البته من خیلی باکنون اشنانیستم ولی ۱۱-۱۶ اف ۲.۸ توکینا رو تجربه شو داشتم ولنز فوق العاده ای هست که ورژن یکش رو بایدحدود۲۰۰۰تا۲۲۰۰ بتونیدپیداکنید. همینطور ۱۰-۲۲ کنون هم که حدودا ۲۵۰۰-۲۷۰۰ هست با اف۳.۵-۴.۵ که فک کنم مقداری از توکینا کیفیت اپتیکی بهتری داره(اگه اشتباه میکنم دوستان بگندلطفا) ولی خوب توکینا دیاف ثابت ۲.۸ داره که برای رصدبه کارتون میاد.همینطورسیگما ۱۰-۲۰ با اف ۳.۵ وقیمت ۲۴۰۰ و ۸-۱۶ که البته به دلیل دیاف ۴.۵ برای رصد مناسب به نظر نمیاد ولی برای طبیعت خوبه.
سامیانگ هم لنزهای ۱۴ م م خوبی داره که حدودا ۱۴۵۰ قیمت داره ولنز خوبی هست ولی فوکوس اتوماتیک نداره وشما باید این رو درنظربگیرید.
من واقعا از همه عزیزان پوزش می خوام. تقصیر من نبود سایت افرنگ زده بود حداکثر اندازه قالب فول فریم. الان که گفتید رفتم تو DP دیدم بــــــله زده aps-c. کلا این سایت افرنگ یچیزیش میشه. یه لنز سامیانگ 800-1600 مم گذاشته چون دیافش در باز ترین حالت اف16-8 هست هیچی نزده که ینی ما نمیدونیم حالا بگذریم. بازم معذرت از دوستان
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
منم مثل شما دنبال يه لنز تو همين بازه ميگردم واسه همين اکثر اين ها رو چک کردم
جز همون 17-40 و 24-105 لنز مناسبی پيدا نکردم
ترجيح ميدادم 24-105 رو بگيرم اما چون 70-200 دارم فکر ميکنم 17-40 انتخاب بهتری باشه (که تازه اون هم روی فول فريم گوشه هاش شارپ نيست )
کراپ ها يه خوبی دارن اينه که تو محدوده شارپ لنز ها هستن
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دوستان لنز 70-200 اف 2.8 آی اس سیگما رو چطور میبینند در مقایسه با کنون؟ هر جور شده می خوام هزینم رو کم کنم تا بتونم 16-35 بگیرم. نظر اساتید چیه؟ عزیزانی که با لنز سیگما کارکردند بنسبت قیمتش کیفیت پایین تری داره نسبت به کنون؟
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
از 70 تا حدود 130 چيزی از کنون کم نداره (ورژن 2 ماکرو) بعد از اون ديگه کيفيتش کم ميشه
اما کنون روی 200 2.8 کم کاملاً شارپه
من با شارپنس مشکلی نداره روی فوکال بالا اما يکم حالت سفيدی (روح مانند) داره
اما در کل به نسبت قيمتش خيلی راضيم و هرجور ميخوام بفروشم و يه 6 دی با 24-105 بگيرم دلم نمياد
IMG_5741.jpgUntitled-1.jpg
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid