ببینید خوب توی اپرچر 4.5 کفه ترازو خیلی کم به سمت 35 هست، که احتمالا توی اپرچر بسته تر یکسان بشن، 4.5 کمترین اپرچر ممکن برای لنز کیت بود و از طرف دیگه لنز کیت من داغون شده و 35 آکبنده
اما درکل تفاوتش از نظر شارپنس اونقدری نیست که آدم به دلش بچسبه که کیت رو بذاره کنار و 35 رو استفاده کنه، چرا که به خاطر لرزشگیر و سیستم فوکسش چندین برابر احتمال شکار صحنه ها و لحظات تکرار نشدنی بیشترن، لنز خیلی خیلی مطمئن تریه.
تنها چیزی که 35 داره اپرچر بازترشه که همونم نمیشه به خاطر شارپنس پایین ترش استفاده کرد و وقتی قرار باشه روی 4.5 استفاده بشه همون بوکه ی کیت رو میده، پس بازم استفاده ازش توجیهی نداره
من هدفم از خرید این لنز بوکه و شفافیت بود، چرا که مقایسه این لنز و لنز کیتو اینجوری توی یه سایت خارجی خوندم، که منتها فکر نمیکردم VR2 انقدر نسبت به AFP شارپنسش کمتر باشه :
درکل لنز مشکلی نداره و خوبه اما چیزی که هست گویا به درد کار من نمیخوره، یا حداقل به درد من
من یه لنز میخواستم که همیشه رو دوربینم باشه و هیچوقت نیاز به تعویض لنز نداشته باشم، لنز هارو بررسی کردم و دیدم که35 versatile تر از هر لنزیه، برای همین خریدمش و دیدم که انگار لنز کیت خودم versatile تره به علت امکاناتش (پنج موردی که گفتم پست قبل)
گویا بهترین کار برای من اینه که برای هدشات های زیبا و گرفتن بوکه بهتره یه لنز پورتره بگیرم و وقتای خاص ازش استفاده کنم و همین 18-55 لنز اصلی دوربینم باشه
و صد البته وقتی 18-140 AFP بیاد، با اون عوضش میکنم
چیزی که هست همونجور که من گفتم من بیشتر عکاسیم شکار لحظه هست، یعنی فقط یک بار فرصت شات زدن دارم و اصلا وقت دقت کردن و تمرکز و این قضیه ها وجود نداره ، لنز کیت لنزی هست که میتونم بعد از زدن شات مطمئن باشم که اون لحظه شکار شده، اما لنز 35 همچین اطمینانی رو بمن نمیده و حتی برعکس، میتونم مطمئن باشم که اکثر خوب فوکس نشده و یا شارپ نیوفتاده و غیره.
فقط لطفا کمکم کنید بفروشمش