صفحه 35 از 49 نخستنخست ... 25 31 32 33 34 35 36 37 38 39 45 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 341 تا 350 , از مجموع 486
Like Tree1782تشکر

موضوع: Nikon D7100 VS Canon 70D

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

خدمت اساتید بزرگوار عرض کنم که لنزهایی از نیکون که ورژن D هستند و به عبارتی رینگ کنترل دیافراگم دارند بر روی بدنه های جدید نیکون کارایی ندارند و در صورت اسفاده از رینگ کنترل دیافراگم برای تغییر دیافراگم با error مواجه میشوید. این لنزها با دوربین های قدیمی نیکون سازگار هستند و رینگ کنترل دیافراگم فقط بر روی اونها کار میکنه.

جهت رفع error این لنزها بر روی بدنه های جدید، ابتدا باید دیافراگم رو از طریق رینگ کنترل بر روی 22 قفل کرد و سپس دیافراگم با گردونه روی دوربین در مدهای تقدم دیافراگم و منوآل قابل تغییر هست.
    ویرایش توسط ata_m3 : Monday 8 September 2014 در ساعت 22:43
    yaghoobi، کوروش و Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کنند.

كاربر فعال aliii آواتار ها
    تشکر کرده
    253

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    خدمت اساتید بزرگوار عرض کنم که لنزهایی از نیکون که ورژن D هستند و به عبارتی رینگ کنترل دیافراگم دارند بر روی لنزهای جدید نیکون کارایی ندارند و در صورت اسفاده از رینگ کنترل دیافراگم برای تغییر دیافراگم با error مواجه میشوید. این لنزها با دوربین های قدیمی نیکون سازگار هستند و رینگ کنترل دیافراگم فقط بر روی اونها کار میکنه.

جهت رفع error این لنزها بر روی بدنه های جدید، ابتدا باید دیافراگم رو از طریق رینگ کنترل بر روی 22 قفل کرد و سپس دیافراگم با گردونه روی دوربین در مدهای تقدم دیافراگم و منوآل قابل تغییر هست.

بدنه دی 7000 و بالاتر گزینه ای دارند در منو مثلا دی 610 منو f5 میشه با استفاده از حلقه روی لنز بدون خطا دیافراگم عوض کرد
    کوروش تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

با عرض سلام خدمت همه ی دوستان.
    من در حدود 4 میلیون تومان می خوام برای دوربین هزینه کنم و با دوربین های نیکون d7000 و کنون 60d عکس گرفتم.عکاسی تفریح و علاقه من هست و نمی خوام بعد از خرید دوربین پشیمون بشم.
    ابتدا قصد خرید نیکون دی 5300 را داشتم تا اینکه دوستان گفتن با کمی هزینه ی بیشتر و خرید نیکون دی 7100 هم یک دوربین حرفه ای دارم و می تونم از لنز های ارزان تری استفاده کنم .حالا من بین نیکون دی 7100 و کنون 70 دی مانده ام.استفاده من بیشتر عکاسی از طبیعت هست و کمی هم مدلینگ.دوستان عزیز به نظر شما کدام یک از این دوربین ها برای من مناسب تر هستند؟
    mehdi196 تشکر می‌کند.

كاربر همراه Hossein Arabi آواتار ها
    تشکر کرده
    4287

آقا مرتضای عزیز مطلب نقل قول شده زیر و سایر مطالب این تاپیک به شما در انتخاب کمک می کند می توانید آن ها را مطالعه نمایید.
    با این وجود به نظر بنده اگر بیش تر با دی اس ال آر های کانن تجربه دارید 70دی و اگر با نیکون بیش تر کار کرده اید دی 7100 را انتخاب کنید. اگه تجربه کار با هر دو برند یکسان است به یک فروشگاه بروید هر دو بدنه را در دست بگیرید با هرکدام بهتر ارتباط برقرار کردید و به نظرتان خوش دست تر بود همان را انتخاب کنید مطمئنا از انتخابتان راضی خواهید بود. شباهت این دو بدنه در کیفیت عکس بسیار بسیار بیش تر از تفاوتشان است.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein Arabi نمایش پست ها
    داینامیک رنج و نویز (اگر هم تفاوت زیادی داشته باشند) به تنهایی باعث نمی شوند که دوربینی برای عکاسی بهتر یا بدتر باشد، بگذارید کمی توضیح دهم:

اگر کسی از بنده برای انتخاب بین این دو دوربین نظر بخواهد و فیلم برداری برای او مهم باشد قطعا 70 دی را پیشنهاد می کنم و اگر فرد دیگری که فقط عکاسی برایش مهم است برای انتخاب بین این دو دوربین راهنمایی بخواهد من اول این سوالات را از او می پرسم:

آیا عکاسی منظره اولویت شماست؟ دی 7100 شارپنس(در صورت استفاده از لنزی با کیفیت برابر) بیش تر و داینامیک رنج بیشتری دارد پس انتخاب مناسب تری است.

آیا عکاسی ماکرو اولویت شماست؟ به دلیل داشتن ال سی دی چرخان و فوکوس بهتر در لایو ویو 70 دی گزینه مناسب تری است.

آیا عکاسی پرتره مد نظر شماست؟ شاید در چاپ های بزرگ تر دی 7100 برتری داشته باشد.

آیا عکاسی ورزشی یا حیات وحش مد نظرشماست؟ 70دی شاتر لگ کمتر و نقاط فوکوس کراس تایپ بیش تری و سرعت عکاسی پیاپی بالاتری دارد شاید گزینه مناسب تری باشد.

و ...

