینکه
1. در تنظیماتی که دو عکس گرفته شده، لنزهای مورد استفاده شارپنس مشابهی دارند لینک در پست قبلی موجود هست،
2. این دو عکس توسط یکی از سایت های معتبر به عنوان سمپل این دو دوربین روی سایت قرار گرفته اند، و با توجه اینکه معمولا تصاویری را به عنوان سمپل می گذارند که مشکلات شارپنس به دلیل فوکوس اشتباه، لرزش دست و ... را نداشته باشند (مگر اینکه بخواهند در مورد آن صحبت کنند) پس می توانیم در نظر بگیریم که هر دو عکس خروجی های مورد قبولی از نظر یک فرد بوده اند.
3. به هیچ عنوان با این دو کراپ قرار نیست که به این نتیجه برسیم کدام دوربین بهتر یا بدتر هست که چنین تصوری بسیار ساده انگارانه است.
4. صرفا می خواهیم بین این دو تصویر مقایسه انجام دهیم فارغ از اینکه سرعت شاتر ها متفاوت بوده فاصله با سوژه متفاوت بوده میزان و جهت نور متفاوت بوده تصاویر احتمالا روی دست گرفته شده اند و ...
پس دوستان لطفا شبیه یک پرسش نامه که برای یک پژوهش طراحی شده به آن پاسخ بدهید، باز هم ذکر می کنم قرار نیست بگوییم کدام دوربین بهتر یا بدتر است، بنده دو عکس دارم خودم نتوانستم به نتیجه برسم که کدام یک شارپ تر هست آن ها را به شما نشان داده ام و می پرسم که کدام یک شارپ تر هست؟ همین! و برای پاسخ فقط سه گزینه دارید "یک" "دو" "تفاوتی ندارند"
پ.ن آقا اصلا یه چیز دیگه، من دنبال یک راه برای افزایش لایک هام بودم این به ذهنم رسید گفتم چهل پنجاه تا لایک می گیرم دیگه - تقریبا اندازه نصف لایک های یکی از عکس های آقای عبدل پناه
ویرایش توسط Hossein Arabi : Wednesday 18 June 2014 در ساعت 16:03
پرترهها کار مشترک هستند
خوب چه کاریه وقتی این همه سایت معتبر مقایسه هاشون رو گذاشتن ببیاین خودمون عکس بزاریم مخصوصا وقتی که امکاناتش رو هم نداریم. این یه نمون از مقایسه دقیق و علمی این دو دوربین در شرایط مساوی. لنز کنن efs 18-135 stm و لنز نیکون dx 18-105 که تقریبا میشه گفت تو یه سطح هستند. نمونه های jpeg هم همونجا هست میتونی ببینید و خودتون قضاوت کنید.
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...AW_noise.shtml
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca..._quality.shtml
لایک فراموش نشه:دی
با اجازه از اساتید لازم میدونم نکاتی رو به عرض برسونم . اول اینکه این فروم و این تاپیک یه محفل کاملا تخصصی هست که برای آماتور هایی مثل من که قصد انتخاب بین این دو دوربین رو دارند بتونن با به دست آوردن آگاهی و استفاده از تجربیات اساتید و مقایسه بر مبنای شاخص های استاندارد انتخاب درستی داشته باشند . نه اینکه بیشتر دچار سردرگمی و نتایج ضد ونقیض بشن که قطعا جزو اهداف فوروم نیست .البته به نظرم چنین مقایسه هایی فی نفسه (اگر به درستی انجام بشه )ایرادی نداره و نمیتونیم بگیم که برای تست حتما باید شرایط آزمایشگاهی داشته باشیم ، بلکه باید یه حداقل هایی در اینگونه تست ها رعایت بشه مثلا تنظیمات یکسان دوربین ( وایت بالانس، تنظیم شارپنس و ...) و بکارگیری لنز هایی با عملکرد و تنظیم فواصل کانونی یکسان ، سوژه یکسان ، و فاصله یکسان از سوژه ، نور و ..... میتونه اعتبار اینگونه تستها رو تا حد زیادی تضمین کنه .البته سایتهایی هم مثل dpreview , cameralabs مقایسه هایی بر اساس تجربه در دنیای واقعی دارند . اما یه سری از مطالب که در پست 292 گفته شد به نظرم شاید برای انتشار در فیسبوک مناسب باشه . اما کمکی به اهداف این تاپیک نمی کنه .
پ ن : عذر خواهی بابت آف تاپیک
شاید اگر تاپیک جداگانه ای به اسم "کدام عکس شارپ تر" هست میزدم خیلی بهتر بود!!! آن وقت دیگر دوستان نگران نبودند که ممکن است با انتخاب یکی از عکس ها برتری دوربینی بر دوربین دیگر را تایید یا رد کنند. آن هم با روشی غیر استاندارد
اگر پشت سوال من این فرض وجود داشت که "هر عکسی که انتخاب شود دلیل بر شارپ تر بودن آن دوربین نسبت به دوربین دیگر است" راهنمایی های همه دوستان نیز صحیح است.اما فرض بنده چیز دیگری است، بگذارید کمی توضیح بدهم:
ما در روانشناسی بحثی داریم به اسم آزمون های فرافکن؛ از این آزمون ها هم برای تشخیص ویژگی های شخصیتی و هم برای تشخیص اختلال روانی استفاده می شود. در این آزمون ها ارتباط ظاهریِ مشخصی بین سوالی که از آزمودنی پرسیده می شود و پاسخی که وی می دهد با چیزی که قرار است سنجیده شود وجود ندارد، به عنوان مثال یکی از این آزمون ها آزمون لکه جوهر رورشاخ است. ما در این آزمون کارت هایی که لکه های جوهر روی آن ها نقش بسته به فرد نشان می دهیم و از فرد می خواهیم که به ما بگوید در این لکه چه چیزی می بیند و طبیعتا آزمودنی نیز پاسخ هایی می دهد و اشکالی یا اشیا یا موجوداتی که به نظرش رسیده را به ما نشان می دهد. نکته اینجاست که ما با این پاسخ ها ویژگی های شخصیتی و در موارد بالینی اختلال روانی فرد را تشخیص می دهیم. همانطور که می بینید ارتباط ظاهری مشخصی بین پاسخ های فرد در مورد اینکه در لکه جوهر چه چیزی می بیند و اینکه او چه شخصیتی دارد به نظر نمی رسد، ولی این آزمون یکی از ابزارهای تشخیصی مهم و البته پیچیده در روانشناسی است.
