صفحه 405 از 433 نخستنخست ... 305 355 395 401 402 403 404 405 406 407 408 409 415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 4,041 تا 4,050 , از مجموع 4323
Like Tree5932تشکر

موضوع: راهنمایی برای خرید لنز

كاربر همراه Amirhoseingh آواتار ها
    تشکر کرده
    268

نقل قول نوشته اصلی توسط Aier نمایش پست ها
    بله اینو متوجه شدم دیگه ، البته نه اینکه لنز بد باشه، اما خوب چیزی که من میخوام نیست، یعنی حداقل برای یک مبتدی مثل من مناسب نیست.
    اگه توی فروشش میتونید کمکم کنید لطفا یاری کنید، اما خوب اینو دریافتم که با علاقه ای که من به AFP دارم فقط میتونم منتظر باشم برای ریلیز AFP های بعدی و به خرید اونها فکر خواهم کرد

دوستان یه چند تا سوال دارم شاید مسخره باشن اما خوب واقعا نمیدونم این موارد رو با سرچ کردن هم نتونستم به جواب هایی که میخوام برسم

1- درمورد لنزماکرو: درمورد لنز های ماکرو چی خاصه؟ تکنولوژی ساختشون فرق داره؟ الان مثلا یه لنز ماکرو 105 ، با لنز پرتره 105 چه تفاوتی داره، بعد مثلا اگه ما با لنز ماکرو عکس از بالاتنه بگیریم و بخوابم به صورت پورتره استفاده کنیم چی میشه ؟همینطور برعکسش، با لنز 105 پرتره بخوایم ماکرو استفاده کنیم چی میشه؟ هردو که فوکال 105 هستن و هردو اپرچر بازی دارن، کلا میخواستم بدونم با لنز های ماکرو میشه ژانر های دیگه ای هم کار کرد ؟ و یا اگه نمیشه چه چیزی درموردش خاصه که نمیشه ؟
    اگه ما مثلا لنز 18-140 رو، بذاریم روی فوکال 105 ، ماکرو خواهد شد یا پرتره ؟ (البته میدونم که در اصل هیچ کدوم این کار هارو مثل خودشون انجام نمیده، منظورم درحد خودش هست که انجام میده )

2- درمورد لنز های زوم و تله: میخواستم بدونم از بین لنز های 70-200 ، 50-200 ، 18-140 ، تفاوت از نظر ژانر عکاسی چگونه است و کلا شفافیت کدوم بیشتره ؟ منظورم اینه که مثلا اگه هرسه رو روی فوکال 140 بذاریم و مقایسه کنیم، نتیجه چه خواهد بود؟ کدوم چه نوع عکاسیی رو پوشش میدن.
    سلام ،، با اجازه اساتيد و دوستان،،
    ٣٥ مم واقعا لنز شاهكاريه اما بوكه دلچسبي نداره ,و يكم خطا ي اسفرو كروماتيسم شما بايد ٨٥ يا ٥٠مم ميگرفتي كه كاملا راضيت ميكرد ابن لنز هايي هم كه ميگي توي فوكال هاي بالا خيلي كيفيت و شارپنس خارق العاده اي ندارن و توي محيط كم نور بايد با ايزو بالاتر عكس بگيري البته الان شايد واست جذاب باشه اما كم كم جوابگو نيست و كم مياره وقتي پيشرفت ميكني باز هم ممكنه احساس بدي بهت دست بده . اما بهتر از همه ٧٠ ٣٠٠ هست توي اينها كه دو فرداي ديگه خواستي كوچ كني به فول فريم بتوني استفاده كني فكر كنم روي كراپ شارپنس خوبي داشته باشه وذگويا فكوس بهتري و سريعتري هم داره، البته ٨٥ مم نيكون هم لنز عالي و قيمتش خوب هست و بوكه خيلي كره اي داره اما اگر ماكرو ميخواي ميتوني به ٩٠مم تامرون جديد هم يه نگاهي بندازي البته اساتيد ماكرو نظرشون بر نظر من ارجحيت داره
    پيوست: البته لنز ٧٠ ٣٠٠ يك مدل تامروني هم داره كه اونم لنز بدي نيست.
    البته همه چيز به بودجه شما بستگي داره اگر مقدار هزينه اي كه ميخواي بكني بگي بهتر ميشه راهنماييت كرد
    ببخشيد دوستان سرتونو درد آوردم با پر حرفي
    Aier تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    268

