درود
در این رده قیمتی ، داشتن بازترین اندازه دیافراگم F4 معقول است لنز زوم با رنج مشابه که دیافراگم باز تر از این داشته باشه قیمتش بالای 8 میلیون است ( 70-200 f2.8 )
در مورد سرعت Focus اش هم دقیقا همین مورد بالا صادق است نیکون یک 55-300 هم بعد از این لنز ارائه کرده که دوستانی استفاده کرده بودند نظرشان این بود که سرعت Fucus لنز 55-200 VR بیشتر است. مخلص کلام اظهار نظری که در مورد لنز مورد نظر شنیدید سطحی و بدون توجه به نوع کاربرد و سطح قیمتی آن بوده.
بعد همه اینها فکر میکنم اصلا خرید لنزی با این فاصله کانونی برای شما ضرورتی ندارد شما با یک لنز همه کاره ( walkaround ) در این مقطع بهتر است به خود عکاسی ادامه دهید تا بیشتر به گرایش و علاقه مندی عکاسی خود نزدیک شوید ، ارزانترین نسخه چنین لنزی هم همان لنزی هست که به صورت Kit همراه دوربین شما بوده 18-55 VR که به نسبت قیمتش لنز بدی نیست. اوایل دوستانی که تازه به عکاسی مشغول شده اند به آخرین فاصله کانونی لنز خود که میرسند فکر میکنند که اگر بیشتر میشد چه میشد!
مثلا چه میتوانست بیشتر از 55mm وجود داشته باشد! فواصل کانونی مختلف برای مصارف مختلفی هستند اما عمومی ترین رنج 18 تا 85 هست.
ینده نظرم این است فعلا با لنز موجود ادامه دهید ، و بعدا اگر قصد داشتید همچنان لنز زومه همه کاره خود رو آپگرید کنید 18-105 نیکون را تهیه بفرمایید. یا باز با قیمتی بیشتر 16-85 نیکون را ، اما 55-200 را تهیه کردن صرفا برای کامل کردن رنج ، بدون ذهنیتی در مورد اینکه با این فواصل مختلف قرار است چه کنید کار درستی نیست. و دردسر تعویض لنز از روی دوربین هم راحتی کار رو از شما خواهد گرفت.
سلام
میخوام یه لنز واید بگیرم دوربینم d5100 است.
بین 10-24 و 12-24 نیکور موندم، از نظر sharpness و distortion کدومش بهتر عمل می کنه(البته قیمتشم باید در نظر گرفت)؟
لنز مشابه اینا هست که یه خورده ارزونتر باشه و کیفیت مشابهی داشته باشه؟ در کل شما کدومشو پیشنهاد می کنین؟
اگرلنز زوم بخواید ، من فکر میکنم TOKINA 11-16 F2.8 باتوجه به قیمت (وحتی جدای ازقیمت) لنزبسیار خوبی ست. همینطور SIMA 10-20 و SIGMA 8-16 که البته این اخری باید بینید تا چه اندازه برای کارشما مناسب هست؟ در کل این لنزها نسبتا قیمت بالایی دارند درحالیکه به نسبت این لنزهای توکینا و سیگما خوب جواب نمیدهند.
سلام
من به تازگی d5100 خریدم
میخوام یه لنز همه کاره براش بخرم
دوستم 18-105 رو معرفی کرده و خودمم روش نظر دارم
خواستم بپرسم با این هزینه ای که میخوام براش بدم (نزدیک 1 ملیون تومن) آیا 18-105 بهترین گزینه س؟
یه لنزی که قدرت زوم بده بهم و f خوبی داشته باشه!
ممنون
درود
بله ، به عنوان یک لنز زوم همه کاره با قیمتی مناسب بهترین گزینه هست.
بدون شک گزینه هایی هم هستند که میتوانند از آن بهتر باشند اما قیمت بیشتری هم دارند.
این لنز آپدیتی میتواند باشد ، برای لنز فعلیتان ( احتمالا 18-55 ) با همان دیافراگم و کاربرد اما با کیفیتی بهتر و رنج بیشتر
-دوستان برای خرید لنز زوم تو رنج 70-300 (حدودا) چی رو پیشنهاد میکنن؟ خودم تامرون مد نظرم هست. ماکرو داشتن هم با اینکه لازم نیست ولی خوبه بودنش. در مضیقه مالی هم هستم :|
Nikon D3200
~احسان عالی مهر
سلام. کدام یک؟!
داشتم تو افرنگ لنز های سیگما رو نگاه میکردم که به این لنز با ارزش برخوردم. دوستانی که تجربه استفاده از این لنز یا هر دو لنز رو دارند بنده رو بی نصیب نکنند. قصد خرید بدنه ی فول فریم و یک لنز تله و یک لنز واید رو دارم. حالا نتیجه ی این دو بر روی فول فریم به چه صورت هست؟ لنز سیگما خیلی چشمو گرفته اخه هم EX هست هم فوکالش تا 50 هست و از همه مهم تر 3 استاپ اپرچر بازتری داره یعنی اف2.8. قیمتش هم پایین تره. اما از همه چی مهم تر کیفیت و فوکوس دقیق هست. (دومی خیلی مهم). دوستان عزیز کدوم رو پیشنهاد میدن؟
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
SIGMA17-50 اين لنز فول فريم نيست
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام دوستان
برای عکاسی نجومی(عکاسی از رد ستارگان و کهکشان) و همچنین عکاسی از منظره چه لنزی بگیرم؟
لطفا قیمت هم بگید و زیاد گرون نباشه!
راستی دوربینم 600D کنونه...