و قبل از همه این سوالات از فرد مذکور می پرسم که آیا تجربه کار با هیچ یک از این دو برند را دارد یا نه؟ که اگر جواب مثبت باشد پاسخ خواهم داد انتخاب بهتر بین این دو، برندی است که قبلا تجربه کار با آن را داشته اید؛ چون تفاوت های ناچیز این دو بدنه به مراتب کمتر از شباهت های بی شمار آن هاست.

اهل سلفی گرفتن هستید؟ 70 دی را بخرید
    nautilus_214، M.Nouri، tahers96i و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    پرتره‌ها کار مشترک هستند

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

باتشکر از پاسخ شما من تمام پست های این بخش را خواندم.تمایل خودم به سمت نیکون هست . اما تنها نگرانی من مشکل گرد و غبار بر روی سنسور هست که می ترسم دردسر ساز بشه برام.چون بیشتر بیرون عکاسی می کنم.مثلا یه موقع توی سفر این مشکل پیش بیاد خودم می توانم تمیز کنم؟به نظر شما مشکل جدی یا خواصی نیست؟اگر نیست الکی 300 تومان گران تر کنون 70 دی را نخرم.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    903

نقل قول نوشته اصلی توسط morteza323 نمایش پست ها
    باتشکر از پاسخ شما من تمام پست های این بخش را خواندم.تمایل خودم به سمت نیکون هست . اما تنها نگرانی من مشکل گرد و غبار بر روی سنسور هست که می ترسم دردسر ساز بشه برام.چون بیشتر بیرون عکاسی می کنم.مثلا یه موقع توی سفر این مشکل پیش بیاد خودم می توانم تمیز کنم؟به نظر شما مشکل جدی یا خواصی نیست؟اگر نیست الکی 300 تومان گران تر کنون 70 دی را نخرم.
    تا نباشد چیزکی نگویند چیزها
    دوست عزیز من تو نت چند تا نمونه مشکل سنسوری که گفتین دیدم هم تو سایت های خارجی و هم ایرانی من بودم ریسک نمیکردم.
    morteza323، Mahdi.A.Tabar و ppl94 تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال Majix آواتار ها
    تشکر کرده
    3755

مشکل غبار نيکون برميگرده به اسمبل کردن کارخونه و مشکل قسمت کنترل کيفيت ، اما اين مشکل مثل روغن پاشی دی 600 نيست و ربطی هم به سيلينگ بدنه نداره که تو محيط بيرون ضعف داشته باشه
    شما ميتونی موقع خريد با فروشنده شرط کنی و با گرفتن عکس از يک صفحه سفيد يا سقف مغازه با ديافراگم بسته اين مشکل رو چک کنی
    اگر هم چيزی باشه احتمالاً با يک دمنده از بين ميره و اگر هم نشد نمايندگی براتون تميز ميکنه
    tahers96i، morteza323 و Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کنند.

كاربر همراه hosseinhmj آواتار ها
    تشکر کرده
    4122

دوست عزیز هردو بدنه های خوبی هستند ، من خودم تقریبا یک سال است که نیکون 7100 دارم ،روی سنسور دوربینم هم یکبار ذرات گردو غبار نشست که براحتی تمیزش کردم خوبی 7100 اینه که لو پس فیلتر نداره و سطح سنسورش براحتی و بدون مایع تمیز کننده خاصی پاک میشه ، حتی به قول دوستمون با همین دمنده های معمولی چرا که گرد و غبار روی سنسور میشینه و این یک امر خیلی طبیعی هست ، به نظر من اصلا وسواس به خرج ندهید چرا که همون گردو غبارهایی که گفتم تو دیافهای 20 به بالا معلوم میشن اونم از جاهایی مثل آسمون ، به نظر من تنها مشکل 7100 بافر اون هست که وقتی روی عکاسی پیاپی عکاسی کنید بعد از گرفتن 6 فریم پر میشه که این مشکل با خرید یه مموری 95 مگ بر ثانیه سن دیسک قابل حله ، البته این مشکل خاصی نیست چرا که به ندرت پیش میاد شما بخواین از مود عکاسی پیاپی استفاده کنید ، این بدنه اگه یه ال سی دی چرخان داشت واقعا بهترین بدنه دنیا تو رده خودش میشد ، شاد و موفق باشید
    morteza323 و Milad_al تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

از همه دوستان تشکر می کنم بابت نظر هاشون.پس بین این دو دوربین فقط میمونه سلیقه ی شخصی که به نظرم یه فروشگاه برم و هر دوتا رو باهم دست بگیرم هر کدوم که بیشتر خوشم آمد را بخرم.
    فقط دوستان کجا معتبر تر هست و من می تونم خرید کنم؟؟با چه گارانتی و بیمه ای؟ مثل اینکه ایده ال از همه بهتره.
    hosseinhmj تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Amin.Zallaghi آواتار ها
    تشکر کرده
    3931

از همه دوستان تشکر می کنم بابت نظر هاشون.پس بین این دو دوربین فقط میمونه سلیقه ی شخصی که به نظرم یه فروشگاه برم و هر دوتا رو باهم دست بگیرم هر کدوم که بیشتر خوشم آمد را بخرم.
    فقط دوستان کجا معتبر تر هست و من می تونم خرید کنم؟؟با چه گارانتی و بیمه ای؟ مثل اینکه ایده ال از همه بهتره.
    بنده اومدم همینو گوشزد کنم که خودت اشاره کردی
    حتماً هر دو رو از نزدیک ببین
    از فروشنده درخواست کن برات روشن کنه
    چندبار دوربینا رو برانداز کن ببین از کدوم خوشت میاد
    قدم اول برای ارتباط برقرار کردن، پسند کردن ظاهر و ارگونومی اون وسیله اس.
    nautilus_214، morteza323 و Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کنند.

صفحه 35 از 49 نخستنخست ... 25 31 32 33 34 35 36 37 38 39 45 ... آخرینآخرین