سلام مجدد
    @خزان
    اینکه گفتم روی AFP میشه شاترپایین تری استفاده کرد، به خاطر برتر بودن لرزشگیرش گفتم، باور کنید نه یک بار نه دو بار ، سی چهل بار این دو لنز کیت رو مقایسه کردیم به
    چون یکی از دوستان سیاه بخت من وقتی دید که من این دوربینو خریدم خوشش اومد و رفت از شهر بخره که گولش زدن و بهش گفتن AFS بهتره، چونکه VR2 هست و AFP بدتره چون VR1 هست :o و لنز قدیمی رو انداختن بهش و ما مدام در حال مقایسه این دو لنز کیت می باشیم، که لنز AFP چندین برابر شارپ تر، رنگ دهی بهتر، فوکس بسیار بهتر و سریع تر و ساکت و لرزشگیر عالی تری داره، بارها و بارها بوده که بنده با این لنز کیت سوژه هایی رو شکار کردم و دوستم از دست دادتشون به خاطر لرزشگیر و فوکس ضعیف اون لنز کیت.

وحالا درمورد مقایسه 35 و لنز کیت
    باور کنید اینجوری که فکر میکنید نیست، این عکس از مقایسشون روی F4.5 ، این اپرچر کمترین اپرچری بود که میتونستم روی لنز کیت تنظیم کنم پس طبق حرف های خودتون لنز کیتم توی اپرچر های بسته تر ازین باید عملکرد بهتری بده
    هردو فوکال 35، اپرچر هردو 4.5 و هردو روی پایه با شاتر اسپید 1/15 ، با هردو بارها عکس گرفتم که مطمئن باشم بهترین خروجی برای مقایسه قرار داده میشه
    توی نگاه اول بهتر بودن رنگ بندی لنز کیت به چشم میخوره و یک عیبی از کیت که تازه بهش برخوردم
    گویا لنز کیتم گوشه های عکسش یکم تاریکه، انگار خود لنز دید خود لنزو بسته، من هود نذاشتم روش، شاید به خاطر اینه که لنز زومه و تا 35 زوم شده، نمیدونم

عکسی که 35 ثبت کرده اینجا درحد یک درصد شارپتره، که احتمالا 18-55 روی اپرچر بسته تر، به همونقدر شارپی برسه
    و البته نا عدالتیه اینو درنظر نگیریم که لنز کیت من چندین هزار شات زده و خیلی خط و خش به صفحش انداختم

حالا به نظرتون بنا به این مقایسه، ارزش داره که من (1) فوکس بی صدا (2) سرعت فوکس چندین برابر (3) دقت فوکس چندین برابر (4) فوکال متغییر 18-55 (5) لرزشگیر از لنز کیت بیخیال بشم و لنز 35 رو استفاده کنم؟
    لنز 35 در قبال این 5 مورد، تنها چیزی که نسبت به کیت داره اپرچر 1.8 هست که این روهم میفرمائید استفاده نکنم تا شارپنسش پایین نیاد!

نکته قابل ذکر: با لنز 35 ، ده شات زدم ، و هرکدوم شارپنسی داشتن، اینی که انتخاب شده بهترینشون بوده، در صورتی که لنز کیت 5 شات زد و هر پنج شات دقیقا عین همدیگر بودند