به بحث خودمان برگردیم، در سوالی که بنده از دوستان پرسیدم هدفی شبیه به این نهفته است.
این هم نمونه ای از کارت های رورشاخ
Rorschach_blot_01.jpg
پ.ن1 در آزمون رورشاخ اینکه فرد از پاسخ دادن طفره برود نیز تفسیر خاص خودش را دارد و ما را به نتیجه می رساند
پ.ن2 مطمئنا ما اینجا به دنبال تشخیص اختلال روانی نیستیم احتمالا بیشتر هدف تشخیص ویژگی های شخصیتی است
پرترهها کار مشترک هستند
با اینکه کانن بیشتر روی بحث تصویر برداری سرمایه گذاشته و بنظر میاد واسه کار تصویر کانن گزینه مناسب تری خواهد بود ولی بعد از یک پروژه تصویر برداری نتیجه نهایی با نیکون بود
درست است که بحث فوکوس کنون و ال سی دی چرخان تاچ خیلی به کمک تصویر برداری میاد ولی مسئله ای که اولویت اول را دارد ، گرفتن تصویر یا رکورد کردن هست که لازمه آن روشن بودن دوربین هست .
کانن با وجود اینهمه قابلیت که تک تک آنها بر مصرف باطری تاثیر گذار هست ، از باطری 1700 م.آمپر استفاده میکنه که در مقایسه با نیکون 1900 م.آمپر که نه ال سی دی تاچ داره و نه فوکوس متناوب فاز دتکشن خیلی زود تر باطریش خالی میشه.
سر پروژه d7100 بعنوان دوربین مستر (ضبط کننده صدا و دوربین 1) و 70D بعنوان دوربین دوم (اینسرتی و دوربین 2) استفاده می شد ، ولی با این حال وقتی باطری کانن مرخص میشد ، نیکون هنوز شیرین 30-40 درصد باطری داشت. !
بهرحال تجربه ای بود که گفتم در اختیار دیگر دوستان قرار بدم
بی تاثیر هم نیست در مقایسه !
کسی که کار جدی تصویر برداری انجام میدهد
اولا همیشه چند باتری یدکی دارد.شما دوربین کرایه هم میکنید به صورت دیفالت حداقل با دو باتری آن را به شما میدهند.
در بحث تصویر برداری کیفیت خروجی تصویر و لنزها موجود و در دسترس بودن تجهیزات اولیت دارد به مصرف باتری.
جدا از این چیزی که شما فرمودید وقتی میتواند قابل استناد باشد که تستی در شرایط آزمایشگاهی انجام شده باشد.اگر بر مبنای تجربه باشد که دوربینهای نیکون در موارد زیادی در عکاسی شب که به همراه دوستان داشتیم مصرف باتری بسیار بیشتری نسبت به دوربینهای کنون دارند.
با سلام و احترام
بله درست می فرمایید
شرایط آزمایشگاهی نبوده و تجهیزات هم کانن در دسترس تر هست
ولی در بعضی مواقع مثل مورد مذکور (فیلم مستند) مهمترین چیز از دست ندادن در لحظه سوژه است
البته درسته کسی که دنبال همچین پروژه ای هست نباید با این دوربینا کار بسازه اما تجربه ای که گذشت ، نشون داد مشقت تعویض باطری همچنین مموری !!!! به داشتن فوکوس فاز دتکشن و ال سی دی تاچ چرخان میچربه
بهرحال بحثی که عرض شد ، مربوط به تصویر برداری بود
بعنوان مثال وجود مونیتورینگ صدا روی نمایشگر حین تصویربرداری هم از نکاتی بود که حائز اهمیت بود ، همچنین میانبر برای تنظیم سریع صدا !
فعلا
یاعلی
فکر کنم شما تاحالا فیلمبرداری نداشتید , چون مهم ترین مسئله , بحث فوکوس کشی است که در این مورد بدون شک برتری با کنونه . در مورد تعویض حافظه هم کسی که کار حرفه ای انجام میده ( تاحدودی ) هیچ وقت نمیاد یه رم 4 گیگ استفاده کنه که هر دقیقه عوضش کنه . بهتون پیشنهاد میکنم نمونه کارهایی که با دوربین های کنون ( مثل 70d ) گرفته شده رو ببینید تا مزایای سیستم تشخیص فاز و نمایشگر لمسی و چرخان رو بهتر درک کنید .
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .
7100 در فیلمبرداری به گرد 70 کانن نمیرسه
شکی تو این قضیه نیست من با 70 کار کردم فوکوس عالی فیلمبرداذی و صفحه لمسیش عالیه صحبت 7100 در این ضمینه نیستش