علی آقا،
منظورم این نبود که 70D یه دوربین خونگیه! یا ... سوء برداشت شد.
در نوشته های دیگه ام گفتم کنون هم حرفه ای هست، ...
اصلا شکی نیست که خروجی ها شباهت های خیلی زیادی به هم داره...
منظور از پیچیدگی ... خیلی واضح و مبرهنه!
در نگاه اول! به دکمه های کنترلی روی بدنه ی هر دو مدل توجه کنید! تعداد دکمه ها، جایگاهشون روی بدنه، نوع کاربردشون، در نیکون پیچیده تره، مثلا برای اعمال فلان تغییر باید یه دکمه به همراه یه دکمه دیگه فشار بدیم، عین دکمه شیفت در کیبورد، یا گردونه مود های عکاسی ضامن حرکت داره که زیر اون گردونه یه گردونه دیگه هست که اون هم ضامن حرکتی داره!
من در کنون به چنین مواردی برخورد نکردم، یا اگر هم باشه کمی ساده تر هست، حالا شما خودت فکرشو بکن همچین دوربینی رو بدی دست خانواده!
به همین تناسب منوی های نرم افزاری دوربین پیچیدگی داره، و از اونجا که صفحه نمایشش لمسی نیست، کار رو کمی دشوار تر می کنه.
یا مثلا واسه تنظیمات واید بالاست D7100 چند حالت Auto معرفی شده، Auto-1 Auto -b Auto -a auto-b1 Auto -a1 و ... ولی همچین تنظیماتی رو در کنون ندیدم، یا وجود داره و به شکل دیگه ای معرفی شده.
حتی اگر بررسی فنی DP رو ببینیم، چندین صفحه رو اختصاص داده معرفی و بررسی منوی نرم افزاری این مدل
Nikon D7100 In-Depth Review: Digital Photography Review
ولی منوی نرم افزاری کنون رو خیلی ساده و خلاصه معرفی کرده، که نشون از تفاوت نرم افزاری این دو مدل می تونه باشه.
البته اینکه منو های D7100 پیچیده تر هست، دلیل بر بهتر بودن این مدل نیست، می تونه یکی ضعف های این مدل هم محسوب بشه، چون کاربر رو به چالش می کشونه!!!
اینکه بنده گفتم دوربین 70D برای خانواده مناسبه، منظورم این نبوده که سطح ساده تر و مبتدی تری داره، نه!!! رابط کاربری 70D دلبرانه و ساده تر هست.
از طرفی هم در خیلی از مقایسه های فنی سایت های مختلف، D7100 امتیاز بیشتری کسب کرده، که شاید دلیل بر عملکرد بهترش در عکس برداری باشه.