شما با فرمت خام اين عكس ها رو گرفتي ياjpeg؟؟
    به اينم توجه كن كه در گوشه كادر با ٣٥ مم خيلي تصوير شارپتر هست و ويگنت بسيار كمتري داره و كنتراست بهتري اينجاست كه afp كاري ازش بر نمياد و كيت لنز ظعف هاي خودشو نشون ميده، در مركز تصوير اصولا لنز ها مشكل شارپنس ندارن و اكثرا در حد قابل قبول هستن هرچي سمت گوشه بريم و شارپنس حفظ بشه اون وقته كه عيار لنز معلوم ميشه كه خوبه يا نه (اساتيد اگر اشتباه برداشت كردم خواهشمندم تصحيح كنيد) توي اين عكس در قسمت هاي سايه در لنز ٣٥مم جزيات بيشتري هم وجود داره اصن نورسنجي بهتري داره توي كراپ ١٠٠ كه گذاشتي كيت لنز نويز مشهودتري داره فكر نمكردم تا اين حد تفاوت وجود داشته باشه بين اين ٢ تا اما انگار با يه دوربين ديگه عكس گرفته شده مگه لنز روي عملكرد نويز هم تاثير داره!؟ . (بازهم خواهشمندم تصحيح بفرماييد در صورت لزوم)
    شما الان كمبود هاي اف بسته رو نميتوني درك كني فكوس مهمه اما توي عكاسي ورزشي حتي همين لنز هاي معمولي هم فكوسشون قابل قبوله
    شما روي لنز با فوكال بالا باز هم بايد سرعتو بياري پايين يا ايزو رو ببري بالا و فكر كن روي ٣٠٠ با اف ٥.٦ بخواي با سرعت ١/٥٠ عكس بگيري حتي با لرزشگير هم آسون نيست و خيلي دور از انتظاره كه شارپ باشه با توجه به گفته خودتون راجع به لرزش دستي كه خدتون گفتي داري
    يك نكته ديگه هم بگم كه توي چند تا سايت مختلف خوندم و اون عمده بهبود فكوس در موقع استفاده اس كانتراست ديتكشن است اما از نظر اپتيك گويا فرقي با مدل قديمي نداره دوربين شما با توجه به نقاط فكوسش بسيار مستعد گيجي فكوس در اف پايين هست و اصولا بهترين نتيجه دوي نقطه وسطي كه كراس هست به دست مياد اينو با توجه به دي ٥١٠٠ خودم ميگم و با ٥٠مم اف ١.٨ جي وقتي عكس ميگيرم بعظي مواقع فكوس گيج ميزنه شما لنزو نفروش و سعي كن با زحمت و تمرين بتوني خروجي خوب ازش بگيري اينطوري واست به نتيجه مطلوب رسيدن خيلي جذاب و شيرين تر ميشه مثلا خود من مدت زيادي ال سي دي دوربينمو بسته بودم و با لنز هليوس ٥٨مم اف ٢ و فكوس دستي عكس ميگرفتم اوايل خيلي سخت بود اما كم كم عادت كردم و از نتيجه اي كه گرفتم راضي هستم و اون موقع قدر هر شات رو درك نميكردم و اين كار باعث شد قدر هر بار زدن شاتر رو بدونم چون در آخر روز همه عكس ها رو چك ميكردم اوايل از خروجي داغون و فلو و فكوس اشتباه گريم ميگرفت و كم كم با تمرين خطاي من كمتر شد .البته نيازي نيست شما اين كارو كني اين كار من شايد به نظرتون نوعي خودآزاري باشه.
    در ضمن اينكه همش تكرار ميكني كه مبتدي هستي برداشت اشتباهت رو توجيه نميكنه اين رفتار شما مثل كسي ميمونه كه تازه گواهينامه گرفته و مدام تصادف ميكنه و ميزنه به در و ديواد بعد هم مدام تكرار ميكنه كه مبتدي هست و در آخر ايراد رو تقصير ماشين ميندازه، هيچ كس از اساتيد و دوستاي عزيز توي اين فروم و كلا توي دنيا از بدو تولد انسل آدامز و هنري كارتير و جيمز نچوي ويوسف كارش و ... نبودن و با ممارست و تمرين و سعي در بهبود و برطرف كردن كاستي ها و خطا هاشون به اينجايي كه به من و شما دلسوزانه مشاوره ميدن رسيدن و هميشه خود من بسيار سود بردم از راهنمايي بي دريغشون پس اين نعمت بزرگ رو قدرشو بدون همچنين توي اينترنت ميتوني خيلي چيزا ياد بگيري و از مبتدي بودن در بياي من كساني رو ديدم كه پول دوربين نداشتن و با دانلود فايل هاي خام از سايت ها روشون تمرين اديت ميكردن مهم اينه ساكن نموني و به جلو بري
    ببخشيد اگر اندكي آف تاپيك شد
    ديگه رسما شرمنده بچه ها شدم انقدر كه تايپ كردم و وقتتون گرفتم
    ممنون
    ویرایش توسط Amirhoseingh : Tuesday 30 August 2016 در ساعت 07:35 دلیل: غلط املايي
    yaghoobi، rasoul2014، WardeN و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Aier آواتار ها
    تشکر کرده
    248

نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhoseingh نمایش پست ها
    شما با فرمت خام اين عكس ها رو گرفتي ياjpeg؟؟
    به اينم توجه كن كه در گوشه كادر با ٣٥ مم خيلي تصوير شارپتر هست و ويگنت بسيار كمتري داره و كنتراست بهتري اينجاست كه afp كاري ازش بر نمياد و كيت لنز ظعف هاي خودشو نشون ميده، در مركز تصوير اصولا لنز ها مشكل شارپنس ندارن و اكثرا در حد قابل قبول هستن هرچي سمت گوشه بريم و شارپنس حفظ بشه اون وقته كه عيار لنز معلوم ميشه كه خوبه يا نه (اساتيد اگر اشتباه برداشت كردم خواهشمندم تصحيح كنيد) توي اين عكس در قسمت هاي سايه در لنز ٣٥مم جزيات بيشتري هم وجود داره اصن نورسنجي بهتري داره توي كراپ ١٠٠ كه گذاشتي كيت لنز نويز مشهودتري داره فكر نمكردم تا اين حد تفاوت وجود داشته باشه بين اين ٢ تا اما انگار با يه دوربين ديگه عكس گرفته شده مگه لنز روي عملكرد نويز هم تاثير داره!؟ . (بازهم خواهشمندم تصحيح بفرماييد در صورت لزوم)

....

ببخشيد اگر اندكي آف تاپيك شد
    ديگه رسما شرمنده بچه ها شدم انقدر كه تايپ كردم و وقتتون گرفتم
    ممنون
    ببینید خوب توی اپرچر 4.5 کفه ترازو خیلی کم به سمت 35 هست، که احتمالا توی اپرچر بسته تر یکسان بشن، 4.5 کمترین اپرچر ممکن برای لنز کیت بود و از طرف دیگه لنز کیت من داغون شده و 35 آکبنده

اما درکل تفاوتش از نظر شارپنس اونقدری نیست که آدم به دلش بچسبه که کیت رو بذاره کنار و 35 رو استفاده کنه، چرا که به خاطر لرزشگیر و سیستم فوکسش چندین برابر احتمال شکار صحنه ها و لحظات تکرار نشدنی بیشترن، لنز خیلی خیلی مطمئن تریه.

تنها چیزی که 35 داره اپرچر بازترشه که همونم نمیشه به خاطر شارپنس پایین ترش استفاده کرد و وقتی قرار باشه روی 4.5 استفاده بشه همون بوکه ی کیت رو میده، پس بازم استفاده ازش توجیهی نداره

من هدفم از خرید این لنز بوکه و شفافیت بود، چرا که مقایسه این لنز و لنز کیتو اینجوری توی یه سایت خارجی خوندم، که منتها فکر نمیکردم VR2 انقدر نسبت به AFP شارپنسش کمتر باشه :

درکل لنز مشکلی نداره و خوبه اما چیزی که هست گویا به درد کار من نمیخوره، یا حداقل به درد من

من یه لنز میخواستم که همیشه رو دوربینم باشه و هیچوقت نیاز به تعویض لنز نداشته باشم، لنز هارو بررسی کردم و دیدم که35 versatile تر از هر لنزیه، برای همین خریدمش و دیدم که انگار لنز کیت خودم versatile تره به علت امکاناتش (پنج موردی که گفتم پست قبل)

گویا بهترین کار برای من اینه که برای هدشات های زیبا و گرفتن بوکه بهتره یه لنز پورتره بگیرم و وقتای خاص ازش استفاده کنم و همین 18-55 لنز اصلی دوربینم باشه
    و صد البته وقتی 18-140 AFP بیاد، با اون عوضش میکنم

چیزی که هست همونجور که من گفتم من بیشتر عکاسیم شکار لحظه هست، یعنی فقط یک بار فرصت شات زدن دارم و اصلا وقت دقت کردن و تمرکز و این قضیه ها وجود نداره ، لنز کیت لنزی هست که میتونم بعد از زدن شات مطمئن باشم که اون لحظه شکار شده، اما لنز 35 همچین اطمینانی رو بمن نمیده و حتی برعکس، میتونم مطمئن باشم که اکثر خوب فوکس نشده و یا شارپ نیوفتاده و غیره.

فقط لطفا کمکم کنید بفروشمش
    ویرایش توسط Aier : Tuesday 30 August 2016 در ساعت 12:03

كاربر فعال خزان آواتار ها
    تشکر کرده
    3572

ببینید خوب توی اپرچر 4.5 کفه ترازو خیلی کم به سمت 35 هست، که احتمالا توی اپرچر بسته تر یکسان بشن، 4.5 کمترین اپرچر ممکن برای لنز کیت بود و از طرف دیگه لنز کیت من داغون شده و 35 آکبنده

اما درکل تفاوتش از نظر شارپنس اونقدری نیست که آدم به دلش بچسبه که کیت رو بذاره کنار و 35 رو استفاده کنه، چرا که به خاطر لرزشگیر و سیستم فوکسش چندین برابر احتمال شکار صحنه ها و لحظات تکرار نشدنی بیشترن، لنز خیلی خیلی مطمئن تریه.

تنها چیزی که 35 داره اپرچر بازترشه که همونم نمیشه به خاطر شارپنس پایین ترش استفاده کرد و وقتی قرار باشه روی 4.5 استفاده بشه همون بوکه ی کیت رو میده، پس بازم استفاده ازش توجیهی نداره

من هدفم از خرید این لنز بوکه و شفافیت بود، چرا که مقایسه این لنز و لنز کیتو اینجوری توی یه سایت خارجی خوندم، که منتها فکر نمیکردم VR2 انقدر نسبت به AFP شارپنسش کمتر باشه :

درکل لنز مشکلی نداره و خوبه اما چیزی که هست گویا به درد کار من نمیخوره، یا حداقل به درد من

من یه لنز میخواستم که همیشه رو دوربینم باشه و هیچوقت نیاز به تعویض لنز نداشته باشم، لنز هارو بررسی کردم و دیدم که35 versatile تر از هر لنزیه، برای همین خریدمش و دیدم که انگار لنز کیت خودم versatile تره به علت امکاناتش (پنج موردی که گفتم پست قبل)

گویا بهترین کار برای من اینه که برای هدشات های زیبا و گرفتن بوکه بهتره یه لنز پورتره بگیرم و وقتای خاص ازش استفاده کنم و همین 18-55 لنز اصلی دوربینم باشه
    و صد البته وقتی 18-140 AFP بیاد، با اون عوضش میکنم

چیزی که هست همونجور که من گفتم من بیشتر عکاسیم شکار لحظه هست، یعنی فقط یک بار فرصت شات زدن دارم و اصلا وقت دقت کردن و تمرکز و این قضیه ها وجود نداره ، لنز کیت لنزی هست که میتونم بعد از زدن شات مطمئن باشم که اون لحظه شکار شده، اما لنز 35 همچین اطمینانی رو بمن نمیده و حتی برعکس، میتونم مطمئن باشم که اکثر خوب فوکس نشده و یا شارپ نیوفتاده و غیره.

فقط لطفا کمکم کنید بفروشمش
    بزارید تو تاپیک خرید و فروش دوربین و تجهیزات عکاسی تا مشتری پیدا بشه تو همین صفحه که لینک کردم پست اول آدرس کانال تلگرام هم هست که میتونید اونجا هم آگهی کنید لنز رو
    الان تو این عکسی هم که فرستادید دوباره تفاوت اونقدر کم هم نیستا ! به برگ دقت کنید تو عکس لنز کیت جزعیات برگ مشخص نیست تو عکس 35 برگ با جزعیات مشخصه رنگ هم که خیلی بهتره ! نمیدونم دیگه چه انتظاری باید از یه لنز 700 تومنی داشت!
    من واقعا تمایل به ادامه این مبحث ندارم ولی موندم شما که برات مهمه یه شات بزنی و صحنه رو ثبت کنی چجوری میخوای با دیافراگم 3.5 تو تاریکی چیزیو ثبت کنی !
    باز تاکیید میکنم بیشتر به خاطر اینکه بقیه که میان این پست هارو میخونن احتمال داره تصمیم به خرید بگیرن یا منصرف بشن پس تا از موردی مطمئن نیستید ذکر نکنید "عدم توانایی فوکوس شما تو دیافراگم باز و عمق میدان کم مشکل لنز نیست مشکل فردیه شماست" وگرنه هیچ عکاسی از دیافراگم باز برای صحنه های راه دور استفاده نمیکنه چون فوکوس درستی انجام نمیشه عمق میدان هم کم میشه خیلی خیلی خوب میشه اگه مطالعه بیشتری تو مبحث عمق میدان داشته باشید
    الان واقعا من این دو عکس رو میبینم نمیدونم به چشمام شک کنم یا به نوشته های شما !
    M.Nouri و Aier تشکر می‌کنند.
    نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )

تشکر کرده
    248

نقل قول نوشته اصلی توسط خزان نمایش پست ها
    بزارید تو تاپیک خرید و فروش دوربین و تجهیزات عکاسی تا مشتری پیدا بشه تو همین صفحه که لینک کردم پست اول آدرس کانال تلگرام هم هست که میتونید اونجا هم آگهی کنید لنز رو
    الان تو این عکسی هم که فرستادید دوباره تفاوت اونقدر کم هم نیستا ! به برگ دقت کنید تو عکس لنز کیت جزعیات برگ مشخص نیست تو عکس 35 برگ با جزعیات مشخصه رنگ هم که خیلی بهتره ! نمیدونم دیگه چه انتظاری باید از یه لنز 700 تومنی داشت!
    من واقعا تمایل به ادامه این مبحث ندارم ولی موندم شما که برات مهمه یه شات بزنی و صحنه رو ثبت کنی چجوری میخوای با دیافراگم 3.5 تو تاریکی چیزیو ثبت کنی !
    باز تاکیید میکنم بیشتر به خاطر اینکه بقیه که میان این پست هارو میخونن احتمال داره تصمیم به خرید بگیرن یا منصرف بشن پس تا از موردی مطمئن نیستید ذکر نکنید "عدم توانایی فوکوس شما تو دیافراگم باز و عمق میدان کم مشکل لنز نیست مشکل فردیه شماست" وگرنه هیچ عکاسی از دیافراگم باز برای صحنه های راه دور استفاده نمیکنه چون فوکوس درستی انجام نمیشه عمق میدان هم کم میشه خیلی خیلی خوب میشه اگه مطالعه بیشتری تو مبحث عمق میدان داشته باشید
    الان واقعا من این دو عکس رو میبینم نمیدونم به چشمام شک کنم یا به نوشته های شما !
    نه یه سوء تفاوهمی شد، نمیدونم چرا انقدر من بد میرسونم منظور رو
    این عکس رو من درست نکردم یه سایت بررسی درست کرده که لنز کیت VR2 رو با 35 مقایسه کرده بود و میگفت که 35 انقدر شارپ تره، من اونو دیدم که قصد به خرید این لنز کردم، دوستمون گفت برا چی خریدی، گفتم برا این
    منتها این عیب رنگ بندی که لنز VR2 داشته رو کیت AFP نداره و مقایسش با 35 متفاوت میشه.

توی عملکرد شب که صد درصد 35 بهتره و اصلا شکی توش نیست اتفاقا من خودم که یه مورد از عکاسی تو شب گذاشتم توی تاپیک که عکس های لنز کیت اصلا غیرقابل استفاده هستن و اصلا امکان عکاسی باهاش تو نور کم وجود نداره
    من هیچوقت نگفتم که لنز کیت توی شب خوبه، مسلما خوب نیست و به پای پرایم نمیرسه

انتظار من از 35 بی مورد بود، یعنی من از 35 انتظار یه لنز همه کاره رو داشتم که برام همه کاری بکنه، از هدشات گرفته تا منظره و نجومی و عکسای خانوادگی و عکاسی خیابونیو همه چی و از لحاظ فوکس و هیچی هم هیچ افتی به لنز فعلیم نداشته باشه که انتظار من بی مورد بود اینو بارها تکرار کردم

همونطور که گفتم بهتره همین 18-55 لنز اصلی دوربینم باشه و یه لنز برای هدشات بگیرم مثلا 85، اما خوب چون گرونن فعلا نمیتونم و در درجه اول باید این لنزی که دارمو بفروشم

راستی یه سوال درمورد تعویض مکرر لنز و رفتن خاک به داخل دوربین
    در این صورت چه راه حلی هست ؟ اصلا رفتن خاک داخل دوربین چه افتضاحاتی میتونه به بار بیاره
    واینکه چه مراقبت هایی میشه انجام داد که این اتفاق نیوفته
    من نهایت سعیمو میکردم که تو سریع ترین زمان ممکن لنز رو عوض کنم

تشکر کرده
    268

این عکس رو من درست نکردم یه سایت بررسی درست کرده که لنز کیت VR2 رو با 35 مقایسه کرده بود و میگفت که 35 انقدر شارپ تره، من اونو دیدم که قصد به خرید این لنز کردم، دوستمون گفت برا چی خریدی، گفتم برا این
    منتها این عیب رنگ بندی که لنز VR2 داشته رو کیت AFP نداره و مقایسش با 35 متفاوت میشه.

توی عملکرد شب که صد درصد 35 بهتره و اصلا شکی توش نیست اتفاقا من خودم که یه مورد از عکاسی تو شب گذاشتم توی تاپیک که عکس های لنز کیت اصلا غیرقابل استفاده هستن و اصلا امکان عکاسی باهاش تو نور کم وجود نداره

انتظار من از 35 بی مورد بود، یعنی من از 35 انتظار یه لنز همه کاره رو داشتم که برام همه کاری بکنه، از هدشات گرفته تا منظره و نجومی و عکسای خانوادگی و عکاسی خیابونیو همه چی و از لحاظ فوکس و هیچی هم هیچ افتی به لنز فعلیم نداشته باشه که انتظار من بی مورد بود اینو بارها تکرار کردم

همونطور که گفتم بهتره همین 18-55 لنز اصلی دوربینم باشه و یه لنز برای هدشات بگیرم مثلا 85، اما خوب چون گرونن فعلا نمیتونم و در درجه اول باید این لنزی که دارمو بفروشم

در این صورت چه راه حلی هست ؟ اصلا رفتن خاک داخل دوربین چه افتضاحاتی میتونه به بار بیاره
    ميتوني ٥٠ هم بگيري بوكه خيلي بهتري داره
    اما واقعا واسه من شخصا دردناكه كه ميبينم كسي داره اين خبط رو ميكنه و ميچسبه با كيت لنز شما چند ساله عكاسي ميكني كه لنز كيت ات داغون شده!؟ مگه اين كيت جديد نيست!؟ لنز اصولا كم پيش مياد در حالت عادي خيلي افت كنه اونم لنز توانا و قوي و با ابهت و شارپي مثل كيت 18-55 afp ;) برو يه ٥٥-٢٠٠و يا ٥٥-٣٠٠ بگير ارزونه هستن و كيت ات هم ميتوني نگه داري ( ميتوني وايسي تا اندكي ديگر ٧٠-٣٠٠ هم با afp وارد بازار بشه كه البته با قيمت جهانيش قيمتش بالاي يك تومن ميشه
    اما اين نكته رو هيچوقت فراموش نكن كه ديگه سمت پرايم نري شما با حرفاتون بزرگترين عكاسا رو كه بهترين عكساشون با لنزاي منوال و كاملا دستي بوده زير سوال بردي
    بد نيست هر چند وقت ببري سنسورتو تميز كني من پيش آقاي قاسمي بردم كه البته رايگان هم اينكار رو انجام دادن و ميتوني وسايل تميز كننده بگيري خودت هم اين كارو بكني اما ببري هر چند وقت يه بار بهتره ميتوني با بسته ترين اف يه عكس از يه سطح روشن (يا سفيد) بگيري بعد ميتوني با بررسي عكس ببيني چقدر داره گرد و خاك روي سنسور هست
    *از اين به بعد خواستي چيزي بخري ميتوني قبلش تست كني و اونقدري تست كن تا مطمئن بشي از انتخابت با رويو و فروم شما به صد در صد اعتماد راجع به انتخابتون نميرسي و ممكنه هميشه بخوره تو ذوقت
    ویرایش توسط Amirhoseingh : Tuesday 30 August 2016 در ساعت 16:20
    yaghoobi و خزان تشکر می‌کنند.

كاربر فعال خزان آواتار ها
    تشکر کرده
    3572

ببینید 85 هم بگیرید تو دیاف باز همینطوریه ها ! از الان بگم که بعد یه وقت موردی پیش نیاد چون اون دیگه 700 نیست دو برابر قیمت داره
    رفتن خاک درون بدنه در حالت عادی بستگی به سیلینگ بدنه داره که سیلینگ هم ارتباط مستقیم با رده تولیدی ولی در مورد تعویض لنز خب وقتی تو محیطی با گرد و غبار باشین حتی گرد و خاک داخل منزل میتونه وارد بدنه بشه که در صورتی که روی اپتیک انتهایی لنز بشینه میشه با لواظم تنظیف پاکش کرد اما در حالت بد اگه رو سنسور بشینه میشه تمیز کرد اما تجربه میخواد و بهتره که تعمیرگاه مرکزی اینکارو انجام بده
    افتضاحیم که به بار میاد اینکه تو عکساتون یه سری لک ایجاد میشه سنسور کثیف میشه و همین
    مراقبتی که میشه انجام داد اینه که بهتر تو محیط تمیز تعویض لنز انجام بشه - لنزی که روی دوربین نیست تو محیط تمیز نگه داری بشه - لنزی که از روی دوربین تعویض میشه هم از جلو هم از پشت با استفاده از کپ ( درپوش ) پوشیده بشه و حتما چک بشه تا اگه اثری از گرد و غبار روش هست با استفاده از لواظم تنظیف تمیز بشه - دوربین هز از گاهی با استفاده از لوازم تنظیف گرد گیری بشه ( به غیر از سنسور )
    اینا که میگم رو خیلیا رعایت نمیکنن و مشکلی هم براشون پیش نیومده و خیلیا هم رعایت کردن ولی باز دچار مشکل شدن ! چون گرد و غبار یه لحظه میره داخل یهو یه باد میزنه پس مناسبترین راه اینه که داخل خونه تعویض انجام بشه یا اگه تو محیط خارجی مجبور به اینکار شدین یه گوشه کناری با رعایت جوانب لنز رو تعویض کنید

---
    اگه لوازم تنظیف هم ندارید و تهیه نکردید حتما تهیه کنید قیمتی نداره
    yaghoobi و Aier تشکر می‌کنند.
    نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

سلام
    ورود گرد و خاك به داخل دوربين باعث كثيف شدن سنسور (و بروز لكه بر روي تصوير) همينطور كثيف شدن آينه و فوكوسينگ اسكرين مي شود.
    از فروشگاه هاي لوازم عكاسي يك پوار بزرگ بخريد و با آن داخل دوربين و سنسور را تميز كنيد
    سعي كنيد در مكانهاي پر گرد و خاك لنز دوربين را عوض نكنيد.
    ارادت
    yaghoobi، خزان و Aier تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    248

دوستان قضیه این لنز سیگما17-50 با اپرچر 2.8 چیه ؟
    همه کاره ی ارتقا یافته ؟

از لحاظ مکتوب که خیلی وسوسه آمیز به نظر میرسن
    اپرچر ثابت 2.8
    یعنی روی 17mm اپرچر 2.8 میده که برا نجومی خیلی خوب میشه
    و روی 50mm هم اپرچر 2.8 میده که عالی میشه پرتره کار کرد
    یه لنز همه کاره ی به تمام معنا
    قیمتشم خیلی عجیبه، 250 پونده حدود سیصد دلار، به تومن باید بشه یه تومنو اندی

البته اینا کتابیشه بستگی به عملش داره
    منتظر تجربه های دوستان

نمونه عکسش روی اپرچر 2.8 و زوم 50 (سیگما)
    https://c1.staticflickr.com/9/8195/8...1df08a69_o.jpg

واییی
    ویرایش توسط Aier : Tuesday 30 August 2016 در ساعت 20:11

كاربر جديد
    تشکر کرده
    7

نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhoseingh نمایش پست ها
    شما بع چه ژانري علاقه داري!؟ و چقدر بودجه ميتوني هزينه كني!؟
    سلام
    به صورت ابتدایی قسط عکاسی تیاتر دارم
    ولی عکاسی از طبیعت و شهر هم دارم
    نقل قول نوشته اصلی توسط bartash نمایش پست ها
    لنز با کیفیتی نیست 18-200، ولی بازه خوبی برای ثبت لحضات داره! اگر پول این لنز رو دارید دستتون بازه، 55-200 جدید بسیار ارزان با لرزشگیر و سرعت فوکوس بالا میتونید تهیه کنید حدود 600-700 تومن و خیلی هم سبک است، 55-300 هم هست کمی گرانتر با بازه بیشتر و سنگین تر و حجیم تر، 70-300 تمرون بالای یه میلیون اپتیک خوبی داره میتونید بهش فکر کنید، 70-300 لرزشگیردار نیکون هم هست 1500 .
    24-120 خیلی جالب نیست! سنگین با اپتیک نه چندان شاهکار ، گران و با بازه ی کم!
    اگر تک لنز نمیخاید به نظرم نسبت به قیمت 55-200 vr ii، و 55-300 گزینه های مناسبی هستند، اگر خیلی به فکر زوم بلند نیستید بهتره 140-18 بگیرید، روی دوربینتون خیلی خوبه اگر بخاید با توجه به دوربینتون میتونید تا اندازه ای کراپ هم کنید زیاد تفاوتی با 200 ندارد، کمتر از یه میلیون لنز خودتون هم میتونید بفروشید. کیفیتش از همه ی اینا بهتره.

اگر نیازتون ضروری و خاص بود با پول 24-120 یا 18-200 توی بازار حتی میشه 80-200 f2.8 نیکون یا 70-200 تمرون رو کارکرده گیر آورد!
    سلام
    ممنون از شما
    ۵۵-۲۰۰ vr2 فکر کنم گزینه خوبی باشه
    یه لنزی می خوام که از 18-55 شارپتر باشه
    یعنی شما میگید لنز ۱۸-۱۴۰ کیفیتی به نسبت بیشتر از این لنز ۵۵-۲۰۰ داره
    درمورد خرید لنز دست دوم باید به چه چیز هایی دقت کنم چون تازه کار هستم نمیدونم

فروشگاه اینترنتی هست به غیر از pixel.ir که بتونم قیمت جک کنم
    ویرایش توسط ramin9500 : Tuesday 30 August 2016 در ساعت 23:51
    bartash تشکر می‌کند.